beni unutamadığını falan yazmış. sensiz yapamıyorum. anılar beni bırakmıyor gibi.
sürekli dönmeye çalışıyor.
bre adam dönecektin neden gidiyorsun?
sürekli dönmeye çalışıyor.
bre adam dönecektin neden gidiyorsun?
Valla insan elindekinin kiymetini kaybedince anlar diycem ama bu konu farkli yani bu ata sozu buna soylenmez. Diyecegim eger sevseydi gitmezdi anlasilan ondaki sevgi ask değil tamamen aliskanlik yani ben sigarayi sevmiyorum ama beni kendine bagimli yapti birakamiyorum iste
neden alışmış
Valla yanlis anlamada sirf manitam var bosta deilim yani zamani gecirecek biri dursun elimin atinda hesabi ama gor birini bulsun hemen seni postalar cunki zamaninda aynisini bende yapmistim
vay namussuz vay
Banami dedin
evet :)
l*n manyak seni benmi biraktim tamam gecmiste biraz serefsiz olabilirim ama vallahi bak toparladim kendimi eskisi gibi deilim
hepiniz aynısınız :)
Aptal bari babani katma o da erkek sonucta ya kizim ne zoruna gidiyo iste soylemeyecektim zorla soylettin iste adam seni kullanip atmis belliki tadi damaginda kalmis bu sefer altin vurusu yapmaya geliyo hazirlikli ol
şerefsiz
Ayip ayip yakisiyomu hic sana insan gibi fikrinmizi yazdik niye hakaret ediyon valla zoruma gitti
Yokluk iste nabarsin
öyle mi
sen bilemezsin ki
Bilemezsem nedeb sordum baska ne olabilirki
ama senin hiç sevgilin olmamış ondan dedim
Sen nerden biliyon bunun. icin sevgikiye getek yok mantik var
sen bana söyledin bir de kaç yerde yazdığını gördüm genelde
Sen kimsinki benimi izliyon sen :))
evet :) her şeyini biliyorum :)
Anlat bakalim beni nasi biriymisim :)
genelde özelini dökmim :)
Ozelde dok o zaman :))
Baskasinin agzindan merak ettim simdi
biz önceden kısa bir konuşmuştuk ordan biliyorum
Meraklandim ama ya :)) nasilimki
iyisin iyi :)
Catlatmazsaniz olmicak iyiyizde o uuzdenmi yani kim oldugunu bilmiuom :(
Tskler ama yine meraklandirdin simdi :)
rica ederim :)
Cadi kilikli
hahahahahha
Bide beni biliyomus :) dok kiz ozelimiburAya:)
olmaz :) ayip olur :)
Ozelden yazmican nasil olsa dok kotu biset cikarsa gizlerim :)
Ilk anlamadım yazdığını, sebeplerini iyice öğrenmelisiniz
Yokluk başa bela
ABAZAYIM YANİYORUM beni sondur diyor
Cevap
16Cevap
Zarf atıyor kanmayınız. Bakın reddettiğiniz bir insan olsa bunu söylemem. Derimki adam araya zaman koymuş ve tekrar duygularını size açıyor.
Ancak sevgili olmuşsanız siz bir kere ona kalbinizi emanet etmişsiniz ve oda bunu ortada bırakıp gitmiş.
Bunun geri dönüşü affı olmaz. Olursa hayatınızın hatası olur er ya da geç anlarsınız.
Şansını deniyor. Yatağa atacak eğlenecek kız bulamadım diyecek hali yok. İnanmayın. Kesinlikle iletişimine cevap vermeyin ve kabul etmeyin.
şerefsiz depil mi
öyle mi tatlım
:)) sileyim o zaman şerefsizi
cevap vermedim ki
anlamdım :)
ama çivi çiviyi sökmüyor
Sana çivinin üzerine çivi çak diyende yok zaten... :)))
Bırak elindeki ekici çiviyi ve tahtayı...
yepyeni bir insanla daha sağlam ve bilinçli bir şekilde, geçmişe tamamen sünger çekip
asla arkana bir daha bakmadan bir hayata başla...
Unutmaya felan açlışırsan. Yıllarca aptal aptal o zibidiyi düşünüp durursun.. Yazık edersin kendine
hadi ya
of ya :)
La ben buraya nasıl geldim onu da bilmiyorum. Şimdi sen mi terk ettin o mu? Benim başıma şöyle birşey gelmişti. Kızla kavga etmiştik mevzumda haklıydım ayrıldık. İkimizde terk ettik ortaklaşa :) daha sonra ben çok sevdiğim için geri dönmek istedim yazık olmasın bitirmeyelim diye kabul etmedi. Kuzenlerimle gördü beni, ben sana geri dönmeyi düşünüyordum beni aldattin vs dedi bende bastım kalayı Yolu gösterdim ama halâ çok seviyodum benden umudu kesti başkasını buldu. Bir fiil içip içip arıyodum tövbe ettim namaza başladım aramayı bıraktım. Kalbime Allah c. c ve rızasını koydum inşaAllah eski sevgilimi kalbimden temizledim. Niye anlatıyorum birine yol gösterir belki. Şimdi biz insaların manevi kalbi var onun içinde para varsa insan paradan başka bişey görmez. Araba varsa araba sevgili varsa sevgili kalbimize ne ögretirsek onu alir Allahu tealayı zikir etmek bu yüzden çok önemli Selam ve dua ile.
Exim de ne... Eximbank mı? Türkçe mi yazıyorsun gavurca mı.. ? Nooldu memleket ingiliz işgali altındamı. ne diyor bu kız?
bak canım eski sevgilim yazdım soru sormama izin verilmedi, sorulmuş dedi. ben böyle yazımca sorabildim soruyu.
Demek eş anlamlı kelimeler konusunu size "Newbolu"da böyle öğrettiler.
evet beyfendi aynen öyle oldu.
O halde kafama takılan diğer konuya geçeyim.. Hangi pembe soruyu okusam içinde erkek var. yok mu karşıma beynini kullanarak çıkacak bir kız. sevgili ve erkek dışında başka şeyler de düşünebilen karşı cinsim yok mu benim.. ?
var beyfendi ama burada paylaşmıyoruz diğer meselelerimizi.
buraya gelince üzülmüş oluyoruz.
umarım yeteri kadar açıklayıcı olmuştu beyfendi ;)
Demek ki seninle unutamayacağı dakikalar yaşamış adan Yav.
Daha ne istiyon?
Donecek isini gorecek tekmeyi basacak kotu olan sen olacaksin hic bulasma..
durmadan yazıyor
Pisman olursun bulasma. yazma de baskasi var de bahane uydur
tamam
bu herkezde vardır birine aşırı bağlandığı içinde gidebilir insan çünkü ona o kdar alışmıştr ki korkar onsuz kalmaya onun terketmesine
ya bir git
dünyada anlam verebildiğin kaç insan var?
saymadım
peki
Aynen, yokluk işte...
Ama gittiğinin yokluğu işte.
Sen bilmezsin ki.
Birak l*n deseydin ayak bunlar biz erkekler lamet olsun boyleyiz disarda ekmek cikmayinca geri doneriz
:) Aradını bulamamıs kesede olana geliyor anlasılan
Yokluk çekiyor garibim.
Exim nedir be o yeni mi çıkmış :D
:)))
Valla ilk defa duyorum kanka beni aydınlat :D
eski sevgili :) öyle yazdım soru sorulmuş dedi ben de bunu yaptım
ha tamam koy götüne gitsin salla :D
ama ya pişmansa
son pişmanlık ne yarar herşeyin bir bedeli var olmadı niye yarar
değil mi
bence öyle sen bilirsin kardeşim
Elizabethten sıkılmıştır.
senden ıyısını bulsa donmezdı demek bulamamıs
aramış mı namussuz
:)))
32 saniyede 4 cevap vay mk
he walla
Azmış işte zarf atıyor
o nasıl başlık ya :))))
eski sevgilime izin verilmedi ben de öyle yaptım :)
dönmek için gidilir zaten.
Yokluktadır:D
Degerini anlamis :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar