Uzun bir ilişkiden kötü bir şekilde çıktım ve ona karşı çok derin bir öfke var içimde. İlk zamanlar bir şey yoktu sonra her gün rüyalarıma girmeye ve rüyalarımda ona öfkemi kusmaya başladım , şimdi de gün içinde aklıma geldiğinde çok derin bir öfke duyuyor ve ona ağız dolusu küfür etmek ve canını acıtmak istiyorum. Bu öfke nasıl geçer? Ne zaman biter?
Cevabın nedir?
+1 yılHiç geçmeyecekmiş gibi geliyordu en başında...
Olmayacak, hiç unutamayacağım,
Bir daha asla sevemeyeceğim diyordum.
Tek başına kalmanın ağır yükü,
Yalnızlığın kesif küf kokusu yakıyordu canımı.
Ben dahil herkes "zaman" lazım diyordu da,
Zamanı kasetler gibi ileri sarmak mümkün değildi ki...
İnsanların günlük telaşında nasıl geçtiğini anlamadıkları o "zaman",
Bana yavaş geçiyordu, bilmiyordu kimse...
Ama geçiyordu,
"Zaman" önünde sonunda bir şekilde ilerliyordu.
Mesela "seni artık sevmiyorum" cümlesi kulağıma,
82 gün önce çalınmıştı, 4920 dakika ya da 295200 saniye önce...
Sonra mahkeme koridorlarında bekleyişim,
Hayatımın en travmatik o iki saatinin üzerindense
63 gün geçmişti, 3780 dakika ya da 226800 saniye...
Ve meğer her şeyin bir yalan olduğunu,
Aslında benim hiçbir suçum olmadığını,
Çiğ süt emmiş iki insanın karaktersizlikleriyle,
Bana aslında büyük bir iyilik yaptığını farketmemin üzerinden
57 gün geçmişti, 3420 dakika ya da 205200 saniye...
Neticede "zaman" geçiyordu.
Acılar azalıyor, yaralar sarılıyor,
Anılar sandıklara kaldırılıyordu.
Hayat devam ediyordu, yalnızken de devam ediyordu.
Alışıyordum tek başınalığa ve seviyordum artık.
Rüştü Onur'un dediği gibi;
Unutmak değil belki ama hatırlamıyordum.
Görüyordum kimi zaman, ilkinde sarsılıyordum da
Sonrakilerde etkilenmiyordum...
Gülüyordum çokça, eğleniyordum hiç eğlenmediğim kadar...
Biliyorum, iyileşiyordum...
Sonra bir fotoğraf görüyorum dün gece,
Görüyorum ama gariptir hiçbir şey hissetmiyorum.
Bir yabancı, tanımadığım biri...
Üzüntü, sevgi, nefret hiçbir şey hissetmediğim biri...
Kayıtsızca bakabildiğim biri...
Sokakta yanıbaşımdan geçireveren biri...
Dedim ya "zaman" geçiyordu,
Geçerken de temizliyormuş meğer her kırıntıyı,
Süpürüyormuş yüreğimi,
Tertemiz yapıyormuş yenileriyle doldurabilmem için...
Fark etmiyormuşum ama iyileşiyormuşum her gün.
Salya sümüğümü, şikayetlerimi,
Dengesizliklerimi çeken dostlarımla,
Beni her sabah se40 Yorumla
En İyi Cevaplar
O insanı ne kadar çok sevdigini gösterir bu nefret. Ama zamanla geçiyor gerçekten. Baska selerle ilgilenmeyi düşün ise yario. Sonuçta kendini sen kontrol ediceksin. O ya da nefret degil
60 Yorumla
Eğer ilişkinizde aldatma veya şiddet söz konusu olmuş ve bu yüzden ayrılmışsanız. Uzun bir ilişki olduğu için yaşadığınız bir durum bu. Ona değil kendinize öfkelisiniz, ona güvendiğiniz için vs...
karşınıza çıkacak diğer insanlara karşıda önyargı ve güven problemi içerisinde olmanız muhtemel ve kaçınılmaz. Onu rüyalarınızda görmeniz ve öfkelenmeniz sevgi veya özlem değil yalnızca alışkanlık, şu an yerini dolduran kimse yok ve hissettiğiniz şeyler o boşlukta peydah olan bir hava akımı yalnızca. Ne zaman geçeceği kişiye ve karakterinme göre değişiklik gösterir kimse net konuşamaz konuşanda boş konuşur. Aldatma ve/veya şiddet varsa ondan kesinlikle vazgeçmeli ve bir daha asla hayatınıza kabul etmemlisiniz. Çevrenizde sizinle ilgilenen bir insan varsa ve ona belirli sınırlar içerisinde bir şans vermeyi denerseniz eğer size ne kadar iyi geleceğini görürsünüzz.. Eğer aldatma veya şiddet dışında bir konudan ayrılık yaşıyorsanız, sessizce ve sabırlı bir şekilde karşı tarafın sizi kırdığını ve incittiğini anlamasını bekleyiniz lütfen. Zamanla iç hesaplaşma yaşayacak yokluğunuzu hissedecek ve size ulaşacaktır.00 Yorumla
Zamanla geçer o. belliki canını yakmış ilişkide vefalı taraf senmişsin. bırak kus nwfrerini ancak öyle silersin onu
12 Yorumla
Soran+1 yılGurur buna el vermiyor. Onun içinde olmadığı bir çözüm arıyorum.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
51
Cevap
21Cevap
+1 yılilk zamanlarda birşey yoktu sonra rüyalarıma girmeye başladı demişsin demek ki aslında ayrıldığınız hatta ayrılmadan önceki anlarda bile öfke varmış ve bu rüyalarla ortaya çıkmış sadece. ve rüyalar da seni etkileyip nefret ettiğine daha çok inandırmış bence bırak bastırma duygularını nefretse nefret öfkeyse öfke, ne varsa içinde yaşa ama o kişiye ya da başkalarına yansıtma sadece bırak içindeki duygular aksın ve bitsin hiçbir duygu sonsuza dek kalamadığı için öfke de kalamayacaktır ama sen onu bastırırsan anlamaya çalışmazsan işte o ozaman ondan kork
10 Yorumla
+1 yılilişkiniz bittikden sonra sen ona hala öfke duyuyorsan bu ona alan sevginin bitmediği anlamına gelir. sonuçta nefret de bir duygudur ve hiç sevmediğin ilgiilenmediğin insalara hiçbir duygu besleyemezsin nefret bile severek mi ayrıldınız? kim terketti ayrılış sebebiniz nedri?
13 Yorumla
Soran+1 yıl:) Evet farkındayım o yüzden bitmesini istiyorum. Birlikte bitirdik ve evet severek ayrıldık. Ayrılık sebebimiz buraya sığmaz çok fazla parametre var. Ama özeti anlaşamadık olabilir.
- +1 yıl
demekki hala onu unutmamışsın canım ona hala nefret duyuyosan acı çekiyosun şu an onunda ne düşündüğünü çok merak ediyosundur değilmi eğer içinde ona söylemek isteyipde söylemediğin sözler varsa bir mesaj at ve söylmk istediklerini yaz cvbına görede düşüncelerini anlarsın :)
öyle oluyor genelde ayrıldıktan sonra nefret üzüntü bir arada oluyor onu tamamen unutmanın yolu yaptıklarına alıştıracaksın kendini arkadaşlarınla konuş dışarı çık alışveriş yap iyi gelecek birini bulursan tamamen unutursun nefret kalmaz onu unutursan onu daha çok üzer.
üzülme erkekler için değmiyor çünkü :(10 Yorumla
+1 yıliçindekileri ve sende oluşan bu nefreti oluşturan etkenleri adama söyle tek tek kinini kus ona
o zaman rahatlarsın
ve kendıne yeni güzel bir hayat kur00 Yorumla
+1 yılİcindeki ona olan sevgi bittigi zaman. Ben bugün 2 saat önce 1 yıldır cıkıp 2 haftadır ayrı oldugum kişiyle tekrar basladık. Onu okulda gördükce nefret ediyodum ayrıldıgumız icin küfrediyodum ama simdi farkettim onu cok ama cok sevdigimdenmis
10 Yorumla
+1 yılonunla bol bol konuş ilgilen gez dolaş hep onun yakınında ol, bir zaman sonra bu öfke seni yoracak ve yerin dibine toslayacaksın, işte ozmaan yerden kuvvet alıp kalkabilirsin anca :)
00 Yorumla
+1 yılBende cok seviyorum cokta nefret ediyorum aman sakin beddua etme acayip tutuyor benimkisi olumden dondu icim aciyor ona bisey olunca ama beni en cok kizdiran ofkelendiren canini yakmak istedigimde o.
00 YorumlaAyni seyleri ben yasiyorum 5 aydir atlatamadim.. :( :( Dövdüm vurdum sövdüm kirdim olmadi gecmiyor gecmiyor Nasil gececek bitecek diyee bende kendimce mizmizlaniyorum. üfsss
00 YorumlaBiz nefreti her ne kadar negatif bir şey olarak düşünsek de nefret çok kuvvetli bir duygudur. O yüzden nefret de bir çeşit sevgidir. Nefret duyduğun kişiyi bitiremezsin
11 Yorumla
+1 yılBitmiyor asla bitmiyor o kin nefret hep kaliyor... Sanirim seni seven seni mutlu eden bir erkek hayatina girdiginde biter bu sey...
10 Yorumla
+1 yılCanim benimde basimdan uzun bir iliski gecti. 5 yillik ilişkimde 1 yildir aldatildigimi ogrendim. Bana siktiri cekti ustelik. Ama ben Allaha havale ettim. Ilahi adalete birak kimsenin yaptigi kimseye kalmaz..
10 Yorumlazamanla diner ama bitmez ara ara eser öfke gelir sonraa gider.. misafir duygular bunlar en hasarsız tutumda aşmak önemli vanım
00 YorumlaYenilik yap hayatında. Farklı etkinliklere katıl yeni çevre edin daha da sosyal ol. Bir bakmissin o çocuğun üstünden uzun zaman geçmiş.
00 Yorumlaicndekileri ona karsi dokmelisin bn oyle yptim ve beddua da edeblrsn ama etmni kndini yipratma birak nefretin bile ona bir sevgii bnde bylydim
00 YorumlaBence zorlma çocuk seni seviyosa sende karşılık ver öfke korkudan doğar bunu unutmaa
02 Yorumla
Soran+1 yılTekrar başlamak söz konusu bile olamaz. Tek çabam bitirmek.
+1 yılBende de var bu gerçekten gündüz nefret gece ağlamaya dönüşüyor ama kıskandırılıyorsan nefret doğadır aynı benim durumun işte ama insan bir nefret ediyor iki ediyor üçte soğuyor merak etme sende soğursun umursama ve erkeklerle konuş çıldırır
10 Yorumla
+1 yılneden bitmesini istiyosun ki bence öfken daha da büyüsün aşık olmaya devam etsen daha mı iyi olurdu
10 Yorumla
+1 yılzamanla biter acil birşey yapamazsın çünkü kaybeden sensin kaybetmek hemen kabullenecek birşey degil bence
00 Yorumla
+1 yılonun yakin arkadasiyla el ele ona gözükmen yeter. evlat acisi gibi his eder
00 YorumlaBiraz daha zamana ihtiyacın var ondan sonra hissizleşeceksin
00 Yorumlabende de oldu canm kendiliginden geciyor arkdslarnla cikyeni insanlar tani aklna bile gelmiyr
00 Yorumlabende o duygu yok, sacma bir tavir takindi benimki de hissizim yani. uzgunum aslinda.
00 Yorumlaağız dolusu küfür et bişey olmz rahatlarsın
sonrada ilk başta aklındn sil sonra telefgonundan, sosyal paylaşım sitelerinden vs..02 Yorumla
Soran+1 yıl:) Keşke o kadar kolay olsaydı. O küfür edildiği an rahatlatıcı ama sonrası sadece kalp yarası. Çoğu anı zaten silindi. Ama akıl ve kalp zaman alacak kaçınılmaz olarak.
Hiç kimseden nefret etmemek zaten kulluk vazifesidir.
10 YorumlaOnu aff etmeye çalış. Anla. Güzel romanlar oku. Insanları anlamaya başlayacaksın
00 Yorumla
+1 yılher gördüğünde içinden söv gerçekten iyi geliyo bak
00 Yorumla
+1 yılNefret sevgidendir aslında normal bu. Hissizleşmeye başladığın zaman hayatın normal düzeyinde devam eder
00 YorumlaDaha güzel ve seksi birine aşık olursam Biter...
bu kadar basit. .!!00 YorumlaAffet onu hakkını Helal etme ama affet ben iki yıl her gün nefret ettim bişey kazanamadim aksine güven sorunum arkadaş çevresi diye bişey bırakmadı affettikten sonra içim rahatladı yeni bir ilişkiye bile başladım sende affet kurtul
00 YorumlaYanına gider bir oturdurum esnaf tükmüğü gibi yapışır
00 Yorumlasen kendine, harcadıgın zamana acıdıgın için kendine nefret duyuosun aslında... o düşünceyi kendine yedir bir güzel çabuk atarsın bu durumu
00 YorumlaEğer biterse aşk acisi başlar bu yüzden bırak bitmesin...
00 Yorumlaöfke zamanla sönüyor ve umursamamaya başlıyorsun adı geçincede lanet olsun diyorsun zaman canım sakin olmaya bak
00 Yorumla
+1 yılValla ben bitsin istemiyorum tamam ayrılalı 5 gün olmuş olabilir ama onunla ilgili aklıma gelen herşeyde Allah belanı versin diyorum belki verir diye 11 ayı bir anda çöpe atınca böyle yapmak gerekiyor
00 YorumlaZamanla geçer hayatına başka biri girincede unutursun o gereksizi
10 YorumlaAğzına ne geliyosa söyle dok içini rahatla içine atmaa
00 Yorumla
+1 yılBu bitimin son asAmalarıdr nefretin zamnla geçnce sevginde bitecektir :)
00 YorumlaUzun süre çıktıysan onun zayıf noktalarını sen bilirsin. İntikamını güzelce planla ve pişman et.
12 YorumlaBenim hala bitmedi ya hala beddua ediyorum küfür ediyorum sanırım zamanla geçecek
00 Yorumlabu onu cok sevdiğin için oluyor nefretten değilde biraz zaman gectiğinde soğumayacaksın barışcaksın banada aynısı oldu apaynısı
00 Yorumlayine uzun bir yolculuk var bu gece
gelmisinden, gecmisine...00 YorumlaBAska birini bulduğunda biter öfken baska yürlü olmazz
00 Yorumla
+1 yılHer yerden siler engellerim. bir süre kinusmaynca sakinleşir unuturum
00 Yorumla
+1 yılo kişiye iyi davranarak. ve ya onun hakkında iyi düşünerek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen kendime yeniden asık ettim kullandım. Sonra mendil gibi yere attım şu an pesimden kosuyo mk kasarı...
11 Yorumla
+1 yılUmursamamaya zorlamaya baslarsan bitirsin ancak
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın.
- +1 yıl
Bosver gitsin ya erkek mi yok :D
+1 yılNeredeyse 1 yıl oldu hala geçmedi
00 Yorumlabaşkasıyla konuşmayı dene
00 YorumlaO öfke nefret geçmez.
00 Yorumla
+1 yıldua et besmele çek şeytan dürtüyor küfür felan
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Insan çok sevince öyle oluyor unutursun zsmanla
00 YorumlaGit onu döv hastanelik et
20 Yorumla
+1 yılÇikolataya saldırı yap
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcanim iliskiniz kac yilliktiki?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe kadar oldu ayrılalı ne kadar süre ciktinz
00 Yorumla
+1 yılDusunmemeye calis bosver yani
01 Yorumla
+1 yılaşk zehir nefret aşkın panzehiri...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 397 cevap paylaştı.
+1 yılkendını sakınlestır yapmaya bıle deymez
00 Yorumla
+1 yılAlışırsın...
06 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın , insan herşeye alışıyor buna mı alışmayacak. Ama kesin ve hızlı çözümleri her zaman sevmişimdir.
- +1 yıl
Duyduğun bu nefret sana zarar vermekten başka hiçbir şeye yaramaz ve yaramayacak!
Bütün bu olanlardan uzaklaşmak için yeni uğraşlar edinmeye çalış. Bir hobin varsa onun üstünde uğraş. Herhangi bir konuda kursa git veya imkanın varsa tatile çık.
Soran+1 yılKatılıyorum ben de isteksizlikler içinde yüzmeme rağmen bu gibi şeylere başladım. İki kursa gidiyorum ve bulabildiğim film , tiyatro , seminer uygun ne varsa gitmeye başladım. Dolu dizgin hobiyim şu anda :)
- +1 yıl
Ne kursu olduğunu sorabilir miyim?
Soran+1 yıltiyatro ve resim.
- +1 yıl
Adınıza sevindim...
onu içinde öldürerek yok sayarak...
00 Yorumla- Devamını Gör (12)
Devamını Gör(57)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi