Nasıl unutmalıyım onu?

sonunda 2 yılımı verdiğim ilişkim dün gece bitti.ilkinde o ayrıldı 3 ay sürmüştü hemde çok geçerli bi mazereti yokken ayrılmıştı.10 ay sonra bana geri döndü ondan wazgeçemediğim için kabul ettim tekrar barıştıktan sonra herşey önceki birlikteliğimizden daha iyiydi daha kararlı daha ne istediğini bilen birisiydi.geçen gün tartıştık ben ona çok fazla trip atıomuşum çok üstüne gidıomuşum... haklı ama trip atiosamda war nedeni.durumları pek ıı deil babası wefat etmiş.ikimizde farklı şehirlerdeiz ve farklı şehirlerde üni okuoruz netten falan tanışmadık orası uzun hikaye her neyse kısacası ayda 1 en fazla 2 kez görüsüoruz yazın hiç.benim yaşadığım hayatı sen yaşaşan ewlilik deil biriyle çıkmayı bile göze alamazsın dedi yani ewin sorumluluğu herşey onun üzerinde bizde farklı şehirlerdeyiz herşey ağır geldi ve korktuğu için olmuo dedi anlaşamıoruz mesafe var konuşamıoruz dedi belki arkasında güçlü bi ailesi olsaydı sorumluluğu sadece ben olsaydm beni bırakmazdı.bişey diyemedim ben seni herşeyinle kabul ettim dedim ama benim isteklerimi yerine getirememekten beni mutlu edememekten korktuğu için gitti.kötü bi şekilde ayrılmadık kırıcı şeyler sölemedik şimdi sabah kalktım herşey rüya gibi sanki onun boşluğunu hissediorum sizce şimdi ona karşı nasıl dawranmalıyım bir keresinde de bana 3.bi şans werirmisin demişti ayrılmadan önce yine bu konuları konusuoken ben sadece yüzüne baktm bişey demedim sizce napmalıyım nasıl unutmalıyım onu bana yardm edin ayrıca benim ilk çıktığım adam bu.
Nasıl unutmalıyım onu?