Merhaba arkadaşlar. Vaktinizi alacağım biraz. Fakat çevremdeki kimse beni takmadığı için, dinlemek istemediği için genelde ''takma yaa'' , ''salla yaa'' diyip geçiştirdikleri için koca bir boşluğa düştüm. Ve buraya yazıp sizlerden fikir almaya karar verdim. 8 Eylül günü bambaşka birini tanıdım. Diğer ilişkim bir faciaydı. Hep aldatıldım, hiç sevilmemiştim. Ama bu karşımdaki adam bambaşkaydı. Gözleriyle okşuyordu sanki. Bir sarılışı, kokusu vardı.. Tamam dedim bak bu sefer olucak o da seviyor hem. Belimden sarılır gözlerimin içine bakarak '' Aşkımsın, seni aldatabilir miyim ben hiç bir kere kendi karakterime sığdıramam. Hem başka kız olsa şu an yanında olur muydum senin'' derdi. Tüm yaz beraberdik.. Kokusuyla içimi ısıtan insan. Bir süre uzaklaştı benden. Ayda bir görüşmeye başladık. Seni seviyorum ama mesajlaşmayı sevmiyorum özleyelim istiyorum birbirimizi aşkım derdi. Tamam aşkım dedim. Bir gün tamamen uzaklaştı. 2-3 ay sonra mesaj attı. Özledim seni hadi bizim eve gel diye. Tam o sırada arkadaşım twitterında bir fotoğraf yakalamış bana attı. Bir kızla yanyana fotoğrafı. Üzerinde ise ''Aşk'' yazıyor. Elim ayağım titredi. Allah belanı versin dedim cevap yazmadı. Meğerse benimle çıkarken o kızla da çıkıyormuş. Hiç birşey yapamıyorum. Üstelik benimle fotoğraf bile koymazdı hiç bir yere. Sen özelsin diye geçiştirirdi beni. Şimdi o kızla ayrılmışlardı, tekrar barışmışlar. Fotoğrafın altına herkes bu kadar yakışan çift yok falan diyor. Canım acıyor.. Ne olur yardım edin Allah aşkına ben ne yapıcağımı bilmiyorum. Özgüven kaybı yaşadım, canım o kadar çok yanıyor ki. Ne yapmalıyım ben...
Güncellemeler
+1 yıl
Onların her saniye beraber olup mutlu oldukları aklıma geldikçe.. Canım acıyor intiharı bile düşünüyorum annem olmasaydı
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer