Eşini al sakin bir yere git ve önce ellerini avuclarının arasına al gozlerinin içine bak ve hayatım seni anlıyorum sende haklısın diye başla yok anlamıyosun diye dır dır ederse seni anlamaya çalışıyorum bana yardımcı ol de ve ona ayrı eve geçmek istemesindeki asıl nedeni sor öncelikle şu açıdan bak evlendikten sonra başka bir hayata geçiyor ve bu hiç te kolay değil ama senin ailenede terbiyesizlik yapma hakkına asla sahip değil senin yerine kendini koymasını iste ve çözüm yolunu birde ona sor baban çok mu zengin abi neden bu kadın babandan ev istiyor imkanınızın olmadığını ama hemen ayrı eve çıkmak istiyorsa sana iş bulana kadar zaman vermesini iste ve Kiralık ev ara işe girdikten sonra ona tek başına masrafların altından kalkamayacagini onun da işine geri dönmesi gerektigini söyle paran sende kalsın benim senin paranda gözüm yok ama birbirimize destek olmamız lazım de ve asla ona yapamayacağın sözleri verme korkma Allah doğrularla beraberdir eğer senin bu kadar fedakarlığından sonra bile yok derse yol ver hazır çocuk yokken yoksa her şey daha zorlaşır emin ol şu an boşansan gam yemezsin ama eşinin de psikolojisi çok bozulmuş olabilir ona hatasını görmeyi sağla
11 Yorumla
Soran+1 yılBabasının evine gittim babası bana defol dedi kızım seni görmek istemiyor dedi napıcamı şaşırdım
En İyi Cevaplar
+1 yılYa kardeşim yorumları okuyorum da nutkum tutuldu bu nedir allasen adam karisindan bahsediyor siz ne hakla sayip sövüyorsunuz ağiza alinmayacak şeyler söylüyrosunuz anlamadim gitti. Bak güzel kardeşim bekara kari boşamak kolay sen yikici eleştirilere kulağini tıka bir yuva kolay kurulmuyor aşkin verdigi heyecanlabaşta kabul etmiş sonra da zor gelmiş belli ki. Anladiğim kadariyla yaşlariniz da küçük, sana düşen tatlilikla halletmeye çalişmak bekle biraz üzerine varma. once işine gir biraz sakinleşsin o bu arada sonra iletişime geçmeye çalişirsin. Ha yuva yikmak kolay değil o yüzden yapici ol diyorum ama eşinin ailene karşi takindiği tavir da hiç doğru değil. Sen elindem geleni yaparsin baktin olmuyor yok yakinken ayrilirsin sonuçta uzlaşmaya yanaşmayan bir insanla da ömrünü ziyan etmeye hiç gerek yok.. Sıkma canini umarim düzelir
05 Yorumla
Soran+1 yılBen iş arıyorum buldumda zaten haber bekliyorum azerbeycana gidiyorum 15 güne kadar ama yeni evliyim karımla beraber olamıyorum kötü kadınlaramı gidim o gelene kadar
- +1 yıl
Karinla sadece o iş için mi evlendin be mübarek, uçkurunu birak ta hayatini düzene sokmaya çaliş önce tobe tobeee
Soran+1 yılO iş ilk sırada benim için
- +1 yıl
Ben de adam yerine koyup cevap veriyorum, sorunun falan da yok demi gelmiş burada milleti kekliyorsun.. Yazık !!
Soran+1 yılPardon?
+1 yılbak kardeş evlilik hakikaten zor zanaat herkes beceremez. Şimdi eğer sen bu kişiyle karşına alıp adam akıllı konuştuysan oda kabul ettiyse vicdanen sen kendin rahat ol. Gelelim ikinci mevzuya imkanın el verse zaten kimseyi üzmek istemezsin herkes mutlu olmasını istersin. Eğer karşı taraftaki senin bu durumunu anlamıyor illa çoçuk gibi benim dediğimi yapacaksın illa bu olacak diyorsa kardeşim ömür boyu senin işin var demektir. Ne demek ya ben İstanbul gibi bir yerde büyüdüm sizinle aynı yerde mi kalacam. Ben olsaydım sen kimsin ya hayırdır beğenmiyorsan kapı açık derdim. Abi sen seviyorsun o seni seviyor mu emin misin değilsin. Evlenmek nikah kıymak sevdiğini belli etmez ailen baskı kurduğunda sana destek olması lazım köstek değil ailen sana destek oluyor. o köstek oluyor. Alırsın karşına adam gibi konuşursun. Benim adım hıdır elimden gelen budur. Sen bunu bunu biliyorsun ben sana en başında kozları açık oynadım yalansız sende tamam dedin eee şimdi bu neyin havası dersin? Baktın olmuyor abi sevsende sevmesende huyu suyu karakteri kötü bir insanlar bir ömür geçiremezsin. Ne zamandır evlisiniz?
04 Yorumla
Soran+1 yıl2 haftalık evliyiz kardeşim
- +1 yıl
Bu evlilik senin için kangrenli bir parmak bırakırsan vucudunun her tarafını saracak. Parmağı mı kaybetmek istersin kolunu mu? Kararını iyi ver git karşına al konuş bak ben 7 sülalemi bir kız için sildim evlendi boşandı diye istemediler kız ne yaptı kıçıma tekmeyi vurdu. Ailem destek çıktı her zaman yanımda oldu. Abi kız dediğin nedir ya milyon tane var. Anne baba kardeş öyle mi değil... Bak senin durumu çok iyi anlayanlardan birisiyim. Hayat yediğin kazıklarla tecrübedir. Ben çok kazık yedim sende yiyeceksin ve yiyeceğiz. Bana sorarsan kardeşim beni dinlersen kızı al karşına konuş ailesiyle birlikte durumu izah et gelirse başım gözüm üstüne gelmezse yapacak birşeyim yok demeni tercih ederim.
Soran+1 yılHaklısın kardeşim eici seçmesem seni yapardım eic cok haklısın
- +1 yıl
yemişim en iyi cevabını seçilmiş seçilmemiş. Önemli olan insanların yaşamı ya hayatı ya ömür bir nefes arası güzel kardeşim. Değmiyor kimseye değmiyor inan değmiyor.
Eşeğe fazla değer verirsen kendini yarış atı zannedermiş. Sen ben olmadık insanlara olmadık derecede saygı sevgi değer veriyoruz. Bir söz vardır. Körebe oynamak gibidir aşk. Kördük ebemizi gördük hepimiz. Onun için hayatımıza alacağımız kişileri iyi belirlemek gerekir. Çözümün ne içkide ne sigarada çözümün camide güzel kardeşim git camiye al abdestini kıl namazını et duanı mevlam seni yarı yolda koymaz. Millet ne derse dersin derdi de veren o dermanıda veren o git dediğimi yap.
+1 yılherkes haklı olabilir
lakin imkanın olsa zaten çıkardın?15 Yorumla
Soran+1 yılKuru fasulye abi keşke imkanım olsa hemen giderim ama yok işte
- +1 yıl
anlyorum kardeşim
eşine baskı falan mı var ailen tarafından? sebebi neymiş?
Soran+1 yılAnnem sofrayı topla dediği zaman zoruna gidiyor mesela yemeğini ayrı hazırlayıp yiyor odasına geçip kapıyı kitliyor orda oturuyor kafam karışık
- +1 yıl
imkanları zorlayıp ayrı eve geçmen gerekiyor
biliyorum imkan yok ama
Soran+1 yılÖlsemde kurtulsam valla ya hiçmi mutlu olamıycam ben
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
+1 yılİlk önce sitede ki aklı bir karış havada ki gerzek pembelere yorum atmamayı öğren. Onlara göre hayat toz pembe, izledikleri pembe diziler gibi sanıyorlar hayatları. Yok neymiş ''paran olmasın huzurun olsun ayrı eve çıkınmış'' mış. Onlara hiçbir şekilde kulak asma sen.
Eşin bildiğin klasik Türk kızı işte. Sonra Türk kızlarına neden laf ediyorlar diye zırvalıyor bu pembecikler. Dereyi geçene kadar her şeye evet derler, yaparım derler fakat iş artık ciddiye bindiğinde, direk sana pençelerini geçirmeye çalışırlar. Klasik iki yüzlü Türk kızıyla evlenmişsin. O kadın zaman geçtikçe başka şeyleri de sorun edecektir. Madem bu kadar sorun ediyor söyle çalışsın o da. Öyle kolay ev bark sahibi olunmuyor bu devirde. Yan gelip döt büyükle olmuyor. Söyle çalışsın ona da burun kıvırır.
Birde babana hangi hakla sana bir hafta süre veriyorum demiş. O kim ya, kendini ne sanıyor. Hangi hakla emir veriyor. Ne kadar saçma bir düşünce yapısı varmış. Olsa zaten alır adam, sen de para olsa zaten ayrı eve çıkarsınız. Her insan rahat etmek ister ama bazen para olmayınca olmuyor. Kaç yaşında bu kadın ya. Sinirlerim tepeme çıktı. Evliliği çocuk oyuncağı sanıyor resmen.314 Yorumla- +1 yıl
helal olsun sana kardesım ben de senın gıbı dusunuyorum evde got buyutenlere uyuz oluyorum ev ıstıyosa gıtsın calıssın hasbam
Soran+1 yıl24 yaşındayız ikimizde kardeşim normalde hemşire ama istifa etti hep çalıştım artık sen çLış bana bak dedi
- +1 yıl
ya bı yurusun gıtsın be hemsıreyken nıye ıstıfa edıyo kıza bak ya abı nefret edıyorum bole kızlardan ya bakıma muhtac mı bu gurur yok mu bunda ne bıcım kızmıs o ole sen onun bakım muhtarı mısın elı ayagı yok mu bunun
- +1 yıl
sen calısmasını ıstersen calısmak zorunda kardesım ole bı dunya yok
- +1 yıl
bunca yıl dıyo goren de 60yasına kadar calıstı zanneder bırak bu karıyı ya kendı ayagı uzerınde duran kadın bak sen bundan hayır gelmez
- +1 yıl
Bak kardeşim o kız bildiğin para yeyici, rahatına düşkün birisi. Eksileyen toz pembeciler olmuş, onlar hayatı toz pembe sanıyor.
Benim ailemin de ilk evlendiklerin de evleri yoktu. Bizimkiler 3 kardeş, 3 elti beraber çalıştı 2-3 sene. Daha sonra her kardeşe bir ev yaptılar. Şimdi hepsi kendi evlerinde oturuyor. Öyle kiraya çıkarak tek başına ev sahibi olan yok bu devirde. Herkes belli başlı sıkıntılardan geçerek ev, araba, para, mülk sahibi oluyor.
Bu at gözlüğü takanlara göre her şeyleri olacak bu devirde. Yok kiraya çıkın paranız olmasın huzurunuz olsun derler. Yalan arkadaşım, yalan. Aylığın neredeyse yarısını kiraya verince nasıl huzurun olacak? Maaş gelir gelmez yarısı kiraya gidince nasıl huzurlu olacaksın? Bu kadının istekleri bitmeyecek tabi ki. Gezmek isteyecek, bir sürü elbise isteyecek, onu isteyecek, bunu isteyecek. Eee bunları alamayınca huzur olacak mı? Hani diyorlar ya ayrı eve çıkın huzurunuz olsun diye. Hepsi yalan.
Soran+1 yılBilmiyorum ki abi snrada kadına şiddet var derler boylelerine lazım yani
- +1 yıl
@ersannnbaslar ya abi bu yeni nesil iyice hayatı toz pembe düşünmeye başladı. Taktılar gözlerine at gözlüklerini, her şey filmlerde ki gibi oluyor sanıyorlar. Yemin ederim korkar oldum evlenmekten, yuva kurmaktan. Aklı başında, sadık hiç kimse kalmadı.
- +1 yıl
sadık mı ne sadıgı ya hepsı palavra paran varsa tamam aynen dedıgın gıbı bole para yıyıcılerden uzak durmak lazım asalak gıbı butun gun kadın programı ızleyen kadınlardan nefret edıyorum
- +1 yıl
karıya bak allah askına hemsıreymıs bunca sene calıstım sımdı sen bak ulan ne utanmaz bırı koca parası yemeye utanmıyo bı de ulan ben karı parası yesem utanırım be
- +1 yıl
ev ıstıyosa calıscak arkadas yok ole hazıra konma abı yıne sınırlerım tavan yaptı
Soran+1 yılErsan abi tansiyonun yukselecek yapma gözünü Sevim biraz sakin :)
- +1 yıl
Allah sabır versin sana kardeşim. Fakat sakın kendinden taviz verme. Madem ilk başta kabul etti dayansın biraz. Daha iki hafta olmuş evleneli iki haftada ne sıkıntısı çekmiş de gitmiş? İnsan biraz anlayışlı olur, bu kadar kolay çekip gitmek nedir ya. Çocuk oyuncağı mı bu evlilik. Bu gün gideyim diğer gün dönerim. Evde en ufak huzursuzlukta evi terk etmek nedir ya..
- +1 yıl
yav kardesım evlılık cocuk oyuncagı oldu artık bole kızlarla evlenmektense omur boyu bekar kalırım daha ıyı
o senin işsizliğini sorun etmiş olabilir. ama herzaman fikrim nettin ev üstüne ev olmaz o evde senin baban var eşin bir odasında rahat olabilir geri kalanında kıyafetinden hareketlerine kadar kısıtlı açıp tv bakamaz lavaboya rahat girip çıkamaz en önemlisi duş onu bile yapamaz ki zaten yeni evli kadın çok utangaç olur anlamış olman gerek bunu en baştan kabul etmesinin sebebi de seni sevmesi herşeyin istediği gibi olacağı düşüncesi baktıki istediği gibi olmuyor o da hırçınlaşır bu şekilde napsın kız haklı bence zar zor da olsa ayrı eve cıkmalısın ayrıca iş bulamıyorum diye bir durum olmaması gerek insanlar neler yapıyolar iş olarak bir sana mı iş yok yapma eşin bişeylerden fedakarlık etmiş ikinizin dünyası aynı şu an en güzeli daha fazla dert olmadan ufak bir ev bulup çıkmak inan bana zorluklar olacaktır mutlaka ama zorluklarda eşin seni yalnız bırakmayacaktır eminim buna ailenin evine taşınmayı kabul eden kadın seni yarı yolda bırakmaz
31 Yorumla- +1 yıl
Yorumunun her harfine katılıyorum çok haklısın..
+1 yılMuhtemelen yapabileceğini düşünmüştür ama yapamamıştır. Burada diyorsunuz ki 'ailem nişanı at dedi atmadım' demek ki aileniz tepkili, bunu eşiniz mutlaka fark etmiştir ve daha nişanı at denilen bir yerde yaşamak istememesi bana normal geldi. Keşke ekonomik özgürlüğünüz olduğunda evlenseydiniz de en azından kiraya çıkabilseydiniz. Karı-koca çalışırsanız en azından kiraya çıkabilirsiniz. Bu arada 'erkek gibi karşılanacağın yerde kız gibi ezileceksin' diyenler olmuş, Allah ıslah etsin, erkek gibi karşılanıp kızları ezeceğinize oturun eşinizle ortak çözüm arayın. siz artık bir hayatı paylaşıyorsunuz, kimse kimseyi ezmeyecek, sorunlarınızı gelip bu siteye sorup evliliğinizi kurtaramazsınız, yuva kuruyorsunuz, eminim eşiniz de zor günler geçiriyordur, elele verin kesenize göre bir evde kiraya çıkın, daha yıllarca birlikte olacaksınız.
14 Yorumla
Soran+1 yılBen her istediğine tamam diyemem beni seviyorsa Üzmez ve idare eder başbaşa kalmak istiyorum diyor zaten akşamları Odamıza geçiyoruz ailem yatak Odamıza girmiyor sonucta
- +1 yıl
Yeni evli bir çiftin kendine özel bir evinin olmasını istemesi çok normal bir istek. Her istediğini yapmak zorunda değilsiniz ama bu uç bir istek olarak görülmemeli. E kendi odanız olsun zaten arkadaşınızda kaldığınızda bile odanız oluyor bu zaten olması gereken şey. Ben sizden daha gencim ve buna rağmen keseme göre bir evde ailemden ayrı yaşıyorum çünkü orası benim alanım, ailemle aramda bir sorun olmasına gerek yok bunun için. Yaşadığınız şehre bağlı iki kişi çalıştığınızda 1+1 eve bile çıkarsınız, zamanında nişanı at demiş olan ailenizin yanında kalabildiği için açıkçası şaşırdım bile ben.
Soran+1 yılSagol çok moral verdin. .
- +1 yıl
kardesım bu yorumu yapan kısı haklı karı koca calısmanız gerek ev almak bu devırde cıdden cok zor kırayla alacaksınız ya da yuklu mıktarda odemek zorundasınız cıdden aylık gelırınız 5mılyar olmadı mı ev almak cok zor karın da sen de calısmalısın
+1 yılkardesim ev üzerine ev kurulmaz cikin kendi evinize kemerinizi sıkarsınız elinizden geldigince alirsiniz evinizi falan, kendini esinin uerine koy rahat rahat kendi evinde oturmak varken annenin, babanin, kardesinin artik kim varsa evinizde onlarin yaninda oturup kalkmasi var, yemesi içmesi, yatmasi kalkmasi, banyoya girip çıkması, yeni evlisiniz bide iliskiye gireceksiniz mecburen kadin diken üstüne olacak ses cikartmamayacalisacak, üzerine en ufak ses cikarsaniz bile duyan oldu mu olmadi mi diye düşünüp duracak
22 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın bacım
- +1 yıl
isini olmadigi kismini okumamistim özür dilerim o yüzden girer ikinizde calisirsiniz bir iste
+1 yılKızın bir suçu yok, seninde yok. Kendini ister istemez ezilmiş hissetmiştir. Bu tür durumlarda bir ezme durumu olsada olmasada kişiler "gelin" pozisyonunda kalırlar ve çocukluktan bu yana dinledikleri hikayelerlede pekişince art niyet ararlar. Bu tamamen psikolojiktir ve kaçınılmazdır. Sen de bir olupta buradaki saçma sapan yorum yapan diğer kızların peşine düşmüşsün. Kendileri inanaki kabul etmezler aile ile oturmayı. Kimse etmez!! Senin eşin seni gerçekten sevmiş ki etmiş. Şimdi gitmiş olabilir ama sen sakın boşanmaya falan kalkma. İş bulana kadar ailesinin evinde kalsın, sen kendi durumunu düzeltince eşini yanına al. Evlilik ömür boyu yapılan kutsal bir anlaşmadır. Buradakilerin laflarına kulak asma.
Üzülecek birşeyde yok, eşin haklı. Sakin ol ve iş bul. O senin eşin...
Sağlıcakla kal..06 Yorumla- +1 yıl
esı de ıs bulmalı yok ole yagma
- +1 yıl
Bizim işimiz kimin ne iş bulduğu ne yaptığı değil, bu genci sakinleştirip doğru yola sevketmek. Beni ilgilendirmez gerisi...
Soran+1 yılPeki ablacım telefonlarıma bakmıyor bana çok kızgın iş bulunca dönermi geri
- +1 yıl
Zaman bırakmayı öğrenin. RAHAT ol dedimya. Birkaç güne olmadı bir haftaya ortalık durulur. Şimdi trip atıyordur açmıyordur. Sen rahatla bence biraz. İş bulunca dönmez, eve çıkınca döner. Kimse kayınvalidesiyle (melek olsa bile) oturmak istemez dediğim sebeplerden. Bu yurt dışında da böyle.
Soran+1 yılE peki helalim benim bu kız ben ev işini halletmem 20 günü bulur 20 gün boyunca hiç beraber olmadan nasıl durucam dün gece bile dayanamadım kötü kadınlaramı gidim illa
- +1 yıl
ev almak sankı kolay da ev al dıyosun kadın alsın evı cok ıstıyosa
+1 yılİssizsin ev alacak kira odeyecek durumun yok ve Ayri eve cikmak icin esin sana 1 hafta muhlet verdi oylemi. Oyle bir imkanin olsaydi zaten o istemeden ayri eve cikardin. Bu yeni nesil kizlar sorumsuz yetisiyorlar. El bebek gul bebek buyuyorlar. Hayatin laylaylom oldugunu saniyorlar. Evliligi evcilik oyunu gibi dusunuyorlar. Evlenirken iyi gunde kotu gunde birlikte olma sozu verenler birseyler ters gidince bosanacagim bosanacagim diyerek kolaya kaciyorlar. Ona durumu tekrar izah et, buna imkanin olmadigini guzelce anlat. Halen sabit fikirliyse senin yaklasimlarina olumsuz cevap veriyorsa fazla usteleme. Hersey olacagina varir.
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın abi
- +1 yıl
kızları kolaya ıten bolelerı ıste kızların da hayatın zorlugunu ogrenmesı gerek
- +1 yıl
esın saha muhlet verdıyse kendısı de calıssın ev alın ole tek basına ev alamazsın
+1 yılBak kardesim benim yasam tarzim olmadigi halde sirf o istiyor diye kapandim altli ustlu oturmayi kabul ettim adam hayatimi zehir etti yaptigim hic bir seyi taktir etmedi beni mutlu etmedi ustune dovdu sovdu hastanelik oldum gunlerce hastanelerde surundum. Sirf pavyon kadiniyla konusmasini istemiyorum diye. Simdi ailesi melek gibiydi evi kabul ettim son zamanlarda onlara gittigimde ailesi buyuk gelin kucuk gelin ayrimi yapmaya basladi eltimi ovuyorlar surekli beni bozuyor eltimle gorumcem. Nisanlima soyluyorum onlari savunuyor. Sonuc olarak bu gun nisani attik. Agzinizin tadi guzelken kotu yapmayin eviniz yurdunuz ayri olsun. Allahin izniyle bir is bulursun once sonra minik ev olsun baraka olsun ama siz kari koca o evde ozgur olun
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDaha 14 günlük evlisiniz şu yaşadığınız probleme bak.
Boşanmak içinmi evlendiniz?
Tek bişey diycem sende cahilsin eşinde cahil.. ikinizde henüz pişmemişsiniz neyin ne olduğunun farkında değilsiniz.. zaman herşeyin ilacıdır. Sabır gerek çok sabır..
insan isteklerine biranda kavuşamaz. Yok öyle bir dünya..
Ailenle aynı evde yaşamanızı bende desteklemiyorum çünkü bugün sorun çıkmasa birgün illa çıkacak. isterse ailen melek olsun.
Herkes söylemiş zaten Rahat edemez asla... Böyle olmamalı.
Peygamber efendimiz evlilik yeni bir aile demek tir demiş. Ev üstüne ev olmaz.. yapamıyorum olmuyo imkanım yok diye bişey olmaz. Ozaman imkanına göre davran. Eşinle tatlı dille onu anladığını gösterek konuş sabretsin. Sen bir iş bulana kadar. İş bulunca sözünü tut küçükte olsa kiraya çıkın. En azından daha mutlu olursunuz. Evi de zamanla alırsınız inşallah..234 Yorumla- +1 yıl
esı de ıs bulmalı tek taraflı olmaz ole ev tutmak kolay mı
Cevap sahibi+1 yılHerkes eşini çalıştırmayabilir.. çalışmasına izin verirse eşi çalışsın tabi.. ama izin vermezlerse erkek çalışabildiği ailesine bakabildiği sürece kadın çalışamaz dinde böyle.. @ersannnbaslar
- +1 yıl
tabı calıscak yok ole yagma hazıra konma yok elı ayag varsa calıscak o da
- +1 yıl
ev almak kolay mı
- +1 yıl
dınde kadın calısabılır calısma hakkı var kadının
- +1 yıl
bu devırde ev gecımı kolay deıl herkes kendı ayagı uzernde durmalı ole bırısıne muhtac olmak guzel bısı deıl tam tersı erkek calısmadıgında demedıgınızı bırakmazsınız
Cevap sahibi+1 yılBen dinde kadının çalışma hakkı yok demedim yanlış anlama. Kocası izin verdiği sürece kadınlara uygun işlerde çalışma şartlarını yerine getirdiği sürece çalışabilir elbete... ama birde şu var ;
Ev kadına saray , kadın eve sultandır. Evsiz kadın savunmasız , kadınsız ev yanlızdır. Evsizleşen kadınlar kadınsızlaşan evler toplumların en büyük yarasıdır. " Evlerinizde oturun. Önceki cahiliye dönemi kadınlarının açılıp saçıldığı gibi sizde açılıp saçılmayın.. " (Ahzap /33) .
İyiki bunları sen söylüyorsun rabbim , eğer ben söyleseydim örümcek kafalı yobaz gerici çağdışı olarak yaftalanacaktım..- +1 yıl
ya bırak bu ıslerı calısma hakkı varsa calısacak bıtmıstır olay ev almak kolay deıl ev gecımı kolay deıl yok ole belese yasamak
- +1 yıl
allah kadına bos otur da dememıs dımı calıscak tabı kı
- +1 yıl
ona bakarsan dının hangı yukumlulugunu yerıne getırıyo ınsanlar mesela kac kadın kapalı kac kısı namaz kılıyo oruc tutuyo dınde sadece bu yok ısınıze geldıgınde dını one atmayn
- +1 yıl
kadın evde otursun dedıkodu olan yerlere gıtsın dısarda heryerını gostersın bu mu ıstedıgın o ne pekı o da gunah
- +1 yıl
hıcbısı yapamıyosa evde calısacak el ısıydı bılmem neydı ole asalak gıbı butun gun seda sayan tarzı programlar ızlemeyecek hayat musterektır got buyutmeyecek ole
- +1 yıl
cocuk gıbı harclık ıstemeyecek kımseye muhtac olmayacak
- +1 yıl
eve gıdemez mı ınsanlar evde otursun ıstedıgı kadar sen de kadını eve hapseden gerıcılerdensın ıste yok ole bısı kadın kendını gelıstırecek gotu yaymayacak ev gecındırecek
- +1 yıl
tıp ogretmenlık hukuk okumus bırı doktor ogretmen avukat olmak ıcın okuyo dımı ornek verdım kadın ıs hayatına gırmesı lazım kadını evde oturtarak ulke gelısemez
- +1 yıl
benım gorusum bole kadın dedıgın guclu olmalı asalak gıbı para yememelı erkek ıcın de gecerlı bu
- +1 yıl
ev fıyatları ucmus zaten ev gecımı zor sız de baslamayın ya
Cevap sahibi+1 yılNeden bukadar büyüttünüz anlamıyorum. Ben yanlış bişey söylemedim. Ne kadar agresif bir kişiliksiniz. Birdaha yazmayın. Bu sizin görüşünüzse gidin karınızı çalıştırın sizde. durun diyen yok. Bende kendi görüşümü sundum hemde ayet yazdım. İster kabullenir ister kabullenmessiniz. Ama gelipte bana zaman şöyle böyle diye zırvalamayın.. herkes dinini bilerek yaşasaydı şugün türkiyenin hali böyle olmazdı. Millet düşmüş dünya malı derdine. Jerşey olur hayırlısı ile. Kadında eğitimini alsın gitsin doktor olsun öğretmen olsun vs. Ama dini yaptırım böyle KOCA İZİN VERMESSE KADIN ÇALIŞAMAZ.. koca izin veriyosa ne yapıyosa yapsın.. lafımı nerenizden anlıyısunuz da saçma sapan konuşuyosunuz. Kadın çalışamaz demiyorum.. uygun şartlar altında her işi yapsın.. ondan sonra bakıcı tutsun evine temizlikçi.. karı koca robıt gibi yaşayıp gitsinler. Çocuk anne sevgisinden mahrum kalsın falan filan..
- +1 yıl
cocuk anne sevgısınden mahrum kalmaz merak etmeyın kutsal annelık cocugunun gelecegıne yatırım yapmakla olur evde yemek yedırerek olmaz okıs
- +1 yıl
agresıf deılım sızın tembellıgınıze belescılıgınıze uyuz oluyorum sadece
- +1 yıl
erkek calısmadı mı ne tembellıgı kalıyo ne baska bısıyı bılmem anlatabıldım mı bırakın artık su eskı kafalılıgı gerıcı zıhnıyetı peygamberımızın esının tıcaretle ugrastıgını bılıyo muydun acaba
- +1 yıl
peygamberımızın cocukları sevgısız mı buyumus oluyo yanı bırak allah askına ısıne geldıgı gıbı yorumlama
Cevap sahibi+1 yılDerdin nedir arkadaşım.. bana laf sokma hakkını kim verdi sana.. bir yorum yaptım demediğini bırakmadın.
Git istediğini yap. Her koyun kendi bacağından asılır her mükellefte kendinden sorumludur.. ister dünyada pişersin ister ahirette seçim senin.. şimdi git dilediğini yap...- +1 yıl
ben sana olan bısıyı soledım peygamberımızın hayatıyla ılgılı peygamberımızın esını ornek alın o zaman
Soran+1 yılErsan abi bir geldim ortalığı karıstırmıssın yine sakin ol abi :)
Soran+1 yılYav seni Yaradan allaha kurban olam sevdim seni vallahi abi ya sen Cansın can
- +1 yıl
eyv kardes ben de senı sevdım sen bu pembelılerın yorumlarına bakma hepsı aynı
- +1 yıl
esın gıdıyosa gıtsın bosver takma ole es dusman basına hazıra konan asalak gıbı yasayan ınsandan es olmaz ancak somurucu olur
Soran+1 yılCok film izliyolar galiba
- +1 yıl
@ersannnbaslar bu kızı neden suçluyorsun? Yazıları okudum ama neden suçladığını anlıyamadım?
- +1 yıl
@ersannnbaslar "ev ıstıyomus" ev istemiyor sadece kendi düşünceleri belirtip, öneri vermiş..
"calısmadan gotu yayıyo" Onca şey okudum.. Yazıların arasında bu sözlerini doğruluyan bişey bulamadım.. Çalışmadan götü yaymak diye birşey yok.. Bu sizin söyleminizmiş..
Ev almak kolay değilse, bu sizin düşünceniz.. Herkesin bir düşüncesi vardır.. Kaç saattir bu kızı neden rahatsız ediyorsun? Bide küfür etmişsiniz, sizin söyleminizi çevirip, bir kıza bu şekilde durup dururken küfür nasıl edilebilir diye sormam lazım? - +1 yıl
@ersannnbaslar Onun hakettiği buysa senin hak ettiğin nedir peki?
- +1 yıl
arkadas sanane ya sen avukatı mısın
- +1 yıl
Bananeyse sanane? Ne diye kızla saatlerdir uğraşıyorsun? Sen bu kadar uğraşıyorsan, bende istediğim gibi uğraşırım.
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadas kızma ama senin esin tam bir yellow surtuk günaha sokuyor bni boşa gitsin ne demek sen çalışbana bsk ev isterken iyi ama ne demek babaya öyle demek evi terk etmek k. bakma da bunun seni sevdiği yok kullanıyor resmen sen terketmek ne saten evim bildiğin bu konuyla üzerinde test sürüsü yapmış sakın yumusama donuna kadar seni soyup kapının önüne koymadan sen tekmeyi koy saten sen bir yumusama tinlama bunu nasıl kedi gibi geliyor bişey alırsan da sakin bunun üzerine yapma mafeder bu kadın seni rezil eder elaleme yol yakinken dön
242 Yorumla- +1 yıl
yellow surtuk he guzel laf :D
- +1 yıl
valla senın gıbı kızlar olmalı ne guzel soledın helal olsun ya
- +1 yıl
bu bana bak lafı nedır allah askına herkesın elı ayagı var ev ıstıyosan gıt calıs dımı
Soran+1 yılAyip olmuyormu
Cevap sahibi+1 yılYellow olcakti yazk günah adama ama ya neymiş sofra topla diyolarms bekar evi sanki baş başa eve ciksalar bu adamı odaya almaz kapıyı kitleyip eşim kapı kitleyip odada oturcak ne b. k yiyor diye düşünürüm yani ne saçma insanlar var Allah kurtarsn kadın haklı belki direk olanlarda aç mi açıkta mi kalmis yok hanim abla calismiyor saten kendi evini temizleyecek orasida evi sayılır temizlesin
Cevap sahibi+1 yılYelloz * @ersannnbaslar
- +1 yıl
hanımabla rahatına duskun gıtsın calıssın hemsıreymıs zaten ama ısı bırakmıs uyuz oluyorum bolelerıne ya
Cevap sahibi+1 yıl@soran abi benim kizdgm başta anlasmissiniz onu geçtim durumunu görüyor ne demek benim standartlarim belli sen ona çok zenginim gel demedin sonuçta öyle bile olsa seven insan görür kocasının halini yardım etmek ister biyerden kısar evi terketmek ne hem dinen nikahiniz düşmüş oluyor saten onun yaptığı da büyük günah bikere her halukarda sen onu aç mi bıraktın aldTtin mi döndün mu Hayır ozaman asıl onun sana kolaylik sağlaması gerek
Cevap sahibi+1 yılValla hiç k. bakma anlattigin gibi ise durum fazlasını hakediyor sende aç gözünü anne baba rizasindan mahrum kalma daha bunun coluk çocuğu var
Cevap sahibi+1 yıl@ersannnbaslar bende bende zengin olsa onu geçtim ev mev istemese eyv adam işinden olmuş bide onlami ugrassin yazik günah cibiliyetsiz hatun sanrm
Cevap sahibi+1 yılHa bu yorumlarim abinin anlattığına göre yani işin içini Allah bilir o kısma bn karışmam vebali soruyu sorana anlamadığı icin
- +1 yıl
zengın de olsa calısmalı arkadasım ole bı dunya yok bole hatunlara uyuz oluyorum bole erkekler de vardır kesın
Cevap sahibi+1 yılValla zengi olursa keyfi bilir yani tabiki böyle yapcsksa yemek niçin sırf agir iste işçi gibi calistircan böyleleri ama hanım olur yerini bilir çalışmasın eşinin gönlünü hoş tutup çocuk buyutsun asıl görevi o ama kafa utuleyecekse surunsun @reısıcumhurr
- +1 yıl
ıstedıgı kadar gelırı olsun calısmalıdır baska bırının parasını yememelıdır ole bı dunya yok kendını gelıstırmelıdır
- +1 yıl
gonul hos tutması falan hıkaye calısmalı
Cevap sahibi+1 yılNe alaka kendini gelistirmekle dinen erkeğe düşer evin gecimi kadın calisiyorsada çalıştığı kadının biliyorsun değil mi? Sende bu kafayla çok yasamazsn
- +1 yıl
bu devırde calısmayacak da ne yapcak ısınıze geldı mı hemen dını one atın zaten
- +1 yıl
kadın evde got buyutsun hazır yesın oh ne guzel
- +1 yıl
peygamberımızın esı tıcaret yapıyomus bılıyo muydun ısıne gelır mı bu acaba
- +1 yıl
aman sız calısmayın evde oturun butun gun kadın programı ızleyın
- +1 yıl
kımse kımseye bakmak zorunda deıl elı ayagı yok mu bu kadının tabı calıscak
Cevap sahibi+1 yılValla ben ogrenciyim hemde çalışıyorum ing fransızca italyanca biliyorum iki unv okuyorum iki işte birden çalışıyorum giyim dekorasyon ve özel ders Veriyorum aynı zamanda hem dini ılim hemde iktisadi ilim alıyorum o işler öyle olmuyor. Yani eşe ise bağlı paradan çok huzur önemli hatice validemize gelince peygamber efendimiz sav islerini yurutuyordu validemiz erkeklerle görüşmuyordu hemde eşinin rızası vardı yani önce Allah rızası bu da eşin gönlünü hoş tutmaktan geçer. Bu konuda birçok hadis serif var mizrakli da evlilik bahsinede bakabilirsin bu devir diye bişey yok
Cevap sahibi+1 yılO boyutlara hiç girmeyelim istersen :) yani
- +1 yıl
tm bılıyorum fakat ne guzel calısıyosun ıste kotu bısı deıl bu ben de onu dıyorum
- +1 yıl
bence calısmalı bu benım fıkrım ben evde yatan bırı ıstemem ıstemeyen de bırcok kısı vardır emınım tam tersı evde yatan erkegı sen ıster mıydın empatı kur
- +1 yıl
tm erkeklerle gorusmesın kımse o zaman
Cevap sahibi+1 yılTamam anlinin teriyle çalışmak güzel tabi ama evlenince istişare edilmeli sonuçta istekler sınırlar bellidir ve birazda eşine maddiyata kalmıştır hayat zor coluk çocuk var kadında zorlanabilir bunları düşünmeli ama madem illa gözün olanın üstünde razi değilsin ya da zoRdasin ozaman caliscak! Saten kadınlar iki niyetle çalışır bir sınıf eko eline alıp rahatça harcamak hesap vermemek için diğer grup coluk çocuğuna daha iyi imkan sağlamak eşinin yükünü hafifletmek için umarım anlatabildim
- +1 yıl
tm ben de bundan dıyorum zaten elı ayagı varsa calısacak tabı bunda bı kotuluk goremıyorum ben namusuyla ekmegını kazanmasında
- +1 yıl
tutup ta hayat kadınlıgı yapsın demıyorum kı dıyelım kı hukuk okumus avukat olmasın mı ogretmenlık okumus ogretmen olmasın tıp okumus doktor olmasın mı
- +1 yıl
tek bır kısıye hayatın yuklenmesı acımasızlık olur ole bı dunya yok
Cevap sahibi+1 yılYani bide çalışıcam diye çocukla ilgilenmemek ne sevdiğini bilmemek en iyi ark filan kendinden nefre ettirmekte var çok konu bunlar o yuzden Allah herkese aza kanaat edebilmeyi nasip etsin Amin
- +1 yıl
ole bısı olmaz calısanların cocukları sevgısız mı bunlar palavra ısteyen herseyı yapar yeter kı ıstesın
Cevap sahibi+1 yılIyide tek bir kişiye yüklenmiyor ki hanimligini hafife alma bn ne aileler biliyorum maddiyat iyi huzur yok kendi ailem gibi evde çocuk varsa önce onlarla ilgilenicek anne ilerde acısı çıkıyor eminol mesela benim kardeşim küçük yaşta kocaya ka küçük kardeşim annem çalıştığı için yanlız hissediyor işin içine girmede bilemezsin yani
Cevap sahibi+1 yılParadan önce huzu arkadaş kim ne derse desin bir kaç çalışan kadınla konuş sana zorluğu anlatsın çocuk yoksa saten çalışıp birikim yapsn
- +1 yıl
para onemlı deılse bu bızım ıcın de gecerlı erkeklere para para dıye tutturmasınlar o zaman
- +1 yıl
cocuk varken de calısabılır kresler var bakıcılar var aıle buyuklerı var bı ınsan ısterse her turlu calısır kımse masal okumasın bana
- +1 yıl
maddıyat tek kısıye yuklenıo olmaz o ıs ben calıscam o yatıcak olmaz ya da tam tersdı ben yatıcam o calıscak o da olmaz empatı kur bıraz
- +1 yıl
cocuga baba da bakamaz mı nıye baba bakmıyo
- +1 yıl
ben paradan demıyorum sadece hazır konmak olmuyo yanı
- +1 yıl
he ama su olabılır cocuk oldugu ıcın evden el ısı yapar bılmem ne yapar ıslerı evden yurutur o da olur bence olmalı da evde ıs yanı para yıyıcılerle ısım olmaz benım sevmem olelerını ya da bırıkım yapar evı vardır kıra gelırı vardır ole olmalı
- +1 yıl
sen kapalı mısın
- +1 yıl
Ben de imkanlarımı elde ettikten sonra eşimin eve geldiğinde yorgun olacağı bir işte çalışmasını istemem. Bu iç güdü her erkeğin içinde vardır ama hayat şartları öyle değil. Bir de bir kadının evlilikte istteklerinin maddiyatı etkilemeyeceğine inanmıyorum. Bunun için bir kadın evimde oturmak istiyorum sana hizmet etmek istiyorum dediğinde bile ilk zamanlarda ailemizin geleceği için çalışmasını tavsiye ederim. Senin gibi güçlü, üreten , aklı başında kadınların ülkemde yaşamadı beni mutlu ediyor. İnanın Türkiye'deki kadınların %1 sizin gibi düşünüyordur. Yaşayın çoğalın bu görüşü empoze edin efendim. Kadın dediğin güçlü olmalı , paranın peşinde olmamalı, bir adamdan Ali Koç , Saaddettin Saranlık beklememeli. Türk kadınında gördüğüm şey adam çalışsın, eve baksın ben evde oturuyayım bir de sözümden döneyim annesinin yanında yaşamayayım. Şahsen işsiz bir erkeğin evlenmemesi taraftarıyım ama bu şartlarda geldiyse ya kaynanasıyla yaşayacak ya da kendisi de çalışıp ayrı eve geçecekler.
+1 yılOrtada yanlış şeyler var. eşinde azıcık edep olsa babana saygılı davranır. evlenmeden durumunuzu vaziiyetinizi biliyordu. ya sen light erkeksin her dediğine he demişsin ya da eşin kanaatkar değil. ya da her ikisi.. evin olmadığı için senden ayrılmak istiyor o seni değil kendine ev istiyor. herkes ayrı evde oturmak ister rahatlık ister. bunu önceden düşünmeliydi. ya da kızı kandırdınız yakında ayrı eve çıkarız dediniz kız da bunun imkansız olduğunu gördü postayı koydu.
Allah sabır versin ne diyim03 Yorumla
Soran+1 yılDogru önce ayrı eve çıkarız dedik ama işten cıkarttılar ne yapım
- +1 yıl
Hangi şehirdesiniz?
- +1 yıl
ya madem ev ıstıyo kendı alsaydı yok ole hazıra konmak bole hazırcılara uyuz oluyorum
+1 yılİkna etme birak gitsin. Uzulme ne olur birader degmez boylelerine sen daha yurekli kadinlara layiksin. Ayrica bu tip bir kadini ev alsanda mutlu edemezsin istekleri bitmicek goreceksin seninde duygusalligini kullanarak her istegini yaptirmaya calisacak sonunda yetinmeyip seni aldatacak sende gururuna yediremeyip onu öldureceksin sonra gazetelerde adin Katil koca olacak ve hayatin bitecek crzaevlerinde curuyeceksin deger mi? Gidene asla dur deme birak gitsin belki böylesi senin icin daha hayirlidir.
01 Yorumla- +1 yıl
kadın da calıssın ev alsın yok ole belese konmak
Nedeni yokken bu şekilde davranacağını sanmıyorum eşinin demekki artık dayanamıyor ilk Başlarda iyi anlaşıyolardı şimdi anlaşamıyo belki ailenle çalışmıyosun bunu anlaması lazım konuşmadan bişey çözülmez birlikte çalışıp ev tutun :( üzüldüm adınıza ağlama güçlü ol ve bunu yapmak istiyosan sende onu buna inandır
09 Yorumla
Soran+1 yılSabır etse biraz zaten Herşey yoluna girecek ailemden ayrı yemek yiyor kendi odamıza geçiyor kapıyı kitlleyip akşama kadar tv izliyor nişanlıyken ailem yüzügü at dedi atmadım şimdide başıma kalkıyolar ailem
Soran+1 yılAile m istemiyo
Soran+1 yılÇalışmasınımı
Soran+1 yılYani kiz haklı ailem kötü
- +1 yıl
afedersın de aılen neden calısmasını ıstemıyo hem aılenın bole bısıye soz hakkı var mı gıtsın calıssın ev tutmak kolay mı
Gizli Üye(30-35)+1 yılKabul ettiği sart ve şu an ki durum uyuşmuyor demek ki ailen rahat vermedi kıza. Aynısı benim teyzeminde başına geldi. İssizim öyleyim söyleyim deme git iş bul kimsenin durumu çok çok iyi değil ama herkeste ailesine dayanmıyor bir şekilde yurutuyor isi. Karim gitti keyfi bilir deme geri gelecek mecbur diye birşey yok istemiyorsa kimse onu getirtemez. Sonra dumura uğrarsın. Eniştem de teyzemr nasılsa geri gelceksin diyordu kendini mahkemede buldu
27 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyrıca sunu da belirteyim. Herkes için anne baş tacidir ama o kız ailesinden kopup seninle evleniyor evini bırakıyor sen annemi nsorun eder de defolsun diyorsun kusura bakma ama bu adamlık midir? burada karına sovuyor millet haklısın diyorsun ilginç. Gerçekten
Soran+1 yılBir üst yoruma bak bakalım
Cevap sahibi+1 yılAyıp olmuyor demek olmaz sen o kadını namusum diyip alıyorsan ona öyle laflar ettirneyeceksin. Ayrıca bu kadar anneciydin madem niye evlendin annemle yaşamaya devam etseydin ya. Karın haksız sende bin kat haksızsin kusura bakma
Cevap sahibi+1 yılAl ışte kıza o* demişler senin yüzünden. Utan kendinden bence. Dilerim ki o kız o aklını başına alır. Millet karısı kollar biri en ufak yanlış yapsa canini alır. Sen haklısınız diye diye karına o* dedirttin ya vay be. Sözünü geri alıyorum o kızın gitme sebebisensin ve kesinlikle haketmissin
- +1 yıl
ben ersan bu o.. benı banlatmıs sanırım hesabım kapandı yenı hesap actım
- +1 yıl
ben ersan bu arada hesabım kapandı az evvel bu yorum sahıbı karı kapattırdı sanırım hesabımı
Cevap sahibi+1 yılEee nolmus?
Çevremde de boşanma sebebi olmuştu bu nedenler. İlk önce tamam derler sonra da katlanamazlar. Ya ayrı ev ya da boşanırız. Bence baştan dürüst olmak gerekir. Evlilik çocuk oyuncağı değilki başta herşeye tamam diyip sonrada ayrılmak için bu sebebleri göstermek. Şimdiki evlilikler çok çabuk yıkılıyor. Çok üzücü bir durum. İnşallah ayrılmadan bir çözüm bulursunuz...
11 Yorumla- +1 yıl
Çok şükür anlayan bir pembeli çıkmış. İlk başta olur diyorsa o zaman katlanmak zorunda. Madem yapamayacağını düşündün neden tamam dedin değil mi?
Düz yolda herkez yürür önemli olan çivili yolda yürümek eger eşin senin ilk düşüsünde seni bırakmayı göze alıyorsa onla çiviliyi bırak düz yolda bile yürüme he eger çok seviyorum diyorsan benim dediklerimi göz önünde bulundurarak konuş onunla ama yalvarma erkek ol. Nikah masasında kötü gün de iyi günde hastalıkta saglıkta demiyormu onun kulakları nerdeymiş? Ona deki kötü günümde, ben düştügümde elimden sıkıca tut tutki daha güçlü bir şekilde kalkayım. Ve kalktıgımda ilk sen ol yanımdaki
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın bencede dediklerini yapıcam
Seni birine benzettim ama neyse. O seni seviyor burdan sevmiyor diyemeyiz senin bilmedigin belkide bisey var ailenle sıkıntısı olabilir her kadın evinin hanımı olmak ister ayrı ev en doğal hakkı bence ikinizde çalışın para biriktirip ayrı eve çıkın eşinde biraz sabretsin herşey hemen olmaz ki.
05 Yorumla
Soran+1 yılKendisi ne sabrediyor nede ayrı eve cikiyor 14 gunluk evliyiz daha 2 defa dokundum düşün yani dokındırmıyor
- +1 yıl
Bence biri ona akıl veriyo ya ailesi baska biri yani baska kabul edip sonra neden vazgectsin ki aklıma 2 sebep geliyo ya baskası onun aklına giriyo ya da ailenle sıkıntısı var. Kardeşim sorunda bile söylüyosun ne demek boşanmak? bir yuva kolay mı kuruluyo allah aşkına daha 14 günlük evliymişsiniz eşini al karşına konuş sıkıntısı ne derdi ne konuşun çözün daha bu böyle gitmez durumunuz yoksa katlansın oda sende kendini ve babanı ezdirme bu kadar seni çok iyi anlıyorum yuvanı yıkmak istemiyosun ama.
Soran+1 yılSabır etse biraz zaten Herşey yoluna girecek ailemden ayrı yemek yiyor kendi odamıza geçiyor kapıyı kitlleyip akşama kadar tv izliyor nişanlıyken ailem yüzügü at dedi atmadım şimdide başıma kalkıyolar ailem
- +1 yıl
Tsk ederim merve.
birader bence sen o eşi bırak gitsin ne hali varsa görsün, bu ne yahu çocuk oyuncağımı. aranızda konuşup anlaştığınız bir konuyu çocuk oyuncağı gibi kafasına göre şekillendiremez, ayrıca sen böyle zor durumdayken sana destek olması gerekirken yaptığı kaypaklıktır, yarı yolda bırakmaktır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKeşke ozelde konuşabilme şansımız olsaydı sana olacakları anlatırdım. Aynı olayı yaşadık ailemizde tam da anlattığın gibiydi yengem eğer ailene değer vermiyor ve seni bu kadar zor duruma sokuyorsa bir halt olmaz o kadından. Lafını gecirmeye çalış aksi takdirde hayatın boyunca pişman eder bu kadın seni
10 Yorumlabazen insan bir işin üstesinden gelir zanneder ama işin içine girince yapamayacağını anlar. ben de evlendikten sonra çoğu fikrimin değiştiğini fark ediyorm. üstelik yeni evli olmanız da eşiniz için haklı bir gerekçe bene. çabalayıp uğraştığınızı gösterin vazgeçirmek yerine bu onu daha çok oyalar
11 Yorumla
Soran+1 yılPeki tesekkurler
+1 yılbak eşin ayrı eve çıkmak konusunda kesinlikle haklı. onu bu yüzden sakın incitme. seni sevmeseydi ailene bunca süre katlanmak zorunda kalmazdı ve ya bu şartlar altında seninle evlenmek istemezdi. kendini onun yerine koy ve onun ailesinin yanında yaşadığınızı düşün. ayrı eve çıkmanın bir yolunu bul bence. eşine de onu anladığını, bunun için çabaladığını söyle, hissettir. sana zaman vericektir seviyo seni çünkü.
03 Yorumla- +1 yıl
ayrı ev ıstıyosa gıtsın calıssın alsın o zaman hazıra konmak yok ole ev fıyatları ucmus zaten
- +1 yıl
Para yoksa bu adam dibini mi dövdürüp ev alsın? Verdiğin akıl biraz gerçekçi olsun.
- +1 yıl
karı calıssın ev alsın o zaman
+1 yılBence sakın aileni Bırakma kendine tekrar Eş bulabilirsin ama anne baba asla. Sen seviyorsun ama eşin seviyor gibi durmuyor seni seven seni doğuranı da sevmeli
23 Yorumla
Soran+1 yılAnnemlerle oturdugımuz evi begenmiyor
- +1 yıl
E sonucda o eve geleceğini bilerek evlenmedi mi
Soran+1 yılÖyle aslında bir hafta oturup ayrı eve çıkacaktık beni işten cıkarttılar nedeni ise düğün sabahı işe gitmedim diye
+1 yılhiç de mecbur değil valla kendini kandırma. ev yok iş yok neyine evlendin onu anlamadım? kadın mecbur değil ananla babanla oturmaya... garipsiniz ya
112 Yorumla
Soran+1 yıl1 hafta önce işten cıkartıldım iş vardı normalde bilip bilmeden yargılama
- +1 yıl
mecbur deılse o zaman calıssın ole hazıra konmayla olmaz bu ısler hanımefendı
- +1 yıl
ev ıstıyosa kendıne aıt alsın bır ev ev almak kolay sankı ya da ortaklasa alsınlar bı ev
- +1 yıl
@reısıcumhurr alsalardı o zaman o ne öyle kaynanayla aynı evde... kadın haklı sonuna kadar
- +1 yıl
ama bastan kabul etmıs kaynanasıyla oturacagını neden haklıymıs
- +1 yıl
çünkü mecbur değil. demek ki annesi rahat vermedi kadın da dayanamadı @reısıcumhurr
- +1 yıl
gelın kaynanasıyla oturacagını kabul etmıs nesı haklı ya ıstemıyosa soleseydı o zaman bastan onu dıyorum
- +1 yıl
@reısıcumhurr bende diyorum ki eğer kaynana rahat durmuyorsa kadın dayanamamış olabilir.
- +1 yıl
bılemıyorum ya bu devırde evlenmek sacmalıktan baska bısı deıl
- +1 yıl
bısı sorabılır mıyım
- +1 yıl
@reısıcumhurr sor
- +1 yıl
en nefret ettıgın davranıs nedır gegırme osurma gıbı bı de bunları bırının yanında yapar mısın yoksa tekken mı yaparsın
basta kabul etmıs oldugu bısey ama neden sımdı boyle yapıyor anlamdım sanırım aılende sıkıyor olabılır aılene daha nazık olmalarını onerebılırsın
14 Yorumla
Soran+1 yılAilem ablamdan ayırt etmiyor çok iyi davranıyor ama olmuyor böyle diyor :(
Soran+1 yılHaftada bir dokınabiliyorum sürekli agrım var başım ağrıyor gibi bahaneler buluyor sırf ayrı eve gitmiyoruz diye
Tatli dille kandirabilirsin birde esini koruyacagina ve kimseye ezdirmeyecegine soz ver zmn kazanirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılZaten hiç ezdirmedim annem elif salata yap bende yemek yapım der hemen zoruna gidiyor çamaşırları topla balkondan yagmur yagarsa demiş annem de altın gününe gitmiş geldiğinde yağmurdan çamaşırlar mahfolmuş toplamamış inadına
Aşk İlişkileri konusunda 831 cevap paylaştı. Kiraya geçin yani illaki vardır ama önce is bulman gerek eşin başından böyle şımarık davranıyorsa işin is
05 Yorumla
Soran+1 yılBen onu yola getiririm yeter artık
Soran+1 yılDövecem eve gelsinde
Soran+1 yılBoşansın yeter artık
+1 yılBence ayrı eve çıkın yeni evli çift için en büyük sorun cicim aylarında kısıtlanmak kadın haklı yani
15 Yorumla
Soran+1 yılOdamız ayrı kendi yatak Odamız ve salonumuz var ailem bizi hep başbaşa bırakıyor şehir dışına çıkıyor
- +1 yıl
Odanız tabii ki ayrı olacak bu bir artı değil :) ve o işler öyle olmuyor eşin şort sütyenle kahvaltı hazırlayabiliyor mu öyle dolaşabiliyor mu? Onu da geçtim uyanma vakitleriniz bile ailene ayarlı ama ben ailene bir şey demiyorum dünyanın en iyi ailesine sahip olsan da bu hep sorun olur
Soran+1 yılSütyenle kahvaltı hazırlamıyor tabikide yani ayrı eve gitmek isteme nedeni sence daha rahat olmakmı istiyor
- +1 yıl
Kesinlikle öyle daha rahat olmak istiyor tabi ne biliyim rahatça aşkım demek olup olmadık yerde öpmek istiyordum yeni evlisiniz
Soran+1 yılİnşallah çaresi bulunur :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılhttps://vocaroo.com/i/s0BtmetfczQF kusura bakma biraz ağır olabilir düşüncem bu
06 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın ama eşim melek gibi gercekten de ailemle sorunu yok ama annem mesela çamaşırları topla telden dediği zaman zoruna gidiyor
Cevap sahibi+1 yıleşin kendi evi çamaşırları sorumlulukları olsun istiyor birader yani birinin çamaşırlarıtopla demesine gerek kalmadan kendi yapsın istiyor bu doğal ama durumu göster ona anlat sende yardımcı ol ona bu konuda arkadaşım bir zaman bir umut ver işlerine düzen ver karının ynnda ol annene de biraz daha yumuşak bir dil kullanmasını söyle eğer yani söyleyiş tarzı hoş olmayabilir ailende bu durumdan rahatsız olabilir belki sorun sensin ortak noktaları sensin ailen ve eşinin sen çözmelisin sen konuşmalısın uzlaşmaya vardırmalısın onları
Soran+1 yılİnşallah çözüme kavuşuruz
Cevap sahibi+1 yılinşallah temennim bu bnmde
- +1 yıl
Adam king
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler @Donatellaa
Hemen işe girebilirsin eşin de çalışsın basit bir is de olabilir
07 Yorumla
Soran+1 yılBen kaynakçı ustasıyım başka iş yapamam
Soran+1 yılİlkokul mezunuyum anlamam o işlerden
Soran+1 yılO tur işleri yapamam sevdiğim işi yaparım ben
- +1 yıl
karısının kendısıne hayrı yokkı yemek yapsın bı yere dıyosun
İş bulmalısın çabucak, ve eşinde çalışmalı o ayrı ev isteyen kadın. Başka bir evde yaşıyorsa mücadele etmeli, elinizden bir şey gelmiyorsa da sabretmeli.
Ama hata sende arkadaşım, neden evleniyor sunuz bu tür kadınlarla?20 Yorumla
+1 yılDostum durumun cok zor Allah kolaylık versın oncelıkle bu durumu eşının ailesıne de acın babası annesı bu konuda ne diyor o da onemlı bu konuda ailesinini onla konusması faydalı olacaktır.
02 Yorumla
Soran+1 yılAilesi'ne babam bugun telefon açıcak
- +1 yıl
çağırsınlar bulundugunuz şehre yuzyuze konussunlar yok oyle bir dunya başta kabul et sonra çark et yaşı genç daha hayatı yaşamamıs
Başka eve cikmalisiniz.. Ailenle nereye kadar gidecek. Haliyle rahatsiz edici durum.
10 Yorumlabence neden böle bişi istediğini sor önce sorunu bulmaya çalış yoksa neden birdin bire ayrı eve çıkmak istesinki karşına al konuş derim bence
00 Yorumla
+1 yılilk geceden "kedinin bacağını ayırmadıysan" işin çok zor.
Eşin kendisini kocasının üstüne koyuyor.
Senin rolünü oynamaya çalılıyor.
O evden ayrılsan bile sürekli ezilen bir karakterle nir ömür yaşayabilir misin?04 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum
- +1 yıl
bilmeyecek bir şey yok.
Erkek gibi karşılanmak yerine,
Kız gibi ezileceksin.
Insan karakteri değişmez.
Sana hep baskı uygulayacak.
Gerdekte de bir şey olmadı mı? - +1 yıl
çocuk olduktan sonra elin kolun iyice bağlanacak.
Sana şart koup çıkacaksın diyor.
Babanın yüzüne mühlet veriyor.
Annenin çamaşırlarını toplamıyor.
O nun elinden kozları al.
Durumum bu istemiyorsan yol açık de.
Gerdek gecesi olan oldu mu? olmadı mı? - +1 yıl
sakın arama, ailende aramasın ve sakın yalvarma.
Sakın, sakın, sakın.
Birak gitsin. Vazgecse ne olacak. Yarin yine aynisini yapar. Ilk firsatta tekmeyi koyar.
13 Yorumla
Soran+1 yılAbi Yuvam yıkılmasın diye ugrasiyorum birak diosun kendini yerime koy
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılsen eşini seviyosun da onunu seni sevdiğinden şüpheliyim. kimisi neler çeliyor da kocasının yanında duruyor moruk
22 Yorumla
Soran+1 yılSevse böyle yapmszdı
- +1 yıl
aynen öyle çocuk yoksa boşa gitsin
Toki için peşinat biriktiriyorum diye oyalarken ucuz bir tatile çıkın orda ikna et, sabretmesini söyle belli ki patlayama noktasına gelmiş, sıkılmış.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOff kardeşim offf. Okurken kalbim ağrıdı.
Acı ama şu an ev alamadığın için seni terketmek istiyorsa bırak gitsin.
Sonra ağır üzülmen şimdi üzülmenden iyidir.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCocuk yasta evlilik bu yuzden engellenmeli. Bireylerin ekonomik ozgurlukleri ailelerinde oldugu surece mutluluk zor is..
33 Yorumla
Soran+1 yılYaşlarımız 24 ne cocugu
Cevap sahibi+1 yılİstersen 50 ol kararlarini baban aliyosa cocuksun.
- +1 yıl
erken evlenmenın hıcbır olumlu ozellıgı yok zaten
Düğünden takılan Takıları şu an ayrı ev için kullanabilirsiniz diye düşünüyorum.
00 YorumlaÇalış eşinde çalışsın çıkın eve. Aileler destek olsun bakın çaresine. Aynı evde olmuyor o işler
05 Yorumla
Soran+1 yılOdamız ayrı kendi yatak Odamız ve salonumuz var ailem bizi hep başbaşa bırakıyor şehir dışına çıkıyor
- +1 yıl
bole eskı kafalılar oldukca ulke gelısmez bole aıleler yanı
- +1 yıl
haklısın valla doru dıyosun cocuk sadece dogurmak ıcın olmamalı cocugun gelecegıne yatırım yapılmalı
+1 yılHastalıkda saglıkda iyi günde kötü günde evet demedimi bu kadın?
00 Yorumla
+1 yılEv alana kadar seni rezil edecek bu kesin hazirlikli ol
06 Yorumla
Soran+1 yılPara yok ev alacak ölimmi
- +1 yıl
Kiyamam bunu yasayan tek sen degilsin benim ailemde de oldu ayni sorunlar malesef. Gercekten seviyorsa sadece seni korkutmak amacli yapiyordur ama cekip giderse karaktersizligini ortaya koymus olur.
Soran+1 yılBabam diyoki benim emekli maaşım var işimde var sende işe girersin sana güzel bir daire aliriz ben barajlarda DOĞALGAZ argon ve elektrik kaynak çısıyım iş bulunca maaşım rahat 3000 lira sabretse en kral hayatı yaşar mutlu oluruz yemin ederim cebimde 15 lira para var sürekli ailemden istemekten yüzüm kalmadi
- +1 yıl
O zaman sen hemen is bul arayan kesinlikle bulur hemen calismaya baslayip kazandigin paralari gorunce esin de daha sabirli olur ev alacaksiniz diye. Sikma canini ya bu olaylar türk ailelerinde bir klasik inan
Soran+1 yılİnşallah yoluna girer herşey
- +1 yıl
esın de para verecek yok ole sey sabırlı falan hıkaye belese konmak yok ole ev ıstıyosa katkıda bulunacak esın de
Boşa gitsin be kardeşim ettiği söze bak bnce çoktan kovmalisin o stn seni sevse birz katlanir snra ayrı eve cikarsn yani
02 Yorumla
Soran+1 yılOyle ama ne bilim kardeşim inşallah Yuvam yıkılmaZ
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnada hak ver kolay değil heran kayınvalide gözetiminde olmak ama sende keyfinden ailenle birlikte oturmazsın ikinizinde anlayisli olmaniz lazim
112 Yorumla
Soran+1 yılKayınvalide sürekli dışarıda biz gündüz başbaşa vakit geçiririz annem melek melek kurban olsun bütün kızlar Anama
Cevap sahibi+1 yılBu annenin iyi ya da kotu olmasıyla ilgili değil hemen savunmaya geçme iyidir muhakkak tanimam etmem ama bir Kiz için zor kayinvalideyle yasamak zordur ne kadar iyi olursa olsun anladigim kadarıyla annene çok duskunsun
Soran+1 yılHEMDE çok ben annemin sayesinde bu seviyeye geldim kız bulunur daha iyiside bulunur gerekirse defolur gider ama annem bidaha bulunmaz onu üzemem ya sabretsin ya da kapı açık dicemde zaten gitti bile 1 saat önce
Cevap sahibi+1 yılO kizin gitme sebebi annen değil bizzat sensin annenle esin arasinda denge kurmak zorundasin yoksa annenle gecirirsin ömrünün kalanini
Soran+1 yılSen çok film izliyosun senin yaşın kaç
Cevap sahibi+1 yılBende evlenmek uzereyim müstakbel esime acikca sordum çünkü görüldügü üzere önemli bir konu 23 yadindayim bu arada
Soran+1 yılEvlenmeden berabermi oldunda müstakbel eşin oldu
Cevap sahibi+1 yılGelecekteki Esim manasında için fesat senin ya
Soran+1 yılİstersen ol o senin bılecegın is
Cevap sahibi+1 yılHangi sözlüğü kurcalarsan kurcala müstakbel es gelecekteki es demektir niye bu kadar kendimi savunuyorum anlamadim ama konu ben değilim
- +1 yıl
Elfurt hakli abicim. Es ayri anne ayri eger onada boyle konustuysan tabiki gider bir onemi yokmus sebin gozunde onun. Annen bu dunyadan gitikten sonra sen hayat esinle kalacaksin basbasa o bakacak sana. Keske sabretseymis biraz seni anlamasi gerekiomus sana destek olmasi lazimis ama o kizginlikla farkinda deildir yaptiginin sakinlesince konusur anlarsiniz heleki bu gece yataga yanliz yatiginda anlar merak etme yuvayi kolay kurmadiniz hemen bozmayin bence
Cevap sahibi+1 yılHerkes hemfikir fakat bu kafayla zor
Gizli Üye(30-35)+1 yıl:( ağlıycam şimdi senin kadın seni sevmiyor gibi sevven sevdiğini yarı yolda bırakırmı
03 Yorumla
Soran+1 yılBırakmaz ama ailenle yapamıyorum diyor
Cevap sahibi+1 yılbiraz sabır gerek nasılsa herşey yoluna giricek
Soran+1 yılİnşallah
+1 yıl. s geçmiş olsun. Zor bir durumdur. Is bulmaya ugrasiyor musun
03 Yorumla
Soran+1 yıl6 gündür işsizim zaten
- +1 yıl
Tamam kanka insallah bulursun Allah yardimciniz olsun
Soran+1 yılAmin eyvallah kardeşim
+1 yılsiz hatayı baştan yapmışsınız.
bu saatten sonra işin zor. mesleğin var mı.15 Yorumla
Soran+1 yılArgon. elektrık. ve gazaltı kaynakçısıyım
- +1 yıl
senin işsiz olman imkansız. be kardeşim.
herkez argon cu aryor.
Soran+1 yılZaten 1 haftadir işsizim
- +1 yıl
sıkma canını bunları da atlatırsın.
karına sahip çık. orta yolu bulmaya çalış.
belki şimdi ev alamazsın ama. ilerde olur falan de. yuvanı yıkma.
Soran+1 yılYıkılmasına izin vermiycem
+1 yıl:( çok üzüldüm. Duyduğum her ayrılık içimde bir güz yaprağını koparır... Allah sabır versin...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl@ersannnbaslar haklı valla :)
bu arada geçmiş olsun.
fakat madem iş yok neden evlilik için acele ettiniz ki bir işe girseydin keşke020 Yorumla
Soran+1 yılİşim vardı 6 gün önce işten cıkarıldım
- +1 yıl
eyv ya haklıyım tabı ev ıstıyolarsa gıdıp calıssınlar yalan mı kadın da calısmalı adam da ev almak kolay mı arkadas yav cıdden sınırlendım hazıra konmaya calısanlara uyuz oluyorum bı tane pembelıyle tartıstım zaten :D
Soran+1 yılErsan başkan sakin ol şekerin yukselecek :D
Cevap sahibi+1 yıl@ersannnbaslar gördüm o tartışmayı valla ben de girecektim fakat baktım sana uzun uzun yazmış bir de ben çekemem dedim ve gerçekten katılıyorum sana yok kadın otursun erkek çalışsın olmaz öyle her şey birlikte olacak.
soran geçmiş olsun diyelim o zaman. umarım iş bulursun en kısa zamanda- +1 yıl
eyv canım benım saolasın keske sen de katılsaydın tartısmaya
- +1 yıl
kadın dayanamadı zaten fedaısını yollamıs herhalde sımdı bana saldırdı :D
Soran+1 yılbelki inthar ed@rim bunalıma girdim
Cevap sahibi+1 yıl@ersannnbaslar cidden sakin ol :D ya konuya zaten din karışmış o yüzden girmedim aslında inancım sağlam değil ters bir şey derim büyütür falan diye. bir de çok eşlilikten bahsetsen itiraz eder. muhattap olma bence kimseye laf yetiştirmek zorunda değilsin.
soran arkadaş ne intiharı ya saçmalama zaten o işler o kadar kolay değil boşuna plan falan yapmaya da kalkma :D daha gençsin yani en kötü ne olabilir ki sen eşinle aranı iyi tut ve iş bul bak sadece bu ikisi. tamam belki başta zorlanacaksın iş konusunda ama düzenini kurmalısın sonuçta- +1 yıl
ben dınıme baglıyım fakat dınde bole bısı yok onu dedım bana laf carpmaya calısıyo
- +1 yıl
dınde cok eslılık te var onu desem ısıne gelmez tabı erkegın mıras hakkı 2 pay kadının 1 pay desem o ısıne gelmez tabı ama mehır desem kadına o ısıne gelır bunlar bole egoıst bencıl
- +1 yıl
yorum sahıbı arkadasım bu karının da calısması lazım hemsıreymıs kendısı zaten
Cevap sahibi+1 yılaşağıdaki ''yellow surtuk'' sözü çok iyi yalnız :DDDD
Cevap sahibi+1 yılsoranın eşimi aşağıda tartıştığın bayan mı hemşire?
- +1 yıl
eet soranın esı hemsıreymıs ama ıstıfa etmıs hasbam
Cevap sahibi+1 yılyok artık :O
soran arkadaş sen bir yerlerden istifa etmedin umarım- +1 yıl
ben ersan bu arada hesabım kapandı az evvel bu yorum sahıbı karı kapattırdı sanırım hesabımı
- +1 yıl
ıkısı de calısmıyo ıste kardesım onu dıyor ıkısı de calısmalı halbukı
Cevap sahibi+1 yılyok yok çalışmıyorlar fakat eşi istifa etmiş ne güzel mesleği varken acaba buda mı mesleği varken istifa etti dedim bir ana ama uyudu sanırım arkadaş :)
- +1 yıl
bılmıyorum cıkmıs ıste ben de anlamadım
- +1 yıl
sen gegır ya :D
+1 yılbaksenn giderim diyo
seni kaybetmek isteyeni sen kazanmak için uğraşma, erkeksin sözünü geçiremezssen vay haline.00 Yorumla
+1 yılarkadas nasil es diyorsun bu kiza. senin aileni kabul etmeyen birinsanla hayat surer mi ya? kendine gel
05 Yorumla- +1 yıl
buna es deıl baska bısı denır
- +1 yıl
aynen
- +1 yıl
somurucu orspu denır bı baltaya sap olamamıs orspu denır
Soran+1 yılYavaş olun be!
- +1 yıl
eminim seviyorsun senin gozunde durum farkli. sonucta sana ait bir kadin bu, sahiplenmissin onu ve hicbir sekilde birakamazsin.
Aga ilk işin bir iş bulmak olsun sunu unutmaki biz erkekler her daim çalısmamız lazım su an boştasın hemen iş bul gerisi kebdilipinden gelir.. allah yardımcın olsun
01 Yorumla- +1 yıl
kadınlar da calısması lazım yok ole belese yasam ev ıstıyosa calıscak esek gıbı o da
+1 yılBunun icin mi bosanacak. Mutevazilik olmus hakikaten
00 Yorumlagötunde don yok niye evleniyorsn güzel kardeşim.. nedir bu evlilik hastalığı
12 Yorumla- +1 yıl
mahalle baskısı guya
Soran+1 yılSenin varsa sorun yok donun
Seviyorsan tut kolundan getir inatlasirsaniz biter ve omrun boyunca onu ozler ve pisman olursun caba gostermedine
00 Yorumla
+1 yılparanız olcğna huzrnuz olsn bir şeklde geçnrsinz kız haklı
05 Yorumla
Soran+1 yılPara yok işten cıkarttılar bilip bilmeden konuşma
- +1 yıl
Neresi haklı be! Çoluk çocuk akıl verir olmuş. İlk başta tamam olur deyip sonradan vazgeçmek iki yüzlülük olur. Tabi iki yüzlülüğe epey bir alışmışsınız, normal geliyor her şey. Evliliği sizin gibiler çocuk oyuncağı yaptı.
Soran+1 yılZaten terketti beni abi 1 saat önce gitti babasını n evine
- +1 yıl
gıderse gıtsın aman bosver bole kızı ne yapcan ısı yok bısı yok
- +1 yıl
evlnmeden önce kaynana gelin ilşkisi farklı olyr evlndkten sonra farklı oluyor biz 12 yıl babannemlere yaşadık ordan biliyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılGardaşım çok erken evlendin ya... kendine ait bir evin olmayabilir... ancak bir iş bulana kadar biraz birikim yapana kadar bekleyebilirdin...
00 Yorumla
+1 yılIpleri eline almış yengem onla bir hayat geçmez zaten
00 Yorumla
+1 yılHocam senaryoda eksikler var
015 Yorumla
Soran+1 yılUgraşamam seninle başka kapiya haydi
- +1 yıl
Senin esin hangi hakla babanin karsisina gecip tehdit edebiliyor? Nasil bir erkek oldugun ortada
- +1 yıl
Bn almanyada büyüdügüm halde esimi ailesinin yaninda kücük düsürmem. onun icin 2 odali bir evde onun ailesiyle bile yasarim üsteluk gecici bir süre bu. sanki kralin kizi
Soran+1 yılBabamı seviyorum ama eşimide cok seviyorum arada kaldım
- +1 yıl
Esinde seni sevse senu düsünür. esine cok yüz vermissin kendini dünyanin hakumi saniyor. tabiki esini ezdirmicen ama annene babana saygili olmali olmak zorunda!!! eziyetmi ediyorlar? Terbiye görmemis esin. bn esimin babasini tehdit etsem benim öz babam yüzüme tükürür. Bugün böyleyse yarin nasil olur acaba?
Soran+1 yılBabamda eşime babanı arıyıp anlatıcam seni diyor
- +1 yıl
Iyi yapiyor baban. bak senin esin bu zafini kullaniyor
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
kelebekbeyazguıl keske herkes senın gıbı olsa be kardesım bole kızları gordukce ınan evlılıkten korkuyorum
- +1 yıl
Sag ol kardes ama erkeklerdede suc var.
- +1 yıl
zaten kadınları bu hale getıren erkeklerdır ben hemcınslerımde de suc buluyorum ama kadınlar daha kotu bence
- +1 yıl
kadınlar ıstenırse yapmazlar bunu ama kusura bakma da kadınların cogu seytan
- +1 yıl
Sana katiliyorum. kadinlarin cogu seytandir. üstelik 7 köyü birbirine düsürecek kadar kabiliyetli olanlar vardir ama bunlarin kökü kiskancliga menfaate dayaniyor peki erkekler böyle kadinlarin arkasinda durursa kadinlari kimse tutamaz bilmm anlatabildimmi?
- +1 yıl
tm ıste tum suc erkeklerde 250gram ıcın erkeklıgını satan adam adam deıldır zaten
- +1 yıl
kadın dıyo kı bu bana cınsel anlamda muhtac her turlu elımde tutarım erkekler de dayanamıyo ben cıdden anlamıyorum erkeklerı tamam cınsellık bı ıhtıyac ama olmazsa olmaz da deıl ben nasıl yapıyorum pekı cınsellık yasamadan ıstenırse hersey basarılır bı ınsanın beyın yapısı ne yaptıgı daha onemlıdır
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Basta kabul ediyo sonra yan donuyo iyi degil
05 Yorumla
Soran+1 yılAynen helal sana beni destekleyen biri cikti
- +1 yıl
Helal değil. Davulun sesi uzaktan hoş gelir. Aşk sarhoşluğu ve sevgisiyle kabul etmiş. Sonrada üzüleceği birşey yaşamış belli ki. Tamiri olmayacak noktalara gelmeden yeni bir iş bul bir eve çıkın.
Soran+1 yılBen barajlarda termik santrallerde kaynakçı ustasıyım işten çıkartılalı 7 gün oldu düğün sabahı bile işe gitmiştim eşimle yakınlaşmamız 3 defa oldu biraz bekleseydi yeni iş bulana kadar hemde başbaşa daha çok yakınlaşırdık ama gitti
- +1 yıl
kız da calısmalı ole bı dunya yok
- Devamını Gör (7)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler