Eşiniz eski sevgilisini size anlattı ve siz merak ettiniz sosyal bakıp takip edermisiniz.
not. Eşiniz size çok anlattığı için takıntı yaptınız
Eşiniz eski sevgilisini size anlattı ve siz merak ettiniz sosyal bakıp takip edermisiniz.
not. Eşiniz size çok anlattığı için takıntı yaptınız
Eğer evlenmiş isem bana her şeyini anlatmış bende ona demisimdir bundan sonra benimle Yeni bir hayatın olacak bütün yaralarını ben iyi edeceğim deyip başıma taç yaparım bir taraf dan da onun tutumuna bakarım bana olan tavrına bu belli eder her şeyi çünkü ne kadar seversem seveyim çok kadın tanıdığım için ve çok şey gördüğüm için her şeyi düşünür ama bunu karsimdakine yansitmadan analizini ederim kanıt yoksa bir insan suçsuz dur bu ilişkilerde de geçerli
Bu durum başıma geldi. Daha önceden görüştüğüm bir adam evlenmiş. Karısı eski ilişkilerini sormuş bu da beni ekleyip konuşmak istemiş. Üstelik karı kofa beraber düşünüyorlar bunu 😂 ben şok oldum bu ne genişlik dedim engelledim. Ben zaten eski sevgililerimin kimlerle ne yaptığını nedense biliyorum. O yüzden böyle bir durum yaşadığımda direkt engelliyorum. Zaten yabancıları kabul etmiyorum
Cevap
5Cevap
Hayır etmem
Etmem takip falan eşime neden bu kadar bahsettigini sorup anlamaya calisirim nedenini
Çok doğru neden bu kadar çok anlattı
Belki seni boyle merak ettirerek bir degisiklik yapmani istiyor neyini anlattigina da bagli aslinda ben doğru bulmuyorum sormadan anlatilmasini
Amaç ne ama
dedim ya belki o kıza bak ona benzemeye caliş ya da kiskandirmaya calisiyor canı sıkılmıştir onu artik sen anlayacaksin
Kıskandırması iyi olmadı
Boşarim banane eski eşinden
Eşim takip etmişti
Ne oldu sonra
Sonra eşim kendi isteğiyle çıktı ne yapmak istedi hala anlamıyorum 😂
Belki konuşmak istemiştir😃
Bu konuda konuşalım bence 😂
Siz olsanız yaparmıydınız
Yapmazdım istek attım size
yok be delilik
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?