Söylemeli miyim? Söylememeli miyim?

Yaklaşık 5ay önce bir erkekle ilişkim başladı. Çok seviyorduk birbirimizi. Gerçekten çok fazla fadakarlıklar emekler verdik. Her kızın hayalinde olur ya bir erkek tipi karakteri. Benimkide oydu. Ya ben bu adamla bir ömür yaşarım diyordum. Ki ben sıkılırsam ya da ilgisiz ve tatmin olmamış şekilde kalırsam aldatan bir kızım. Onu hiç aldatmadım aklımdan dahi geçmedi. Sonunda beni dizginleyecek birini buldum dedim. Neyse 2 ay önce üniversite için başka bir şehire gelmek zorunda kaldım. Tabi ki de mesafeler aşka engel değildi Ayrı kaldığımız her gün daha çok bağlanıyordm daha çok istiyordm onu. Şey bir de evet aramızda cinsel bir ilişkimizde vardı. Ben üniversiteye geldikten 2 hafta sonra 3 gün boyunca telefonu kapalıydı motorcu oldugndn kaza yaptığını sandım merak ettim aileme falan haber verdim akşam gelicem falan diye. ertesi gün bir mesaj geldi bana. sevgilimden. Beyefendi şey demiş. Hollandadan eski kız arkadaşım geldi biz barışma kararı aldık. Mesaj bu. Adam beni hiçe sayıp gidip görüşmüş bir de barışma kararı almış. Kızlada benden 5 ay önce ayrılmışlar 3 yıl aynı evde süren bir ilişkileri varmış. neyse. çocuk bana hala beni sevdiğini ama böyle olması gerektiğini söyledi. kız intihar falan etmiş sanırım. her insan gibi o da eski sevilisine değer veriyor ve sorumlu hissediyor. ben bir kaç gün sonra yanına gittim konuştuk ağladık bir kaç gün daha geçti ben affettim. Haberi yok ama ben affettim yani. şu an sevgili de değiliz arkadaşta. arasında bişeyiz. sürekli evlenme sözleri geçiyor okuduğm yere gelmeyi planlıyor ve hepsinde ciddi Ona inanıp güveniyorum her konuda Adam gelip bana elin gavur amlısına döndüğünü bile dürüstce söyledi. Şimdi şöyle bişey oldu. ben bu ayrı kaldığımız zaman içinde bir çok erkeği yarabandı yapmaya çalıştım. Biriyle çıktım gezdik tozduk 3. gün ayrıldım cinsel bişey yaşamadık. snra geçmdi öfkem gittim daha başka insanlarla fingirdedim. bir kişiylede ayaküstü yiyiştm. bunları ona söylemelimiyim
Söylemeli miyim? Söylememeli miyim?