Oğlumun öğretmeniyle sürekli mesajlaşıyorduk. Bunu eşim fark edince evi terk etti. Ama biz arkadaşça yazıyorduk. Şimdi bu ayrılığı hak ettim mi?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılgerçekten farkında değil misin? eğer işle ilgiliyse eşinide yanına alır yüz yüze görüşürsün msjlaşmak nedir? Evi terketmesine bişey diyemem ama tepki göstermesi kesinlikle haklı benim eşim ne diye öğretmenle msjlaşıcakmış çok önemli bişey olur tamam ama onun haricinde yüzyüze görüşsün arasın telefonda konuşsun msjlaşmak nedir ya da otursun benimle beraber ikimiz yazalım msjları
011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılmesleğiniz nedir acaba?
Cevap sahibi+1 yıleğer size düzgünce açıklama yapmamı istiyorsanız söylemelisiniz yani en azından hukuk, sağlık, psikoloji gibi dalını söyleyin farkındaysanız bu basit bişey değil eşiniz evi terk etmiş yani sizin normal sandığınız durum eşiniz için çok önemli
Cevap sahibi+1 yılbakın bunlar hassas konular kocasından gizli görüşüyormuş sizinle bunu bir kenara bırakalım bu ülkede görevliler var değil mi? Siz o bayanın tam olarak nesi oluyorsunuz akrabası? sanırım hayır sadece öğretmen veli ilşkisi varmış aslında ve kadın okadar görevli arasından sizi buluyor dahası bu işi resmi bir şekilde çözmek varken sizinle msjlaşıyor bunlar bir erkek gözüyle normal görünebilir ama bir bayan gözüyle normal şeyler değil. Eğer o kadının çok bir derdi varsa niye msjlaşıyor herneyse derdi resmi yollardan halletsin işinizle ilgiliyse çalıştığınız yere gelip resmi bir görüşme yapsın eşinden gizli gelmesi bahane olamaz bir kaç kez görüşürsünüz anlarım ama fazlası normal değil çok sıkıntıysa kendine başka görevli birini bulsun niye siz? bekar biriyle çalışsın eşinizin yerind ebende olsam istemem msjlaşmak özele kaçar arayıp bilgi alması tamam ama msjlaşmak özele giriyor bir bayan bunu istemez
Cevap sahibi+1 yılbakın ben evliysem ve ksıkanç biriysem eşimide kıskanıyosam istemem yani sayısı önemli değil yani ben evliyim benim kocama ne diye mesaj atıyo sorunu varsa artık günümüzde pek çok yolu var sorunlarınızı halletmenin ucunda ölüm mü varda ayrıca o kadın nasıl oluyorsa sorununu benim kocama açıyor bunların arasında samimiyet yoksa nasıl açıyor o zaman samimiyet oluşmuş durduk yere kimse kocasındna dahi sakladığı konuyu bu şekilde halletmez çünkü arada samimiyet bir akrabalık vs yok öyle bir insan gider esmi yollara başvurur çünkü o zaman görevliye özelse kimse bilmesin falan der benim eşime gelipte mesaj atmamalı o zaman bende soru işaretleri başlar bu kadında bir kere benim kocamın telnosu niye var hadi çocuk için olsun bu kadın nasıl oluyoda kendi kocasındna sakladığı konuyu benim kocama açıyo hemde smsle bu ne samimiyet evde kavga sebebi çocuğumu bile okuldan almak isterim
Cevap sahibi+1 yılbakın 2 kız arkadaşıma daha sordum yazdıklarınız okudum ve dedikleri 20 mesaj çok fazla kadın görüşmek istiyorsa 5 msjlada halledebilirdi ayrıca yüzyüze görüşsünler msjlaşmasınlar bakın siz kendi açınızdan haklı olabilirsiniz ama siz evlisiniz tek başınıza dğeilsiniz ve nromalde bir kadın bunu normal kabul etmez diğer arklarımada sordum onlarda normal karşılamadılar içeriği ne olursa olsun ölüm mü var işin ucunda gitsin o zaman polise bu ülkede görevli mi kalmadı? bir öğrtmen öğrencisinin velisine kocasındna dahi sakladığı bir şeyi mesaj yoluyla sorabilicek kadar kendine yakın hissetiyse benim kocamla bu öğrtmen arasında ne var bu kadın benim kocama ne gözle bakıyorsa kendine bu kadar yakın buluyor bu normal değil işin ucunda ne varsa var siz evlisiniz ve bir kadın gözüyle bu normal karşılanmaz. içeriğin ne olduğu önemli dğeil bu ülkede bir ton görevli var benim kocama mesaj yoluyla sormak nedir? gitsin görevliye sorsan
Cevap sahibi+1 yıleşinizin yerinde olsam kocamın beni aldattığını dahi düşünürüm bakın bir kadın tanımadığı bir erkeğe kocasındna gizlediği şeyi mesaj yoluyla soracak kadar yakın hissetmiş bunların arasında ilişki mi var? siz bir erkek olarak normal karşılıyosunuz ama bir bayan gözüyle normal değil lütfen o kadınla konuşmanızı sonlandırın görüşmeyin mesaj atarsa cevap vermeyin ve eşinizin gönlünü alıp barışın karınız haklı üzgünüm ama haklı çünkü siz evlisiniz yerinizde karınız olsaydı başka evli bir erkek bu şekilde mesaj atsaydı ne olursa olsun emin ol hiç hoş görünmezdi gidin ve eşinizle barışın
En İyi Cevaplar
Etmissin amca :) karinla konus arkadascalari bilirim ben ;) hem o kadinla aranizda simdilik bisey olmasa illaki olurdu aldatirdin heleki evli bir erkek :)) sen ogretmen fantezilerine arkadasca diyorsan ohooo genişsin ya erkek ve kadin arkadas olamazzz sadece kendini tutar ;) sprite acimasiz gercekler ;))
00 Yorumla
+1 yılesıne soylemıyorsan ıstersen cocugunun ogretmenı olsun yınede hatalısındır esler arasında gızlılık olursa hersey zarar gorur
10 Yorumla
Karın oğlunun başka bir Erkek öğretmeniyle arkadaşça yazışsa sen ne hissedersin? En az senin kadar arkadaşça ama
12 Yorumla- +1 yıl
Gavatlık parayla değil ki :D Hoş karşılarmış
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
20Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılUlan küfür etmiyeyim diyorum her neyse bir erkek bir kadınla sürekli neden mesajlasir? Ulan arkadaşı olan insanlar bile evlenince bir mesafe koyuyor arasına sürekli mesajlasmak ne? Bir insan ne için mesajlasir? Karın aynısını yapsa sen ne hissedersin? O kadına demediğin laf kalmaz değil mi? Seni boşamasin dua et.
41 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılUlan bide evlilik bozan insanlara çocukları emanet ediyoruz. Şöyle öğretmen arkadaşına çocuklara bir aile nasıl yıkılır onuda öğretsin kızlara kuyruk saklamayı falan ogretsin hadi
Hakettin. arada sirada olsa çocuğun durumunu sormak olsa neyse. arkadaşça konuşmakta ne? Hemde surekli? Kusura bakma abi ama haketmissin. bn bile suphelendim esin nasıl suphelenmesin
07 YorumlaAllh belasını versın sen ve senın gibilerın. adi pslk. Az bıle yapmıs sana o karıyıda senıde bir güzel kesseydi keşke rezil etseydı de öyle gitsydı
12 YorumlaXper kasma sorusu gibi geldi ama tam anlayamadım doğrusu.
Neyse eğer gerçekse, senin elin kadınlarıyla mesajlaşma hakkın evlilik cüzdanı alınca bitiyor kardeş, bil istedim.10 Yorumla
+1 yılElin karısıyla ne konusuyon oğlum :D şaka bir yana eşin haklı bence yaptığın sana göre masum olsa bile yanlış
01 YorumlaYanlış olmuş arkadaşım. Karşı cinsten fikir almak danışmaksa amacın, evinin baş köşesinde bütün karşı cinsleri sana aratmayacak bir kadın var... Ona sormalısın, bu yaptığın olmamış...
00 Yorumlahata yapmısın ya,,, bence haklı yanı ne luzumu vardı senın karın var esın var,,, sanane kı ögretmenle mesajlasmak,,, gıt gönlunu al ve bıdaha böle seyler yapma bence
00 YorumlaOğlunun öğretmeniyle eşin arkadaş olur kadının zaten niyeti belli seninle arkadaş olmuş. Eşin haklı. Özür dile bişey yap. Oğlunun okulunu değişyirmeye kadar gidebilir.
00 YorumlaNeden diye soruyor musun bide yuh ya valla acırım karın evi terk etti ve sen hala neden diye soruyorsan yuh.
00 Yorumla
+1 yılOğlunuzun öğretmeniyle eşiniz neden mesajlaşmıyor da siz? önce bunu bir çözelim.
05 Yorumla- +1 yıl
Sizi mi bulmuş beyefendi? Size akıl danışacak kadar nasıl tanımış ki fikirlerinize önem veriyor?
Sanırım eşiniz haklı. - +1 yıl
Yani görünen şu ki evli olmaların bir önemi yok.
Eşiniz yerinde olsam terketmezdim fakat karşıma alıp sizi adam akıllı konuşurdum sonuçta bir çocuğunuz var, mantık çerçevesinde bir yola mutlaka varılırdı. Peki siz burada eşim beni terketti yazmak yerine onunla konuşmayı denediniz mi?
Niye yazisiyonuz ki. Varsa sıkıntı okula git hallet. Eşinle yazissin olmadı. .
010 YorumlaOglunun ogretmeniylecarkadas olman sartmi be adam esinden kıymetli mi mk
10 Yorumla
+1 yılHe tamam o zaman senin eşin de başka bir erkekle mesajlaşsın ne dersin?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir kadın bir adamla sürekli dost kalamaz eşin haklı benim eşimde yapsa ki ben hamileyim evi bende terk ederim
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSakin ol biraz. @Bocugum10
+1 yıl25 yaşından büyüksün ama hala adam olamamışsın.. eşinden memnun değil misin? o zaman eşine gidip açık açık söyle bunu.. o kadının duygularıyla oynamaya ne hakkın var?
10 YorumlaDemekki güvenmiyormuş.
Eşini sana güvenmiş olsa en ufak bir şüphe dahi etmezdi.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSerefsiz misin pardooon? O erkek hocayla mesajlasinca sakin kalir miydin.
16 Yorumla- +1 yıl
...+1
Cevap sahibi+1 yılArkadas canim o. Hocayla sen ne diye muhattap olursun ki mesajlasmak ne yani. Ayip ya
Cevap sahibi+1 yılNe konusuyodunuz ki yani kadin muhakkak işkillenmistir demek ki vardi biseyler. Peki sen esin kizinin/oglunun erkek hocasoyla mesajlassa ne yapardin
yapıyon bari karının yanında yapma gizli gizli yap belliki hocayı götürcen sonuçta hocada hevesli vermeye :D karında haklı gitmekde :D
00 Yorumla
+1 yılKanka hersey oglunun gelecegi icindi dimi ;)))
Ilerideki baba profilim ahauahaa ;)16 Yorumla- +1 yıl
Bazen baba olmak ve cocugunun gelecegini kurmak istersin ;) sana puanim 10 kanka ;) jaiaaha
- +1 yıl
Iste ama burdakiler degerinj anlamaz bir de lisede de matematik hocasi olay bitti daha ssnin cocuk atom muhendisi ;) ahauah
- +1 yıl
Kanka baba ornegim sensin ;)))
+1 yılYandın kanka sen. Ne diller dökeceksin şimdi. Allah yardımcın olsun. Sen tam bir bahtsız bedevisin bence. Senin kutup ayında sanırım çocuğunun öğretmeni :) umarım mesajı anlarsın :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAz bile yapmış boşarım ben olsam yakalamasa zaten ilerletip sevgili olurdunuz
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuk hakkında mı konusuyodunuz? ona göre bir şansın vardı belki ondan soruyorum
01 Yorumlaeşin öğretmenin ve senin niyetini nerden bilebilir. ve senin niyetin çok arkadaşça gelmiyor. kandırma bizi bizde erkeğiz..
20 YorumlaSence etmedin mi sorduğun soruya bak düşün bir istersen
normal değil bence Adem Taş :D00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılNeden esiniz degil de sizi mesajlasiyorsunuz esiniz hakli
04 Yorumla- +1 yıl
Neden siz peki baska arkadasi falan yok mu
- +1 yıl
Esiniz hakli siz rezil etseydi keske
Bence bu seni anlatıyor. :)
https://www.youtube.com/watch?v=q-UZF12sSb800 YorumlaBu ne rahatlık bu ne genişlik... Kadın haklı empati kur bakalım...
10 Yorumla
+1 yılkarın sende öğretmen fantezisi oldugunu düşünmüş haklı bence o aynısını yapsa napardın ki sen
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 719 cevap paylaştı. karın armut mu topluyor? onunla dertleşeceksin.
10 Yorumla
+1 yılDemekki arkadaşca değilmiş
06 Yorumla- +1 yıl
bir kadın ve adam dost olamaz. Ben olsam ağzına sicardim
- +1 yıl
Karının peşinden gitmediğine göre ne halt işlediğini biliyorsun demek
- +1 yıl
Allah senin gibilerden uzak etsin
Hyr adam kitmis yani sorun yok
00 Yorumla
+1 yılo arkadaşça biriyle konuşsa sen ne yapardın peki
10 YorumlaBu kadarda olmazki ama.
00 Yorumlaşaka yapmıştır o şaka
00 Yorumla
+1 yılAyıp etmişsin valla git gönlünü al bence
00 Yorumla
+1 yılhatta bir budaklı meşe odunu da promosyon
00 YorumlaHaketmissin
10 Yorumlaevet hakkettin.
00 Yorumla
+1 yılşakacı...
02 Yorumla- +1 yıl
çocuk zekasına mı sahipsin? evliyken ne arkadaşlığı? kusura bakma ama yaş ilerlerken sende aile bilinci oturmamış.
Hakettin patron.
10 Yorumla
+1 yılhaketmişin
20 Yorumla
+1 yılBenimle evlen
112 Yorumla- +1 yıl
bir abaza çıktı meydana :)
- +1 yıl
Peki burdan yazarsın
- +1 yıl
Evet ama önce ark olmalıyız
- +1 yıl
Yok kafede oturmak gibi
- +1 yıl
Atalar genelevi
- +1 yıl
Seksi tavşanım benimle de ilgilen
+1 yılBide soruyormusun
00 Yorumla
+1 yılAz bile yapmış sana
10 Yorumla
+1 yılHaketmişssin
00 YorumlaHak etmişsin
00 YorumlaHak etmişsin.
00 Yorumla
+1 yılevet
00 Yorumla
+1 yılhak etmişsin tabi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı.
+1 yılHak etmişsin
00 Yorumla
+1 yılhakettin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıliyi yapmış
00 Yorumla
Devamını Gör(37)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi