Sevgilimden nasil intikam alabilirim?

Arkadaslar 1 yildir suren ayril baris bir ilskim vardi. erkek arkadasim yakisikli ve capkin ve asiri kiskanc sahiplenen bir cocuk ilk ciddi iliskisu benim benden once takildigi gorustugu kizlar olmus ama hepsi basit tipler anlarsinjz. baslarda o kadar nazik iyiydi ve gozu benden baskasini gormezdi ama ozamanlr ben asik degildim sanirim onemsemedim onu , onun veni onemsedigi kadar 7 8 ay hic ayrilmadan ciktik. Sonra sosyal medyadan kavga etmeler basladi onu ekleme bunu ekleme falan benim cok takpcm vardi onunda cok arkadasi vardi faceden ama aramzda ole bir inat vardiki hic birbirimzn dedklerni yapmadik. kiskanclktandolayi ayrildik ve ayrilir ayrilmaz butun kim var kim yok ekledi yaz boyu aci cektim yikildim kac kez yazdm ama bana demedgni birakmadi kizlarla tajldi durdu. sonra ama pisman oldu geldi vende affettm tam 1 ay snra yine ayni seyi yaptu ve gitti mutsuzum dedi sosyal medyadan ck uzerne gidiyodm silmiyodu kimseyi yine gitti neyse. ben tabi yine yikildim bu arada yine ayni seyleri yapti hatta kzlarla bulusup mekanlara bile gitti ama enndde sonunda yine pisman oldu ben barsmamaya kararlydim nefret etmstm ama okdr israr ettj beni sevdgnu soleduki inandm yine baristm yine bir suredr bu sosyal medyadaki kzlar knusu falan skintiydi okadar soz verdi ama degisen bisey yoktu neyse denemek icn fake haesaptan ekledim saniyesinde kabul etti venide geri ekledi tabi cildirdim gozmden dahada dusmesn diye fake olarak konusmadm soledm direk ve ayrildm bunn ustune venden ozur dilicegine uste cikti ergenlik yaptgmi soledi fotolrmzi sildi ve yine baskalryla eklesti. ama artk kaldramiyorum hem cok kotuyum hem intikamla doluyum napablirm cani yansin istiyorum ve unutmak istyrm bu sehirde arkadasim yok kafami dagitamiyorum malesef yalniz ve uzgunum ve artik intikam almak istyorm..:( bifikrinizj almak istedim
Sevgilimden nasil intikam alabilirim?