İçki içiyordum ama ngel değildi hiç bir şeye güzel seviyordum vakit geçiriyorduk ama içki içtiğim için terkedildim aileside istemezmiş haklı hiç kızamadım ona özledimde deli gibi. Sorum şu herkes böyle gidicekmi ben içki içiyorum diye? Yoksa bu şekilde kabul edicek olanlar varmıdır?
Cevabın nedir?
içki kötülüklerin anasıdır denir ya, alkollüyken ne yaptığını bilmezsin, ayrıca alkol alışkanlık yapar, benim eski sevgilim de alkollüyken, benden önceki sevgilisi gel sevişelim demiş, bir eğlence ortamında, o da kabul etmişti, ondan sonra ayrılmıştık! böyle bir duruma düşmek ne demek olur? hele de evlendiğinde, şimdi eski sevgilimin benim gözümde kaşardan farklı olmadığını düşünürsek?
04 Yorumla
Soran+1 yılYazık
Soran+1 yılBilmem
- +1 yıl
işte seninki geleceği görmüş, sanırım o da aynı şeyden korkmuş! biri kalkıp içkiyle esrarı birleştirse, 3 gün seni ayık tutmasalar, üstünden kaç kişinin geçtiğini hatırlamasan, nası bir ruh halinde olursun? Bu dediğimi eski sevgilim benden sonra yaşadı, eski sevgilisine döndü, eski sevgilisi bunu evde esrarlı haldeyken yalnız bırakıp gtti, 3 gün ayıltmamışlar bunu 3 gün kaç kişiyle seviştiğini hatırlamıyordu bana tel açıp ağladığında, 3 gün giyinmemiş hiç, hep alkollü ve esrarlıymış! sende otur ve düşün bi! bu işin sonu nereye varacak!
En İyi Cevaplar
Alkol kullanan kız candır diyen çok arkadaşım var , elbet sende karşılaşırsın :) alkola karşı değilim ama tercihim özel günlerdir arada da keyfine içerim ayda 2 kere felan , öyle hababam haftada 3 4 kez icenleri bende çok onaylamıyorum , yarın öbürgün ailemiz olucak , o dediğim gibi rutin içicilikle aile gemisi yürümez :) böyle düşünüyorum..
02 Yorumla
Soran+1 yılAile kurmaya niyetim yok
+1 yılhaklımı?
ıckı ıcmek doğru bı davranış degıldır ınsanın beynını uyuşturması bazında.
ama bu senın tercıhın.
senı sen olduğun ıcın kabul etmelı ve ettırmelıdı aılesınee.
o yüzden bosver kımse ıcın degısme kendın ıcmek ıstemedıgın zamana kadar ta kii
ben de sıgara ıctıgım ıcın aılesı tarafından kınanmıştım ama aldırs etmedim paketımı masaya dahı bıraktım.010 Yorumla
Soran+1 yılİyi yapmışsın
- +1 yıl
sen de aldanma senın durumun benden daha ıyımser erkekler karsılarında sağlam sohbetlı ıc3en kızlardan hoşlanırlar sana yobazı gelmıs
Soran+1 yılÖyle deme o çok iyiydi o yüzden kendimden soğuttum
- +1 yıl
bı garıpsın sende neyse
Soran+1 yılDimi farklıyım ben ama neden bilmiyorum
- +1 yıl
Saygısız ve terbiyesiz birisin. O çocuk senle evleniyorsa etek giysin.
- +1 yıl
@neyapmalıyım2 saygımı da terbıyemı de olcup bıcecek kışı sen degılsın. benı ben olduğum ıcın kabul edmek zorunda benım yanımda olan herkez. benı kımse hor da göremez kucumseyemezde. benı ben yapan yargılarım var. o çocuk essek gıbı de evlenıcek benle cunku benım kendıme olan saygımı taktır edıyor herkes sız gıbı yobaz deıl ıyı günler
- +1 yıl
sevdiğin birine eşek diyecek kadar aşağılık birisin.
- +1 yıl
sen hıc vecizlerden de anlamayacak kadar cahılsın cekıl gıt
- +1 yıl
allah senın gıbılerı uzak tutsun... bıldırım atma daha fazla da
var tabiki.. sen icmekten memnunsan ic bundan bu mal yuzunden neden pismanlik duyasin? onun karsisina da namuslu namussuzlar bir kiz cikar da icki icmeden sarhos olur o zaman yer naneleri... bazilarina ici disi bir davranmak yaranilmiyor. bosver sen bak kendi hayatina.
05 Yorumla
Soran+1 yılAynen çok iyi söyledin şu an bile içiyorum
Soran+1 yılŞerefe :,)
- +1 yıl
Sizin yazdığınız içeriklerin hepsi neden bu kadar gereksiz.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
99Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yıl* et daha çok iç benimde benzer olay geldi başıma sıkıntılı bir mevzu vardı kıza söyleyemedim içtikçe içtim içtikçe içtim sona kız olacak gibiymişte çok içiom die olmazmımş dedi bende doğru sölüosun dedim aloklik oldum karı yüzünden hayat karışlık işte denyonun biride aşşa yazmış içip içip sevişirim die hayat ne kadar basit dimi? bide sana rakı içelim diyen bir dayı olmuş bak onla iç bir kere rakı soğursun alkolden bir daha içmessin
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru söyledin gerçekten midemi bulandırıyorlar
Cevap sahibi+1 yıl* et daha çok iç zaten herkes kafasını kurtarma peşinde extra shot var ben 3 tane içiom 2 tanede normal bira pamuk gibi yapıo :D illa bırakcam diosanda o abiyle bir rakı iç bir onunda kafasını yaşa
+1 yılBence birakmayi dene ilerde evlendiginde evliligin sarsilir ve cocuklarina kotu bir ornek olucaksin bende ayrilirdim ogrendigimde konuya su acidan bak disarda icki iciyosun sarhos oldun o an etrafindaki bir erkek senden faydalanabilir o an sarhossun kafan yerinde degil karsi koyamassin ve bu sevgilini yikar resmen
02 Yorumla
Soran+1 yılHerneyse
- +1 yıl
tamam sustunm
Gizli Üye(30-35)+1 yılMadem icki icerek ölmek istiyorsun neden erkek arkadaş arıyorsun, kendi başına neden ölmüyorsun? Benim babam da alkol bağımlısıydı bir ara alkol komasına girdi, sonra o aptalı uyuşturucuya başlattım şimdi kokain bağımlısı en azından böyle eğlenceli, alkol zavallıların işi.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok içiyomuşun iiyi b.. o.. k ediyosun zamanında çok alkol alan ve sigara kullanan babam :D Off baba offf hiç bir zaman bizi dinlemedi 2 kardeşiz ne abimi ne beni nede annemi bizi hiçbir zaman yoksun bırakmadı herşeyimiz tamdı keşke hiç içmeseydide eksiklerimiz olsaydı o lanet olası içki yüzünden diz kapaktan aşağısı yok şimdi çok pişman eline ileride keşke dememen için vazgeç daha yolun başındasın
10 YorumlaValla bir büyüğe danışmak lazım. O zaman evlenecek olursam bir gün evleneceğim kızın aileside beni istemeyebilir. Kendini içmeyecem diye kasma. İçesin geldiğinde kendini bozma yeter. Hayat senin aldığın nefes senin atdığın adım senin kimse senin yerine yaşayamaz sende kimse için yaşama. Laf uzadı ama anladın sen olayı
00 Yorumla
+1 yılNe kadar sacmalayan var. Hakli falan degil, sevdiginiz insanlari olduklari gibi kabul etmelisiniz, icki iciyor diye terkedebilecek biriyse seni kusura bakma ama hicbir zaman sevmemis zaten.
03 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum
- +1 yıl
Sunubda ekleyeyim boyle gitmeyecek, seni sen oldugun icin seven biri cikacak karsina.
Soran+1 yılUmarım çünkü sıkıldım artık
+1 yılYanlış anlama ama doğrusunu yapmış. birgün içersin affedilmiycek bir hata yaparsın o üzülür. alkolik insandan hayır gelmez bence o değilde sen kendine ceki duzen vermelisin
04 Yorumla
Soran+1 yılBöyle iyiyim
- +1 yıl
O zaman terkedildim diye sızlanmamalısın geçmiş olsun simdiden
Soran+1 yılSızlanmıyorum
- +1 yıl
Sorunu bir daha okumanı tavsiye ederim. ben sadece doğru yola girmeni tavsiye ederim içki falan ozellikle bir bayan için yanlış
+1 yıldüzenli içen insanla kimse evlenmek istemez neden bir keşle hayatımı tüketeyim. hee yok çok nadir arada bir dersen o olur yani abartmadıkça sıkıntı yok.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı. Öncelikle çok içiyorsan bu her erkek için itici olabilir... Ama yok arada ortamda içiyorsan bu bence itici olmanın tersine çekici bir özelliktir.
06 Yorumla
Soran+1 yılHer gün
Soran+1 yılÇok ama işte
Soran+1 yılHayır
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer erkek bilir ki alkol içen kadın yolun yolcusudur , alkol içen kadınla sadece eğlenmelik. Şimdi burada hiç bir erkek inkar etmesin illa hepiniz bu tür kadınlarla eğlendiniz , eğleniyorsunuz. Bu böyle bir gerçektik he evlenirim diyende ağır geniştir , elin çocuğu alkol içirip eğlenecek sende bunu evinin kadını yapacaksın.
00 YorumlaTerkedilmek ugruna ickiden vazgecmemissen baya iciyosun demektir ya da cokta onemli degilmis terkeden
02 Yorumla
Soran+1 yılİkisi birden
+1 yılaynııı eski sevgilim :D benım sevgilimde böyleydi her gün içerdi ya her gün hemde. bizde bitirdik olmuyo tatlım. bırakman lazım içkiyi.
13 Yorumla
Soran+1 yılBoşver bırakmak istemiyorum
- +1 yıl
arada içmeye bak. bende arada iiçiyorum ama her gün her gün olmaz
Soran+1 yılHalısın
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGiden gitsin aldirma. Kendilerine gore birak hakli olsunlar, biraz once arkadas ile gorusuyorduk ben yazdim. Tlden girdigim icin gitmemis ve engellemis. birak nasil mutlu olacaklarsa. Dunya gidenlerden ibaret degil@CapkinBamya
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim kafadansın
+1 yılBen olsam bende terkederdim seni sürekli içen agzı içki kokan bir kızı kim napsın ciddi düşünmez anca takılırlar acı ama gerçek.. daha çok ortam kızı havası yansıtmıssın demek ki sevgilinde. haklı.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklı
Sen bu kafa ile kimseyi bulamazsın bulsanda ayni kafadan olması gerek öyle birini bunun zaman sonuçlarına katlanman demektir bence alkolü bırak inan çok rahatlarsin
12 Yorumla
Soran+1 yılBırakmak istemiyorum bırakamamfa şu an bile başım dönüyor içmekten
Gizli Üye(36-45)+1 yılicku yanlusdur hramdir sagiliga zrqlidir.. sen uyusturucu kullanan birisiyle birlikte olurmusun.. ayni sey mi deme hemen hemen ayni sey hemen yaslanicqksin sabah klaktiinda midende eksime ve yanma lar olacak.. muhtemelen hic namaz kilmayacaksin inan cok zqrrli tecrubeyi tecrube etmeye gerek yok yanlisinbedelini odedin aslinda bide olaya bu acidan bak...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılolabilir kendi tercihin her şey dozunda olduğu sürece problem yok ama bu bir terkedilme problemi taşımamalı
00 Yorumla herkes gider bunu unutma içki içmek zevktir ihtiyaç değil kızlarda başka birşeyden zevk alan adamla işi olmazzzz ailede tepki vereceği için bırakırlar bende terk ettim deli gibi sevdiğim erkeği...
00 YorumlaKız dediğin hanım olur kızda içki içer mi azcık edep yani.
30 Yorumlayani ayyaş olmadığın müddetçe sorun olmamalı bence. böyle terketme sebebi olmamalı. seven insan yardımcı olur gerekirse alkolü bırakmasına yardımcı olur falan yani.
05 Yorumla
Soran+1 yılSevmemiş demek ki
Soran+1 yılYok hiç yapmam
Soran+1 yılRom
+1 yılVardır ama seviyosan bırak kardesim sevdiyindende degerli degildir :)
Bıraktgnı göster bak nasl geri gelir..10 Yorumlainsan sevdiği için bunlardan vazgeçebilir. eğer sen vazgeçemiyorsan her zaman terkedilmeye mahkumsun
01 Yorumla
Soran+1 yılİyi
ohaaa içki yüzünden bir kız terk edilir mi yaa :(( sen canını sıkma ayrıca bırak o örümcek kafalı yobazı unut gitsin :)
02 Yorumla
Soran+1 yılHatalar yaptı erkeklerle içtim kaldıramadı
Seviyorum diosn böyle kabul edecek biri cikarmi diyosn hangi kafadasn blmiyorm onu sevsen saten içkiyi birakirdn onun için hickmse alkolik bir kiz istemez
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama alıştım hergün içiyorum bırakamıyorum
Cogumuz arada iceriz ama sen b*kunu cıkarmışsın eccük :D cocuk haklı
bir terapi falan dene03 Yorumla
Soran+1 yılGerek yok
Soran+1 yılAmaç o zaten
ee demek ki içkiyi ondan çok sevmişin yoksa içkiyi bırakıt ona bıtaktığını söylerdin gelip burada ağlamazdın;)
04 Yorumla
Soran+1 yılAğladığımı nerden çıkardın
Soran+1 yılYakınmıyorum sadece herkesde böyle olurmu korkusu yaşıyorum
+1 yılOzel gunler olur icki icersin tamamda. Zirt birt olmaz o is. Daha cok terkederler yani kimse evinde istemez. Ben istemem sahsen bir baskasini bilemem
00 Yorumlaseni senin gibi birisi kabul eder ancak. oda alkol yani adam içer içer döver seni. benden demesi. şahsen bende kabul etmezdim
02 Yorumla
Soran+1 yılOzaman hiç başlamasaydık
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen kabul ederim de ayyaş mısın iyicr hergün içiyomusun
111 Yorumla
Soran+1 yılHergün hergün hergün şuanda bile içiyorum
Cevap sahibi+1 yılNeden içiyosun bu kadar bağımlı mısın?
Soran+1 yılSanırım bağımlıyı. Alkol sigara başım dönüyor
Cevap sahibi+1 yılBaşka erkeklerle ilişkiye girdin mi bu durumdayken aldattın mı da senden ayrıldır?
Soran+1 yılHayır asla
Cevap sahibi+1 yılGüvenemiyo muydu acaba bu durumuna ortammı kötüydü? Hangi ünidesin
Soran+1 yılLise son
Cevap sahibi+1 yılAnne baba nası içmene izin veriyo
Soran+1 yılAnlamıyorlar
Cevap sahibi+1 yılAşırı salaklar demekki
Cevap sahibi+1 yılKendini üzme giden gider başkası gelir ben sorun etmezdim
Herşeye engel nasıl hiçbirşeye engel değil. Bırakamıosan tedavı gör.. Senı öyle kabul etcek yoktur bacım.. Bıraz çekı duzen ver hayatına.
00 YorumlaAlkolik isen sıkıntı ama normalde ortama göre iciyorsan neden sorun olsun ki?
03 Yorumla
Soran+1 yılHergün içiyorum
Soran+1 yılİsten olur elbet
en nefret ettiğim kız tipi
1. küfür eden
2. sigara içen
3. alkol alan15 Yorumla
Soran+1 yıl2 ve 3 ben
Soran+1 yılSevmem
Soran+1 yılBoşver
+1 yılo cocuktan hayir gelmez hem yobaz hemde seni sevmiyormus demekki
05 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyormuş mu demek ki
- +1 yıl
icki iciyor diye insan sevdiginden vazgecermi? kafan aliyormu bunu gercekten
Soran+1 yılAlıyor hatalar yaptım bayağı
- +1 yıl
ozaman sorunu oyle soraydin basta ne hata yaptigini bilmiyorum ama haketmissin gibi duruyor
Soran+1 yılHakettim
+1 yılDindar mi onlar? Sen etrafa zarar vermedikten sonra kime ne? Insanlar cok mal.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın. Ama içince biraz kaybediyorum kendimi
Gel , kabulüm problem yok sabahlara kadar içelim konuşalım dertleşelim
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle diyen çok oldu
Soran+1 yılUmarım bulmazsın berbat bişey
İçki için bırakıyorsa sadece bir bahane bence bu sevmediğinin göstergesi. ki karşına emin ol senin gibi içki seven insanlarda çıkıcaktır.
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım çıkar
+1 yılöyle bir düşüncesi varsa saygı duy.
sende onu içki içmiyor diye terketseydin oda sana saygı duymak zorund.
anormal bir durum yok
"içki kötülüklerin anasıdır"00 Yorumla
+1 yılBende ilaçları aniden bıraktım dokturumun haberi yok.. Bugün bira alıp icecem çünkü ustume geliyor bazı seyler
01 Yorumla
Soran+1 yılİçme
- Aşk İlişkileri konusunda 659 cevap paylaştı.
+1 yılne kadar içiyorsun dicem ama sanki burada terkedilmekten çok içki içiyor olmanla övünür gibisin
77 Yorumla
Soran+1 yılHayır nefret ediyorum içmekten ama alıştım
- +1 yıl
insan terkedildiğiyle niye övünsün ki zaten?
Soran+1 yılKonuşuyor işte
- +1 yıl
@little_boxes daha anlaşılır olayım, burada amaç terkedilmekle ilgili fikir almak değil çok içki içmeyle övünme gibi geldi bana.
soran, senin için hala aynı şeyi düşünüyorum, ilgi çekmek istiyorsun
Soran+1 yılİlgi çekmek mi ah bu insanlar tamam tamam:)
kendi görüşü bişey diyemezsin. bende içerim mesela.. kabul etmezse de kendi bilir ne diyim..
06 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın takmıyorum ama herkes böyle olmaz umarım
Soran+1 yılTakmıyorum
Soran+1 yılKeşke mümkün olsa :)
+1 yılHerkesin düşüncesi farklıdır benim için sorun olmazdı özel bir günde kadehimi kaldırdığımda eşlik etmesini isterim eşimin bana
00 Yorumlabenimle tanismalisin bende icen kız arkadasim olsun istiyorum hep
01 Yorumla
Soran+1 yılGerek yok
+1 yılarkadaş doğru karar vermiş. içen birini bulursun karşılıklı oturur içersiniz...
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım
+1 yılKendinle benzer dünya görüşüne sahip birilerini bulmalısın bende içkiyi kabul edemem.
03 Yorumla
Soran+1 yılArıyorum
- +1 yıl
Umarım en kısa sürede bulursunuz
Soran+1 yılUmarım
iç ama adabıyla içipde ortalığı birbirine katıyorsan tabiiki sorun :)
02 Yorumla
Soran+1 yılKatmıyorum
+1 yılulan biz alkolik kız arıyoruz millet terk ediyor bizede nerde dindarı var o denk geliyo mk
04 Yorumla
Soran+1 yılŞans
- +1 yıl
hee sorma ne şans :D
Soran+1 yılAlkoli aramandaki neden ne
- +1 yıl
Olkolik aramakdaki neden şu ki ; Anadolunun göbeğinde 12 yıldır tekel bayi işletiyoruz :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok pis bahane uydurmuş. büyük ihtimalle başka birisi var
00 Yorumla
+1 yılsenide alan bulunur. benim gibi katı kuralları varmış çocuğun ben olsam bende terk ederdim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 489 cevap paylaştı.
+1 yılFaso fiso bunlar bacım bırak gitsin. Gitmeyen bulursun illa dert etme !
00 Yorumla ya bu yuzden gidecekler birak gitsn. hatta hic donmesin
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Yauff fazla ıcıyosun. bide kızsın :)) içki icceksen ayda 1.
03 Yorumla
Soran+1 yılHergün
Soran+1 yılAman
+1 yılİçkine karışandan hayır gelmez. Git kendine düzgün biri bul
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam
+1 yılkendin gibisini bul oda içsin sende karşılıklı için
00 Yorumla
+1 yılBenim hoşuma gider. Açarız bir 70 lik.. Demlenir, sohbet ederiz..
00 Yorumlaİçelim güzelleşelim. Ne var bunda içmek de mi yasak
00 Yorumla
+1 yılTürk örf adetine ters içki içen gelin :) Geniş bir aile bulursan kabullenirler. Yoksa işin zor
00 YorumlaYarin sarhoslugunu firsat bilen cikar caniniz yanar adam hakli
00 YorumlaAile yapısına uygun değilse terkeder. Bende öyleyim
00 YorumlaKabul eden olur tabiki de seviyorsan fedakarlık ediceksin
00 YorumlaBen de istemem mesela kendim içmiyorum çünkü sevdiğim kişinin de içmesini istemem
00 Yorumla- Devamını Gör (66)
Devamını Gör(111)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem