Kuduruyor mudur. İste sizee dedikodu niteliğinde bir soru. Okuyun okuyun :) ?

6 aylık bir iliskimiz vardı. Çok ilgi bekledim. Ayrıldı. Tekrar deneyelim dedi. Kabul ettim ben de 6 ayın hatrına. Sonra bunu deneyesim geldi, sahte hesap açıp tanışmak istiyorum filan dedim. Atladı bu da. Sonradan da her ne hikmetse ben olduğumu anlamısmıs. Tanımak isterim seni dedi. Ben de o sahte hesaptan "merhaba ben senin sevgilin (ismim)'im. Gec oldu ama yeteri kadar tanıdım be adam. Fazlasını midem kaldırmaz. Çok Sevmiştim" yazdım. kendi hesabımdan da ahmet kayadan vakit tamam mı gönderip allaha havale ediyorum dedim :) sonra da hic bisey demedim. Aradı filan 5-6 kez. Mesaj attı gerçekten sen sandım diye. Ben cevap vermeyince açmazsan acma be bana güvenmeyenle isim olmaz demis. Yine bisey demedim. bir daha aradı acmadım. Sonra bir daha beni rahatsız etme dedi sustu :D ne hissediyodur baylar bayanlar :) kuduruyor mudur yoksa umursamıyor mudurr
Güncellemeler
+1 yıl
Ve normalde takmayan bir insandır. Face şifresi falan da var ben de. Ama yine de sıkılmstm zaten bahane edip bıraktım. Ne hissederse hissetsin umrumda değil ama geyik olsun iste :D
Güncellemeler
+1 yıl
Çok gururludur hayatta aramazdi normalde ahaha
Kuduruyor mudur. İste sizee dedikodu niteliğinde bir soru. Okuyun okuyun :) ?