Kız arkadaşımla birbirimize deliler gibi aşıktık. Uzun süreli 3 yıllık bir ilişkimiz oldu. Sonra o yurtdışına gitti ve aşk mesajları devam etti. Derken 1-2 hafta sonra beni terk etti. Beni sevmiyormuş artık, eskisi gibi aşık hissetmiyormuş. Başka da bir gerekçe söylemedi. O konuşmada yalvardım gitme diye... Yine de bir daha benimle görüşmeyeceğini söyledi, kapattı ve gitti. Bir daha aramadım. Ama içim içimi yiyor. Arayıp peşinden koşmak istiyorum ama yapamıyorum. Çünkü kalbim kırık. Siz olsanız ne yapardınız?
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 365 cevap paylaştı. Yanlış anlama dostum ama senin terk edildiğin gibi terk edilmiş olsam değil peşinden koşmak, hani arasa telefonuna bile çıkmam ya da iki çift laf etmek için çıkarım. Onun peşinden koşacağım diyerek, gözlerini yumarsan, daha yakında ve gerçekten peşinden koşulması gereken insanı da kaçırabilirsin ve artık çok geç olur. Keşkelerine bir keşke daha eklenir. Hala sevdiğin aşikar olduğu için seni üzmek istemiyorum ve bu nedenle bu konuyu daha fazla uzatmayacağım. Son olarak şunu söyleyeyim:
Gidene yol ver ki gelen ayakta kalmasın. Haydi kal sağlıcakla.24 Yorumla- +1 yıl
ya sen ne geveze bişeysin ya kızlar kaçmıyo mu senden
- +1 yıl
Yooo tam tersine, kızlar sever beni. Sen sanki biraz kıskanıyorsun gibi geldi ama. Bu bir. İkincisi, sen kendi işine baksana. Niye bulaşıyorsun bana. Sorduğun soruya herkes istediği cevabı verir. Herkes seninle aynı mı düşünmek zorunda. Öyle düşünüyorsan sorma kardeşim soru falan.
- Soran+1 yıl
soruyu o sormadı ben sordum aslında... cevabın için de teşekkür ederim. ne yapayım onu hala çok seviyorum, daha birkaç saat önce "biricik aşkım seni çok özledim" falan diye mesaj atan sevgili, sonra beni terk edince, beni sevmediğini söyleyince şok oldum tabi. Hem de o kadar senenin üstüne... çok üzgünüm...
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Arkdasim merhaba!
Sakin ha pesinden kosiyim deme.Bu sefer egoso dahada tatmin olacakdir ve hersey dahada kötü olacakdir.Affedersin ama bende bunu yasadim...kosdukca gö...leri kalkiyor-Tavsiyem sana sakin arama ve bekle.Bu niye benim pesimden kosmuyor diye bu sefer panik ataga girip o seni aramaya baslicak :-)12 Yorumla- Soran+1 yıl
arar mı bilemem, ama dediğinde haklısın, ben aramıyorum. Yine de insanın içi içini yiyor... Ben aramayınca bu sefer de "sevmiyormuş zaten" demez mi?
- +1 yıl
Niye sevmemis desinki?Giden senmissin veya omu?O zaman oda seni terkettdigi icin Sevmiyormus.Hayir Hayir.Bu kizlarin hepisinin akli gidip geldigi icin böyle oyunlari seviyorlar.Yapacagin senin en iyisi HIC senden haber alamamasi.Sakin ha kiskandiriyim olaylarina girme,cünki bu dahada kötü sonuclara el vermiyor.SENI ulasilmaz ve güclü olmani görmesi en iyi yöntem.Insanlar hep ulasilmazi SEVER
Gidenin peşinden koşarsan oda kaçar. Sadece kendıne yaparsın. Eline al bir cam eşya patlat yere sonra otur bırlestırmye calıs. bırlestıremedgınde gözün açılacak. Çünkü seninde kalbin o gelse de birleşmiyecek. izleri kalıcak.
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Doğru söylüyorsun, milyon defa geri gelse de bir kez terk ettiği gerçeği değişmeyecek. Ama aşık olunca insan yine de denemek istiyor. onu çok özlüyorum ve çok seviyorum. Başka türlü düşünmek ya da hissetmek şu anda elimde değil...
ne olursa olsun gururumu ayaklar altına almaz ve aramazdım. hiçbir şey yapmazdım... bazen sessizlik bile karşı tarafa koyar. unutulduğunu düşünmek de...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
6Cevap
arakdaşım senın canın sağolsun ya giden yolunu kalan yerini bilir yenı bı yenge yap bol bol guzel vakıt geçır fotoları da koy face o geri zekalıda neyi kaçırdığını görsün tekrar gelirsede bi nah çek orada kalsın :)))
01 Yorumla- Soran+1 yıl
cevap için teşekkür ederim. Yeni birisine bakacak halde değilim şu anda. Aklımda sürekli o varken başkasına bakamam. Yine de teşekkürler...
Belli ki başka birini bulmuş. Hem de bunu 1-2 hafta gibi kısa bir sürede yapmış. Yani seni zaten senin onu sevdiğin gibi sevmemiş. Unutmaya çalışsan iyi edersin.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bu şekilde söyleyen birisinin arkasından asla koşmazdım.
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Doğru söylüyorsun ve yorumun için teşekkür ederim. Ama onu çok seviyorum. Başka türlü hissedemiyorum...
- +1 yıl
Aşkda gurur olmaz arkadaşım ama seninki aşk gururu değil insanlık gururu diebilirim cok farklı bence kalbine bile gömme cünkü haketmiyor belli
00 Yorumla - +1 yıl
Gittiği yerdeki başka birisinden etkilenmiştir. Normal. Olur öyle.
02 Yorumla- Soran+1 yıl
o öyle biri değil diyeceğim ama bilinmez tabi...
- +1 yıl
1-2 haftada birden soğumasının başka bir açıklaması olduğunu sanmıyorum. Hepimiz insanız sonuçta, olabilir.
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
gururum ağır basardı tabi ki ama her ne olursa olsun peşinden koşmazdım. kızlar canını acıtan umursamayan erkeklere aşık olurlar... önüme bakardım hayatıma devam ederdım
14 Yorumla- Soran+1 yıl
ona o kadar mükemmel davrandım ki... Çok önemsiyordum ilişkimizi... Aşk vardı aramızda. Hissediyordum. Bir anda bitirince şok oldum... Önüme bakabilsem, zaten hayatıma devam ederdim. Ama o kadar zor ki...
- Cevap sahibi+1 yıl
o sebepten de bunalmış olabilir bazen karşı tarafı rahat bırakmak gerekiyor evet haklısın zor bişey bu ama sabretmelisin kazanan taraf sen olursun.
- 1 yıl
Cok önemsemek ve mükemmel davranmak kendine yapabileceğin en büyük kötülük, kadınlara çok ilgili ve mukemmel davranınca ayarları bozuluyor
- 1 yıl
Sanıyoruz ki çok iyi davranınca hersey guzel olacak ama işin matematiği oyle değil
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
bende senin durumundayım 4 senelik bir ilişkiyi karşı taraf bitirdi ne yapacağımı şaşırdım çok seviyordum ben arkasından ısrarla aradım yapma gittiğin yanlış dedim ve en son aramama kararı aldım şimdi sizde durum nedir ben ne yapmalıyım
00 Yorumla - +1 yıl
arama istemiyormuş artık bunu kabul et biliorum zor ama kabul et..
00 Yorumla gidenin pesinden koşmakmı bu varyacok aptalca olur
01 Yorumla- Soran+1 yıl
belki de haklısın, ama bu kadar kesin konuşmanın nedenini merak ettim?
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar