Şizofren bir insan ile nasıl bas edilir ?

Öyle böyle değil, harbi bir şizofren ise bu kişi ? yapmadığınız şeyleri yaptınız diyor, etrafa yayıyor, ve kendisi de inanıyorsa ? Sizi tehdit etmesine rağmen rezillik çıkmasın, duyulmasın diye suç duyurusunda bulunamıyorsanız ? Bu kişi ile 2 aylık "sanal sevgili" sohbeti olup ne "mal" olduğunu farkettikten sonra yüz yüze görüşmeyip farkettiğiniz an ayrılmayı seçmişseniz ve üzerinden 3 yıl geçmesine, size ulaşmaması için tüm engellemelerinize rağmen bu kişi yaşadığı şehri (fethiye-den istanbul) değiştimiş, size ulaşarak hala sizi rahatsız ediyorsa öldürmekten başka ne gibi çözüm yolları bulabilirdiniz ?

not: yine bir şekilde mailime ulaşmış, a-normal sinirlendim.mantıklı bir yol bulunmama ihtimaline karşı silahımı temizliyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar savcılık diyorsunuz da bu mumkun degil.Evlenip ayrılmıs biriyim.Belirli fabrikaların muteahhitligini yapıyoruz,30 uzeri calısan var, sikayette bulunursam bu duyulur, boyle bir duyum hayatımı, etrafımın bakıs acısını ciddi sekilde olumsuz yonde etkiler, ek olarak bu gibi seylere aman deyip gecistirebilen bir aile yapısına sahip degilim, bu nedenle ozel sorunlarımı kendim cozuyorum ama bunu cozemedim iste bu yuzden duyurmadan korkutmak, uzaklastırmak, gibi fikirlerinize ihtiyacım var
Şizofren bir insan ile nasıl bas edilir ?