Sevgilisini yarı yolda bırakmış evliliğe ramak kala bırakan, sevgilisini başkasıyla aldatan, aldattığı kızı da kandan , yalanlar dolanlar süren bir kişi ilerde mutlu olabilir mi? Bu kızların hepsi iyi huylu ve ona zamanında çok ıyılık yapmış kişiler ise, bunların ahları tutar mı?
Cevabın nedir?
Mutlu gibi görünüyorlar ama umarım mutlu olamazlar. Yaşattıklarını yaşamadan, aynı acıları çekmeden ölmesinler. İnsanların hayatıyla, hayalleriyle oynayanlar mutlu olmayı haketmiyorlar. Kimse kimseyi zorla almıyor hayatına, binbir dil dökerek aman bırakma aman sensiz ne yaparım derken, kendi keyifleri için başkası uğruna terkedenler mümkünse mutlu olmasınlar. Evlenmek istiyorum seninle diyen, hayallerini çalan kişiler mümkünse hem mutlu olamasın, hem yanlız kalsınlar bir ömür ki başkasının canını da yakamasınlar.
Umarım yaşamamışsınızdır böyle bir şey.134 Yorumla
Soran+1 yılyasadım bende senın gıbı dusunuyorum , kesin olur bence kötü enerjı onları bulur bırgun :))
Soran+1 yılolurr emın gıbıyım benımkı olur ona kesın emınım
- +1 yıl
şöyle düşün en azından evlilik olmadan hayal kırıklığı yaşadın kötü ama aunutması kolay ya benim gibi olsan severek evleniyorsun 11 yıl evli kalıyor bir kız babasısın para bitince aşkta bitiyor türkiye şartları ailen için çaba sarf ediyorsun bir bakmışsın karın bir avukata gidip boşanma davası acıyor evinin kapı kilidi değişiyor maddiyat için cocuğu kullanıyor pisikojik baskı yapıp duruyor bunları yaşamadan bitmesi daha iyi
efe.163579@gmail. com
En İyi Cevaplar
neden yarı yolda bıraktıgı onemlı haklı yereyse kımse bısey dıyemez ama haksız yereyse ah alır ve buda ya bu dunyada ya da otekı dunyada yakasını bırakmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılhaksız tabıkı
Soran+1 yılmutlu olsa sevgılısı varken onabuna pas atmaz.
Gizli Üye(30-35)+1 yılaldatma olayını bilemem de kimse kimseyle evlenmek zorunda değil sonuçta denemişsinizdir olmamamıştır.. ayrılablir tabiki de. illa evlenmek zorunda değil ki..
01 Yorumla
Soran+1 yılson dakıkada ayrılmış kızla , ama benı ve svegılısını aldattı
Tabi ki olamaz ahanda benim başıma geldi aynı şey sürünsün köpek :)
06 Yorumla
Soran+1 yılne oldu nasıl oldu mutsuz mu şimdi?
- +1 yıl
Biz sözlüydük sonra bu mal bir kızla beraber olmuş tabi benim hiç bişiden haberim yok. Başka bir konudan tartıştık falan ben bitirdim ilişkiyi adam 1 ay sonra evlendi. Mahallemden ev tuttu tabi ben kızın hamile olduğunu sonradan duydum falan falan şimdi de illaki görüp duyuyorum rezilliğini :)
Soran+1 yılbuda benzerı sefersız bırlıkteyasıyormuş sevgılıyle , benımle tanıştığında benden kızı sakladı bır sure boyle soyle konuştıuk ama umıtte verdı serefsz hep yalan söylemiş şimdi de o kızla evlendi , ne buyuk aşk değil mi?
Soran+1 yılsenın çocuk çok pişman olur sana dıyım oyle evlilikten hayır gelmez.
- +1 yıl
Valla canım 3 yıl geçti üstünden hani pek umrumda olduğu de söylenemez. Her şerde bir hayır gerçekten varmış şayet benle evlenmiş olsaydı o kızın çektiği rezillikleri ben çekiyor olcaktım. İyi ki aldatmış iyi ki evlenmemişiz Allahın sevgili kuluymuşum. O yüzden hiç sıkma canını ciddiyim yaşayan biri olarak söylüyorum yaşadıkların çektiğin acılar hiçbirşeyi değiştirmiyor. Ha tek kötü tarafı 3 yıldır hayatıma kimseyi alamıyorum korkudan güvensizlikten
Soran+1 yılHaklisin ama korkma artik herkes o degil. insanlae farkli farklidir
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
41Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 897 cevap paylaştı.
+1 yılYarı yolda bırakan insanlar o yola tek başlarına devam etmeye mahkumdurlar. Ve sonu yalnızlık olan hiç bir yaşam mutlu sonla noktalanmamıştır.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKimsenin ahına gerek yok. İnsanoğlunun huyudur, bir kere yaparsan bir daha yaparsın.
21 Yorumla
Soran+1 yılevet
Başımdan geçen bir konuyu bahsedeyim isim vermeyim ben o esmeri kirli bedeniyle kabul ettim 3 yıl konuştum çok kez göz yaşı döktüm geceleri kolumda adı dahi yazıyordu sonra gurbet hayatım da beni aşdattığını duydum biraz acı çektim tabi kimseyi sevemiyorum sadece yaşattığını yaşamadan ölme dedim ve şu anda kullanılıp atıldığını duydum kuzeniyle bana laf göndermiş tekrar olur mu diye ben yalvardım o inat etti şimdi o yalvarıyor ben inat ediyorum gecikir ama kimsede kalmaz
10 Yorumla
+1 yılCezasını çekiyor zaten sürekli yalan söylemek zorunda kalmakla.
24 Yorumla
Soran+1 yılçok doğru
Soran+1 yılbu arad bu foto size aitse gercekten yakışıklı bırısınız :))
- +1 yıl
Evet bana ait teşekkür ederim :)
Soran+1 yılkusura bakma ben oyle kimseye bakmam ama bir an dikkatimi çekti
Olurlar. Hem de oyle bir olurlar ki iyi bir insan olmaktan nefret edersin. Ben de onlar givi vicdansiz merhametsiz duygusuz olsaydim dersin
10 Yorumlaolmaz bence olursada birşeyler olur yani yukarıda allah var hadi bu dünyada mutlu olsun öbür dünyası var bunun
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBirinin ahını alıp ötekisiyle mutlu olmak zordur...
30 Yorumla
+1 yılBunları yapıyorsa kimseyi umursamıyo demektir. Bu kafayla gidip ilerde pişman olmazsa mutlu olur , pişman olursa da içinde hep kötü bir his kalır.
00 Yorumla
+1 yılTopla kendini. olucak sin. bu gecicek ama zaman akicak. yaşadığını şey kolay değil. iyi düşün iyi olsun
00 Yorumla
+1 yılAa canım beni anlattın sen :) Bence tutar inşallahda tutar dua et bol bol
018 Yorumla
Soran+1 yıledıyorum hemde hergun benımle bırlıkte baskasıda edıyor bayaa eden var :))
- +1 yıl
Benimkide senin ki gibi şerefsizin teki yapmadığı kalmadı :)
Soran+1 yılmutsuz olurlar
- +1 yıl
İnşallah abisinin baldızıyla aldattı bide.. istemeye gelmişlerdi herşey yolundaydı sonra o kıza gitti.
Soran+1 yıltutar sen bekle olur ınsaşşalh zaten genelde aldattıkları kız çazgır çıkıyor
- +1 yıl
İnşallah canım benim ki ah değil de o kızla mutlu olmasını istemiyorum rabbim onun pişmanlığını gösterir bana inşallah bide abisinin baldızı belki ayrılmaz da evlenirler bilmiyorum bir o kızla yapamaz diyorum bir de ayrılmazlar evlenirler diyorum of :(:
Soran+1 yılBeljide beraber oldu kizla kiz oynaksa.
- +1 yıl
Yok olmamıştır kızın günahını almayalım şimdi
Soran+1 yılbırlıkte yasadıklarını bılıyorum ne yaptılar peki
Soran+1 yılbenımkı bırlıkte yasamış.
- +1 yıl
Çok üzüldüm senin adına inşallah sana bunu yapanın adını bile hatırlamayacağın biri çıkar karşına. Benim ki aramz bozukken o kızla konuştu sonra abisinin evinde falan karşılaştılar bnde ilgisizliğinden dolayı ayrldm sonra gitti o kızla çıktı ve mutlular
Soran+1 yılsagol canım , amin , benım durum cok baska sevgılısı varken benle konuşmuş serefsızz , bunca sure aptal yeeıne konulup yalan dınlemişim hep.
- +1 yıl
boşver umursama artık evlenmiş gitmiş unutmaya çalış
Soran+1 yılevt unutmeya calışıyorum ama yaptığı cok agırdı
- +1 yıl
benimki daha ağırdı çok kötü günler geçirdim çok şükür şimdi iyiym 1 ay oldu
Soran+1 yılevt boşverelım yaa boyle yapanlar mutlu olamaz enım gıbıyım cok ornek gordum cevremde.
- +1 yıl
bende öyle canım ben kimsenin mutsuzluğınu istemem kimsenin bişeyinde gözüm yok ama bana yapılan çok kötüydü ALLAH'A havale ediyorum bol bol dua et sende namaz kıl ALLAH hep bizimle
Soran+1 yılinşşall canımm , olurr
+1 yılbeni yarıyolda bırakan kızlar oldu nedense bırakıp duruyorsunuz aynı şey size yapılınca ağlayıp sızlanıyorsunuz nasılmış...
01 Yorumla
Soran+1 yılarkadaşım evlilik aşamsında bırakmış sevgiliyken değil
Umarım olmazlar :) Herkes hak ettiğini bulmalı bence Bu dünyada ki Hatalarını anlasınlar.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe ekersen onu biçersin hesabı ileride elbet onların da başına birşey gelir
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin.
Tutabilirde tutmayabilirde ama ne demişler ne ekersen onu biçersin bu dünyada çekmezse yasamazsa bilki ahirette sorulur hesabı
00 YorumlaOlur niye olmasın ben bütün kız arkadaşlarımı yarı yolda bıraktım şu an gayet mutluyum
029 Yorumla
Soran+1 yılde get sen ne yaptın ki?
Soran+1 yılşerefsizsin sen o kız ne ah etti sana kımbılır ilerde tutar sende hapı yutarsın mal gıbı :))
Soran+1 yılSen hıc utanmadın mı kızı bu şekılde ırakmaya karakterlı adam kıza sahip çıkar sen tam bır motormuşsun erkeğin motor ve sapık versiyornu , Allah kimsenın başına vermesin senın gıbılerını , şimdilik mutlusun bakalım ılerde :))
Soran+1 yılsen dalma mı geçıyorsun benle
Soran+1 yılşerefsizsin ama farkınaysan sen erkek gorunumlu bir yaratıksın yazık sana senın seven o kızlarada imşallah sonun kötü biter bende sana ah edıyorum.
Soran+1 yıldalga gecme bee.
Soran+1 yılsen benım ruh ıkızımsın ıyıkı varsın evlenelım hemen.
Soran+1 yılwalla borcum var madem tanıştık bana bıraz borç versene :))
Soran+1 yılsen de para ne arar çulsusuz bellkı :) bensenı paramla ezerım.
Soran+1 yılLaylay lommm ;))
Soran+1 yılkımsın l*n sen
- +1 yıl
Benim ciddi düşündügüm kız vardı. Beraber olmak istedi bn hem zina hmde kızla hertürlü sey başımıza gelir ihtimali ile yapmamaya karar verdim. Kız sen benle ciddi düşünmüyomusun niye yapmıyısun dedi :) ikna edemedim onu. Neyse ilişkimiz devam etti tam son babaya ssöylme aşamasına gldi kız yarı yolda bıraktı buna ne diyeceksiniz. @Soran Yapsam daha iyi olacaktı sanırım sonrada bırakacaksın o karakterdekileri. İyi yapmışsın @cavenaghi
Soran+1 yılo kızda degısık miş acaba aldattığın için mi yarı yolda bıraktı, sen cavenaghi boşver o atıyor.
Soran+1 yılgelirsem agzını çartt diye yırtarım :))
Soran+1 yılevet gelrısem gorrusun
+1 yılYasattiginizi yasamadan olmeyeceksiniz. Efendimizun hadisi. O yuzden ahlar elbet tutar
10 YorumlaKimisi çok bağlanır, olamaz
Kimisi tamamen bağlantısını kesip unutur mutlu da olur.00 YorumlaOlur inadına olur kimse kimsenin yolundan gitmek mecburunda degildir herkezin kendi yolu var kendi yolunu cizebilir
00 YorumlaAllah bilir kimin ne olacağı belli olmuyor bu hayatta. Şunu unutmayalım ki bu hayatta her şey mükemmel gitmiyor, mutlaka sıkıntılar çıkıyor hayatımızı ona göre yönlendirelim.
00 Yorumlakendi gibi başkasını yarı yolda bırakan bir kızla yahut bir erkekle evlenirse mutlu olabilir
00 YorumlaDevir onların devri arkadaşım öyle insanlar mutlu oluyor malesef
00 Yorumlabu dünyada yaptığın kötülüklerin aynısını yaşamadan göç etmeyeceğiz bunu bilmen yeterli
00 YorumlaDüşmez kalkmaz bir Allah tır...
30 Yorumlakesin tutar
28 Yorumla
Soran+1 yılya tutar zaten ben emın gıbıyım
Soran+1 yılçocuk bır yıllık ılışkısı sonucu benle tanıştı ve bırakmadı banada yalan soyledı sevgılısını sakladı , boyle bır adam mutlu olur mu?
Soran+1 yılsöyleki kız çirkef bir kızmış, ben o kızın tamamen tersiyim ona verdiğim deger ölçülemez ayrıca kızdan daha güzelim , her yönden ondan ıyıyım ama o kızla birlikte yaşamış işte bir kere.
Soran+1 yılpislik eski kızı evlılık aşamasında bırakınca bunda vicdan yaptı boyle biri mutlu olamaz.
Soran+1 yılşimdiki svegılıyle evlendi, eski sevgılıylede saçma bır bahaneden ayrılmış gereksiz bır bahane aslında kızı telefonda bırakmış. şimdiylede bırlıkte dost hayatı yasadı zaten sonra benle tanıştı benden o kızı sakladı ,
Soran+1 yılben öğrenınce bır daha konuşmadım oda yenı evlendı aslında hemen evlenemsi tuhaf
Olur kimsenin ahı kimsede kalmaz. Mutlaka çıkar
10 YorumlaAlma mazlumun ahini cikar aheste aheste
20 YorumlaTutar tabiki. Kimsenin ahi kimsede kalmaz
00 Yorumladesene nanayı yedik... .(
00 Yorumlaah almış ise elbet çıkar bir yerden
10 Yorumla
+1 yılMutsuzluk üzerine mutluluk kurulmaz
00 Yorumla
+1 yılhiç birşey olmaz çatır çatır mutlu olurlar.
09 Yorumla
Soran+1 yılbakalım aldattığı sevgılıyle evlendi, bu kişi mutlu olursa bende kraliçe elizabetim ))
- +1 yıl
tabi ki elizabet olucaksın. millet gitti aya sen kaldın yaya.
Soran+1 yılyoo ne alaka sanki bunu yapınca aya mı dıyorlar çok matah bırseyde , istesem ben ne kötülükler yaparım kafam o konularda çok ıyı basar ama yapmıyorum yanı yaya mı olıyorum , peeehhh
- +1 yıl
kötülük yapma sen iyi ol. boşver. yalnızlık ta iyidir. buralarda takılırsın :)
Soran+1 yılwalla boyle pislikle takılacağıoma yanlız olurum daha ıyı bu adamlar mutlu olamaz şuraya yazıyorum evlilik sevgililiğe benzemezzzzzzzzzzzz. :))
- +1 yıl
olgun kadının hali başka oluyor tabi.
Soran+1 yılanlamadım olgun kadın ne alaka?
- +1 yıl
yaş 25-29 görünüyorda o alaka.
Soran+1 yılolabılrıde bunun olgunlukla ne alakası var , önemli olan kafa yaşı bence , yaş maş fasa fiso.
Ah almayın derim.2 yıldır yüzüm gülmedi be:D
10 Yorumla
+1 yılOylede bir tutuyor ki anlatamam
00 Yorumla
+1 yılEden bulur knk bu döngü hep vardır.
00 Yorumla
+1 yılO ahlar tutsun tutmali. mutlu olmamalilar !
00 Yorumlaoluyo valla eski sevgilimle gayet mutlu
00 Yorumla
+1 yılInşallah mutlu olmazlar
00 Yorumla
+1 yıltutar neden tutmasın D:Dd:Dd
00 YorumlaOlmuyo işte. Olamıyoz
00 YorumlaBen hep yarida birak ama cok mutluyum
00 Yorumla
+1 yılOluyorlar öyle bir güzel mutlu olurlar ki
00 Yorumla
+1 yılAranızda birliktelik oldu mu?
05 Yorumla
Soran+1 yılyoo
Soran+1 yıldıger kızla olmuş.
- +1 yıl
az çok anladım.
Iyi günler.
Soran+1 yılaferın hamster
- +1 yıl
kendine iyi bak yaşıtım gizli.
Istersen içeri gel:)))
Alma mazlumun ahini cikar aheste aheste
10 YorumlaMutlaka tutar
10 Yorumla
+1 yılSonuç ne oldu? Benzer durum yaşıyorum
00 Yorumla
+1 yılO ah öyle bir tutar ki, bir daha zor toparlar.
00 Yorumlaerken bırakanlar pek mutlu olmuyo bencede olmaz
00 Yorumla
+1 yılHayır
00 Yorumlasanmam olacaklarını
10 Yorumla
+1 yılBence olmaz.
10 Yorumlatutar :)
10 Yorumla
+1 yıliflah olmaz
10 Yorumla
+1 yılolamaz
00 Yorumlaolamaz.