Sevgilim benden kaçıyor konuşmak istemiyor?

Kız arkadaşımla 1 aya yakındır ayrıyız öncesinde kendisine sürekli bişeylerin bittigini 6 senelik ilişkinin artık heyecanı kalmadıgını söyleyip durdum. Neden bilmiyorum ama saçmaladım ve bu arada iş durumlarımda iyi gitmedi evlilik düşünürken uzun süre işsiz kalmam ve kıza sürekli sarmam onunda iş hayatındaki olumsuzluklarla birleşince benden ayrılmaya karar verdi. yani ayrılalımda demedi sadece mesaj olarak görüşmek istemiyorum konuşcak bişeyim yok diyip duruyo. Bende uzun ilişkilerin kesinlikle yüzyüze bitmesinden yana oldugum için bu duruma anlam veremiyorum ve görüşmek istedikçe kaçıyor benden. beni sevdigini biliyorum ama benden kaçmasınada anlam veremiyorum ne yapmaya çalışıyor sizce? sevgisi biten ayrılmak isteyen insan zaten hissiz bir şekilde gelir ben artık istemiyorum diye yüzüne takır takır söyler keser atar. ama bu kovaladıkça kaçıyor b**kunu çıkardı. Bende içimdekileri söylemeden rahat edemiyorum açıkcası rüyamda görüyorum sürekli bir an önce bitirmek veya neyse artık onu yapmak istiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Ve ayriyetten kızı bakireligini bozan kişi benim yani hayatında büyük bir başrol oynamış durumdayım. Bana kızgın bir şekilde kendisi bu kızgınlıkla ayrılıp onu destekleyip ortada bırakmayıda istemiyorum yaptıgım şeyin arkasında durmak ve onu almak istiyorum. Kafam karışık vallahi dostlar :)
Sevgilim benden kaçıyor konuşmak istemiyor?