AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
298Cevap
ailemi benden alaları bile adalet karşısında hesap verdikten sonra Allah'a havale ettim
2 saat önce aldığım telefonu kıran o. c. Helal etmiyorum l*n .
karşılıklı helaleşdığım ama gönlümün helal edemedığı insanlar bile var
hakkimi helal etmeme degilde keske diyorum bazen boyle olmasaydi
Herkese hakkimi helal ettim iyi ya da kotu ne olursa olsun :)
Söylenen söz doğrudur evet benimde vardı bir sürü ama 2 kişi hariç helal ettim lakin benim helal etmem ile iş bitmiş değil ALLAH yinede hesap soracak
var olmamasını isterdim ama hayatıma sıçıp giden insanlara bundan başka yapabileceğim hiç bişey kalmadı
Ahımı alan bir sürü insan var. Beni çileden çıkaran, ağlatan.. Onlara hakkımı helal etmemeyi düşünüyorum.
etmem helal edecek kadar gurursuz değilim o bana yanlış yapsın bende hakkımı helal edeyim çok bekler öbür tarafta hesabı sorulsun bence
Ben etmem dediklerime ettim. Ama bir iki kisi etmedi hele bir tanesi hic etmeyecek en cokta bana koyan o
Lise hocama hakkımı helal etmem. Şerefsiz adama neler yaptım. Çok hakkım var onun üzerinde. Ama o hainlik yaptı bana onun yüzünden 4 yılım boşa geçti
Yok helal etsenden etmesende olan oldu bir kere.. Takmaya ne gerek var, o gerekli yerden zaten cezasını çekicek No şüphe Not panic :D
Simdiye kadar yoktu ama gecen hafta oldu
1 yili hice saydi vurdu gitti.
Yinede oyle deme canısı...
Maalesef oyle. Beni hicdüşünmedi
Seni dusunmedi diye bunu yapmamalisin ama.
sevgilin miydi?
Ne yapayim peki sevineyim mi? :((
@Gözyaşım95 Sözde oyleydi :/
hmm. sen russun galiba. sevgilinde mi yabancıydı
Yoo türk o
@gözyaşım95
Sevinmede helal etmiyorum demede... Olsun kuzu :(
Olmaz.. :/
Ama olmuyor boyle ;(
Peki :/ Sana Dua etsin o
Temiz kalbine yakısmaz senin oyle kotulukler... Galp
<3 :*
Masalah nicki rus asigi hep ruslara bayilir ciktigi kizi merak ettim simdi tam bir kezodur
suçu hiç kendinde arama zaten :) tanımadıgınız etmediginiz insanlara vurulursunuz boyle sonra iki göz iki çeşme aglarsınız k bakma ama mustehak size :) bence giden kaybeder kalanlar ki bu sen oluyosun üzülmenn bir anlamı yok :)
var tabii, ben onda çok yardımcı olmuştum bana onca yalan soyledı , aptal yerıne koydu hakkı9mı helal etmıyorum etmıyecem de.
eski sevgilime hakkımı helal etmiyemmm...
güneş bir metre kadar yaklaştırılıp o kişiye öyle azap çektirillecekmiş, her yerinde su akar gibi ter akacakmış, ve sende haline acıyıp. helal edeceksin
Askerde yüzbaşı var helal etmiyorum teskereyi alır iken yüzüne de dedim 4 tane mahkeme 17 tane tutanakla askerlik bitirdiler bana hepsini de kazandım ama
Olmaz öyle şey. Hakkını helal etmemek sevgi dolu kalp için uygun olan biley değil.
Birşey*
Çok kinli olmama rağmen yok. Allah'ından bulsun diyorum en fazla yetiyor bana.
Herkes hakkını helal edip, Allah'a havale etmeli. Hesap gününde elbet görüşülür.
Üniversitedeki hiçbir hocama hakkımı helal etmiyorum tabiki
Madem tereddütsüz helal edermişiz neden bize iki seçenek sunulmuş. Yaptıklarının yaşaması dileğiyle.
Evet var diyesim geldi sonra o ismini gordum tovbe yarabbim dedim.
ben çok kindarımdır ve hakkımı helal etmem asla kızdığım birine
Sırf öbür tarafta yüzlerini görmemek için helal ediyorum hakkımı. Yoksa çok var öyle.
var yaptığı şeyin affedilir yanı yok annemi çok üzdü
Lisedeki tüm matematik ve ingilizce öğretmenlerime hakkımı helal etmiyorum
Kesinlikle Hakkı olmayan birine bile hakkımı helal ettim.
herkese hakkımı helal ederim. Allah zaten kimsenin ahını kimseye bırakmaz.
Ederim ya herkese ne gerak var simdi polemiğe girmeye :)
helal etmediğim ve aslada etmeyeceğim insanlar var hemde olmaz mı...
İnsanları mağdur bırakan ve kardeşi kardeşe kırdıran insanlara hakkımı helal etmiyorum..
ediyorum.. bir de oteki dunya da onlarla mi ugrascam
Evet hakkimi helal etmeyecegim sadece bir kisi var.
Evet var. Zaten özür de dilemiyorşar. Affettim desem yalan olur içimden gelmiyor çünkü..
Zamanında hakkımı helal etmediğim insanlar olsa da simdi vazgectim.. herkes hesabını verecek nede olsa.
Hakkım herkese helal olsun. İftira atan , hakkımı çalan kim varsa ama ilerde helal edemeyeceğim insanlar çıkabilir karşıma
Zaten yeterince yuzlesecegim insan olucak sonuçta günlük hayatta farkında olmadan çoğu kez giriyoruz hakka. Onun için herkese helal ederim.
sevdiğim kız. cehennemde kavrulur inşallah. onun bana çektirdiği acıların aynısının 500 katı çekmesini istiyorum orada
zamanında hakkımı helal etmediğim biri vardı. ama bu gün 1 hafta önce intihar ettiğini duydum bir an içimden hakkımı helal etmek geldi üzüldümde.
Aşık olduğum kıza etmiycem) çünkü benim olmadan başkasının oldu)
Etmiycem çünkü öteki tarafta helallik bahanesiylede olsa son bir kez görürüm belki))
Ne yazıkki hayatımdaki en sevdiğim insana belki hala seviyorumdur kalbimde çünkü ama hakkımı helal etmiyorum , ben çok çektim inşallah oda çeksin
oyle gozum kara ki o insanlara. derilerini yuzup hergun tuz bassam hakkini helaal et diye diye geberselerde bir gram vijdan yapmam. bak yine aklima dusurdun bidaha haram olsun hakkm. ;)
Herkese helal ediyorum beni üzen üzmeyen kin tutan biri değilim zaten umrumda da değil
Benim kimde varsa helal olsun. Sıkıntı yok canları sağolsun
Siz insan diyebiliyorsanız fazla iyimsersiniz. Ben hak yiyenlere insan gözüyle bakmıyorumda...
Bir kisi var oda babama cektirdiginden dolayı gerisi umrumda değil
Yok. yukarda Allah var.. sonucta Etme Bulma Dünyası.. yaptıgını fazlasıyla ceker zaten..
çok var. ahirette sürüm sürüm sürünmelerini zevkle izlicem :) :)
ben hakkımı helal etsem de belki Allah benim hakkımı ona helal etmeyecek !!!
Doğru diyorsun..
bunu nerden buldun? ((: @-kabirAzabı-1
Ahaha ilahi, eskiye dönüp bakmak gerek arada:))
valla super oldu gozume çarbpan balbadem oldu ama yıne de bakıcam detaylı ((: @-kabirAzabı-1
Hakkımı helal etmediğim biri var ve o cennete girmesin diye cehennemde yanmak bile kabulüm
3 günlük dünya düşmanım yok ya herkese helal olsun :D
yorumları okudum fakat benim var cünkü yaptıgının yanına kar kalmasını istemem
ben helal etmedigim cok insan var hangi birini sayayim
'Hakkımı helal etmiyorum' büyük laf. Onun yerine Allah'a havale ederim.
Herkesi havale ediyorum, Allah'la onların arasında, herkese hakkımı helal ediyorum...
O kadar çok insan varki hakkımı helal etmediğim o kadar öfkeliyimki o kadar doluyumki
Efendimizin sözü dogrudur. Bu dunyada helal etmiyorum ama öte tarafta merhametime kalmis artik:)
Bu soruyu okuyup cvpladim ve sana hakkımı helal etmicem :)))
Ben çok kişiye hakkımı helal ettim ahirette karşılaşmamak için o derece yani.