Mesela 4 5 senelik bir iliskiden sonra hemen baskasini bulan erkek geri donermi unuturmu eski sevdigini?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnlaşılan ayrılık acısı çekiyorsun. Birşey diyeyim mi, hayat herşeye rağmen yalnız güzel canım. Karışanın yok istediğini yapıyorsun. Böyle rahat bir fırsat varken olmayacak bir ilişki için koşmaya değmez. Çok sevme çok sevilen olmaya bak. Benim de 2 yıllık uzaktan ilişkim vardı, geçen sene buluşmuştuk bu sene olmadı maalesef. Iyiki olmamış çünkü ayrıldık güvenmedi inanmadı benim hayatıma. Dayanamadım buna ayrıldım. Üstünden hemen hemen 2 ay geçti ayrılığımızın, ilk başlarda arayıp soruyordu yazıyordu felan ama ben dönmedim. Hâlen aklına geldiğim zaman arıyor ama nadir, instagramına sözler yazıyor tabi engelledim ama arasıra bakıyorum niye hâla arıyorum ki yazmış. Onun bana sözü vardı; ayıp şeylere bakmamak ile ilgili. Dün girdim hesabına baktım geçmişini dondurmuş. Arkadaşına link atmış bak ve dinle diye ordada yarı cıplak güzel kız şarkı söylüyor. Mutlu yani. Tabi 1,5 ay önce bana yazdığı mesajda mutlu görünsemde içim yazıyor diye yazmıştı. Unutmuş anlaşılan 😊 k. b dert ortagın oldum😫
02 Yorumla
Soran+1 yılMutlu olmasn kardes ah ettim yaradana mutlu olmasn canimi oyle yaktiki.
Cevap sahibi+1 yılMutlu olmaz kardesim ahin kimsede kalmaz emin ol...
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılvala bizde 4 yıl çıktık 3 buçuk ay ayrı kaldık biriyle çktı snra ayrılmışlar geri bana döndü.. yani unutamıolar canım bak dünyadaki en umursamaz erkek bnmkidir diyebilirm sana adam kendi sorunlarını bile takmıo bn uraşıodum düşün. unutamadım diye geldi. yani o gelir ama sen naparsın onu bilemem
14 Yorumla
Soran+1 yılAy insallah oyle olur ya ama ben kabul etmicem.
Cevap sahibi+1 yılbende öyle diodum ama seviosan hala kabul edersin...
Soran+1 yılYok etmem.
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1 yıllık iliskim bitti. 2 ay olmadı. Afedersin ama pic gibi hissediyorum kendimi. Ev hatıra dolu eve gidemiyorum. Arkadaşlarla muhabbet edemiyorum, tabi bende denedim hemen bir kaşar bulup ona yogunlasmaliyim diye ama yok öyle bir dünya. Insan butunlesiyor be kardeşim ne unutmasi. Bana herkez hemen antlatmissin iyi gözüküyorsun diyor tabi dışardan öyle gözüküyor. Ama sürekli gittigim bardaki garson da yeter içme abi bir taksi cagralim diyor. Var sen düşün, dışarı çizdiğin le yaşadığını ortusmedigi zamanlar olur insanın. O kardeş müzik dinliyorsa kitap okuyorsa, dışarı arkadaşlariyla çıkıyorsa b*k unutur seni, nah unutur. O düşünmese bile biri, bişey hatırlatir zaten. O unutma işi yalan dolan yani
26 Yorumla
Soran+1 yılAma bana seni sevmiyorum icimdeki seni oldurdun hayatina bak dedi onu seviyomus ondan ayrlmicakms falan onune bakicakms :(
Cevap sahibi+1 yılAyak yapiyor lavuk, sen çek kendini geri üstüne dusme şu mutluluk maskesinden sen de tak bir tane ve bekle biraz. O zaman görürsün nasıl yalvarip yakardigini. 4-5 sene silinmez öyle
Soran+1 yılHe oyle yaparm tamam ay cok sagolun ya Allah razi olsun psikologa gtmekten kurtuldum hepiniz iyiki varsiniz.
- +1 yıl
Benimde 3 senelik bi iliskim vardi hersey normaldi gayet mutluyduk nolduysa bi anda oldu hersey once kavgalari basladi sonra yazmadi donup sordum hayatina birini aldigini ve onunla ciddi dusundugunu soyledi Şu an halaa birlikte ben onun geride biraktigi izlerle savas veriyoken o halaa o kizla beraber ve su ki birden bire huy degisti cevresindeki herkeze iyi olan biri bana karsi annesine karsi bambaska biri oldu demedigi seyleri soyleyip duruyodu. Simdi ise kendini avutuyo sanirim o kisiyle ya da bilmiyorum ben onun icin cok emek harcadim herseyinde destek oldum herseyiyle birlikte atlatalim istedim bi baskasini aldi hayatina benden ayrilma sebebi ise dogru duzgun bulusamamak
- +1 yıl
Sende bi erkek olarak bana cevap verebilirmisin ihtiyacim var halaa su hayata karsi icimde bi umudun olmasina uzun iliskiden sonra hemen birini bulan ve o kizla herturlu eglenen bi erkegin aklina gelirmiyim pisman olur mu gunun birinde donupte dermi yani ben ne yaptim diye bana olan sinirinden yapti herseyi oysa benim sucum yoktu sadece dogru duzgun bulusamiyodum oda bunu bahane buldu birsuru laf saydi hayatimda biri var ciddiyim dedi cikti gitti benim tanidigim insan boyle degildi birden bire huy degisti vicdanini merhametini almislar resmen sence birgun oda aci cekermi beni böyle yarim biraktigi icin
- +1 yıl
2,5 yıl silinir mi peki :( ilişkimiz başta cok güzeldi sonra cok degişti alttan aldım sanırım beni cepte gördü cok fazla degişti en son aileme hakeret edince dayanamadım beni ayrılmak zorunda bıraktı şimdi kafelerde geziyor bazende benim ona aldığım hediyeleri story'ye atıyor ama bu gün sosyal medyada yeni biri varmış gibi postlar atıyor ama daha dün bizimle alakalı bişey atmıştı :( cevap verirsen cok sevinirim
Unutamaz, içine işler, kalbi acır
02 Yorumla
Soran+1 yılBencede.
- +1 yıl
Barıştın mı ?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
47Cevap
Ümit verdi sonra da böyle ortada bıraktı ailemle gelip tanıştı ciddiyim dedi ara sıra yazıyordu 2 ay arayıp sormadı günler oldu 15 gün arama di yazmadı en son Konuştuğumuz da sonumuz yok dedi sıkıldım bunaldım yoruldum dedi bana doğum gününde yazdı 12 ye kadar yazdın yazdın yazmasan hayatından çıkıyorum dedi dünde resim paylaşmış şok oldum ama böyle birşey de bekliyordum kuzenle konuşmuş ilişkim var deyip nisanlanicam demiş sonra da şaka Nisan bir demiş sevdiyse hemen unutur mu beni ya da sevmemiş se bile yaşanılan lar bi anda unutulur mu hemen unutur mu beni
00 Yorumla
+1 yılBen 12yilimi verdim. ve 5ay once bitti ikiskim, evliliyim. ve bes ay hergun aklimda! insan yasadigini, gecmisini hicbirzaman unutamaz. ve helede sevdigi ise. onu hic unutamiycam
13 Yorumla
Soran+1 yılSize erkek denmiyor heralde adam deniyor ayrilms olabilirsnz ama gecmisi unutmakta vicdanszliga girer.
- +1 yıl
Yanlis anladin. insan gecmisini unutamaz. hele sevgili hic unutulmaz.
Soran+1 yılUnutmasn zaten oh.
İnsalah donerde insallah intikamini alirsin sakin kabul etme edersen afedersin adam degilsin derim bugun seni bir baskasi icin birakan yarin bir baskasi icin onu birakir icine siniyosa tekrar olabilirsin donerse
22 Yorumla
Soran+1 yılHayir asla kabul etmicem midesiz degilim burnundan getiricem bunca senenin acisini cikaricam zaten kendileride mutlu degil gibi bakalm Allah buyuk 😊
+1 yılEvrim gecirir kesinlikle once oh be der hayat varmis kurtuldum der. Hemen yeni arayislara girer bulur birini ama yeni sevgilisinde eskiyi arar sonra o kizdanda ayrilir kafa bu ara donk eder baslar ickiye aglamaya sizlamaya geriye donmek icin ama is isten gecmistir kadin saclarini kestirmis ayrilik psikilojisini atlatmistir
72 Yorumla
Soran+1 yılAynen saclarimi kestirdim amin insallah darmadagn olur hayatı.
- +1 yıl
Ulan ben bu isi biliyorum
Aynı acıyı yaşıyoruz. Şiddetli gecimsizlikten ayrıldık ve 5 yıllık ilişkimdi. şu an 3 aydir bir baskasiyla. Banada ona aşığım çatla payla evlenicem onunla dedi. Neden böyle yapti bilmiyorum
17 Yorumla
Soran+1 yılBanada evlencen mi diye sordugumda nasip dedi kardes sanirim unutmaya calisiyorlar.
Soran+1 yıll*n kyamam ya sana uzulme be zamanla geciyor ah et bacim mutsuz eden mutlu olamiyor.
- +1 yıl
Nasılki her gecenin bir sabahı varsa, nasılki her yeni günde güneş doğuyorsa, sende yüzünü yeni güne, güneşine çevirmelisin Arkadaş
Soran+1 yılBaska caremzde yok zaten.
- +1 yıl
Erkekten erkeğe değişebileceği gibi, karışısında ki bayana görede değişebilir... Aynı zamanda karakter meselesidir. çok derin mevzular boğuluruz mazallah :)
01 Yorumla
Soran+1 yılBoguluyom 😂
+1 yılBenim erkek arkadasimin benden once 4 yillik iliskisi olmus ama kiz aldatmis unuttu mu bilemem.. ama bana hic hissettirmedi hatta en sevdigi de ben olmuşum iliski suremizde 8-9 aylik..
25 Yorumla
Soran+1 yılBeni iki gozum iki cesme brakti donmesini sadece icimdekiler solemek icin istiyorum amacim bu.
- +1 yıl
Ara ya da mesaj gonder aklindakileri soyle rahatla. Gercekten cok zor olsa gerek.
Soran+1 yılAramam yazamam engellems aramakta istemiyorum zaten icimden gelmiyor sanirim yoruldum.
- +1 yıl
Kafani dinle cok uzuldum adina.. haksiz olan bir gun muhakkak acisini cekiyor
Soran+1 yılTesekur ederim aynen oyle.
Unutmaz ama unutmak istiyor olabilir. Unutmak istiyorsa tek çare yeni bir sevgilidir. Ona yaşattığın kötü anlarla orantılı kıza daha yakın davranır.
Tabi koy *öte gitsin havasında olanlarda var.05 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum cevremdeki herkes sen gibi olamaz kimse diyo ben onu farkli seviyodm cunku ailem gbi ne yedigim ne ictigim nede harcadgm ayri gitti her dedigine he dedm tamam dedm ona senle kumeste bile yasarm kuru ekmekte yerim demstm sanirim cok sevdigimden kaybettim :(
Soran+1 yılKendileri futbolcuydu tabi bide unili heh bide son model telefon aldi kalkti tabi biyerleri kiz arkadas istemiyorum dedm soz verdi noldu tutmadi sanal alemde istemiyorum dedm tamam dedi e noldu tutmadi tutmazsan tutma * kavga ediyodk surekli.
Soran+1 yılCok tesekur ederim hakkini helal et :) iyi geceler.
+1 yılUnutmak değil ama hatırlamamak mümkün. Hatırlamasan da bir yer de konusu geçtiğin de o acıyı hissediyorsun ne olursa olsun acısı kalıyor hep hatırlanmak üzere bir yerler de.
00 YorumlaGittiği yeni yerde aradığını bulamazsa döner, Döner ama döndüğü vakit kapıyı açan biri olurmu orası ayrı.
03 Yorumla
Soran+1 yılDonsunde burnundan getirmiyom mu.
Soran+1 yılDimi Allah belasini versin.
Gizli Üye(30-35)+1 yılcanım merhaba konunun ustune ne kadar zaman gecti bilemiyorum ama su an aynı acıyı ben de yasıyorum cok kotu durumda oldugum icin arastırırken burayı buldum. gelismeleri soyler misin cok merak ediyorum kızla ayrıldılar mı sana döndü mü? cevap verirsen cok sevinirim su an bu durumdayım cunku canım cıktı aglamaktan
10 Yorumla
+1 yılunutmasıın inşalaahhh parçalansın kızı dha beter özlerr inşş. s. d. d
02 Yorumla
Soran+1 yılYa varya nasil mutlu oluyorum goruslerinizi gorunce 😊😊
- +1 yıl
aynısını yasadıgım için bilyooruumm
Unutmaz. Unutmuş gibi yapar çünkü serde yiğitlik var... Not: bunları bir erkekten öğrendim
01 Yorumla
Soran+1 yılBskasi var onun hayatnda.
+1 yılKimse unutmak için sevmez.. Sevdim diyen de unutamaz.
3 yıllık ilişkim bitti unutmadım yenisini de nasıl severim bilmiyorum. Sevdirirler herhalde kendilerini eskiye dönmem. Unutmasam da dönmem..012 Yorumla
Soran+1 yılAyrilan oydu demekki ben unutucam.
- +1 yıl
Hayır bendim. Unutamazsın
Soran+1 yılHayatnda başkası var onun ama seviyomus bide.
- +1 yıl
Fark etmez sen sevmişsen unutamazsın. En kötü kazığı bile yesen unutamazsın.
- +1 yıl
- +1 yıl
Soran+1 yılSevmeseydi neden 5 sene diye soraym size?
- +1 yıl
Sevmiştir 5 sene az değil. Unutamaz da bence.
Soran+1 yılAynen.
3 Senelik ilişkimiz bitti herşey harikayken ve canımı vericek kadar sevip kıyamıyordum dokunmaya, askerden geldiğimde ayrıkdı 1 sene geçti unutamıyorun kimseyle de ilgilenemiyorum.
18 Yorumla
Soran+1 yılErkek ayrilirsa sddetli gecimsizlikten unuturmu?
Soran+1 yılAma cok bunalmdaydm laaan 😂😂😂
Soran+1 yılOnu yapiyom sabah ezanini bekliyom ah ediyom oyle nefret ettm 😂😂
Soran+1 yılTamam oyle yapicam tesekur ederiim 😊
+1 yılBaşkasıyla çıkarken eski sevgilisini düşünen , senle çıkarken başkasıni düşünür.
33 Yorumla
Soran+1 yılAma bak birine 5 senesini vermis digerine en fazla 2 3 ay.
- +1 yıl
Tamam da demekki çocuk sevmediği biriyle çıkıyor , buda karakter meselesi. Kimseyle cikmayip seni unutamama şansida vardi sonuçta. Bence bulaşma.
Soran+1 yılAynen ya haklsn.
+1 yılBen sevemem en azından bir süre aklımdan ıster istemez çıkmaz ama Cok rahat baska kizlara asılan erkeklerde var yani bu kişilik meselesi
18 Yorumla
Soran+1 yılKaraktersiz ozaman baskasyla cikiyor.
- +1 yıl
Ayrılalı ne kadar oldu
Soran+1 yıl2 hafta.
- +1 yıl
Senin oğlan kaşar çıktı
Soran+1 yılYaahahahahha agzin bal yesin be ben kufur edince kufurbaz ediyom 😂😂😂
- +1 yıl
Biz bize yeteriz kanka bırak o abazayı.
Soran+1 yılSagolasn knka 😂😂
- +1 yıl
Mutlu ol kafana takma erkekler basittir biri gelir biri gider :) ıyi geceler
illaki içine işlemiştir ama birini bulmuşsada geri döneceğini sanmam. dönecek olan gitmez kolay kolay
00 YorumlaHem cins degiliz kanka :D biz once acimizi icimizde yasiyoruz
14 Yorumla
Soran+1 yılAdam acisini baska kiza vurarak gecircek heralde knka kiz arkadasi var 😂😂😂
Soran+1 yılHay sizin ben :(
Unutur erkrk milleti unutur kadin gibi hassas ince dusunceli degillerdir ki
12 Yorumla
Soran+1 yılOkuzler.
+1 yılDönse de eskisi gibi olmaz bence bir şey bir kere bittiyse araya zaman giriyor
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet eskisi gbi olmuyor.
- +1 yıl
O yüzden sal gitsin kendini:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılUnutmaz tabi be...
Ama mecbursunuz, yürümüyor.
Tatlı bir hatıra olarak kalmalı.06 Yorumla
Soran+1 yılYok donsun scaym agzina geri gitsin 😂😂
Cevap sahibi+1 yılDönecek zaten.
Onu unuttuğunu düşünürse.
Su an zafer onun.
Ağlayan taraf sensin.
Bir sebep yok dönmesi için.
Soran+1 yılBaskasi var ama donmez.
Cevap sahibi+1 yıl2 ay önce 2 yıllık kız arkadaşımı bıraktım.
Aşkımın bittiğine inandım, bir başkasına kapıldım.
Su an, tek düşündüğüm iki yıllık sevgilim, 6 yıllık kardeşim.
Heyecana kapılmışım sadece.
Soran+1 yılOlabilir bir anlik sinirlede olabilr.
- +1 yıl
pişmanlığınız ne oldu da başladı?
Gizli Üye(36-45)+1 yılKızlar unuttuğunu sansa da, çok zor be arkadaşım zor...
02 Yorumla
Soran+1 yılUnuttugunu sanmiyorum sevicek asik olucak ama biliyorum
Cevap sahibi+1 yılMIŞ gibi kocaman bir hayat sürüp gidiyor
+1 yılErkek icin baya zorlu bir donem olur. Unutması kolay olmaz. Kim bilir belki de hic unutmaz
013 Yorumla
Soran+1 yılBaskasini seviyorum dedi ama bana asigim falan dedi.
- +1 yıl
Boş laf onlar. Herkes unutur diyor ama o iş o kadar kolay değil. Belki içine gomer ama hatırladikca acı hep koyar. Asla tamamen unulmaz. Kendimden biliyorum. 20 yasimdayken beş yıllık ilişkim bitti şu an 27 yaşimdayim. Ve ınan bana yedi yıldır başka kız görmüyor gözum. Acı hala. var.
Soran+1 yılCok kavgali ayrildik ama :(,
- +1 yıl
O zaman unutması daha zor Oluur cünkü kavgalı ayrılinca daha feci koyuyor adama
Soran+1 yılVallah kardes okadarda koymadi sanirim. ona cok rahat konustu cunku. attigi fotolar 32 dis hayatndan memnun gibi.
- +1 yıl
Dışarıya öyle gösteriyor. Içinde neler olup bitiyor bilsen. Acı çektiginin göstergesi neşeli görünmeye çalışması
Soran+1 yılAnnemde boyle soylemsti peki neden facebooktan whatshapptan engelledi rahatsz etmiyim diye ben ona biri varsa soyle vazgecicem dedm oda soyledi vazgecmemi istedi :(
- +1 yıl
Engelledi cunku seni unutmaya çalışiyor. Ilerde mutlaka pismanim diyecek sana
Soran+1 yılCok koydu ama sanki yakasina yapismisim gbi.
- +1 yıl
Erkek aci çekerse boyle oluyor işte
Soran+1 yılanladm donermi yani?
- +1 yıl
Döner
Soran+1 yılSeviyorum yalan diyemem ama kabul etmem sadece icimdekileri solucem.
Bana sorsan kesinlikle hayır onun üstünden en az 1 yıl gecmesi lazım. Ole bırı olman için vicdansız olman lazım Ne bilim bana öyle geliyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılVicdan onda gezmiyor 😂
Sanki kadınlar sevmiyor gibi bir hava estirmeye mi çalışıyorsun? İkisi de olur, olması gereken de budur.
00 Yorumla
+1 yılHiç uzun ilişki yaşamadım ama heralde aklının ucunda kalır :/
11 Yorumla
Soran+1 yılKalmalida ama kalmak istese baskasina gtmezdi.
Unutamaz sığınacak bir liman arar hayat devam ediyor
07 Yorumla
Soran+1 yılBulmusta zaten.
Soran+1 yılKavgalarmz buyudu evet cok kskancm ben sanal al falan cok karisiyodm kiz arkadas vs buyudude buyudu agir laflar ettm sonuc bu.
Soran+1 yılCiddiyse katlancak ama.
Bir erkeğin hammaddesi odundur yani unutmanın onun için hiçbir zorluğu yoktur belki geç belki erken bir kız gördümü unutmak hiç zor olmucaktır
01 Yorumla
Soran+1 yılDogru diyosun.
+1 yılbittiği an gün bitmeden başkalarıyla sevişmişliğim var unutmak bizim işimiz ışık hızıyla
00 Yorumla
+1 yılanlamadığım işler.
değişik fanteziler :s
bunlar. ss00 Yorumla
+1 yılSevgi kalmamış başkasına gitmiş sende unut ve önüne bak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3 yıl biriyle çıktm boş yere ayrılıp ayrılalı 1 ay olmadan birini buldu bir kaç ay içinde nişanlandı
01 Yorumla- +1 yıl
Aynısı benim başıma da geldi. Peki evlendiler mi? Mutlu nasıl oluyorlar anlamıyorum...
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen bu güzellikle unut boşver daha iyisi çıkar karşına
01 Yorumla
Soran+1 yılOnemli olan guzellik degil :)
+1 yılilkler unutumaz ama ilk olduğu gibi kalmaz sanırım
08 Yorumla
Soran+1 yılİlk defa yasadgm bisey degil ama bu sefer onun hayatnda birisi var.
- +1 yıl
unutamıyorsun ama bir tarafında diyor ki olsada gitsek :D ama mutlaka seni de yazmıştır bir yere ne de olsa ilksin ;)
Soran+1 yılBana senin defterini kapadm dedi onu seviyorum beni rahatsz etme dedi ama buna ne diceksn? :)
- +1 yıl
palavra palavra palavra :D ha ha hah :D bende yapmıştım :D la yok la sen kimsin kimi unutuyon koskoca 5 yıl :D
Soran+1 yılYa ciddimisin la 😂😂
Soran+1 yılAma onun icin ask tweetleri atiyor deliricem beni engellems falan heryerden sccam ya 😂
- +1 yıl
çok ciddiyim ya hepsi seni delirtmek için de olabilir yani niye yapmasın
la bir düşün 4 sene la :D
Soran+1 yılOlabilir 😀😀
+1 yılerkekten erkeğe değişir bebeğim ya
04 Yorumla
Soran+1 yılBzimkisi kaşar.
- +1 yıl
bazı erkek yeni kız ismini duymak istemez. diğeri bittiği gün kız bulur
Soran+1 yılOyle oldu sanirim.
- +1 yıl
geri döner kısa sürede merak etme kuzum
Unutur unutur niye unutmasın :D
00 Yorumla
+1 yılunutur.. erkek bu ilgiyi gosterenin olur.
00 Yorumlaerkek bu ayrilmadan bile baskasini sever
20 Yorumla
+1 yılunutmaz unutamaz yapamaz..
05 Yorumla
Soran+1 yılBiri olsadami?
- +1 yıl
bence unutulmaz altı yıllık ilişkim bitti canım..
Soran+1 yılAllahm isyan etmekte istemiyorum niye biterki?
- +1 yıl
benimki saçmalıktan ibaret tamamen bir mallık olayı anlatır mısın
Soran+1 yılKavgalarmz buyudu ben asiri kskanctm sanal alem sevmiyodum falan kiz arkadas istemiyodum buyudu byyudu pandomino koptu oyle.
+1 yıl4 senenin ardından 9 ay geçti hala mal gibiyim
11 Yorumla
Soran+1 yılKyamam la bende oyleyim :(
+1 yılerkek ıcın an meselesi unutur ama kız asla
01 Yorumla
Soran+1 yılBu soruyu kendi uzerimden sordum cunku surekli ayrilip barisiyodk ve o hep geri donuyodu ozledm scarm askina sevgiisne falan dye burnumda tutuyon diyodu 😂😂😂
Unutur kim demiş unutmaz diye yahu
01 Yorumla
Soran+1 yılEsseoglu essek beni nah unutur 😂😂
+1 yılyeni birini bulur unutması çok zor
01 Yorumla
Soran+1 yılBulduda zaten gerizekali ya.
+1 yılunutur bu erkekler her boku unutur :DD:DD
024 Yorumla
Soran+1 yılOooo hosgeldin 😂😂😂😂
- +1 yıl
hosbulduk anammm :DD:D @Afroditt_ de hosgeldın de hadi:DD:Dd
Soran+1 yılLezmisinz * 😂😂😂😂
- +1 yıl
offf @soran degılız yaa pufff D:DD:D: @Afroditt_
- +1 yıl
@Afroditt_ senın yuzunden D:D:DD
Soran+1 yılLaaaan 😂😂😂
- +1 yıl
@Afroditt_ napalım D:DD
- +1 yıl
- +1 yıl
@Afroditt_ bu kim :D
- +1 yıl
@Afroditt_ kimi :D
- +1 yıl
@Afroditt_ haa bosver :D görmesden gel D:
Soran+1 yılYav ne diyosnz a q
- +1 yıl
@Afroditt_ küfür etti :(
Soran+1 yılOzaman sizde sacmalamayn afrodtmsn nesin.
- +1 yıl
Soran+1 yılSiz konusun.
+1 yılTabi ki o kişi Erkekse unutmaz ;)
010 Yorumla
Soran+1 yılBaskasi var kardesim hayatnda seviyorum dedi :(
- +1 yıl
Ya o kişi erkek değil ya da sana caz yapıyor
Soran+1 yılAma facebook whatshapptan engellems.
- +1 yıl
Merak etme 2 haftaya engeli kaldırır maksat sana acı vermek
Soran+1 yıl2 hafta oldu la zaten baskasyla cikiyor 😂
- +1 yıl
Bence seni unutmaya çalışıyor sende onu unutmalisin
Soran+1 yılBen unutmam ama alisirim.
- +1 yıl
Unutursun emin ol ilk 1 ay zorluk çekersin ama 2- 3 aya bişeyn kalmaz
Soran+1 yılİnsallah tesekur ederim.
- +1 yıl
Inşallah
1 senelıkten sonra 3 sene gecti hala unutmadım
08 Yorumla
Soran+1 yılBravo size aşk bu.
Soran+1 yılZor :(
Soran+1 yıl13 gundur tripteym 😂
Soran+1 yılUlan bide baska kiz bulmus seviyorum asigim diyor ne mal ya.
+1 yılEvet unutabilir ama nasıl ayrıldığınıza bağlı
01 Yorumla
Soran+1 yılPandamino koptu diyelim 😂
Unut (tum) ur ama zaman al (dı) ır.
00 YorumlaUnutmuş gibi yapar en azndan
00 YorumlaUnutur. Unutuyorlar :((
00 Yorumlaunutmaz unutamaz ki dili unutsa gönlü unutmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılİnsallah oyledir.
Unutamaz kesinlikle kesin bilgi :)
118 Yorumla
Soran+1 yılHayatina baskasi girsedemi?
Soran+1 yılİcime su serptin.
Soran+1 yılO benden ayrildi :( unutmak isteyen benim o unutmasn aci ceksn
Soran+1 yılBari whatshapptan engelini kaldrsn uyuz oluyom 😂
Soran+1 yılYok ya kalsn yazklar olsun ama 😂
Soran+1 yılYoo beni rahatsz etme dedi yuzsuzmuyum ben.
Soran+1 yılYok hicbisey yapmadm yemin ederm ki :(
Soran+1 yılBuyuk kavgalar ediyoduk sonunda daha buyugu oldu o bana soz verdi tutmadi ben ona yazdm hayatnda birimi var dedim soyle vazgecicek dedi oda soyledi seviyorm ediyorm dedi falan iste defteri kapattm falan dedi snra helaligini verdi ben vermedm ah ettm snra bir baktm engellems ben hssettm sordum o bana ilk sordugumda yoo dedi benim bir sucum yok o ilk basta soz verip konuscaz duzeltmek icin demeseydi ben beklemezdm anladn mi şu an cektigimi zaten cekerdm.
Soran+1 yılAynen donsunde scaym agzina.
Kişiyi unutur anılar kalır...
00 Yorumla
+1 yılbulur tabi neden bulmasın :D
00 Yorumla
+1 yılNeden unutayim ki onlada güzel anılarım olmuştur.
05 Yorumla
Soran+1 yıl5 seneyi dusun bide.
- +1 yıl
Ya uzun bir süre tabi ki ama sonuç ayrılık olduysa yapicak bişey yok günün birinde soğuyan kalbini yine birisi ısıtıcaktır.
Soran+1 yılBen sogudum umrumda degil artik ama donmesini sadece icimdekileri solemek icin istiyorum cok hirslandm dostum bildiginiz gibi degil.
- +1 yıl
Bak amca ne güzel demiş. 2.bp.blogspot.com/.../BF5KHpMCMAA2y75.png
Soran+1 yılAglatmasana 😥
+1 yılİçime kurt dusurttunuz simdi.
04 Yorumla- +1 yıl
Sen niye beni takip ediyorsun be :d Öyle ama yorumlara bir bak herkes unutamaz demis 😏😏
- +1 yıl
Her neyse iste aklima takildi.
unutamaz ama belli bir süre 3-4 yılı bulur
00 Yorumlaöyle kolay değildir
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Soran+1 yılAttigi tweetler yok size bakarak guluyosa hayatnz onunla gececktir yok en guzeli sizin olsun hayirlisi benim bu tarz yok aşkkk yok bilmem ne hayat sevince guzel hayatina smdi tobe tobe.
Soran+1 yılOlabilir aslnda haklsn.
- Aşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı.
+1 yılseven gitmez
01 Yorumla
Soran+1 yılSeverek ayrilanlarda var ama kardes 😊
- Devamını Gör (12)
Devamını Gör(57)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Uzun iliskiden sonra erkek baskasini bulup sevebilirmi unuturmu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler