Aşık olduğum kızın kalbini çok kırdım ne yapmalıyım?

Arkadaşlar ben sevgilim kalbini çok kırdım. Ama unutamıyorum onu her gün acılar çekiyorum. Ağlıyorum çok kötüyüm. Defalarca iş çıkışına gitti yalvardım ama kabul etmiyor. Sana artık kalbim boş dedi. Bana böyle davranan biriyle olamam diyor. Zamanında kötü laflar söyledim kalbi çok kırıldı. 1 gün 1.5 senelik ilişkimizi çöpemi attı.1 günde bitermi herşey. Ne yapacağımı bilemiyorum nasıl gönlünü alacağımı. Onu çok özledim. O ise beni facebooktan whatsapptan engelledi. Geceleri uyku girmiyor gözüme. Lütfen bittimi bizim ilişkimiz öncedende kavga eder ayrılırdık. Ama 2 3 gün sonra barışırdık bu kavgamızda 6 gün oldu istemiyorum seni diyor ne kadar iş çıkışına gelirsen gel değişmeyecek hiç bir şey diyor. Git gelme diyor
Güncellemeler
+1 yıl
ben çok kötüyüm ellerim ayaklarım titriyor yemek yiyorum onunla gezdiğimiz yerlere gidemiyorum. Çok sessiz yaşadığım şehir. Yalvardım bekledim. ama git diyor başka bir şey demiyor istemiyorum seni diyor beni arama mesaj atma diyor. 1.5 senede neler yaşadık çok özlüyorum onu 6. gunum ağlayarak geçti. her günüm ağlayarak geçiyor. Unut beni diyor ama unutamıyorum. Aslında unutmak istemiyorum ben onu. Ben onu unutmak için sevmedimki. Dünyada ki herşeyden daha çok sevdim ben onu eskilerden herşeyden.
Aşık olduğum kızın kalbini çok kırdım ne yapmalıyım?