sizi seven bi kızı neden terk edersiniz?
zamanında peşinden o kadar koşmuşsunuz kızda dört dörtlük kötü bi huyu vs yok.
zamanında peşinden o kadar koşmuşsunuz kızda dört dörtlük kötü bi huyu vs yok.
Beni tam even bir kız cıkmadı benim sevdiğim kız cıktı ama uymuyo işte sen onu seversin o sevmez o sever sen sevmezsin halbuki eger sevgili olucaksan sırf gönül eğlendirmek için veya kolumda kız arkadaşım olsun diye değil ciddiye alıcaksın ilişkiyi eger gönüldür beğenmedin mi ozaman böyle sevgili olaylarına girmiceksin ama erkektede olsun kızlardada olsun bu var sevmediği halde seviyormuş gibi yapıyorlar malesef
fazla gurur göte vurur derler.. benim 1 ay önce ayrıldıgım sözlümde senin kafadan gidiyodu.. yok ben haklıyım yok ben dogruyum diye.. ne kadar dil döktümse anlatamadım şimdi saçma sapan işlerle ugraşıyor habire geri dönmek için.. yani erkegi dinlemeden hüküm wermek olmaz.. ne yaptın bakalım adama..
hiçbirşey.
o ne yaptı çok merak ettim . bay doğru
dogru yanlış muhabbeti degil.. gittik istedik söz yaptık hiç bi kıza yapmadıgımı yaptım ama kadın arkamdan iş çevirip eski kız arkadaşımı bulup başka isimlerle kıza zarflar atmış işte onu unutamdın degilmi felan.. sonra bana başka kız isimelriyle gelip zarf atmalar acaba düşecekmi düşmeyecek mi .. sewdik yaw sadece sewdik bu kadar düşürürmü insan kendini..
hah.oda sevmiş ki yapmış bu mudur yani onu ne kadar sevdiğini aldatırmısın onu görmeye çalışmış klasik kız oyunları bu mudur yani.yazık
ewt walla çok yazık.. bunu yendi öğreniyorum ben daha .. yani eski kzıa giden ve bana gelenin sözlüm oldugunu.. ayrıldıktan sonra öğreniyorum.. we ben saf gibi o bana başka kız isimelriyle geldiginde bile hemen arar böle böle bi kız geldi haberin olsun derdim yaw.. çok yazık..
hı hı sen kendini böle avut sanki adam öldürmüş aldatmış.
Bacım Database kardeşin dediklerine katılıyorum... Bugün bende 5 yıllık ilişkimden ayrıyım ama onca yıl içinde hep benim kötülüklerimden konuşuyor ne zaman konuşsak. Yani ona göre hiö bir şey yok ama ben nedense katliam yaratmışım. Biraz kurcala suç bendede varmı die sana güzel gelen ona kötü geldi demek.
olabilir tabi mesela o sinirlenince küfürle hakaretler havada uçurdu bn alttan alırdım.
sürekli ben ilişkiyi toprlardım giyme derdigiymezdim evden çıkma dediğinde çıkmazdım .
şu kuzenlerinle konuşmayacaksın dediğinde konuşmazdım.
ben çok hatalıyım .
e başka birşey yok gerçekten yok.ona nedenini sorduğumda birşey söylemedi .istemiyorum bu kadar.
o istemiyorum dedi.
amin cümlemize
kız fazla ilgi sevgi gösterir sever bu yüzden herşeyini verir. sonuç oğlan kendini vazgeçilmez görür ne yaparsam yapıyım kız artık bana bağlı bırakmaz affeder bensiz yapamaz diye düşünür ilgisi azalır takmamaya başlar ve ilişki biter kız naparsa yapsın artık hiç bişey düzelmez.
özetle.
o kadar her ihtimali yazdım ne özetlesi be
özetledin diorum kıtlığın luzumu ne?
terkedilen sensen kim terkettiyse haklı baksana :D atar yapma anlamadıysak düzeltirsin ters ters cevaplar neyseeeee
bence eğer ilgiyi kesersen düzelir bendede öyle oldu
ne kadar süre
erkekler kizlarin pesinden kosar elde eder kiz onu sevmeye baslar hevesi gecer . yani onun icin sadece bi hevessin gibi .
Cevap
15Cevap
benim için sıradan cvb olacak pampa bellı bı sure gecınce ınsan doygunluğa ulasıyor sıkılıyor heyecan kalmıyor eskıden boyle değilmiş ilişkiler evlnesıye kadar aynı evde bıle yalnız kalamazlarmıs 3 yıldır okul acıldığı zaman aile babası modundayım :d halıyle sıkılıyorum ılerde yaşayacağım bısey kalmadı ne bhok yıyecem bende bılmıoom :d
Çok uydurmuşsun. Emile zola nın kemikleri sızlıyor...Öyle kız terkedilirmi be ?...Nikahı basıp evlenilir..
neden uydurmak gibi bir çabam olsun .
yaşadığımı sordum.
Neeee ? Senimi terkettti ? Vay adi herif ...Vay rezil...Utanmaz arlanmaz bir adaymış...
anlıyorum.
Aranızda ne yaşandı bilmiyorum ancak yapılan normal bir şey değil..Dediğin gibi ise mutlu sonla bitmesi gerekir...Gidene üzülme...çevrene bak...
Net sevmiyorumdur, artık idareten durması bile batar hale gelmiştir, bunun iylikle kötülükle alakası yok, olmuyorsa olmuyor
Zamanında da o erkekte seni sevmişti ama senin aklın bi karış havadaydı..bıktırdın adamı..
Bir anda değiştiği ve artık tanıyamadığım için. Çünkü benim sevdiğim kız değildir artık.
tek değişen yanı sizi sevmesi
Elde edilen şey değerini kaybeder bu bir..
İkincisi fazla ilgi göstermiş olabilirsin..
Bu çok usandırıcı bir hareket.
evet fazla ilgi.
artık dönmez mi.
dört dörtlük olduğunu düşünüyorsa sırf bu bile neden olabilir
hayır övünmüyor sadece ona karşı bi hatası yok
ikimizde birbirimizi seviyorduk. kız yine de terketti .. demek ki oluyor
Unutma ki hiç kimse dört dörtlük değildir. Eğer erkek düzgün bir tipse, mutlaka icine sinmeyen bir nokta vardır. Eğer zaten değmeyecek bir tipse, sevme onu bosver.
değmeyecek biri.
O zaman hiç kafanı takma,üzme kendini.
Ben onu sevmediğim için.
Belkide "Artık elde ettim, hevesimi aldım" gibi pis bi' mantık ile terk edilmiş olabilirsin.
sevmiyorsa niye çıkıyor(!) ne demekse artık?
Sevmiyorsa neden çıkıyor? Egosunu tatmin etmek için olabilir. Öyle bir şey yapmadığım için bilemiyorum haliyle ama bunlar hep tanık olduğumuz hikayeler.
Cidden çokça var
Sürekli bu tarz seyleri okuyorum burda
Büyüsü kacınca malesef olmuyor işte
elde edince büyüsü kaçmıştır.
Fazla değer verdiği için sıkılıyorumdur
her şey zamanında ve karşılıklı olduğunda güzeldir
hevesim kaçmışdır terkederim...
Tamam da o kız var diyede menüyedemi bakmayalım
yeterince faydalanmışımdır
Kim demiş terk ettiğimizi.
aradığımı bulalamamışımdır ondan
bizi sevdiği için