AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
298Cevap
Yüzlerini ahirette bile görmemek için hakkımı helal ettiğim insanlar var...
var memleke bu hale getiren siyasetcilerin hicbirine hakkim varsa helal olmasin.
Çok klişe olucak ama eski sevgilime asla hakkımı helal etmeyeceğim.
Evet var. Büyük konuşmak istemem ama uzun bir süre içerisinde de hakkımı helal etmeyi düşünmüyorum.
Var akrabalarım annem denilen kadın ve diğer hayatımı düdükleyeneler...
Benim hayatımı mahvetti küçük yaştan beri o psikolojiyle yaşadım. Hakkımı helal etmiyorum o yüzden
Helal ediyorum çünkü ahirete bile onlarla karşılaşmak istemiyor...
valla benim vardı eskiden şu an napsam bilemedim:) hakkımı helal etmediğim insanların da beli doğrulmuyor genelde.
alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste demişler ya ben hakkımı helal ederim de ahım da çıkar illaki bu da ona yeter bence :)
Var etmedigim yuzune de dedim 'etme cokda onemli degil deyip gitti' ama Allah a havale ettim hakkimi da o kisiyi de Artik.
Hakkımı yediğini bildiğim insana hakkımı helal ederim ama benim haberim olmadan birileri hakkıma girmişse onlara helal edemem ;)
Bunlara hakkını helal et seni cennete alacağız deseler yinede hakkımı helal etmeyeceğim insanlar var !!!
burdan senın vasıtanla seslenıyorum bayan Helal Olsun hepinize baya sevap poınts kasdım diye düşnüyorum.)
4 kişi var kardeş, allahın izniyle intikamda alacam zamanı gelince, hele o bir tanesini hayatını karartmaya yemin ettim (aşk ile ilgili değil)
etmemek için direniyorum ki hakkım 12 senelik bir şey hani cehennemin abonesi olur etmessem bilmiyorum arada gidip geliyorum
Bu vatana zararı olan devlet büyüklerine ve onlara oy verenlere hakkım haram olsun hepsinden tek tek davacıyım
Hakkımı helal etmiyor değilim ama beni mahveden bir insanın da öylece mutlu olmasına gönlüm razı değil Allah biliyor içimi o yüzden sanırım en iyisi Allah'a havale etmek.
Bazen kızıyorum diyorum hakkımı helal etmicem buna diye sonra sinirim geçince diyorumki şeytana uymucam affettim gitti Nitekim ALLAH affedenleri affeder
Efendimizin sözüne uymak gerek. hatasını anlayıp helallik isteyene amenna. Ama bazıları bırak helallik istemeyi hata olduğunu bile kabul etmiyecek kadar kibirli onlar nolucak?
valla bazen oluyor içimde öyle düşünceler hakkımı helal etmim diyorum bazı insanlara ama sonra düşününce Allah a havale ediyorum Allah bildiği gibi yapsın diyorum
Hak onemli etmediklerim olmus olsa da unutmam gerekli
Ediyorum. Kafam sıçan kuşa dahi. Başıma çıkan sana dahi... Söz ha bu :D Sana demiyom yani :D
Bana hakaret eden müdürüme hakkımı asla helal etmeyeceğim. Çünkü suçum yoktu
Elbette var.
Vakti zamanı geldiğinde hesap ödettireceğim insan sayısı çok.
3 kişi var.. herşeyin bir bedeli vardır ben üzülerek ödedim onlarda cehennemde yanarak ödesinler..
olmazmı. var tabiki... aklıma geldi şimdi şerefsizler
her namazımda hakkımı yiyenlere hakkımı helal etmekle geçiyor!!!
İlk zamanlar diyorum hakkimi helal etmiycem diye sonradan ediyorum ama hep
kesinlikle var en önce kacak elektrik su kullananlara etmem mesela
var lise 3ü bana zehir eden 3 kız vardı telefonumu calan biri vardı onlara etmiyorum
Kisasa kissas uyguladim ve daha sonrasinda hepsine hakkimi helal ettim. O kadar kötü biri olamam.
Evet birisi var, Ahirette karşıma çıksa yine de helal etmem.
var ikimizde hakkımızı birbirimize helal etmedik öbür dünyada hesabımız var
var hepsiyle tek tek hesaplasacagim günü bekliyorum :)
Kimseyi ote dunyada karsimda gormek istemem helal ettim hepsini tum haklarimi
melek gibi biri olup benim yüzümden yanacaksa helal ederim. ama helal etmeyeceğim bazı şeytanlar var
3 oc var onlara hakkimi helal etmiyorum ahirette hesaplasacagim itoglu itlerle
Dgrudur hatta haknı helal etmedgn insanla helalleşmek icnde ck beklenlcekmis
Death Note gibi bir günlüğüm var oraya not alıyorum sayfalar tükendi artık o derece doldurdum.
Benim hakkımı yiyeni ne bu Dünyada ne de ahirette hakkımı helal etmem.
Bir kişi var ki ona ölsem de helal edebileceğimi düşünmüyorum
Bir kişi var ama ölmeden gelip samimi bir şekilde helallik isterse helal edeceğimi düşünüyorum.
o vesafız yok mu Allahından bulsun işte Hakkımda helal değil hiç birşeyim helal değil..
Tabiikide var. Hic bir zaman da helal etmicem hemde.
Etmediğim değil de etmek istemediğim vardır illaki ama Allah affetsin demişimdir hepsi için
Kimseyi hakkımı helal etmeyecek kadar umursamıyorum ne belaları varsa görsün aklımdaki o. pu
Var tabii ki. Bana cektirdigi acilarin fazlasini ceker insallah
Yok kimseye kin tutmam. Çok canımı yaksa bile içime atarım
onun yüzünden ağlasan bile mi
Ağlasam bile @gözyaşım95
Ben asla haram etmem bize yakismaz haram etmek allaha havele ederim olur biter
Genelde affederim Allah affediyo ben kimimde kibir yapıp affetmeyecem ama bazısı var ki işte onlarıda Allah'a havale ediyorum...
Kimde ne hakkım varsa helal ediyorum uzak olsunlar kafi.
Hayır yok kimseye hakkımı haram etmem herkese helal olsun.
adamın dibini görüyonuz mu :D
Haha Sağol :D
Var özellikle burada bana küfreden insanlar başı çekiyor
Ben dusmanima bile ederim.
Allah a versin hesabini kimsede hakkim kalmasin.
Yok. Çok kötü insanlar da tanıdım ama hepsine helal ettim hakkımı. Bak yine aklıma geldi ya :D
allah herşeyi affedebilir ama kul hakkını asla affedmez
yorum yapmadıklarım vardır.. er ya da geç karşılaşacağım insanlar..
Tabiki vardır neden olmasın hayin lere ihannet yapana hakkım haram olsun.
Var ve söyledim de kendisine
Ksden tanıştığım şizofren...
Kendisini orusbu evladı hissedenlerin hepsine hakkımı helal etmiyorum