Çok hastayım ve sevgilim beni umursamıyo sanki.. yaptıkları saçmalıkları napıcam yardım edin lütfen? :( Allah razı olsun. :( ?

Hastaydım ve hiç bu kadar kötü olmamıstım.. sevgilim ilgileniyodu mesaj atıyo arıyodu ama bir süre mesajıma cevap atmadı aradım acmadı mesgule attı defalarca. sonra biri açtı galiba bir küçük bir çocuk açtı ve sevgilim diyo dedi ve sevgilim kapat kapat açma dedi bende sinr oldum kapatım kardeşine emsaj attım oyun oynuyoz ev kalabalık dedi tamam iyi geceler dedim sagol dedi. sonra arkadaşim faceden sevgilime mesaj atmış cevap verdi konuştu ama benm mesajlarıma cevap vermıyo arıyıorum açmyo facede gördümmesaj attım beyfendi bekle dedi. anlamadım nluyo bana evde misafir vardı dcek uydurcak ama bu mesaj atmasına engel degilki hadi engel dyelim telefondan attıgımı görüyo cevap yazmıyo faceden atılana yazıyo cevap veriyo yaptıgı saçmalık deilmi neden böle sizce? napayım nasıl davranayım? :( yardım edin..
Çok hastayım ve sevgilim beni umursamıyo sanki.. yaptıkları saçmalıkları napıcam yardım edin lütfen? :( Allah razı olsun. :( ?