Onu unutmak istiyrm Ama olmuyor yuzu bakislari msjlari aklima geliyor unutmaliyim artik Ama nasil oluck bilmiyrm
Cevabın nedir?
+1 yılSürekli arkadaşlarınla çık gez. eve kapanma
. o aklına geldimi sakın hayallere dalama hemen aklından at başka şeyle ilgilen. yalnız kalmayaya bak
. ve slow şarkı dinleme. Hep Pop kafayı rahat tutan canlı şarkı dinle. bunları uygula geçer canım sen iste yeterki ve uygula01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler soylediklerin icin akrabam bide illaki karsilascz onu es gecmek cok gzl oluck
En İyi Cevaplar
+1 yılHemen olmaz ama zamanla olacak kendine yeni hobiler edinmeye calis film izle kitap oku akici olsun boyamalar yap resimler ciz eglenceli muzikler donle zamnla dusunmemeye alisiyorsun onu
017 Yorumla
Soran+1 yılBnde muzik felan dinliyrm Ama yinede bosluktan herhalde aklima geliyor
- +1 yıl
Gunluk tut kimseye yazamaduklarini oraya yazarsin resim ciz
Soran+1 yılGunluk cok gzl biseyde bide annem okumasa:(
- +1 yıl
Hmm hep cantanda gezdir ya da telefona yaz sifrele
Soran+1 yılAynn mantikli cok tesekkurler
- +1 yıl
Rica ederim bende yeni ayrildim uygulamaya devam
Soran+1 yılSiz de aldatildinzmi
- +1 yıl
Hayir anlasamiyorduk son zamanlarda ben kiskanclik yaptim onun olgisi azalinca vakitlerimiz uuusmuyrdu sorunlari vardi en rahat beni cikarirdi hayatindan cikardi
Soran+1 yılHm anladm keske bu insanda Beni aldatmasaydida baska sekilde ayrilsaydk
- +1 yıl
Bak soyle dusun aldatilmak gerekten cok kotu ama o suclu bunda zamanlar var kim suclu kim degil zaman zaman kendini sucluuor insan ama onda o suclu ve gececek hatta baskalri olacak sende biliyorsun bunlari ama zaman gerekiyor gecoyor sonra
Soran+1 yılBende baskalari oluck illaki unutcm tek aci olmasi lanett olsn ki akrabam karsilasmam cok yuksek ve ona o kdr bagliydmki hayatimi adamistm
- +1 yıl
Aynen bende de oyledi iste hatayiborda yaptik
Soran+1 yılDemekki kalibinin adami deilmis hakettigi yerde surunsn
- +1 yıl
Bence gelsin ben surundureyim
Soran+1 yılHaha haha olabilir niye olmasin:)
- +1 yıl
:D haha
Soran+1 yıl:)))
Hiç birşey fayda etmez istedigini yap istersen onlarca kızla cık bir erkek gözüne koyduysa bir şeyi ondan başkasını düşünmez
015 Yorumla
Soran+1 yılOmu dusunmez baskasini bni aldattigi kizla bni aldattiktan bir hafta sonra ayrildi
Soran+1 yılCok dua etmistim hatta 2015 girmeden oldu butun bunlar 've şu an ask a inanmadigini heryere yaziyor kahpelere inatla mutluyum diye
Soran+1 yılSaka gibi ya aldatmak cok keyifli herhalde:)) kizlarin duygulari ne oluck Bnim gibi iyi niyetli insanlar
Soran+1 yılTabi tabi :) bu bahsettigim insan 21 yasindaydi askerlik olgunlastirmamis o kdr kiz var tabi cok mu zor ya insanlar I kullanmak
Soran+1 yılValla Saka gibisin Sen ya bni ayar etmeye calisiysn hherhalde:) bu yaptigi insanliga sigmazdi vicdansizlik
Soran+1 yılBahsettigm sey madem seviyrm diysn asktan anladigini soyluyrsn Tm hadi aldattin madem oyle kalkipta ona ragmen bna askim diyebiliyrsn ne dememi bekliyrsn
Soran+1 yılBenmi yalan inanmassin yinede soyluyorm burada. Ailemin uzerine yemin ederim ki yalan soylmedm herseyi alttan alan Bendm arkadaslarim o cocuk icin ne kdr sansli senin gibi insan var onun hayatinda derdi
Soran+1 yılYa bni tanimiyrsn o yzdn Boyle konusman tabiki dogal
+1 yılOna dair neyin varsa hepsini at, sil öyle başla. Zor olacak ama anılar önce somut şeyleri yok ederek unutulur
011 Yorumla
Soran+1 yılHepsi copte Ztn sadece ona karsi igrenclik var
- +1 yıl
Kendine zaman ayır artık arkadaşlarınla takıl zaman geçir kafan dağılsın. Ama sakın onu kıskandırmak üzerine birini kullanma. Öyle yapanlar da var ama hem o çocuğa kötülük hem de acı çeken sen olursun.
Soran+1 yılYok bn kimsenin ahini almam kimseye kotuluk yapamam Ama bu sefer Beni seven kendini kanitliyck oyle kolay olmayacak
- +1 yıl
Şu düşün sürekli kendi kendine, "benim sevgimi herkes hak edemez." Diye belki bencilce gözükebilir ama önce sen önemlisin. İyi hissettirecek.
Soran+1 yılBundan sonra oyle dusunuyrm ztn kendimi ortaya koymak icin değil sadece bu olayi yasadiktan sonra gozumu actm
- +1 yıl
İşte acı da olsa bu da sana bir tecrübe yaşattı. Hayat işte nerden vuracağı belli olmuyor
Soran+1 yılAynn bn bide cok duygusaldim hep iyi olarak dusundm Hatam buydu
- +1 yıl
İlişkilerde özellikle herkese gereğinden fazla güvenme. Hatta hak ettiğinden fazla değer de verme. Verilen fazla güven ve değer sonra alerji yapar.
Soran+1 yılIste ilk iliskim olmasnin zarari buydu Ama gorduk kimin ne oldugunu
- +1 yıl
Ha bir de şunu söylemeyi unuttum: bütün erkekler aynıdır mantığıyla gitme. Elbet bir şans vermen gerekenler olacak. Onlara şans ver ama vereceğin güveni de değeri de ayarla hesaplayıp öyle kat
Soran+1 yılAynn herkese hakettigi kadr deger verilmesi gerekiyormus gec oldu Ama anladm
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
23Cevap
güzelim, ben de çok önceden aldatılmam kaldıramam ayrılırım filan derdim. gitti beni 16 17 yaşında sübyanlarla aldattı, bu da yetmezmiş gibi beni 3 kişiyle daha aynı idare etti. ben de yine bana mısın demedim. hayatım maffoldu. at onu hayatından. o artık bir asalak, geçmişsiniz mutualizm dönemlerini. onun sana bir hayrı yok. s. ktiri çek defolsun gitsin. merak etme aldığı ahlar yanına kalmaz...
04 Yorumla
Soran+1 yılGercektenmi sizinde uzucu ya hayatima cok insan girmis olsa takmazdim ilkti o yzdn cok koydu
Soran+1 yılAnliyrm Ama unutcm bunu basaricm
+1 yılUnutmaya zorla kendini, sana değer verseydi aldatmazdı ve sana değer vermeyen birinin aklında yer etmesi gereksiz. Başka erkekleri düşünmeye başla.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynn deger verseydi yapmazdi onun gibi kisiliksiz insan aklimda iste baska birine guvenmek zor oluck
zaman valla herşeyin ilacı zaman :( başka bir çaren yok üzgünüm :(
04 Yorumla
Soran+1 yılzaman Tabiki Boyle olan insanlar aska olan guveni mahvediyor
Soran+1 yılOhaaa hadi yaa ay ins benim karsimada bna deger veren biri cikar
+1 yılKendine hobi edin ne bileyim resim yap oyun oyna onu hatırlatmayacak işler yap evi temizlemekle başla mesela
01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler
+1 yılEsenlikler.
Kaç Yaşındasınız ve Bu Aşağılık Şahıs İle Her Gün Birbirinizi Görüyor musunuz?018 Yorumla
Soran+1 yıl19 yasindaym hayir uzakktik askere gitti hala cikmaya devam ettik ayni zamanda akrabam
- +1 yıl
Ona Ders Vermek İstiyor musun?
Soran+1 yılEwt kesinlikle benim gibi birisini kaybettigine pisman etmek istiyorum
- +1 yıl
Yapacaklarını Yazıyorum.
An İtibariyle; Varsa Facebook'u Arkadaşlıktan Çıkar Ama Engelleme
Telefonlarına Cevap Ver Ama Her Aradığında Değil, Açtığında Soğuk ve İsteksiz Ol, ve Kısa Sürede Bitir Telefon Bekliyorum De..
Kuşku İnsanı Öldürür.
ALLAHIM SEN AFFET BENİ AMA ALDATMIŞ BU KIZI HAK EDİYOR..
Soran+1 yılSoyLediklerin icin tesekkur ederim o bnle iliskisini kestikten sonra faceden telden engelledi 've baktigmda hic birsey olmamis gibi kizla iliski paylasti instgramada benim aldigim gomlekle sarmas dolas foto cekilip atmis
- +1 yıl
Bacım Sen Onu Dert Etme, Karakteri Düzgün Olsaydı Bunu Yapmazdı.. Neden Üzüyorsun Kendini Bunun Gibi Biri İçin?
Soran+1 yılO kdr seye ragmen fedakarlik ailem onu birakicksn dedi 've Ben yerlere yattim seviyorum diye direndim uzaktik mesela o hasta oldugunda ona hep cikolata yollardim sevdigi herseyi hep aklimdaydi
- +1 yıl
Bacım Bir Şey Olmaz Sen İradeli Ol Unutursun! ALLAH'A Dua Et Olur mu?
Soran+1 yılHep dua ediyorum temiz kalpli bir insanmismki allaha hayirlisiysa olsn diyordum
- +1 yıl
Bacım Sen İçini Ferah Tut. Benzetmek Gibi Olmasın Benim de şu an Benzer Bir Mücadelem Var Fakat Aldatılmak Yok Sen Benim Maruz Kaldıklarımı Bilsen Defalarca Şükür EDERSİN.
Soran+1 yılAnlAdm allahta sizin yardimciniz olsn
- +1 yıl
Sağol Bacım Seninde.. Saçma Sapan Bir Yanlış Anlaşılmadan Ötürü şu an Ayrıyız! Hemde Bütün Her Şey Yoluna Girmişken..
Soran+1 yılHayirlisi ya boyleymis
- +1 yıl
Hayırlısı Bacım.
- +1 yıl
İstersen Sana Unutman Konusunda Yardımcı Olabilirim.
Soran+1 yılOl bakalim:)
- +1 yıl
Beni Yanlış Anladınız Bacım Neyse Kolay Gelsin. İyi Akşamlar.
Soran+1 yılSaolun
Ergen vakası VOL 987987984569874651398645685464797987987654654
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılahaha ben de terkedildim.. zamanla geçecek herhalde..
011 Yorumla
Soran+1 yılAdam gibi soylersn ayrilmak istersen Beni aldatmasi koydu bn bide ilk defa birini hayatima aldim
Cevap sahibi+1 yılo da ilkti, başka şehirdeydi, söylemedi ama aldattığını hissediyordum, sonnda da ben yolumu çizdim sen de çiz dedi, gitti.. bana koymadı mı, dibine kadar koydu.. Allah'ından bulsun ne diyim
Soran+1 yılBna * git dedi o* sevgilim olsn. Senin kadr konusmasin dedi aldat ttigi halde ayrilalalim demedi
Cevap sahibi+1 yılsalla gitsin, daha gençsin.. gururuna dokunur elbet ama kendini bozma.. Allah'a havale et ;) sosyal ol, arkadaşlarınla takıl, gez, dolaş, eğlen.. başkasını arama, çivi çiviyi sökmez her zaman, yanlış yapma..
Soran+1 yılBaskasini aramiyrm kesinlikle Ama artik kime guvenicksnki oda var bide
Cevap sahibi+1 yılevet güvenmeyeceksin artık kimseye.. en güvendiğin, canımın içi dediğin yapıyorsa bunu kim olsa güvenemezsin artık, güvenmemen de gerekir.. evlilik için imza atılıp da mutlu bir evlilik olduğunu anladığın ana kadar bu böyle sürmeli.. hee evlenince de adamın aldatıp aldatmayacağı meçhul.. yani dünya boş, dik dur, hayatını yönet ;)
Soran+1 yılBoyle benim gibi kizlara olan olur Ztn bna da kasar insanda n hoslanan orasini burasini elletme meraki olan insan geldi kader
Cevap sahibi+1 yılee napcan, salla gitsin, hayatını yaşa, vardır bir nasibin, bir gün çıkar karşına, sen de güler geçersin bunlara ;)
Soran+1 yılAynn gulup gecicegimi biliyrm Ama buda benim icin bir sinavdi insanlara kolay guvenilmiycms bunu anladm
Cevap sahibi+1 yıl:DD bak daha bir olgunlaştın sanki yavaş yavaş yola geliyosun :)) akıllı ol işte böyle..
Soran+1 yılAynn benim gibi bir kizi kaybetti o kendi yansin haline bnim kaybedick hicbirseyim yok
+1 yılPakette kalan son sigarayi tersden yakmak diye bişey var ask acisi da neymis kii fiiiiiyuuuu
02 Yorumla
Soran+1 yılDeGmeyen biri icin iste Bazen kendime aciyorum bunami uzuluyrm diye
- +1 yıl
Ilahi adalet diye bisey var sen yasamaya bak takilma böyle seylere
+1 yılSana yapılabilecek en büyük ayıbı gerçekleştirmiş o yüzden böyle birini düşünme dahi biliyorum demekle olmuyo ama zamanla düzelecek geçecek
014 Yorumla
Soran+1 yılDusunmek bile hata ne kdr degmez bir insana oldugunu biliyrm Ama insanin tek yediremedigi sey o kdr fedakarliga bu sekilde karsilik vermek
- +1 yıl
Merak etme senin de yüzün gülecek etme bulma dünyası
Soran+1 yılBnim yuzum guler Allah bilir Ama oyle bir insanin mutlu olacagini sanmiyrm
- +1 yıl
Düşünme onu boşver
Soran+1 yılDuusnmuycm unutcmmm
- +1 yıl
Heh işte böyle
Soran+1 yılAma kaRsilasrz akrabayz o an ne olur gerci bna bakmaya yuzu olamzda
- +1 yıl
Işte o senin için yok artik sende bakma yoksay onu
Soran+1 yılYoksayicm onu es gecmek cok keyifli oluck
- +1 yıl
Hayırlısı olsun bu saatten sonra delikanlı biri çıkar umarım karşına
Soran+1 yılIns ya tek istegim oyle biri olsnki ona herbaktigimda asik olayim:))
- +1 yıl
Çıkacaktır karşına sabret herşey sabir ve zaman..
Soran+1 yılIns sabir sabir:))
- +1 yıl
Ya sabir :)
değerli kardeşim kolay yeni sevgili yapmanı öneriyorum sana :D
01 Yorumla
Soran+1 yılYeni sevgili kolay Ztn yapmak Ama biz uzaktik bide hic elele dolasmadik bir yil sevgili kaldik hep hayaller kurduk on bes do yasindaki kizla aldatti bni bide
+1 yılBenimde sevgilim duygularımla dama, satranc ,101 , hatta daha ileri giderek körebe falan oynamisti.. hala affedemiyorum onu :)
00 Yorumla- 00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılIlk mesajlari sonra resimleri sil. Sonra gectiginiz yollardan gecme anilari onu dusunme ben 3 sene bekledim sabrettim sende öyle yap unutursun
01 Yorumla
Soran+1 yılHepsi yok Ztn uzaktik bir anim olmadi en kotu olan seyde akraba olmamiz karsilasmamiz cok yuksek
Unutmayı değilde unundan yasamayı öğrenmelisiniz bence. Bu daha kolay
00 Yorumla
+1 yılkızları kendimize aşık etmek için onları aldatsakmı ne acaba en iyi aşık etme yolu bu herhalde.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenellemek istemem bazı erkekler böyle yapılacak birsey yok
00 YorumlaSana yaptiklarini dusun senin sevgini hak etmiyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılBeni hak etmiyor degmez mis onuda anladim Ama ona dersini vermek istiyrm
Soran+1 yılIlk defa birine askim demistim guvenmistim ona uzuluyrm
+1 yılburdan briyle konuş kafanı dağıt
00 Yorumlazamanla unutacaksın başka çözümü yok
01 Yorumla
Soran+1 yılBnde onu deniyrm bna yasattiklarini oda yasamasi tek istegm
Kadının aldatması daha acı boşver
016 Yorumla
Soran+1 yılBen ona bir yilimi verdim bide uzaktik o kdr seye ragmen ailemi karsima aldim askerdi bide ondan baskasina bakmadim o koydu bna
Soran+1 yılBence de yuh ya nefrette var tabiki Ama bunlarin hepsi bir duygu yinede o kdr kolayki Saf bir insanin duygulariyla oynamak o kdr adiler
Soran+1 yılBazen diyorumki bnim gibi degerli bir insan ona hakaret olurdu
Soran+1 yılAynn Ama herseyin bir bedeli var Allah buyuk
Soran+1 yılEwt ciddiym benim vicdanim rahat uzakta olsak ondan baskasina bakmadim 've bn ilk defa sevdim dedim 've bna bn seni istiyrsam oyle kalir merak etme dedi akrabamsin uzmem dedi bu kdr seyi soyleyip te bu sekilde yapana ne olur soruyrm sizce
Soran+1 yılAynn Ztn kimse yasattigini yasamadan olmez elbet biyerden cikar acisi
Soran+1 yılAldatti ztn bn allaha havale ettim
Soran+1 yılBunuda yasamamgerekiyormus gozlerimi acmam icin
+1 yılSeni aldatan biri için yas tutma
00 YorumlaAldatmayan erkeği bulmak çok zor
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinLikle insanlara guvenmek zor
+1 yılboşver unutmamak en güzeli
07 Yorumla
Soran+1 yılUnutmamakmi Ben kafayi yiyorum hergunum aglayarak geciyor
- +1 yıl
öyle geçen bir tek senmisin? dışarıya yansıtma içten içe ağla güzel olan şey bu
Soran+1 yılIcten ice agliyorum ztn:((
- +1 yıl
devam et :)
Soran+1 yılAma onun icinde kolay olmayacak odeyecegi cok sey var
- +1 yıl
neden
Soran+1 yılCunku ileride pismanligiyla kalicak akrabam yani illaki goruscz
+1 yılzamanla unutursun. simdilik istesende unutamazsin
03 Yorumla
Soran+1 yılAynn unutcm daha yeni oldugu icin zor oluyor
- +1 yıl
basarilar ;)
Soran+1 yılTesekkurler
sevgilim diyorsan o adama sende var bir sorun
014 Yorumla
Soran+1 yılAynn karaktersiz kalipsizmi s Ama hic o yuzunu gostermediki
Soran+1 yılCok dogru diyorsn benim gibi bir insan ona agir gelmis
Soran+1 yılOlmaz olurmu millet kopek oluyordu bna Ama Ben bu insani lanet olsnki sevmistim
Soran+1 yıl:))))) bunda n insan bulucm Ama tabi karsima cikick insan kendini kanitliyck yok oyle herseye Ewtttt
Soran+1 yıl:))) iste Kim cikarsa ciksn yani bu kiside cok seviyrm evlencz diyrdu ne oldu fosss o yzdn yeni oluck kisi de biseyler yapmasi gerekiyor bakalim ne kdr seviyorms
Soran+1 yılHahahha cok komiksn gercektn bu saatten sonra ask benim icin zor
Soran+1 yılHe he sus bakalim
Çekirdek çıtlayıp aksiyon filmleri izle bir süre
00 Yorumla
+1 yıloff off o duygulari en iyi ben blrm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler iste hep ayni boku yiyorlar ya
01 Yorumla
Soran+1 yılAynn ya onlar iicn kizin uzulmesiymis duygusu ymus umrunda olmuyor
yeni bir aşk ututturur..
00 YorumlaBende aldatıldım 😄
013 Yorumla
Soran+1 yılOf valla sayicak cok Boyle aldatan haysiyetsiz insanlara soylari tukenmesi lazim oda olmaz tabi
Soran+1 yılUnutmak unutcm tabi o da kimmis yazik etmisim 1 yilimi
Soran+1 yılYine tabi erkek olarak unutmak kolay olur kizlar duygusal oldugu icin zor ama unutcm
Soran+1 yılTabiki de oyle sizin icinde zor olmustur yanii
Soran+1 yılsacma oldu pardon boyle insanlar herzaman acinacak haldeler ztn
Soran+1 yılAynn bakicm oda kimmis ya
Soran+1 yılBeni hak etmeyen biriymis iste:)
- Aşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı.
+1 yılunut gitsin
01 Yorumla
Soran+1 yılUnutmak keske kolay olsa:((
Gizli Üye(36-45)+1 yılUnutursun
00 YorumlaYenisini bul
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBüyüyünce Geçer
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaskasiyla yat
00 Yorumla
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında