sanal ask acisi yasayan oldu mu?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Heh bir de bu çıktı. Ulan kankı canlı görmediğiniz adamlara aşık oluyosunuz sonrada üzülüp büzülüyosunuz nasıl bişey oldunuz ya böyle
bilemedim kanki
Kanlı canlı demek istemiştim bu arada. Yani yüzünü görmediğin bir adam.. Böyle şeylere alıştırmayın kendinizi. Siz yanınızdaki insanlara bakın sizi mutlu edicek olan insanlara. sanal nedir ya? Adamla mesajlaşıyosun sonra siteden çıkmıyosun ha yazdı ha yazacak. Senden başka kızlarla konuşmjyor mu sanıyosun? Yapmayın bence bunu kendinize
konusuyor mudur
Tabiki evet. Adı üzerinde sanal. Sadece
İnternetten konuşuyorsun. Adam ne yer ne içer bilmiyorsun. Kimdir nedir ne değildir bilmiyorsun o ne söylerse sen ona inanıyorsun. Herkes dürüst değil ki annem ya
Olmasın diye sanal kısmını mümkün olduğunca kısa tutuyorum..
İş bir an önce gerçeğe taşınsın ki yürüyüp yürümeyeceği anlaşılsın..
Hala cekıyorum 2 gun once her yerden engelledı hala arayacak bı telefon arıyorum ;)
neden engelledi
kim bu? soyle de uzak duralim.
:) gecmis olsun diyelim
oldu , ya senin diycem ama olmasa aklına niye bu soru gelsin demi :)
Cevap
31Cevap
Bu sitedeki biriyle aramda geçen aşkımsı duygulardan sonra olmuştu. Mesaj atıyorum ama cevap vermiyor şimdi de p*zevenk.
Allah belasini versin. kim bu serefsiz? dikkat edelim biz de
adinin ilk harfi ne?
Arkadaşlar ne olursa olsun sanaldan yürümüyor bizzat deneyimim nerdeyse 3 yıl çöp iki tarafta anlasamiyo bı zamandan sonra çünkü güvensizlik olusuyo ne yaparsanız yapın ve karşınızdaki size kendini nasıl tanitirsa öyle biliyorsunuz ne kadar buluşsanizda olmuyor yani girmeyin o topa
evet bir ara tam boşaltıyorduk birbirimizi ki baglantı gitti su başa kadar gelmişti cok acı cekip kahr olmştm o gun :/
Sanal aşk değil de normal aşk acısı çok çektim ne olduğunu iyi bilirim. Birçok kez kandırıldım, hayal kkırıklığına uğratıldım. Bu yüzden artık kolay kolay erkeklere güvenemiyorum
Oldu tabi :S
Sanaldan daha kötü oluyor be bu meret :/
Gerçi reelde yaşadım denemez galiba; sanalda tanışıp reelde buluşmuştuk o da sayılır mı? :/
Bir kez Oldu.
Bir daha Olmadı.
Ama yine Olacaktır.
Belki de Olmayabilir.
2.5 yil cektim hala cekiyorum bir geldi bir ayrildi daha canli goremedim bile cok aci bir durum allah kimseyi dusurmesin cok agladim onun icin turkiyeye bile geldim o beni bir kez bile gormek istemedi simdi yeniden konusmaya calisiyor
2,5 yıl ne be abi. :l keşke gidişat belli değilseydi, çok tutucu davranışar yapmasaydın.
insan bir kez asik oluyo iste onu kaderim sandim cok sevdim hic aldatmadim belkide buydu yanlisim herkes gibi gonlumu egleseydim coktan gelirdi
Yasamadim daha yeniyim nette belki bnde karsilasirim ilerde
aman diyim
Yasama diyosun aman dedigine göre
evet ben yaşadım 4 yıl sürdü ilişki sonra bitti biteli 5 yıl oldu unutamıyorum
oldu, meğer hatun başkalarıyla da... neyse yav amaaan. kız da burada.
tam üstüne geldin :( bugün oldu 2 gündür konuşuyoduk geç yazdım diye s. git dedi bana engelledi numaramı :(
neden? kim bu? soyle de uzak duralim
la bu ne b. ktan birşey yaiaşk acısı eyvallah da sanal aşk acısı ne be, aşkı ne hale getirdiniz. lanet gelsin size
bunu kimse yasamadan anlayamaz. 8. ayimiza girdik ve asla birlikte olamaycagimizi biliyorum nedenini sormayin. Siz siz olun sakin sanaldan asik olmayin oyle aci cekiyorum ki.
Sağlığa zarar! Kesinlikle uzak durunuz böyle şeylerden, valla hayatınız harabe olur, zamanınız boşuna harcanır. Gördüğüm kadarıyla yaşayanlar var, G. O
hahha oda ne hiçç yaşamadım ne o yenilebiliyor mu?(yalan söylüyorum çarpılcam şimdi:DDD)
Evet ben :-/
Sanal aşk acısı nedir ya? Bukadarmı sevgiye açsınız
Sanaldan ask olmaz, sadece eğlenir, girgir gecerim
Baya saçma bişey olurdu heralde
Çekmezmiyim hemde fake çıktı ve platonik :(
Aynen öyle şu an sevgilisi var :(
Hayır yanlış anladın sevdiğim erkegin kılığına bürünüp kandırdı yani o değil. Sevdiğim erkek çıkmadı, öğrenince beter oldum.
Ya da ilk başta ben anlatamadım 😂
Sanaldaki aCı internet bitene kadardır
nasil
İnsan bazen hoşlanabiliyor tabi..
Yaşadım, yaşıyorum hala silemiyorum aklımdan. .
nasil oluyor?
Bende inanmazdim sacma gelirdi ama oluyormuş. Hemde daha saglam. Çünkü dış gorunusunu tam olarak görmeden seviyorsun içini karakterini seviyorsun buda daha kalıcı oluyor eger iki tarafta durustse tabi.
neden bitti
Benim için bitmedi hala aklımda. Maddi olarak yok sadece manevi olarak her saniye yanımda.
Şu an bunu yaşıyorum :(
nasil oluyor
Çocukla netten tanıştık ve ben fena halde bağlandım
burdan mi
Yok buradan değil
Evet üstelik arayamiyosun da :-)
bu ne demek
anladim.
Sanal ask die birsey yok karsilikli kandirma o
nasil yani?
Ne nasil sanal ask mi olur nerd3n biliyim ben bana yazarken baskasinada yazmadgini
Yasadmmmmm ayy çok kötü biseyyy ya...:(
nasil oldu?
Tanstkk coookk güzeldii ya :( sahipleniyodu kskanctı konuşurken cook mtluydm aryodu falan sonra iste bana yalan söylediğini farkettm ayrldm ama ozledmm
ne yalani
Bsver..
hiç aşık olmadım acısını da çekmedim
At gibi hanim diye biri var...
Çoook oldu burdan bir kere oldu 😉
aşk değil olsa olsa hoşlantıdır o
Malesef
nasil oldu?
Tamda şuanda yaşıyorum.
nasil oluyor
Kötü oluyor.
bir anda heryerden engelliyo g*t gibi kalıyosun. :(
neden engelledi
Anlayamadım işte.:(
Nedenini öğrenseö gam yemeyeceğim.
çok çaresiz olmalısın :)
Normalini cekmedimki sanalini cekiyim
Ölüm orucu.
Nasıl oluyor acaba?
Olmadı.
Oldu evet
Sen yasadinmi
Evet oldu
nasil oluyor
Bu siteden oldu engelledi beni
kim bu? soyle de dikkat edelim.
Bosver etikete gerek yok o kendisini cok iyi bilir
merak ettim.
Abv sanal aşkın
Olur gibi olmustum
yaşadım
nasil oluyor
çok kötü ya elin kolun baglı her an gözün kulagın telefonda oluyor. her msjda acaba diyosun :/
ne kadar tanistiniz
3-4 ay
o da seviyor mu? neden aciya donustu?
uzun hikaye
sen mi yaşadın
Çocukken oldu
ben 2 yıl sürdü
evet oldu ben
hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar