Aglamaktan biktim artik
Eski sevgilimi deliler gibi özlüyorum?
Aglamaktan biktim artik
Arkadasim sevgilisi olmayaydi iyiydi ama kaderinde varsa cikar karsina senin şu an yapabileceğini tek şey onun iyiliğini istemek bilirim o acilari bende sevdim ama o mutlu olsun diye başka bir kizla aralarini yaptim sende onun için iyi düşün Allah sabir versin bundan sonra ikinizede iyi şanslar :(
Okurken agladim ciddi ciddi. Cunku şu an cok sevdigim adamla mutsuzum beni uzuyo dogum gunum yaklasti mutsuz giricem dogum gunume geri kazanmaya calis asla ata yapmadam temkinli yavas hareket et sevdigini goster tabi yeni sevgiliyle ayrilmasi gerek
Çok ağlıyorum evi dağıtıyorum aklima geldiğinde nasil kaçırdığımi ne kadar aptal olduğumu anliyorum. Ne kadar da güzelleşmiş birtanem ama artik o baskasinin. Onu istiyorum sevgimi istiyorum dönsün diye dua ediyorum. Ama artık eriyorum ben çok kötüyüm coooook insan bu kadar sürede uzulurmu hep acim taze benim hep :( nasil başkasıyla olur o :(
Bende ağlıyorum hep, çaresi yok bu özlemin biliyorum. Ondan ayrilacak gibi de değil ki
O beni sevmiyordur artik
Yok yok aşık ona çünkü tam aradığı tipte biriyle beraber. Mesaj kismin neden kapali be dertlesirdik
Ayarlara falan bak
Olmuyor atamadim
Ya nasil acamazsin dene şunu hemen
Git kafanı bir yere vur hafızanı kaybet ya da doktora git o silsin hafızanı
Çok ağlıyorum evi dağıtıyorum aklima geldiğinde nasil kaçırdığımi ne kadar aptal olduğumu anliyorum. Ne kadar da güzelleşmiş birtanem ama artik o baskasinin. Onu istiyorum sevgimi istiyorum dönsün diye dua ediyorum. Ama artık eriyorum ben çok kötüyüm coooook insan bu kadar sürede uzulurmu hep acim taze benim hep :( nasil başkasıyla olur o :(
Cevap
2Cevap
Exden next olmaz. Sana kızmı yok. Yeni denizlere açıl :)
Nextler işe yaramıyor onun kadar sevemiyorum onlarda onun kadar sevmiyorlar zaten ben. onu istiyorum.
Zor bir durum 7 yıllık sevdiğim erkekte beni terletti bunca zaman bekledi atanınca yeni ortama girince ayrıldı
Omu terketti seni niye ayrildiniz
Hayir mesafeler den dolayı ben istedim bitti
Sen onu terkettin kiz seviyodu seni sonra o kadar seven bulamadin olay bu dimi
Mesafe vardi hep beni çağırıyordu ama ben gidemedim yanina hiç. Sonra dedim bu kiza yazik gerçi aski tadamiyor mutlu olamiyor el ele olamiyoruz gitsin birini bulsun dedim istemedi ben seni seviyorum dedi kabullenmedi sonra usteledim üsteledim bitirdim çok yalvardi ama teptim hep. sonra mesajlasmalar kesildi sevgilisiyle fotolarini gördüm yikildim agladim üç ay olumsuz etkileri beni mahvetti görüyorsun kac ay geçti hala beterim..
Yapcak bisey yok kiza yuz vermemissin oda gitmis kendine bir hayat kurmus. unutcaksin baska care yok.
Ama çok güzelleşmiş çok seviyorum unutulmuyor işte
Bende ulan m k
Yemissin zaten
tülaaay diyosunnn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar