Yeni barıştığım sevgilim herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyormuş dedi
Ne demek istedi 😢😢😓
Ne demek istedi 😢😢😓
dışardada gözü varmış yani senden başkalarınıda istemiş olacağını sanıp seni kaybetti diğerlerinden iş çıkmayınca kıymetini anlayıp sana döndü fakat bir kere ayrılık girmiş düzentutması zor benden tavsiye fazla bağlanma yine aynı şekilde biter hüsrana uğrarsın çünkü gözü dışarda olan birinin evine sahip çıkması zor.
Sevemedim Karagözlüm filmini hatırlattı bana bu söz.
Başkalarını da istemiş ve veni kaybetmiş. Öyle mi :(
bilmiyorum, kafamı karıştırdın şimdi :s
olayı bilmiyorum ki, sadece bu sözle bir kanıya varamam... kusura bakma
bu söz şu anlamda söylenebilir, mesela aşk var, para da var fakat sen daha çok para istiyorsun, o zaman aşk elinden gidebilir, yani herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybeder...
Teşekkürler en iyi cevap seçtiğin için.
ve sen buna rağmen devam ediyorsun... ilginç. kısaca demiş ki her kızla yedim içtim s. çtım düzenli ilişkinin yerini tutmadı. sen yapsan şunu o* diye reddederdi seni
Ciddi misin?
başka ne anlam çıkıyor bundan ben bilmiyorum. ayrılmayı kim istedi
O :(
buyur işte...
Cevap
6Cevap
Evlenip balayına gideceğime , evlenmem alayına giderim. Sözünü felsefe edinmiş ama sonra anlamış ki Aza kanaat etmeyen çoğu bulamazmış sözünü öğrenmiş. : )
Başkalarını da istemiş demek :(
Evet. Tabi kim ayrılmak istedi oda önemli?
O istedi
O zaman dediğim gibi işte.
Ben bunu soyleyen kisiyim soylememin nedeni daha cok sevmesini daha cok beni kiskanmasini daha cok benimsemek istediğim içindi gerçeği budur kotu birsey degil tam tersi seni daha cok benimsicek ben bunu yasadim biliyorum
Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan oldum demiş.
bunu anlamadıysan bir ilişki yaşadığını açıklaman zor.
Çok mu kişiyi istemiş
sana söylemiş... herşeye sahip olamazsın ama bana sahipsin benden daha fazlasını istersen beni kaybedersin demiş.
kıymetimi bil demek istemiş kısaca.
İstedin vermedi ve ayrıldın?
Ben de cvap geldi çok diye sevinmiştim
Başkasını kaçırmış sana geri dönmüş hepsi bu
Çok şey bekleme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar