aylardır aşık olduğum evli bir erkeği anlamama yardımcı olurmuşunuz? bana baştan evli olduğunu ve çocuğu için hiçbir mazeretle eşini bırakmayacağını defalarca söyledi.fakat hep bir şekilde benimle ilgilendi bana büyük aşkından, benim bütün mimiklerimi özelliklerimi ezberlemesinden söz ediyor,iltifatlar yağdırıyor.ayrıca evliliğinde nekadar çaresiz olduğunu anlatıyor.fakat eşine tek bir laf söylediğini duymadım.zaten yıllardır anlaşamadıklarını ve 1 yıl ayrı kaldıklarını fakat kendisinin, boşanma talebinden çocuğu için vazgeçitiğini anlatıyor.onu 2,5 yıldır tanıyorum ve ilk birbirimizi gördüğümüzde ikimizde kilitlendik.fakat ben onun evli olduğunu zaten face de görmüştüm ve benim için olay kapanmış onu sadece anlık güzel bir tablo olarak gördüm.o ise, beni ilk gördüğüm günden 4 yıl önce görmüş doğru ise.UZATMİCAM.bana 6ay önce ilk kez açıldı ve tam o arada eşine geri dönmüştü.ona kaç kez dedim.hiçbir kadın evi terk edip bir yıl sonra geri dönen adamı kolay kolay kabul etmez.kimbilir ne diller döktün geri gelmesi için.inkar etmedi laf değiştirdi herzamanki gibi.facede başka isimle karısına arkadaşlık yolladım ve ikisinin daha bikaç hafta önce çekilmiş plaj fotolarını gördüm. elim ayağım boşaldı,beynim döndü.şimdi size sorum: bu adam aylardır benden ne istiyor. görünen mutlu hatta karısı için savaşan bir adam bence.kendisi çevresinde popüler ve facede görüyorum hatta birlikte çalışırken şahit oldum genç yaşlı demeden adama nasıl yapışıyo bayanlar. evli olduğunu bile bile. şimdi bu adam benim namaz kıldığımı ve nekadar katı kuralci olduğumu zaten ortak arkadaşlarımızdan bizim çevreden biliyor.onunla kaç kez buluştuk tamam ama sarılmadık bile.bu adam hem evli ve bana aşkını ilan etmesine rağmen asla eşimi bırakmam diyor.peki bana gerçekten aşıkmı?ne istiyor benden? nekadar alakamı kezsem,2-4 hafta arayla tekrar bir bahaneyle beni arıyor ve herşey baştan başlıyor.LÜTFEN sizden ricam: bana yuva yıkanın yuvası olmaz filan dersleri vermeyin. BEN YUVA YIKMIYORUM sadece ona çok kötü aşık olduğum için onu anlamaya davranişni çözmeye caslıyorum.dengem mahf oldu.sunuda belirtmek isterim. EĞER İSTESEYDİM,ONU EŞİNDEN AYIRAMASAMDA,ONU KENDİME BAĞLAR VE HUZURSUZ OLMASINI SAĞLARDIM VE EŞİNİN KULAĞINA KARSUYU KAÇIRIRDIM.bana zafi olduğunu biliyorum.benim güzelliğim ve hanımefendiliğim burada dillere destan. ama gönül bu işte kondumu adres dinlemiyor.tekrarlıyorum ben o adamı eşinden ayrımıyor Allahtan ve vicdanımdan korkuyorum.BANA CEVAP VERMEDEN BUNLARI LÜTFEN GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURUN. evli erkeklerin ve tecrübe sahibi kişilerin cevaplamasını arzu ederim.
Güncellemeler
+1 yıl
güncelliyorum...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar