samimi cevap verirseniz sevinirim, malesef eşimin hemen hemen her gün eski sevgilisinin profiline baktığını öğrendim ve karışık bir durumdayım.
Cevabın nedir?
Bir kez gözüne takılır, aklına gelir bakmak ister. Bu işin 2.'si olmaz. Sonuçta evli bir kadın artık ve kendine çeki düzen vermeli.
Kanına girmek, aklını bulandırmak için söylemiyorum. Ancak eşinin pek iyi şeyler düşündüğünüde zannetmiyorum.
Bu seni aldattığı, seni sevmediği anlamına gelmiyor. Belki eskileri özlüyordur, onu özlüyordur. Ancak ileride eski sevgilisine olan ilgisi mutlaka gereğinden fazla artacaktır. Benim bir zamanlar canımdan parçam gibi olan, en az 15 yıl beraber büyüdüğüm, uzun yıllar boyu günün 17-18 saatini beraber geçirdiğim , ilkleri hep beraber yaşadığımız eski kız arkadaşım olacak insan şu an facebook sayfamda ekli. Ama ben dahi onun profilini en az 2 ay önce görmüşümdür en son.
Ama şunu biliyorum. Artık bunu gereğinden fazla yapıyorsa, basit bir akla düşme olayınıda aşmıştır. Yani ileride duygularına veya hislerini kontrol edemeyebilir.
Özlersen, aklına düşerse, bir kez bakar ve çıkarsın profilinden.
Şahsi görüşüm, şu saate kadar profilini takip etmesi dışında seni üzecek birşey yapmamış olabilir. Ancak hergün hergün giriyor diyorsun. Bu durum zamanla değişebilir, ona olan ilgisi yeniden artabilir ki artmış gibide görünüyor. Evliliğinize ihanet edebilir. İnsanoğlu bu, herşeyi yapabilir.
Umarım evliliğiniz yeniden düzene girer ve tüm bu olanlar unutulur bir hata yapılmadan.
Şahsi görüşüm ikinizde yetişkin insanlarsınız. Böyle bir durum varsa düzgünce, sert tepkiler vermeden, sözlerine dikkat ederek kendisi ile bu durumu konuşman olacaktır. Çünkü yaptığı şey kabul edilemez birşey. Aklından kötülük geçmiyor olsa dahi kabul edilemez.
Tekrar söylüyorum. Ben olsam bu durumda, kendisi ile konuşurdum bu durumu. Tabi bu durumda en ufak bir söz dahi düzeltilemeyecek hasarlar bırakabilir insanda. O yüzden soğukkanlı, kendine hakim olabilen bir insanım diyorsan kesinlikle bekleme ve konuş.
Herşey gönlünce olsun.34 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim
- +1 yıl
Eic
- +1 yıl
Teşekkürler bayan. @Merakliduygusal
https://i.hizliresim.com/XYG5E6.jpg
En İyi Cevaplar
Eğer her gün eski sevgilisinin profiline bakmışsa bunun cevabı çok basit. O çocuğu saplantı haline getirmiş. Muhtemelen aranız bozuk olduğu günlerde daha çok bakıyordur. Bu durum gerçekten çok zor, bunun için yuva yıkmak hiç kolay değil ancak bu şekilde de ömür geçmez. İlerde ''acaba benimle sevişirken o çocuğu mu düşünüyor'' gibi sorular aklına gelecek ve işler iyice çıkmaz bir duruma dönüşecek
''Sakin sakin konuş'' diyenler olmuş da bu iş sakin konuşularak çözülmez arkadaşım. ''Meraktan baktım'' asla bir cevap değildir.
Benim eşimin benden önce 1 sevgilisi olmuş o da 15 sene önce ( 8 yılır evliyiz, 7 sene de sevgiliydik) o çocuğun profiline baktığını yakaladım ( sadece bir kere bakmıştı ve 6 ay önce bakmıştı) evi başına yıktım. Bu olay olalı 1 sene oldu hala her tartışmamızda bu konu açılır ve cidden çok ağır laflar ediyorum. Ben sorduğumda bana da cevap olarak '' ortak bir arkadaşlarının koyduğu resimde gördüğünü söylemişti'' .
Bir ara git elinden al telefonu zorla, bak geçmişine eğer bakmışsa kır telefonu çarp kapıyı git aklı başına gelir belki.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılya hoş bir durum değil ama benim şu an deli gibi sevdiğim biri var 1 senelik birliktelik. geçen gün eski sevgilimin profiline bir baktım öylesine ama her gün değil tabi öyle bir aklıma geldi baktım. hani ne bileyim altında çokta bişey arama evlenmişsiniz yuva kurmuşsunuz. ama konuşabilirsin. yani suçlayarak değil sonuçta dediğim gibi bir yuva. ne böyleçok normal bir olay gibi davran nede suçla. senle bişey konuşmak istiyorum böyle böyle her gün baktığını gördüm neden falan de muhabbet gider zaten. yani bilemiyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkadilar merakli canlilar abicim.
on senede gecse illa bakariz.
bu seni sevmediginin anlamina gelmez.
tabi evli bir bayan icin hos degil. onunla bu konuyu SAKIN bir sekilde konus. zor ama sakin olmalisin. Kirici oldugunu hos bulmadigini belirt. eminim o alicaktir mesaji yapmaz bidaha.04 Yorumla
Soran+1 yılgururumun kırıldığını ve bana huysuz davranmasında belkide bu sebeb var diye düşüncelerden kendimi alı koyamıyorum
Cevap sahibi+1 yılhic gururun kirilmasin abim. kadinlar bu merakli canlilar. Allah kadina meraki vermis neden mi? komsunun ne halt yedigini ögrenip dedikodu yapsin diye degil. Kadinlar Anne adaylaridir. Evlatlari nerde, kacta gelicek, yemek yedi mi, düstü mü, agladi mi, hasta mi. Evin temizligi en güzel nasil olur, yemege hangi baharti atarsam tat verir, hangi ütü daha da iyi ütüler. Esim ne yemek ister bugün, ne renk elbise seviyor, nasil gönlünü kazanirim, nasil begendiririm vs vs vs. sana daha nice örnek sayardim ama bunlari kendin bile düsünüp algilayabilirsin. yaradilisdan dolayi meraklidir kadin. bu merak olmasa amaaaan napiyorsa yapsin dese ne sen bugün sen olabilirdin nede senin annen elleri öpülesi bir anne bas taci bir es olurdu. Kadin merak ede ede ögrenir merakiyla evlatlarina esine kol kanat olur. Merak etmese senin sevdigin yemegi damak tadini halini o zaman sen demezmisin ne bicim is bu diye? Bu meraki tabikide kisitlayabilmek ve dogru yolda kullanabilmek gerekir. Esin merakini Facebookd
Cevap sahibi+1 yılFacebookda birilerini arastirmaya harcamis. yanlis yapmis. ona bunu söyledikten sonra hallolur. onunla konus eminim huysuzlugunun da bir sebebi vardir. belki de sorun sendedir. Bazen göremiyoruz ama hatalar yapabiliyoruz. en son ne zaman cicek götürdün mesela esine?
Soran+1 yıltabiki sorun bende de olabilir ama ben elimden geldiğince olması gerektiği gibi davranıyorum çoğu zaman ilişkiyi dengede tutup yapıcı olan tarafta ben oluyorum, bilmiyorum kendi bilir sabırlıyımdır ama sabır taşarsa arkama bile bakmam.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
43Cevap
Sinir bozucu bir durum. Ben de hatunun sifresini alip baktigim da eski sevgililerinin profillerini surekli ziyaret ettigini gormustum.
Bu psikolojik bisey de olabilir, sadece merak giderme adina da yapiyor olabilir.
Eger durum ciddi bir boyuttaysa telefonda mesajlasiyor konusuyor ve bunlardan supheleniyorsan.
* et gitsin. Hastalikli sadakatsiz bir kadinla ugrasacagina git ol ondan daha iyi.
Aklina fikrine psikolojine yazik.32 Yorumla
Soran+1 yılöyle telefon ya da mesajlaşma iletişim kesinlikle yok eminim, belkide bir takıntı olabilir ama mide bulandı işte
- +1 yıl
Yuva yikan olmak istemem ama bir kadin yapicaksa her bir boku yapar ki gunumuz de eski sevgilisin de akli kalmayan, gecmisi unutup beyaz bir sayfa acamayan, surekli yeni iliskilerin de bile eskileri arayan surtukler hep oldu ve cogaldilarda.
Aldatmayi aklindan gecirenin fiile dokmesi zor olmaz adamim.
Benim kadar zeki degilsen daha ayrintili gozlemle olayi kesin bir boklar karistirma arefesindedir.
Telefon extrelerini bul numaralari kontrol et. Biseyler yapmiyor yapmamis olsada bundan emin ol.
Bu "Acaba" mi hissiyle delirmenden daha iyi.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurdaki sacma sapan yorumlari hitc citti alma, ben kendimden de biliyorum insan sadece meraktan bakiyor ne oldu ne bitti ve can sikintisindan, bek bakiyorum diyye ondan hoslaniyorum anlamina gelmiyor ki veya hala svdigimi anlamina gelmiyor sadece okadar sene sevgiliydik okadar zamanin hatirasi vardi iyi kötu gnler yasadik, öyle veya böyle insan meraak ediyor. Ilk sevgilimdi.. AMA ASLA AKLIMA bile gecirmiyorum onu sevdigimi Nasil akrabalar arkaadaaslari bakiyorsan oda öyle bir sey... Seni sevmeseydi evlenmezdi seninle
20 Yorumla
+1 yılbak arkadaşım yanlış düşünme ben evli değilim aam sevgilim varken aynısını yaptım kindarım asla yapılanı unutmam ben mesela takip ettiğim beddularım tuttmu ne halde öldümü diye adak bile adadım o derece biz kızlar zaferleri severiz.. yanlış düşünme hemen..
10 YorumlaKonusacaksin rahatsız olduğunu solkeyeceksin ama bakmam desene birdaha aklında acaba kalacak hep Allah yardimcin olsun kardes zor bir durum ben kabullenemem öyle birşeyi açıkçası haberim olmasa neyse ama haberim olduğunda baya bir rahatsız olurum yani bırak haberin olmamasını düşüncesi bile rahatsız eder insanı
10 Yorumla
+1 yılİlgi göster on kendini hatırlat onu mutlu etmeye bak yanlış bişey yapmasın izin verme yanlış yapmasına ha baktın her şeye rağmen devam ediyor al karşına konuş kıskanman hoşuna bile gider tartışma ortamı gibi değil medeni iki insan gibi konuş işte olmuyorsa düşün bişeyler işte bu sana söylediğim ama ben aşırı kıskanç biriyim böyle bir durumda direk alır karşıma nedir bu diye sorarım geçerli bir sebep yoksa ki ne olabilir bilmiyorum çooook kızarım yçek git istemiyorsan derim hiç affetmem
00 YorumlaBenim arkdsta takip edior nie bakiorsun diorum merak tan dior seninkide meraktan bakior olabilir napior ne ediyor evliyse karisinla cocugunla nutlu mutsuz mu ne paylasmis belki paylasimlardan kendine pay cikariodur he azicik yangina korukle gideyim... İcin rahat degil anlasilan otur konus ona sormalisin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDostum seni üzmek istemem ama hergün bakması hiç hayra alamet değil, acaba unutamadığı, unutmak istemediği ve zihninde diri tutmak istediği hatıralarmı var? Önce bundan emin ol, ve emin olduktan sonra yapman gerekene karar ver karşına alıp konuşsanda kafasında o kişiye dair birşeyler oldukça sürekli kafanda bir kurtla yaşarsın zor durum yerinde olmak istemezdim
21 Yorumla
Soran+1 yılmalesef
o ne niyetle bakarsa baksın sonuçta sen bundan rahatsız olurmusun olmazmısın?
bu durumda bilgisayarlara yüklenen casus programlar var. ekran görüntüsünü ve klavyenin yazıdıgı herseyi kayıt yapıyor ve hiçbir şekilde yakalanmıyor. ve hatta mail adresini yazarsan mailde gönderiyor.
takibe alacaksın. sonrasını takip sonrası degerlendirmeye girer.20 Yorumla
+1 yılKadınlarda var bu geçmişimizdeki insanın ne halde olduğunu merak edebiliyoruz. Ama salt merak Seni sevmediğinden unutamadığından filan olduğunu düşünmüyorum. Yinede bu aklını kurcalayacaksa alıp karşına tartışmadan nedenini sormalısın.
20 YorumlaTabiki aldatma falan değil. Ama evli bir kadının eski sevgilisini takip etmesi hoşta değil. muhtemelen bir takıntı, merak falan . ama evlendikten sonra bitmesi gerek her anlamda. Konuş bence mutlaka.
10 Yorumla
+1 yılMeraktandir yani diyecemde hergün bakmasi saçma bende eski sevgilime bakiyorum ayda yilda bir ne var ne yok diye hergün bakiyorsam ayıp yani eski sonuçta eskimemistir olur hergün bakarsam
00 Yorumla
+1 yılEşin facebook hesabını kapatmalı. Başka türlü alıkoyamaz kendisini. Takıntı haline gelmiş bu artık.
25 Yorumla
Soran+1 yılsanırım
- +1 yıl
Ulan yeter artık, bana gereksiz yorumlar yazıp durmayın! Hepinize direk basıyorum engeli.
unutmuş olsa bile bence şuanki yaşantısını merak ediyor bence otur konuş ama medenice hırgür olmadan aynı durumu bende yaşadım zor bir durum gerçekten ama emin ol sadece meraktır
10 Yorumlamerak ettiğinden bakar, art niyet aramamak lazım. ama hergün bakıyo diyosun, kafa karıştırıcı olan bu
17 Yorumla
Soran+1 yılevet kafamı karıştıran da bu...
Soran+1 yılmerak olduğunu söylüyor
Soran+1 yılevet
Gizli Üye(36-45)+1 yılFace'i sevmeyişimin, nerden çıktı bu dememin nedenlerinden biridir. Benim eski kız arkadaşım da bakıyordu, sinir bozucu bir durum, gördüğünü söylemek istemiyorsun ama susamıyorsun da...
18 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten öyle sussan olmuyor konuşsan ayrı bir dert. Hadi merak arada bakar kızlar meraklıdır ama her gün bakmak ne oluyor , rahat rahat içime atacağımı sanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılAbi senin daha zor, eşin sonuçta.. Sen aynı davranışı gösterseydin eşinin tavrı ne olurdu?
Bekar mı peki bu vatandaş?
Soran+1 yılbilmiyorum ama bildiğim bir şey var , taviz olmayacak yarın ailesinede iletcem konuyu bilsinler yarın niye kızımıza soğuksun demesinler.
Cevap sahibi+1 yılBence önce eşinle konuş, belki bu durum büyümeden ortadan kalkar. Siz ailelerin vasıtasıyla mı evlenmiştiniz?
Soran+1 yıleşim ile konuştum kardeş merak olduğunu söylüyor ama iki yıl boyunca her allahın günüde merak edilip bakılmaz yani. Hayır severek evlenmiştik büyüsün büyüyeceği kadar
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum abi, onun ısrarcılığı da garip... haklısın da en iyi hareket tarzı ne? onu bilemedim.. bir şekilde sen konuştuğunda sonlandırmalıydı. Bu arada başka bir şey görmedin demi? Telefon listesinde, aramalarda bilinmeyen...
Soran+1 yılkonuştuktan sonra girceğini sanmam yok öyle telefon mesaj gibi şeyler bilirim sadece merak etmiş bakmış ama neden iki yıl boyunca bu kadar merak ben bunu yediremiyorum
Cevap sahibi+1 yılAma işte başka birşey yoksa ailelerin bu işe katılmaması daha isabetli olmaz mı?
Madem severek evlendiniz ısrarla uzun uzun konuş abi, ben severken bu durum canımı sıkıyor de, onun gururunu inciltecek bir durumu örnek göster, sen olsan ne düşünürsün de...
Bu konuşmalar çok oldu, fayda getirmedi diyorsan o zaman şunu sorucam sana aile yapısı nasıl? Geçende haberde gördük, bir damat, kızın ailesine kızlarının eski sevgilisiyle telefonda görüştüğünü söyledi, abi durumdan vazife çıkarıp berbat şeyler yaptı. Yani Allah korusun, en olmadı boşanılır, başka türlü sonuçları olmasın. Yani ailesinde davranışlarını kontrol edebilen, onun üzerinde etkili olabileceğini düşündüğün, aniden parlamayan birisi varsa ona söyle.
+1 yılburada biz ne desek boş bence. eşinle konusmalisin
16 Yorumla
Soran+1 yılkonuştum ve sadece merak olduğunu söylese de , kafam çok karıştı ve bilmiyorum.
- +1 yıl
Sende haklisin her gun girdigine gore ne dusunucegini bilemezsin. evliliginiz mutlu gidiyosa unutamadigindan degildir bence. belki de esinin biraz fazla merak yapisi vardir gecmise yonelik
Soran+1 yılkafam çok karışık her ne kadar hatasını anlayıp sadece merak olduğunu söylese de bir türlü rahatla yamıyorum , ben evliliğimi elimden geldiğince sahiplendim ve bir kocanın yapması gerekeni hakkı ile yapıyorum ciddi bir sıkıntımız da yok ama sürekli huysuz tavırları ve olur olmaz şeylere sinirlenmesinide düşündüğümde acaba diyorum.
- +1 yıl
Bilemedim bende. gecmis gecmiste kalir sonucta. seninle ciddi dusunup evlenmisse buna gore davranmali
Soran+1 yılkimin geçmişinde bir şeyleri kalmıyor ki ama her günde bakılmaz ki, bilmiyorum çok kırıldım ve yalnız bırakmasını söyledim düşüncem
- +1 yıl
Bu durum da boyle tepki gostermen normal. umarim bir daha yapmaz anlamasi lazim artik bakmanin bisey kazandirmicagini
İlgisi var demek ki. Yani kendimden ornek verecek olursam ben bir herifin profiline anca ona karsi bos değilsem bakarim. Boşa sen bu kariyi.
33 Yorumla- +1 yıl
bence bir oturt karşına adam gibi konuş kavgasız medenice anlatsın sana herşeyi
unutamamış hala yoksa neden baksın ne yapıyor ne ediyor merak içinde demekki
10 YorumlaÖnce bir kendine bakman lazım Sorun bendemi diye. Sonrada Çaktırmadan/Hİssettirmeden Ona bir karşı saldırı düzenlemelısın. Yani onun Ruhunu yeniden fetetmek için yeni bir mücadele başlatmalısın.
00 Yorumla
+1 yılkardeşim aklındaki kötü düşünceleri bir tarafa at... nikahı sende bu insanın. onun da kafası karışık olabilir.. konuş onunla bu konuyu.. eşler konuşabilmeli.. kendini gereksiz yere kurma..
10 Yorumla
+1 yılSevdiginden bakmiyordur. onu sevse su an senle evli olmazdi. merakina yeniliyordur. hatta ben gicik olduklarima bile bakiyorum.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok yanlış bir durum. ozaman senin günahın ne madem kafası karışık evlenmeseydi. üzüldüm sizin adınıza yazık yani insan eşiyle mutlu olmalı kendisiyle durumu konuşsanız
00 Yorumlabende bkıom sırf meraktan valahi. gram duygu yok içimde o yuzden kötü düşünme.
00 YorumlaBu bir merak ve senin eşin değil eski sevgilisi olmuş kadınların yüzde doksanı yapıyor bunu, takıntı bir nevi.
00 YorumlaArk ben kızların yorumlarını okuduktan sonra buna cevap verme gereği duydum bunlar ne rahat ne düşüncesiz Ler mis ya bide şu şarkı aklıma geldi özcan denizden neden hep taştan kızların kalbi
10 Yorumlamerak ve sevgiyi birbirinden ayırmak gerekir. merak ediyor olması sevdigi anlamına gelmez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılöyle görünüyor'ki aşkı sana değil o sevgilisine bağlı malesef durum çok ciddi bu durumun telefisi yok boşanın dicem ama kötü yapmış olurum malesef caydıramazsın aklı hala onda.
10 Yorumla
+1 yılbence konusmalisin ama cokta buyutmek sacma cunku kizlar her halti merak eder yani
00 YorumlaAy onun sana olan sevgisiyle alakasi yok ki. O sadece merak. Her kadin bakar ondan sonra ne olup bittigine
00 Yorumla
+1 yılhttps://www.tamindir.com/pc-agent/ bunu yükle derim
00 Yorumla
+1 yılhiç hayra alamet değil umarım evliliğiniz zarar görmez. eşinizi karşınıza alıp konuşun ne olacaksa olsun bence.
10 YorumlaKendi aranızda konuşun güzel bir dille konuş tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırmış.. kadınlar meraklıdır bakar tabi evli olunca dahada kötü oluyor ama yinede sinirlerine hakim ol
00 YorumlaKadinlar meraklidirlar takma kafana :) konusabilirsin ama sert bir tavirla konusma
10 Yorumla
+1 yılCok karışık bir durum oturup konussan da ne akdar samimi olup gercegi söyler ki.
10 Yorumla
+1 yılkafası çalışsa silerdi o geçmişi seninde için içini yemezdi :(
20 Yorumlaonu unutmamış aşk olarak mı bilmem ama hala merak ediyor ilgileniyor
10 YorumlaMerak falan demişler ama kadinin akli kalirsa merak eder gerçekleri söylemek lazım aklinda hala ama bunu ona sorun derim bence
00 Yorumlabencede merak edıyordur sadece aynı seyı benım edkı sevgılımde yapıyor sordugumda merak edıyorum dedı
00 Yorumla
+1 yılDemek ki eşini duygusal anlamda doyuramiyorsun. Daha fazla sevgi ve aşk ver.
00 Yorumlaunutamamıştır büyük ihtimal aynı şeyi bende yaşıyorum çünkü :(
11 Yorumla
+1 yılbende durum sıkıntılı kardeş..
bu böyle sürmez söyleyeyim..10 Yorumlaerdemliğine hayran kaldım ben bu kadar sabırla bekleyemezdim
20 Yorumlaeşinin eski sevgilisini al karsına yüzüne karsı direk söyle öyle bir durum var mı diye ona göre hareket edersin.
00 Yorumlane söylesek yalan olur dostum unutmamışta olabilir merak ediyo olabilir alıp karşına düzgün bü şekilde konuşmayı denemelisin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılinan bana sadece meraktandır :D herkes yapıyordur bunu...
02 Yorumla- +1 yıl
Kesin eşi :)
Cevap sahibi+1 yılohaa :D yuhh :D çüşş :D deve :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılkadınlar garip varlıklar. eski kız arkadaşım hala resimlerimizden birini face'inden kaldırmamış amaç ne? kadınları anlamak güç.
00 YorumlaBu işte bir halt arıycaksin arkadaş. Evli bir insan böyle yapmaz
00 Yorumla
+1 yıltabıkıde bu pek hayra alamet bir olay değil onu unutamamıs demek;)
00 Yorumla
+1 yılBana bu konuda laf düşmez ama kemeri çok gevşetmişsin abi
10 Yorumlaunutmamış sakin ol ve konuş ona göre karar al öfkeyle kalkma
10 Yorumla
+1 yılKısıtlama elinden bişeyini alma ama şöyle söyle ya ben ya da O okadar
10 Yorumla
+1 yılbence eşine sor ve istemiyorsan takip etmesini açıkça söyle ben olsam izin vermezdim
10 YorumlaO hic iyi degil, onu sen nerden anliyorsun profiline baktigini. sana yoksa bir tavsiyede bulunacam
14 Yorumla
Soran+1 yılgeçmiş aramalarından
+1 yılAklı hala ondadır, bu durumdan hoşlanmadığını söyle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArt niyet aramayın ama oturup konuşun tartışmadan, bende arada bakarım eski sevgililerimin facesine özlediğimden ya da sevdiğimden değil meraktan, ama her gün bakıyorsa otur o zaman bir düşün.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde eski eşim beni gözetliyor sosyal medyadan neden sizce?
00 Yorumla* et aynı seyi bilerek yakalan bakalim o. ne tepki vericekkk
00 Yorumla
+1 yılSizinle bir sorunu yoksa hani kavgalı değilseniz kötü düşünmeyin
00 Yorumla
+1 yılŞimdi nasıl öğrendin önemli olan bu?
00 Yorumla
+1 yılBakıyorsa aklı hala ondadır
00 Yorumla- Devamını Gör (26)
Devamını Gör(71)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Eşim facebook ta eski sevgilisinin günlük profilini takip ediyor sizce ne düşünmeliyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler