Zaten bakın ne kadar kötü olduğunı görün yapmayın diye bir örnek bu.
Evliyim ama sevgilim vardı ve beni terketti:(?
Zaten bakın ne kadar kötü olduğunı görün yapmayın diye bir örnek bu.
insan her zaman insan işte bazılar zannediyor ki evlendiğinde tüm duyguların ölüyor artık eski hissettiklerini hissetmiyorsun oysa ki alakası yok insan evliyken de başkasına aşık olabiliyor olabilir de bunda suçlu aramamak gerek sonuçta kimse bu duruma isteyerek düşmez bazen karşı cinsin bir bakışı bir sözü hormonlarını harekete geçirir yani evliyken aşık olabilirsin bunda suç yok fakat işi fiile dökersen yani kendine duygularına gem vuramayıp nefsinin peşine düşersen işte suç bu noktada başlar aynı şey benimde başıma geldi eşimi sevdiğim halde başkasına aşık oldum çok zorlandım ama nefsime uymadım uysaydım karşılık bulacağımı biliyordum ayrıca ve ben bunu isteyerek yapmadım zamanla oldu her şey zamanla ısındı kalplerimiz birbirine ama bu işin sonu yoktu ve eşimle mutluydum ama nefsim çok istiyordu fakat uymadım kendi içimde yaşadım ve bitirdim zorlu bir süreçti atlattım çok şükür yani işi fiile suça dönüştürmedim sen bunun bir adım ötesine geçmişsin keşke olmasaydı ama hayatını da bilemem ki belki kocanla aran bozuk mutlu değilsin sevmiyorsun eşini kim bilir ama ne olursa olsun evliyken böyle işlere girme
tesekkur ederim.
Evliliğini düşünmelisin.
Evlilik dediğin bu kadar boş bir şey değil. Mutlu bir evliliğin yoksa boşanmayı denemelisin. Çünkü evliliğe hak ettiğin değeri vermediğini düşünüyorum.
Amacım seni yargılamak değil, yalnızca burada görüşlerimi belirtmeliyim.
Ya ilişkini unutur, hayatına eşinle mutlu bir şekilde devam edersin. Bu yaptıklarını unutup eşine gereken ilgiyi ve saygısı gösterirsin. Ya da eşinden boşanır, evliliğin kurallarını yerine getiremediğini anlar, sevdiğin insanla yeniden beraber olursun.
Ancak şunu unutma, sevdiğin kişi ile bir gün ilişkiniz yine bitecektir. Onunla evlenmeyeceksin belkide. Kendini boş umutlara, boş hayallere kaptırma. Durumunu anlayabiliyorum. Nasıl bir boşlukta olduğunu, neler hissettiğini tahmin edebiliyorum. Ancak bazen hislerimiz yerine mantığımızla hareket etmeliyiz. Doğru olan budur.
Ve bir söz vardır. Ne kötüdür insanın aklı ile yüreği arasında kalması. Ben deyip susması, sen deyip ağlamaklı kalması...
Ya onu düşündüğünde ağlamakla yetineceksin, evliliğine hak ettiği değeri vermek için çabalayacaksın. Ya da eşinden boşanıp sevdiğin adama koşacaksın.
Bu şekilde eşine yapabileceğin en büyük kötülüğü yapıyorsun, bunun farkına varmalısın.
Birçok insan deli gibi sevdiği insanlardan ayrılıyor. Bu hayatın sonu değil. Herkesin gönlü birer virane. Kim ne derse desin, çoğu insan hayatının bir bölümünde boşluğa düşüyor bu şekilde. Sevdiği insandan uzaklaşıyor, onun acısını yaşıyor.
Sana şunu yap, bunu yap diyemem. Bu senin hayatın. Ancak eşine yaptığın hatayı telafi etmen için hala bir şansın var. Unutma, iyi günde, kötü günde, hastalıkta, sağlıkta diye söz verdiniz.
Yarın senin başına birşey geldiğinde, eşin yanında olacak o adam değil.
Belkide senden sırf yeni birini bulmak için uzaklaştı. Bilemezsin.
Hayatında bu güne kadar kaç kişi sana umut verdi, söylemek dahi istemiyorum. Bunu sen biliyorsun !
O kadar güvenme sevdiğine.
Üzgünüm bayan.
Eşin için, senin için ve sevdiğin insan için hayırlısı ne ise onu diliyorum.
https://i.hizliresim.com/jYO7GW.jpg
cok guzel anlatmissiniz. ama bana kimse umit verip terketmedi ki. bu ilk.
cok haklisiniz mantigimi dinlemeliyim. ama bir insan birini yataken sabah uyanirken bu kadar dusunmesi gecer mi? cok uzuluyorum anlatamam.
esim ayrilmaktan bahsedince gozleri doldu daha dun aksam. onu birakamam ki.
su anda yapmam gereken sevdigimi unutmak ama nasil olacak onu bilmiyorum. :(
Zamana bırak bayan.
Uzun sürsede gönlün bir gün unutur. Gönül unutur ve hafızanda yer eder sadece.
Eskisi kadar acı vermez, canını yakmaz.
Şu saatten sonra mantığınla hareket etmelisin. Şahsi görüşüm kendini toplaman, eşine gereken edğeri vermen ve onu biraz daha olsa sevmeye çalışman. Zaman herşeyin ilacıdır.
https://i.hizliresim.com/XYG5E6.jpg
tesekkur ederim. bu aci gececek diyorsunuz. umarim oyle olur...
Merak etme erkeklik duyguları (şeyi) Kabarsın biraz tekrar senin kollarına döner. Vicdanlı adam en baştan böyle bir işe kalkışmaz bir sene sonra vicdan yaptım ben gidiyorum ayaklarına yatmaz.. Bence senin yeterli olmadığın kısımları doldurmaya gitmiştir o gelir merak etme...
gelir diyorsun. bastan beri hep vicdan yapiyor ve sonra geri geliyor.
bir daha gelirse zaten cevap alamayacak.
ben onceden konusmadigim oldu. uc ay yalvardi konusmak icin. ben de inandim bir daha gitmeycek diye.
Seni anlıyorum. Ama bu gerçekten zor durum. Benimde hayatımda şu an evli bir kadın var. Boşanması mümkün değil zor yani. Ama ben onu terketmedim şu an devam ediyorum. Gideceği yere kadar götürüyorum. birbirimizi seviyoruz. Seninde durum böyle sanırım.
cok zor cok
zor tabi. 2 yıldır beraberiz. Gizli ve imkansız aşk işte.
Unutmak lazim
Cevap
83Cevap
Allah icin evliliginiz de mutlu degilseniz adam gibi oturun eslerinze durumu anlatin konusun cözüm yolu yoksa ayrilin... insanlari kullanmadin kandirmanin duygulari ile oynamanin hic bir anlami yok... Bende ayrilmis sandigim ve aylar sonra ayrilmadigini ögrendigim bir pisligi terk ettim..3,5 aydir cekmedigim aci kalmadi. Resmen aptal yerine konulmus gibi hissettim. Ben onu cikarsiz sevmistim. Oysa beni her gün kandirmis.. Simdi onu nasi affederim. Sen olsanda olmasan da bosanacagim bekle beni ne olur diyor. O kadar hakaret küfür ediyorum. Yüz yok utanma yok.1 yil sonra gelecekmis. Enayimiyim ben bile bile niye o kadinin yedegi olayim. Niyee bile bile Lades olayim... Herneysee ikinci Erkegin iyi yapmis seni terk etmeklee... Madem onu bu kadar cok seviyorsun... Kocanin karsisina otur bu evlilikten memnun olmadigini ve ayrilmak istedigini söyle yazik degil mi o adama... Nasil ayni sofraya oturup yemek yiyorsun suratina bakiyorsun... Bak simdi sinir oldum beni kandiraan pisligi arayip küfürü basmak istiyorum. Hasta etti beni odaa püüghh böyle dünyayaaa... Seni yargilamiyorum... Amaa kocana da yazik oda insan madem mutsuzsun yapmaa git adam gibi yoluna cekil..
ben hakaret etmiycem size. ama edilen hakaretleri de hak ediyosunuz bunu da söyleyim. eğer eşinizi sevmiyosanız ayrılın. keşke aldatmasaydınız çok kötü bişey bu gerçekten. lütfen böyle bir hata yapmayın kötülük başka kötülükleri doğurur. ve bunun hesabını ahirette vericeksiniz bunu düşünün. eşiniz görmese de allah görüyo lütfen rica ediyorum hem kendinizi hem de diğer insanları düşünün.
Senden ders cikarmaya ihtiyacimiz yok. Adam olan zaten yapmaz bunu. Umarim ikisini de kaybeder dimdizlak ortada kalirsin. Yetinmeyi bilmeyip acgozluluk yaparsan olacagi buydu. Bari kocani kurtarmaya calis, asil sana ders olsun da kaybettigin kocan degil kuman olsun.
Bide soruyor musun ya zina işlediğinin farkında değilmisin. Iyi yapmış terketmekle sonunda vicdanini duyabilmis. O ki alismistin ayrıksaydin esinden. hem onla olmuş hemde daha fazla eşine ihanet ve haksizlik etmis olmazdin
. bakalım sen şimdi vicdaninla basa çıkabilecek misin
sabretmelisin. Fakat eğer eşinle çocuğunuz yoksa sırf eşine acıdığın içinde bu evliliği sürdürmenin manası yok. Eşine dürüstçe herşeyi anlatmalısın. 1 yıldır sevgilin olduğunu ve bu dürüstlüğünle hayatını yaşarsan yeni bir evlilik kurarsan daha mutlu olacaksın. Şu anki evliliğin bu dürüstlüğe rağmen devam edersede kocana daha çok bağlanıcaksn
Ne günlere kaldık ya kıyamet kopsun artık bu kadar iyrenclikle yaşanmıyor nasıl bir kadınısn sen ya o adamın koynundan çıkıp o adamın koynuna mi girdin grur yok karakter yok namus yok utanma yok ar yok kocanın yüzüne nasıl bakabilirsin ya o un ailesinin kendi ailenin yüzüne nasıl bakarsın sizin gibi kadınlar erkekler hayattan soğutuyosunuz resmen allah bildiği gibi yapsın sizi igrencliginizde boğulun inş
Eşin varken başka biriyle görüşmen hiç doğru değil, lakin bu duruma seni iten sebepleri araştırmalı ve çözümlemelisin. Sevgilin vicdanen rahatsız olmuşsa bu onun gerçek bir insan olduğunu gösterir. Unutmak konusuna gelince hislerin kuvvetliyse unutman cok zor. Allah yoluna ışık tutsun..
Madem kendine güvenmiyordun niye evlendin l*n o zaman.. sizin gibiler yüzünden insanlar gerçek sevginin, gerçek aşkın güzelliğini yaşayamıyor be.. madem öyle boşansaydın illa aldatman mı gerekiyor? tühh!! Al işte böyle g*t olursun, kendi düşen ağlamaz * ..
eger suanki evliliginden mutlu degilsen ayrilabilirsin canim.. Terk etmis seni ve cok da hakli sonucta gece bir erkegin yaninda yatiyosun birbirinizi mutlu ediyorsunuzdur vs. 1 sene bile iyi dayanmis..
O adamı gerçekten takdir ettim. Doğru olanı yapmış. Bende aynı şekilde beni 1,5 sene “ayrıldım” diye kandıran, ama aslında evli olan erkek arkadaşımı terkettim. Çünkü vicdanımla ve kişiliğimle bağdaşmayan bir durum. Şimdi sevmedin mi, diyeceklere hemde deli gibi seviyorum onu
Adi üstünde aliskanlik...
Kocan mutlu edemiyor mu seni kari koca rolumu uapiorsunz hic paylastigi bir şey yok mu evlilerin baskasini arama geregi duyuyorsun
adam anladı hatasını sen sen anlamamışsın be kardeşim lanet gelsin içimdeki insan sevgisine... yine allah ısalh etsin seni bıark sevgili mefgili ayakları kocan var yetmez mi sana kardeşim?
cok zor.
neresi zor kardeşim bana bir söylermisn kocan varken başkasının peşine düşüyorsun hala kocanı göremiyorsun yazık günah madem kocanı başkasıyla aldatıyorsun lanet olsun diyorum niye biliyormusun çünkü kocan belki güveniyordur sana sen ise sevgili peşinden koşuyon yazık allah ım kimseye böyle eş nasip etmesin amin cümlemize nasip etmesin seninde gitiğin yol yol değil yuvanı bozma eşinin dizinde ol şefkat göster sevgili değin nedr ki 1 ay aşkım canım sevgilm bitanem hayatım kelşmelerinden oluşuyor sonra yatakta bitiyor zor sen kendini sokak arasında bulursun hayatını mahvedersin al sana sevgili işte bu budur evli bir bayanın sevgili olması ? yol yaknken dön kardeşim dön eşine dön yuvana dön
tamam doncem. ama bu aci nasil gecer?
Hata olarak gördüğünü belirtiyorsun ama hatanın peşinden gidiyorsun. Hayatın da iyi şanslar diyecek bir şey yok açıkcası. Boşanmama sebebini ise hiç anlamadım ya orasıda ayrı bir durum tabi.
burada sana olumsuz düşünce belirtenler varya emin ol onların da en azından yarısının başından geçmiştir bu tür bişey geriye kalan yarısının da illa ki başına gelecek ama senin yaptığın da doğru değil tabi sonuçta...
kalbim cok aciyor. biliyor musun esimde nisanlisini hamileyken birakmis. kiz ah etmis cocugu aldirmis. ondan midir bu yasadiklarimiz?
ben cok sucluyum :( kalbim cok aciyor :(
bu aci diner mi
Sevgilisini merak edenler?
galeri2.uludagsozluk.com/397/nuri-alco_411907.jpg
Ulan böyle karılar çift çift gidiyo bizim gibi kızlar da hala aşk acısı salya sümük.
Herkese talih, bize gör salih.
Bahtıma tüküreyim.
yaprak dokumu gibi olmus. pembe paltoda benim, oguzda benim...
esinden memnunsan bak evliligine.
cok zor
tam tren
sonra kadın cinayetleri kadına şiddet arttı...
Ölüyorum
ölmüş birini görmek istiyorsan git kocanın yüzüne bak
o bilmiyor..
Şakamısın :)
oluyorum ben ya nasl unutacagim
bir b*k yemişsin madem gitte kocana sahip çık daha unutma boku yiyosun
cok zor cok
yürü git işine hadi byy
sagol
valla burada seni teselli edecek birini arıyorsan zor bulursun
evet. kimse anlamaz beni
bu zamanda hala kadınlara güvenen var mı benden size tavsiye POMPALAYIN POMPALAYIN BASIN TEKMEYİ , KÖPEK GİBİ DAVRANIN. bunların hak ettikleri değer bu çevrem böyleleri ile dolu
pardon köpek gibi dedim ama köpek daha şerefli
ne zmn Evliyim AMA... ile başlayan bir cümle okusam, vakti zmnında var olan evliyimamauygunum. com adlı site aklıma geliyor.. *_*
asla sana kötü bir eleştiride bulunmam çünkü neyi kınarsan onun başına geleceğine inananlardanım Allah akıl vicdan versin umarım sen bu konuda son kişi olursun
Bu fırsatı kaçırma ve tövbe edip kocana bağlan yeniden
yaptığın iyi birşey değil bunun sende farkındasın bundan eminim sen sonucta evli bir bayansın helalinden başkası allah katında haramdır bence kendine gel harama yönelme eğer mutlu değilsen eşinle boşan o adamıda boşuna aldatma
Tat meselesi kocandan iyi becerdiği için cinsel anlamda bir bağ oluştu sadece
Abi ne işler peşindesiniz siz ya pes diyorum yani insaf be o adama da yazık senin gibi biriyle evli kalmak kim bilir ne kadar zordur
Seninle konuşabilirmiyiz ben anlamıyorm bunca kişi böyle tepkiyle neden balıyo olaya senin ne yaşadıklarını ne sorunların olduda böyle yaptın hiç düşünüyolar mı acaba
sizin gibi insanlar yüzünden evlilikten korkar olduk. Kocana yazık değilmi
hem aldatın hemde korkuyoruz diyin , iki yüzlüler
ne diyorsun be aldatan ben değilim fark ettiysen soruyu soran arkadaş.
Bende diyorum ki kadın cinayetleri niye bu kadar arttı.
cok zor
Aslında Senin İçin Ve Kendi İçin En Doğru Kararı Vermiş Diye Düşünüyorum
nedes alamiyorum
bu konuda ağzı olan konuşuyor... büyük konuşmak iyi değildir... seni senle aynı durumdayım diye anlamıyorum... insan olduğumuz için anlıyorum... bana yazabilirsin dertleşmek istersen
Hayatını başkasıyla yaşıyosan ihanet etme ona şöle düşün hastalağın da yanında kim olacak en uzağ8ndakimi en yakın8ndakimiunut onu unutmanın en basit yoluda aklını meşgul etmendir
yolunu izini kaybetmiş bir insansın şu an
tevbe et durumunu kocanın bilmeye hakkı var
ozaman gerekeni yaparsınız
anlatmalı mıyım
Çook iyi anlıyorum seni. Bırak kim ne derse desin senin hissettiklerini anlıyorum. Öyle bir boşlukki bu...
Nasıl geçer :(
Geçmeeeezzz geçmez. İçtiğin suda bile gözünün önüne gelir. Ayrıca burada suç sende değil edince. Kendinize suçlu hissetme sakın
Suç kimin
Eşinin
bilmiyorum :(
Eşin seninle ilgilenseydi ve seni her açıdan tatmin etseydi hiçbirşeye ihtiyacın kalmazdı. Şu saatten sonrada ağzıyla kuş tutsa sana faydası olmaz. Yanlış anlamada yaşın kaç?
Dün erkek profilinden sordun şimdi kadın profili açıp sormuşsunuz... Ne kafası yaşıyorsunuz
ya işte hatunlar bağlanıyor böyle, bana da senin gibi biri denk gelmişti çok istedi kabul etmedim sırf bağlanacağından korktuğum için, sakın arama adamı derim
Aramam :(
tadında bırakman en iyisi bence zaten ciddi düşünmüyordun her halde?
özelden mesaj atarsan bu konuyu konuşmak isterim senle biraz dertleişiriz benzer bir konu da bende var;)
Ben düşğnmüyprdum ama o hep ayrılırsam senle evlenirim gibi şetler söylerek beni kendine aşık etti. Ama başta hatalı benim çünkü ona evli olduğumu söylememiştim.
ya bende bunu anlamıyorum zaten evlisin, bidaha evlenmek niye etkiliyor ki seni?
kocanı sevmiyormusun?
Bilmiyorum ama ondaki sıcaklık başkaydı.. :(
mesaj atsana bana;) konuşalım
Erkeklerin hepsi ayni canim uzulme degmez gercekten tek tavsiyem intikam alman
intikam mi? neden? nasil?
Cehenneme Rezarvasyon kaydınız yapıldı hesap ve ceza gününde iyi azaplar diliyorum
Sen şimdi belirli aralıklarla sevgilinle belirli aralıklarla kocanlamı yatıyosun?
Çok zor bir durum.. Ama adam için. Bir bilse kimbilir nasıl kahrolurdu :/
Kötü olduğunu görün diye söyledim diyosun ama soru şekline bakarsak seni terkettigi icin cok Üzgün görünüyosun?
Sürtük.
seven bir insan herşeyi yapar. eger sende seviyorsan ayrılırsın ve sevgiline donersin.
ama esime yazik..
Zaten bakın ne kadar kötü olduğunu görün yapmayın diye bir örnek bu. Hüzünlendim ühü ühü
yazmasan da olurdu
sende cevap vermeseydin de gayet iyi olurdu hoşşik
yazamana gerek yok
sen niye yazıyorsun peki
adam senı kullanıp kullanıp atmıs sen hala neyın pesındesın be
Iyi yapmis, yarin onuda aldatmicagn ne malum. d
Calma kapiyi calarlar kapini. d
Iyi olmus bide utanmadan burdan yaziyon ya neyseki adamda biraz gurur varmis
Dilerim pişmansındır? yoksa boşan aile olma olgunluğu yok sende.
Birşey sorabilirmiyim ciddi terbiyesizlik yapmıycam
tabi
sevdigimle sevismedim
Benimde başımdan geçti aynıları seni iyi anlıyorum.
kalbim kan agliyor
Bu ilk olduğu için böyle. Merak etme bir süre sonra alışacaksın. Aman dikkat et yakalanma.
Eşinize sorun belki o sevgilisini unuturken bir yöntem bulmuştur
allah kolaylık versin ama eşine de yazık bence sen mutsuzsan ilk yapman gereken ayrılmalısın
ne deyim sanırım eşin erkekliğini yerine getiremiyordu?
Yeni jenerasyon ne kadar da fazla ilgi budalası olmuş...
sanal aleme dalacan whatsapla mesajlascan unutacan gidecen.. karşı tarafta sana ilgil olacak yoksa baskasına gececenn
Evlilikten korkar oldum sizin yüzünüzden yaş geliyor 30 a.
keske ben de hic evlenmemis olsaydim...
sizin gbi iğrenc ınsanlar yuzunden evlılıklr bıtıo cocuklara yazık oluor
off zıktınız belamızı ya kıme güvenecegimizi şaşırdık ak
Ben de çocuklarına üzüldüğüm için bıraktım ama bağlanmadan..
Senin gibileri yüzünden aldatmak normal olmuş. Hic mi namus yok sende
Yeni bir sevgili bulursun sende merak etme evli kadinlara talep çok ama bidakine daha kisa sürede tekme yersin
baska istemem :(
daha kisa surede derken?
Simdiki erkekler hep uckur derdinde amacina ulastilarmi basarlar tekmeyi
anladim. hep baska yani
Senin yaptigin yanlış eşin sana yetmiyormu neden göz göre göre eşini aldatiyorsun
adam biraz pişmanlık duymuş sanırım. ama sen sadece kendine bak. eğer pişman değilsen sorun yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?