Bile bile yenik savasa girer misiniz?
Ayrilacaginizi bildigiz halde sirf unutmak icin flort eder misiniz?
Ayrilacaginizi bildigiz halde sirf unutmak icin flort eder misiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgilimle iliskiye girdik ve şu an istemiyor beni olmuyor yapamiyoruz diyor diktirelim dedi ben diktirmek istemiyorum bunu yaptigim icin pismanim ama birakmak istemiyorum o masaya yatmak o pskoloji toparlayamam kendimi bu yuzden napicam bilmiyorum arkadasa anlattim oda rahat birak dedi ve olay su ki ben kabul ettim diktirmeyi ve diktirene kadar muhattap olmayalim dedim madem beni sevmiyosun olma yanimda daha cok uzuluyorum dedim bugun rahat biraktim onu arkadasim sana bakiyo diyo ama bugun onunla konusmus yapmayin ben bitirdim umit baglama demis ona ve dediki bana neden isi yokusa suruyosun uzatma istemiyorum dedi ve ben seviyorum dedim oda tamam evlenelim bosanalim dedi sizce napmaliyim erkeksiniz bilirsiniz seviyoda sogudumu uni hazirlaniyoruz şu an ve ben napicam bilmiyorum yardim edin lutfeen
Gazeteye ilan ver
Girmem derdim bundan,,,1.5 yil once bu soru karsima ciksaydi... Ama insan cok sevince, ve ayrilik kacinilmazsa, eger,,, onun acisini unutabilmek icin, herseyi denemege hazir oluyor. Ayrilacagimi bile bile degil belki ama yeni birisine, duygusal olarak pek birsey hissetmedigim halde, evet diyebilirim.
Rica degerli yorumun icin
Cevap
2Cevap
Gerek yok boyle seylere ne birini kullanırım ne de ayrılacağıma bildigim halde çıkarım delilik bu daha iyileri vardır derim
Aslaa.. eskiyi unutmadan kimseye ümit veremem vicdanım bu izin vermez..
Hayır acımı yaşar sonra önüme bakarım.
hayır asla başkasının duyguları ile oynamam
sevgi varsa olur aşk varsa
Bilirsin ve siktirip gidersin..
Bazen girilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar