Arkadaşlar Sevdiğim bir kız vardı.1,5 yıldır beraberdik. Biranda ilişkiyi bitirdi. Neden bitirdin diye sordum sen zamanında şunları yaptın bunları yaptın vs vs bahanelere sığındı. O zaman sorulması gereken hesabı şimdiden sormak aklına gelmiş.1 ay sonrada biri ile kaçtı.2 ay tanıdığı insana kaçmış. Kız 20 adamda 30 yaşında. Herkes bizi evlenecek diye beklerdim bu vicdansızın yaptığı hareketinden sonra ahımızı aldı. Mutlu olur mu sizce? Şuanda çoook mutluymuş. Yorumlarınızı alabilirmiyim?1,5 yıldır layıktı bana ve aileme kusuru yoktu pek. Benim hatalarım ondan çoktu. Son msı ben birini seviyorum, ben hakkımı helal ettim sen edermisin bilmem vs vs deyip çekti gitti. Asla beklemezdik bunu ondan öyle biri değildi. Bizim için yaptıklarını bir hatada sildi. Değerini kaybetti gözümüzde. Uzun lafın kısası bu kız mutlu olabilir mi?
Cevabın nedir?
+1 yılneden ah almış olsun sonuçta senin için birşeyler yaptıysa sevmiş yapmış ben ondan daha fazla yanlış yaptım diyorsun sonuna kadar yanında olmuş çabalamış ama sonunda o da pes etmiş ve başkasından hoşlanmış senin hiç birşey yapmayıp çekip gitse haklıydın ama senin içinde uğraşmış biraz hatayı kendinde ara sen ona layık olmak için ne yaptın o bana layıktı diyorsun.
033 Yorumla- +1 yıl
Ben elimden geleni yapmaya çalıştım. Hepimiz insanız hatasız kul olmaz. Herşeyi en başından beri biliyordu. Sabret dedim birgün herşey düzelecek dedim her seferinde dile getirdim. Genelde kavgamız onun akşamları saatlerdir tel görüşmesi yüzünden olurdu. Buluşma esnasındada bundan dolayı çok kez kavga ederdik. tamam haklısın çabaladı benden fazla çabaladı. Ya hiç girmeyecekdi ya da adam gibi duracakdı kusura bakmayın. Aailem her konuda yanında oldu onun. Sonunda ne oldu ben bağlandım bu sefer o çekti gitti. Saygı denen bişi var burada saygı. Biranda böyle bişi yapması sizin icin normal mi yani? Kac kere sorduk arada birimi var diye yok dedi ben öyle bir insan değilim dedi. Benle görüşüyor görüştüğü akşam kaçıyor !!!
- +1 yıl
iyi de bak sevgiliyken bunların yaşamaşsın kız evlenince de aynsının olmayacağına nasıl emin olsun ve ben 1 ay 2 ay olayına inanmıyorum insanları tanımak için öyle belirli bir zaman yok ne uzun ne kısa sadece kız adına tek üzüldgüm şey yaşı çok küçük sende göremdğini o insan da görüp hata yapmış ailem yanında diyorsunda onun sana ihtyacı varmış ailene değil büyük ihtmalle kendi ailesinde de sorun varmış ki kız kaçmış ne kadar bunaldıysa demekki sana çok ihtyacı varmış ama sen olmayınca başkasında bulmaya çalışmış umarım mutlu olur çok genç daha sende bunu dile seni mutlu ettiği günler hatrına
- +1 yıl
Emin olması için herkes seferber oldu. Herkesin önünde diz çöktüm sözler yeminler hatta mezarda yatan sevdiklerimin üstüne yemin ettim.2 ay peşinden koştuk bırakmadık. Kapına geldim kim olmamı istiyorsan o olmaya geldim dedim yalvardım yakardım ağladım sızladım. Nedeni ortada. En sonunda başarmıştı bağlatmayı. Artık korkmasına gerek yoktu. Kendi ailesi bile bizi istedi. Sonunda soğumuş vs vs laflarını geçin artık. Ben ne insanlar tanıdım aşkı için ne olursa olsun vazgeçmeyen. Başta gitseydi tamam derdim asla bişi demezdim. Daha dün sülük gibi peşimde olan bugün başkasına kuyruk sallarsa ben bunun altından elbet bişi ararım. Hatta ben çabalayım artık dedim. Değiştiğime inanman için dedim. Yıllar sonra istersen evleniriz dedim. ama yeterki sende gitme dedim neler dedim nelerrr
- +1 yıl
sonunda bunları yaptıysan haklısın elbette ama inan her şey karşılıklı bazen yaptgımızı görmyoruz bende erkek arkdsımdan ayrılmıştım peşimden koştu ama ayrılırken ailemin kulağına kadar gitttievi aradı ailemle konuştu beni küçük düşürdü bunlara ragmen ben evlenmedim yıllar sonra acaba dedim hatamı yaptım onu üzüp ah mı aldım baktım evlenmiş o üzden hiç yazmadım ve 5 yıl sonra bana yazan hatta evlnmiş düşün artık ahımı çok aldın seni affetmemi sityorsan benmle buluş dedi evli oldgu halde o an gözümde bitti iyi ki olmamış dedim yani işin özü her şer de bir hayır var şimdi onun karısının yanında ben olacaktım aldatılan ben olacaktım.
- +1 yıl
Sizde haklısınız. Banada şimdi öyle diyorlar çevremdekiler. Nişanlanacakdık bizde. Son adım kalmıştı. Ama bu sefer o caymıştı. Diyorlar ki nişan taksaydık ne olacakdı halimiz bir düşün diyorlar. Haklılar tabikide. Şimdi böyle yapan ilerde allah bilir napar. İlşkinin ilk buluşmasında saatlerdir dil tükettim. Yaralı olduğumu yorgun olduğumu benden ilgi sevgi bekleme dediğimi, zamanla olacağını vs vs söyledim. Tbi okadar ilgisiz değildik. Mesela doğum günü olmuştu. Evi komple süsledim onun için. Kızsamda bağırsamda sonuçta değer veriyordum. Beni 1,5 yıldır hatalarımla kusurlarımla kabul eden oydu. Bize karşı yaptıklarını 1 hatada komple sildi. İsmini bile duymak istenmiyor artık. Karı kocadan farkımız yoktu. Yaşım 26 onun 20. Çok sıkıntılarla bu yaşa geldim. Herşeyi biliyor. bildiği halde başkasına aşık olup kaçıyorsa vede bizi şok ediyorsa kimse kusura bakmasın ahın kralını aldı. Onu öve öve bitiremiyorduk herkese karşı. Kendisine dedim bana senden başkası katlanmaz diye
- +1 yıl
hemen hemen aynı yaşlardayız bak sorun ne bilyormusun kız 20 yaşında 20 li yaşların başında olan kızlar dünyanın kendi etrafında döndğünü sanır o olmazsa başkası elimi sallasam ellisi tarzındadır braz düşünceler tam oturmmaış feleğin çemberinden geçmemiş daha hayatın ilk tokadında yıkılır.
- +1 yıl
Aynen öyle onunkiside o hesap olmuş zaten. Şöyle diyeyim sana benim için sevgilisinden, kocası içinde benden vazgeçti. Kimsenin yuvasını yıkma gibi lüksüm yok. Eski sevgilisi bana mesaj atmış geçenlerde. Ettiğni buldu sonunda diye. O kız ne istediğini bilmiyor senide uyardım falan demiş. Pişman olacak bu kesin demiş. Size yemin ediyorum öyle bir kızdı ki yanımızda asla gitmeyecek gibiydi.. Neye uğradığımıza şaşırdık..
- +1 yıl
bir ilişki nasıl başlıyorsa o sebeptende bityor birini bırakıp sana gelyor seni bırakp başkasına gidiyor aynı başladgı gibi bitmiş işte.
- +1 yıl
Evet malesef öyle oldu. Cidden yapmaması gerekirdi. Bana varsaydı inanın çoook mutlu olacakdı hemde çoook. Aşağı yukarı 3 aydır çekiyorum evleneli 1 ay olmadı. Hala ağlar sızlar kalbim acır..
- +1 yıl
bu neden oluyor bilyormusun eğitim bilimlerinde gestalt diye bir adam onun kuramına göre zeigarnick etkisi siye bişey var tam açıklaması tatamamlanmayan şeyler her zaman akılda kalır sizinkide o hesap bitmemiş yarım kaldıgını düşündgnüz bir aşk var acabalarınız var eğer evlenmeseydi onu unutabilmeniz anca tekrar yaşayıp olmayacağını anlamanızdı ama evlenmiş şunu söyleyeim bir gün mutlaka sizinle iletişime geçecek mutsuz oldgu ilk an aklına gelecek kişi olacaksınız.
- +1 yıl
Haklısınız. İsteğimde o zaten. Benimle iletişime geçmesi. Herkes öyle diyor mutlu olmayacak vs vs. Ne hikmetse bana öyle gelmiyor sanki mutlu olacak gibi. Onda değilde kendimde kusur arar durarım. Ben yapmasaydım hata falan bu böyle olurmuydu diye. Evlendiği şahıs özellikle ailesi ve bulunduğu konum pis yermiş. Hatta kocasının olduğu yerlerde konuşuyorlarmış. Kıza yazık oldu falan diye. En son aldığım habere göre mutluymuş. Herkes diyor ki cicim ayları geçer..
- +1 yıl
belki karşına daha çok mutlu olacğın biri çıkar çünkü sende ders almışsındır artık gavura kızıp oruç bozulmaz yani aşk dedgn aslında o kadar alengirli işler değil biz aşkı elde edene kadar yaşıyoruz senin baglangnı anladgı an o vazgeçmiş
- +1 yıl
Evet gavura kızıp oruç bozulmaz haklısın ama ben cidden çok yoruldum. Uzun bir süreç düşünmüyorum. Çünkü gerçekten ben son canımı kanımı ona vermiştim. Oda biliyordu bunu. Kendi akrabları bile değmez o gibi insana diyorlar. Sonunda beni avucuna aldı ve acımasızca böyle olaylar yaşattı. Ben haber bekliyorum onun mutsuz olduğuna daie bir haber. Yine söylüyorum annemin göz yaşları değerlidir. Sürekli ilgilenirdi annem onla. Her akşam telde konuşurlardı. Arkadaş gibiydiler. Böyle aileyi bile hiçe saydı..
- +1 yıl
aynı yerde mi yaşıyordunuz
- +1 yıl
5 dk araba ile
- +1 yıl
anladım ama boşver artık çalışıyorsan işine yoğunlaş oyalanacak bişeyler bul ondan bir haber beklme
- +1 yıl
Problemde orda. Hiçbirşeye konsantra olamıyorsun. Diyorsun o kocasının koynunda mutlu diyorsun. Kafayı yiceksin. Elimi ayağımı çektim herşeyden. İstesende istemesende bekliyorsun bir haber. Biliyorum elime bişi geçmiyor değmez ama kalbe söz geçmiyo. Bir geçse daha arkamam bakmam asla. Hayatım acılarla dolu bide bu olunca yıkıldım.. Sırf karşıma çıkar korkusu ile dışarı çıksam bile bulunduğum yer dışına çıkarım. Daha görmedim evlendi evleneli. şu an ki halimle görürsem eminin düşer bayılırım..
- +1 yıl
evlendiği kişi ile aynı yerdemi yaşıyorsun
- +1 yıl
Yok onlar biraz uzakda kalıyor ama araba ile tahminime göre 15-20 dk
- +1 yıl
anladım inşallah düzelir
- +1 yıl
İnşallah ama sanki geçmeyecek gibi yara.. Sizce mutlu olur mu?
- +1 yıl
olabilr ama mutluktan ne anladığına bağlı hem öyle mutlulk devamlı bir duygu değildir mutlaka canına tak ettği anlar olacaktır bunu blemeyz belki 10 yıl mutlu olacak sonra ben ne yaptım diyecek
- +1 yıl
Anladım. Yani cici ayların.. da var. Anladınız demek istediğimi. Benimle evlense idi hayatı boyunca mutlu olurdu adım gibi eminim
- +1 yıl
yanlış düşünyorsun birşey sorcam annen sen küçükken çalışıyor muydu bir işte filan
- +1 yıl
Annem ben orta okulda iken çalışmaya başladı. Neden sordun ne alaka?
- +1 yıl
ya ben öğretmenm kpssye hazrlanyorum eğitim bilmlerinde gelişim psikolojisi dye bir ders var orada şey dyordu küçükken annesyle yeternce vakt geçiremeyen çocuklar büyüdüklerinde de sevgili ya da eşlerine saplantılı bir şekilde bağlanıp onsuz yapamayacaklarını düşünrlermiş güvensiz kişiler olurmuş
- +1 yıl
Anladım. Bakın ailem her konuda yanımda oldu. şu an elimden onlar tutuyor. Bir başkası için asla kimse ailesinden vazgeçmez. Gerçi eski kız ark kaçtı rest çekti herkese. O onun sorunu. Anneme evet bağlıyım. İlerde evleneceğim kadın olduğu zaman tabiki aile ister istemez biraz geri çekilecek. Ondan sonra hayat bizim elimizde oluyor biliyorsunuz
- +1 yıl
bir de bak yaşınızda küçük değil 26 sanırım bu kadar kendinizi heder etmenz kafanıza takmanız normal değilartık olgun bir adamsınız çok şey yaşadım dyorsnz ya bunlar olgunlaştrmıştr artık sizi
- +1 yıl
Bakın haklısınız. Ben duygusal biriyim. Balık burçluyum. Bağlandı isem sevdiysem kolay kolay kopamam. Dabe inanın büyük. Doğru herşeyi atlattım da bunu ilk defa gördüm yaşadım. O insan bize yaptıkları vebalini çekmediği sürece ben rahat edemicem. Aslında bu kadar kattar biri değilim. Başımıza böyle olay çıkınca hele annem ağladıysa yeminle dünyaları yıkarım. Dua etsin evlendi artık. Tabiki bişi yapacak kadar küçük düşmedim ben. Beni seçmeyen insan için asla uğraşmam. Evleneceği gün bile demiş ozanın haberi olmasın düğün yerinden demiş. Düğünü filan basar masar demiş. Çok güldüm bu mesaj ına :)
- +1 yıl
bu arada anlıyorum sizi hemde çok iyi çünkü bende balık burcuyum :)
- +1 yıl
Dikkatimi çekti sizden başka yardımcı olan yok. Varda sonra yazmadılar :) Sizin için mahsuru yoksa arkadaş olmak isterim faceden. Destekleriniz beni memnun etti
- +1 yıl
ben facemi dondurdum aslında bakmayın normalde nette cok vakit öldürmem sadece bu ara evde olmak gerekti facedeyseniz ben bulup yazayım size
- +1 yıl
Anladım evet facedeyim. Ozan ayçiçek diye aratın. Buradaki resmim var
En İyi Cevaplar
+1 yılBen birinin ahını alan insanın mutlu olabileceğine inanmam. Ama hayatta öğrendiğim bir şey varsa o da kimseye ah etmemek. Bırakın büyüklük sizde kalsın‚ içiniz rahat etsin‚ demek ki değmezmiş iyi ki çıkmaz yola girmeden öğrenmişim deyin.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız ama annemi bile ağlattı. O kadının ne suçu vardı? Annem ilk defa bir kızı kendi kızı gibi sevdi. Herşeyi sineye çekerimde annemin göz yaşlarını asla ! Onlar cennetdir..
+1 yılMutlu Oluyorlar be Kardeşim...
Valla bak benim bildiğin ağzıma sıçtı ve şu an Evli-Mutlu Ve Çocuklu bildiğin...
Yapacak bişi yok... Önümüze bakmak lazım...02 Yorumla
Soran+1 yılİnş bunda olmaz kardeşim. Annemi çok ağlattı beni geç annemi ağlattı. Öz kızı gibi sevdi annem onu
- +1 yıl
Allah'a Havale et kardeşim. Valla insan Kendine yapılan Haksızlığı düşündükçe saçma sapan şeylere kalkışıyor... Huzursuz oluyor... Biliyorum zor ama kendini meşgul edecek bişeler bul...
Gizli Üye(36-45)+1 yılmutlu oluyolar ya çabuk da unutuyolar seni onların ahı tutuyo ama senin ahın tutmuyo :((
ismini vermek istemeyen izleyici..03 Yorumla
Soran+1 yılKardesim annemi bile aglattı. Anneler melektir bilirsin. İns dedigin gibi cıkmaz
Cevap sahibi+1 yıl:(( herşey istediğin gibi olsun... ben de beddua ettim "inşallah sen de birini benim seni sevdiğim kadar seversin de senin bana yaptığını yapar dedim" gamsız benden sonra 5 kişi ile filan çıktı 6 yılda.. ben hiç kimseyle çıkmadım neyse...
Soran+1 yılYukarıda allah var kardesim alllahhhhhhhhhhhhh..
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
3Cevap
+1 yılbak dıyorsunkı benım hatam coktu.
kızlar bı yere kadar zorlugu ceker katlanır ama bıryerden sonrakı ortada sadece flort var cekmıs gıtmıs
hıc ah etme bence.
sende mutlu olmaya bak.02 Yorumla
Soran+1 yılBunu baştan biliyordu. Benden ilgili falan bekleme demiştim ona. Ya tam açacaktı yüreğini ya da hiç yeltenmeyecekti. Annemi bile ağlattı. Annem ilk defa bir kızı kendi kızı gibi sevdi. Onun bile ahını aldı.
- +1 yıl
olabılır. ask bu... erkeklerın cogu zaman kızlara yaptıgını sen bır kızdan gormussun.. durum sadece bundan ıbaret. gececek.
+1 yılŞöyle söyleyim hiçbir şey cezasız kalmaz öyle veya böyle çekecek acısını. İlla askla olmak zorunda değil bunu sindir
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım çeker..
+1 yılsanmıyorum ama olur inşallah boşver senin vijdanın rahatsa gerisi önemsiz o kendi vijdanıyla cebelleşsin
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız ama ben herşeyi sineye çekerimde annemin göz yaşlarını sineye çekemem. O kadıncağız bile o kız için ağladı. Öz kızı gibi sevdi. Kimse kusura bakmasın ama inş tutar..
- +1 yıl
anneniz için üzüldüm onunda günahına girmş. Allah ıslah etsin
Soran+1 yılAmin
+1 yılAllah bilir mutlu olup olmayacağını ama kimsenin ahı yerde kalmaz
03 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim yorumunuz için. Gerçekten canımızı çok yaktı. Annem hala ağlıyor. Öz kızı gibi sevdi onu. İnkar etmedim hataların en büyüğü bende. Bir insan bianda böyle vicdansızlık yapamaz
- +1 yıl
Hatan nasıl bir haat bilmiyorum ama onun ki senin hatanla alakalı bir durum değil gibi seni çoktan kafada biitirmiş kaçmış. Arada 10 yaş fark var üstüne kaçmış ve daha da kötüsü tam tanımıyor bile piişman olur bence.
- +1 yıl
Bakın hatalarım evet kaldıramayacak kadar diyebilirim. Bu bahsettiğim hatalar aylar öncesinde idi. Sizin demeniz gibi bir başkası için beni terketti. Yapma etme eyleme dedim ağladım tınlamadı.. Dinletemedim..
Cook mutlu bence sanada iyi yapmis ohh
02 Yorumla- +1 yıl
Sen buradansın sanırım?
olamaz kardeş kimsenin ahı kimsede kalmaz
03 Yorumla
Soran+1 yılCanımızı çok yaktı kardeşim çok. Böyle insanın mutluluğunu inan istemem. Annem bile ağladı. O kadına yazık l*n
Soran+1 yılHaklısın kardesim o yönden baktım zaten. Üzülmeyecek gibi değil. Her yerde hatıra anı vs vs
Seni üzdüyse tabi mutlu olamaz bu böyledir
011 Yorumla- +1 yıl
Şöyle diyeyim, beraberken mutlu ederdi. Ancak böyle vidansızlık yaparak yaptığı herşeyi bir hatada sildi. İnkar etmedim hataların en büyüğü bende. Neden o zaman değilde şimdi böyle birşey yaptı hala şoktayız..
- +1 yıl
Sogumak bianda olur ya da baskasına gitmek senin hatalarından sıkılıp böyle bişi olabilir ama insanları hatasıyla sevmek gerekiyo 4 4 lük kimse yok annelerimiz ya da başka kişiler içiyo dövüyo ama asla vazgeçmiyolar ya da başka seyler her hata yaptıgında vazgeçiceksek zaten aşk diye bişi olmaz demekki senin için hayırlısı değilmiş takma kafana
- +1 yıl
teşekkür ederim yorumunuz için. Haklısınız. Biliyorum hayırlısı değilmiş ama halada canımız yanıyor. İlk defa böyle bir vicdansızlıkla karşı karşıya kaldım.
- +1 yıl
Annem artık böyle bişi istemiyor. Bende dahil istemiyorum. Çünkü inanın artık içimden gelmiyor. Ben bütün duyguları düşünceleri herşeyi on vicdansızda bıraktım. İçimden hiçbirşey yapmak dahi gelmiyor. Annelerimiz cennet bilirsiniz. Göz yaşına dünyaya yıkarız ! Cennet kokulu kadını bile ağlattı. Ahının kralını aldı !!! İnşallah devran döner de mutlu olmaz..
- +1 yıl
Bakın hayatım boyunca hep acı çektim. Beni tanımış olsanız nasıl ayakta durduğuma hayret edersiniz. Bilirim herkesin derdi vardır. Ama benim canım buraya kadar dayandı. Bir arkadaş yazmış ki ah etme sende hata demiş. Canımı iyice sıktı !
- +1 yıl
Haklısınız teşekkür ederim yorumlarınız için. Umarım en kısa zamanda atlatırım
- +1 yıl
Görücez :(
Sevenin ahi tutar kardes..
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah..
+1 yılağlayanın malı gülene hayretmez..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu soruyu birebir sormustun onceden :)
09 Yorumla- +1 yıl
Evet sordum ama içim rahat değil. Yediremiyorum kendime çünkü canımız yanıyor..
Cevap sahibi+1 yılAramizda kansiz insan cok bir nedeni yokken bir anda seytana uyulup herseg bitirilebiliyo. Ama mutlu olamaz ahinizi almis sonucta
- +1 yıl
Tek isteğim bu başka hiçbirşey değil. Diyorlarki insanlık sende kalsın. Ben canımı yolda bulmadım !!! ..
Cevap sahibi+1 yılInsan gibi ayrilip gitseydi hatalarin oldugu zaman eyvallah ama boyle bir kansizlik kabul edilemez. Gidip onla ugrasmiycaksin tabiki. Eskisinden daha mutlu olcaksiniz ki o pisman olcak donmek istiycek donemiycek
- +1 yıl
teşekkür ederim yorumunuz için. Haklısınız. Sadece bir kişi şuanda kızda suç yok sende var diyor. Canımı sıktı
Cevap sahibi+1 yılHerkes herseyi der milletim agzi torba degilki buzesin. Ve bunlara alismak zorundayiz, kimseye kulak asma ve mutlu olmak icin birazcik gulumsemeye baslaa :)
- +1 yıl
Haklısınız. İnş atlatırım kısa sürede
Cevap sahibi+1 yılInsallah atlatcaksinizz ben eminim :)
- +1 yıl
İnşallah sağolun
+1 yılOlur çok mutlu
01 Yorumla- +1 yıl
Nerden biliyorsun?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?