Sahte hesap actım eşimin niyetini anladım elimdeki kanıtarlar. boşanma davası acsam kazanırmıyım?

Lütfen akıl, verin, sorunlu bir evliliğimiz, vardı, ve bir kadın yüzünden kavga ettik capkınliğı vardı, dartaklayarak, kapıya attı rezil etti, bağırdı, yine baba evine geldim,3 aya yakın burdayım, iki cocuk var, facede , eşim , yeni bir hesap açmış, evlenmek istiyorum sayfasina bir kadina imam , nikahlı eş ariyorum diye, yazmıs, bende kopi ettim, kimligimide acik, ettim, bana az zaman verelim, birbirmize, ben sen beni araştırcaksin, diye yaptım,, bu arada huzursuz, bir ortamdayiz, evi satcam, söz, az iki ay daha, bekle, dedi, sonra, o arkadsimin dedi isim degisti, engeli basti,, dedim kendime, zaman kazaniyor, bugunde baska bir resim baska bir isim, le actim yemi attım,, şu ana kadar,, ismini memlektini, tlfon numrasini, beni sevmedigini, avkukatla konuştugunu iki ay daha dur dediklerini,, cocugum sobada elini yakmisti, annesi yakti dedigini yabanci şahit tutcağını, herkes benden yana dedigini, herseyi soyledi, beni baskasi sanip seninle imam nikah kiyirsam esin, ariza cikarrmazmi dedim yuttu asıl niyetini söyledii, ve iftira artti, kac yaşinda evlendigimizi, hep anlatti,, guya evinde gozum varmiş yillarca yari ac yari tok idare ettim, hakkimda neler soyledi,, telefindanda girerek yazdi,, ve Be. Onu aradımm yarim saat once,, ve dedim cocuklar iyimi, sonra baskasiyla konustugunu sanarak dedimki neden gec yazdin kendi agiziyla bana, arkadasim aradi dedi,, bunlar Delil midir, sabah adliyeye gitsem, ve calismiyorum , dava acicak durumum yok yardimci olurlarmi kapalimidir, bana komplo kuruyor,, arabasinida satip iskahini alip evi satcam huzurlu ortama gideriz diye kandirdi,, ama yalanmiş yine satcakmis, bu arada karakola gitmiş sormuş e bosan demisler,, ve ben seni sevmesem sana iftira atardim demişti kacti gitti diye,, bir nolur akıl verin caresizim aypisinden belli olurmu onun yazdigi halen kimligimi acik etmedim ben , tlfon istedi vermedim, bir kac gun sonra dedim yardim edin nolurr sahit tutacak kimsem yok hep kendi adamlari
Güncellemeler
+1 yıl
Dedimki daha iki gün evvel sevmiyosan oyalama , kandirma, anlaşarak boşanalim , dedim , uzamasin hic bir talep edinmem dedim yok ,, bekle babanin evinde,, deyip ardindan neler kuruyo, ve guya, cabuk bitsin diyememiş beni baska bir kadin sanarak dedi, cocuklarimi kaybede bilirim hatta cezada alabilirim anaokullari nedenile, onda, ve kucuk ne soylersen onu tekarar ediyorlar.. ben ne yapcam nasıl aklanirm resim fotaraf yok şu an konusmalarimiz mevcut
Sahte hesap actım eşimin niyetini anladım elimdeki kanıtarlar. boşanma davası acsam kazanırmıyım?