3 aylık kısa ama dolu dolu bir ilişkimiz oldu herşey güzeldi ama ansızın bitirmek istedi sebepsiz..sordum söylemedi anlaşamayız dedi kaçtı.son mesaj olarak ah ettiğimi günde beş vakit beddua ediceğimi yazdım ve bende bitirdim ve yakşalık 3 ay oldu biteli ne bende ne onda ses yok çok gururlu sizce sonuç ne olur...
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılAn itibariyle benim de araştırdığım ve ben daha döner mi diye düşünürken geri dönüş yapmış burçtur. Anlıyoruz ki aslan erkeği döner. Şahsi düşüncelerime göre:
1) Geri dönüş süresi 1 haftayı geçmez. Çok sabırlı olduklarını düşünmüyorum.
2) Geri dönüş için gerekli malzemeler: Sevmesi, sevildiğini ve değer verildiğini hissetmesi, ilişki süresince yeterince ilgi gösterilmiş olması (ayrılık sürecinde o ilgiyi, pohpohlanmayı arıyorlar) ve son olarak "her zaman ben haklıyım" düşüncesini unutturucak kadar zaman verilmiş olması.
Lakin unutulmaması gereken bir durum vardır. Aslan erkeği çok gururludur. " Yalvarırım beni affet. Tülaaay ben sensiz yapamıyoom. Nolur geri dön." gibi cümleleri olgun bir aslan burcu erkeğinden duymak çok beklenesi bir şey değildir.70 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılben bir aslanım sevgilimde öyle ve şu ki ilişki ip üstünde diyebilrim 4 yıldır hep öyle tutkuyla seviyoruz okadr seviyorum ki onu anlatamam hani kelimeler yetmez diyebilirim anlatmaya ki oda öyle ama o yürüdüğümüz ipten düşmeye çok kalktık çnkü o yaptığım hata küçük bile olsa arkasını dönmeye kalkar ben tutarım hep bilirim huyunu oda ben gibi çnkü gidersem dönmem oda öyle oda bunu bilio aslan burçları fazlaca ben diyebiliyor eğer canını acıtıyorsan bitmiştir canı acısın istemez çnkü ama burçlada çok alakası yok diyebilirim kişilik meselesi ama aslan severse çok sever gidersede tam gider bizim ilişkimizden söylüyorum:)
312 Yorumla
Aslan+1 yılhmmm yaşanmışlıklar anılar var bence birazda kişilik meselesi bence üzülme hayırlıysa eğer senin için Rabbim verir onu sana geri
Aslan+1 yılözel ve kötü bir sebep değilse neden ayrılıdnzda sen acı çeksin sitiyorsun
Yay+1 yılsebepsiz inan buna son haftalarda sürekli sorun çıkarıp bağırıp çağırmaya başladı kızıp rencide ediyordu sudan sebeplerden en son bağırdığında hiç ses vermeyip telefonu yüzüne kapattım oda bitiş sebebi oldu:-(ama sonradan öğrendiğim kadarıyla aile baskısıda varmış oda kolayına kaçıp kısa yoldan kaçtı:-(
Aslan+1 yılhmmmmm anladım çokta kötü bir sebep değilmiş aslında bence sorun etme seviyorsa döner bende baya kötü bir sebep var sandım canım bence burda aslan erkeğinin özeliiklerinden değilde şöyle düşün sana olan sevgisi eğer tak ederse döner dönmese bile canı çok yanar sen bişi yapmasanda sen yeterki yolunu koru yerini bil
Aslan+1 yılolsun arkadaşım sen sıkma tatlı canını hayat bu ne kadar seversen sev bazne sebepsiz şeyler yaşayabiliyor insan sen böle ağır dur yoluna bak bir süre çok üzülceksndir ama geçer zmanla alışırsın zor oluyor ama alışırsın çocuk dönersede en azından bu duruşundan dolayı senden değerlisi olmaz ama mesaj arama falan hiçbir hareket yapma
Aslan+1 yılrica ederim önemli olan yardımcı olabilmek :) bana özeldende yazabilrsn tabi güncelleme yaparsan oda gelir dileirm herşey güzel olur GÖNLÜNCE olur inş:) güzel dileklerin için teşekkür ederim inş herkese nasip olur öylesi:)
Koç+1 yılSeven aslan erkeği gitmez gercekten sevdıyse iki gunde olsa bir ayda gecse döner yazar bir bahane bulur ama aslan erkeği üç aylık zamanda aşık olmaz seni dener hep oyunlarla bunlara gelmıcen 4 yıldır benım hayatımda aslan erkeği var bir sekılde döndü hep bitti dedı yazdık arkadas gıbı yanı bagımızı her seferınde koparmadık aslanı ellere vermıcen gitti diye mücedeyi elden bırakmıcan egolarını gururunu oksican kaçar aslan dönmez unutma o ormanların kralı ve kedi yapmak elınde ha bırde baglamak için aslanı kendını guclu cekıcı sexsi kadın olarak gostetıcen gittiyse senı engellemedıyse whatsaptan duruma kendı resmını koyup ya arabada muzık sesıyle yolda gıderken yolu cek bira şişesini koy yani yastaymıssın ama eglenıyor izlemi ver aslana hayatını merak ettır biriyle sakın kıskandırma sonrası dönecek ben yasadım bir cok kez dondurdum zaman işte arkadas olarak konusalım de rahat bırakma fazladada sıkma baktın yola geldi sevgılın gıbı davran hafıften bunlarla kesın doner
+1 yılAslan burcu erkeğiyim,kendimden söyleyim birini sevmem zordur ama seversem öyle liseli aşk gözüyle bakmam,ram severim,yani öyle zaman geçirmek adına birlikte olmam ileri de bir hayat kurma gözüyle bakarım kadınıma.Ama köpek gibi sevsem de birini bir hatasını görünce silerim ,ama ben haksız isem köpek gibi de yalvarmasını da bilirim geri dönmesi için.Bir hatanı görmüş olabilir ve şöyle bir huyumuz vardır içimize kapanırız kimsenin hatasını yüzüne demeden çekip gideriz
1010 Yorumla
Kova+1 yılBöyleyizdir bizler,aileye karşı olan tavrımız olsun,sevgiliye karşı olan tavrımız olsun,dosta karşı olan tavrımız olsun.Sevgiliye karşı aslan erkeği öyle ciddiyetsiz bir şekil de liseli aşkı gözüyle bakmaz,bakarsa kadınım gözüyle bakar.Ama dediğim gibi tek bir hatadan kendinin acı çekceğini de bilse o hatayı affetmez
Kova+1 yılHayatın bize yaşattığı zorluklardan olsa gerek
İkizler+1 yılhemen unutabiliyo musunuz kafanızdanda silebiliyo musunuz o kadar cabuk bi sürede:)
Kova+1 yılBen 15 yaşında aşık olup bir defa sevdim 1 seneye yakın bir ilişkimiz oldu,yalvardığım çok zamanlar da olmuştur kendisine ama tek bir hatasından ertesi gün unuttuğumu bilirim,şuan soyadını bile hatırlamıyorum
Koç+1 yılBende br aslan erkegiyle beraberim yedi aydır. İLK AYLAR beni bırakıp gitmek icin her sey yaptı amma ben tutdum onu kustuk bir haftadan dondu dayanamadı artık ne kadar kavqada etsek beni bırakmıyo donuyo.. Biliyomusun aslanın qruruna dokunmaman lazım kavqa bile etsen altdan almalısın sen ona beddua etdiyin icin donmez.
Başak+1 yılGeri geldimi aynı bende o durumdayım 🥺
Boğa+1 yılYemin ederim ayni durum bende bir aslan erkeyiyle ciktim benden baya buyuk ve defalarca ayrildik baristik gitmedi gidemedi bi turlu en sonuncu ayrilmamiz ben gidip geldiyin yerin hesabini vermem bana nereye gidiyosun diye sorma isim varsa vardir geleceyimizi goremiyorum bunlar ilerde cok sorun olucak dedi ve gitti ve bir hafta sonra acil bir yere gitmem gerekiyodu taksi bulamadigim icin aradim beni gotururmusun diye komsuyuz bu arada tamam deyip atladi geldi geri kendim donerim dedim yok dedi bir hafta olmustu ayrilali arabada yine elimi falan tuttu bi tuhaf oldum sonucta ayrilmisiz elimi niye tutuyosun dimi sonra o gunun aksami konustuk telefonda ben aradim pismanmisin dedim evet pismanim durduk yere bitirdim iliskimizi ama artik nafile dedi gec hersey icin dedi donmeyi birlikte olmayi dusunmuyorum yine ayni seyler olucak dedi ve bir haftadir hic bir sekilde haber yok surekli profil fotosu deyisiyo engellemedi beni bende engellemedim numarami gah silip gah tekrar kaydediyo kendi kendine neden boyle seyler yapiyo anlam veremiyorum ama basta aileside beni kabul etmiyodu guya sozde kabul ettirmisdi ailesine bence yalan ailesi kabul etmediyi icin bahane buldu kendince simdi hergun gorduyum adami bir haftadir goremiyorum calismadigi halde sabah cikip teee aksam geliyo eve karanlikta sureklide profilinde yazili resimler paylasiyo mesela dun paylasimi su sekildeydi BAZEN EN İYİYE ULAŞMAK İCİN EN KOTUSUNDEN GECMEN GEREKİR bu yazininda ne anlama geldiyini bilmiyorum bugunde burcuyla alakali resim koymus surekli profil fotosu deyisiyo her gun
bende aslan burcuyum yükselenim de aslan. tam aslan erkeğiyim yani. kişilikte önemli tabi ama öyle ciddi düşünmeyeceğim bir kızla ilişki yaşamam. aşkı sevgiyi doruklarda yaşarım. öyle orta halli bir ilişki yaşayamam yani. sevdiğimden tabiki de ilk hatasında ayrılmam. ama bu hatalar devam ediyorsa ve artık canımı çok fazla yakmaya başladıysa bırakır giderim ne kadar sevsem de. ve evet kafamda bitirdiysem o kişiyi asla geri dönmem.
72 Yorumla
Terazi+1 yılozele gelirmisin acil
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
9Cevap
Cok merak ettim döndūmü? 1 yil olmus sen yazali, ayni durumdayim. Benimki aslan, yukseleni başak. Iki Kere beni o terk etti, ikisindede 3 hafta sonra aradigim senmissin, duygularimdan eminim diyerek döndü. sevildiginden emindi. ama ben bir turlu emin olamadim. Bir senedir birlikteydik. aramizda tensel kimyamiz cok gucluydu. hickimseyle yasamadiklarini benle yasamisti. soylenenin aksine hic ama hic kiskanc deildi.35 yasinda ama gercek aski hic tatmamisti. Ask nedir bilmiyordu. En son ayrilmamizdan bu yana iki ay gecti, beni cok kirmisti.(farkindaydi, itiraf etti) ama ben hazmedemedim yaptigini grurunu ayaklar altina alacak bir hareket yapip terkettim onu. hic beklemedigi bir sekilde, hic beklemedigi bir anda. sonra pisman oldum, iki gun sonra yazdim bana dediki" hata yaptim, aptallik ettim biliyorum, ozur dilerim ama beni paspas gibi ezdin ben bunu affedemem.. Herkes yolunda dedi.
Beni bloke etti.. 3 hafta sonra engelimi acti.. tekrar yazdim, ozledigimi soyledim, dön dedim.. kabul etmedi.. benden data iyisini bulmani temenni ederim, muhtesem bir kadinsin ama ben sana asik degilim dedi. veda etti.. engellemiyor, silmiyor, onceleri storylerime bakiyordu artik bakmiyorda, ailesinede ara verdik biraz demis, onlarda silmediler beni, halâ takipteker.. anlayamiyorum , kafayi yicem. Donecegini dusunuyorum, umutlaniyorum, hergun takip ediyorum ama yazmiyorum.(cok gururluyum) donmeyecegine ikna olsam ben silecegim onu. Ama cok umut ediyor, cokta aci cekiyorum21 Yorumla
Yay+1 yılGörüyorum ki sen de benim gibi yay burcusun. Biz biraz dengesiziz. Gidip gidip gelebiliyoruz. Aslanları yoruyor bizim bu dengesizliğimiz. Bir de yalvarış yakarış onları daha da soğutuyor. Bir kere akıllarında bitirdikleri zaman çok acımasızlar. Ben de bir aslan arkadaşımla arkadaşlığımı bitirdim ve şimdi çok pişmanım, nasıl dönsem ne desem bana merhamet eder diye düşünüyorum ama birini bitirdikten sonra onun ne kadar merhametsiz olduğunu da biliyorum. Şimdi cesaret edemiyorum karşısına çıkmaya. Yay biraz şu dengesizliğini bıraksa biraz daha tahammül etse aslanın alınganlıklarına belki mükemmel çift olabilirler gerçekten.
bana kalırsa bunun burçla alakası yok. Eğer ki ortada çok çok önemli sadakatsizlik şerefsizlik gurur kırıcı ne bilim saygısız işte umursamaz bir durum yok ise karşı taraf adım atsın atmasın barışma yoluna gidilir. Aksi takdirde ya hayatında ikinci birisi vardır onun için terk etmiştir bunun içinde bahaneler yaratmıştır ya da seks odaklı birşeyler yaşayamayacağını anlamıştır kısayoldan uzanmıştır..
70 YorumlaEvet kızlar bende 2 ayı gecti konusuyorduk hersey güzeldi. görüştük cağirdı beni . ondan sonra bir baktım sovuk aramiyor sormuyor. bende neden bole davran dını sordum. bana mesaj attı demiski. bizim seninle imkansız , ve inan buna bir his yok bende durum bu demiş. ama bastan beri sana aşığım seviyorum diyordu. iki lafinin biri aşkimdı ne oldu bilemiyorum... neden imkansizdı ben bir evlilik geçirdim bitmisti o hic evlenmemiş biriydi . buna cevabınız nedir acaba. ama benle sanki resmen oynadı son görüşmemizdeki ilgi alakada vuzedi yine ama 😕
11 Yorumla
Boğa+1 yılOf bu benim gerizakalı partnerim resmen yaa
+1 yılaynı şeyi yaşıyorum şu an. 1.5 ay çıktık bizde. pat diye benden ayrıldı. sebep de şu : beni kırmamak üzmemek için çıkmış benimle. pişman etmeyi çok istiyorum. geri dönmesini de çünkü çok özledim. 10 gün oldu ayrılalı. ilk ayrıldığımız da bir mesaj attım ondan sonra da hiç mesaj atmadım. bekliyorum. dua da ediyorum her zaman. inşallah geri döner.
21 Yorumla
Boğa+1 yılKız yeminle aynı he hatta boş vakti yokmuş bni üzmek istemiyormuş ve şimdi de karşısında ağlamadım dik durdum diye annesini öldürmüşüm gibi davranıyor
Ben aslan burcu erkeğini seviyorum.. Çok ince düşünürler. Takıntılı insanlardır. Karşısında yalvaran kadın istemezler hep güçlü kadın isterler.. Oysa ben Balık burcuyum.. Bugün ilişkiye nokta koydu.. Ben kabullenemedim tabii.. Aradım ağladım sevdiğimi söyledim.. Her cuma görüşürdük. Bana bir daha arama dedi. Son bir şans istedim.. Oysa birgün bitecek ne şansı dedi. Bense bitecek zaman şimdi değil dedim.. Ağladım yalvardım. Sonuç mu kızlar bu ayın 23 ünde göreceğiz.. Ama o tarihe kadar aramıyacak sormayacağız. Yani Aslan burcu erkeği sözünde durur.. Çok acı çekiyorum. Balık iseniz aslan burcu erkeğinden uzak durun derim.. Sevgiyle kalın...
74 Yorumla
Koç+1 yılGorusucekmisiniz? Bende bir aslana asıgım amma birden deyisti ne yazıyorumsa cevap vermiyo blokada atmıyo anlamadım gideyimmi diyorum susuyo git demiyo napıcam bilmiyırum o beni engellemisti bir haftadan dondu amma sitem ediyodu beni bir gun aradın sonra aramadın dedi bende onj sevdiyim icin.
Terazi+1 yıl@Aytekoç ozele gelirmisin durumumuz ayni
Balık+1 yılAyni durumdayiz ve artı engellendim
+1 yılBenin hayatima hep aslan burcu erkegi cikti. Artik ezberimdeler… kim ne derse desin. Aslan sevildigini hissederse, pasa pasa döner. Yok burcmud yok dönmezmis alakasi yok. Cok istemek lazim. Kavgadan uzak durmak lazim, gurur yapamasiniz. Hatali sizseniz. Hep altan alin hep arada sirada halini hatirini sorun. Özel günlerde hissetirin onlara. Inanin bunlari yaparken. Hep postive kalin. Bazen bi kac ay bazen bir yil ama dönüyorlar … !!! Baska yerde sevilmedigini ablayinca , size daha cok güvenmye basliyor. Bu yüzden hep sadik kalin onlara gurur yapmayin ama cokta bogumayin.
40 Yorumlabenımkıde aynı bende koc burcuyum sureklı alttan aldım sureklı ılgı ıstıyo cok kıskanc 2 dk yazma kıyametı koparıyo ama her bulusmamızda cok guzel vakıt gecırıyoduk 4 5 kere ayrılıp barısıyroz yanı ne ne bırakabılıyoruz nede ayrılabılıyoruz ayrılsak maksımum 4 gun vazgecemıyoruz ıste hayal kuruyodu sureklı bende kapılıyodum ıste evımız mustakıl olsun felan gene gelecek 4 gun sonra ama kabul edermıyım bılmıyorum nereye kadar edecem sonucta salak bırıyle cıktı basına bela oldu onla ugrasıyor ama ASLANDAN KORKUN COK YORUYO VE seviyor HELEKI KOC KADINIYSANIZ
42 Yorumla
Koç+1 yılYardımcı olırmusunuz
Boğa+1 yılYavrum koç kadınıyım ve 2 kavgamızda da alttan aldım son kavgamızda alttan almamı istedi almadım ve gitti ve bana dediği şey şu 2 gün sonra geri dönüceksin o yüzden bunları ss alıyorum ve hani kavga sebebimiz bana zaman ayıramamasıydı sırf ben alttan almadım ve dik durduğum için karşısında deliye döndü ve işi inada bindirdi asla geri dönmem bana yazıcaksın diyip 1.5 saat sorna stme yanıt verdi şimdi de takipten çıkıp çıkardı ve bana dediği şey şu stlerimi görüp üzülmeni istemiyorum cidden soğudum ama o sözden sorna ske ske geri dönmesini istiyorum
+1 yılBen dişi aslan o erkek aslan evet bu iliski çok sıkıntılı söyleyeyim geri döner mi bilmem çünkü ben su an terk ederken yazıyorum bunu. Ama eğer dönerse de kardesim kibir ve egosuyla gururunu kırmaya devam edecek söyleyeyim. Evet çoğu davranislarimiz ayni ama ben hiç bir zaman onu aşşağilayıp zor duruma düşürmemisken herkesin içinde hergün gururunu kırıyorsa artık terk eder giderim daha da dönmem bana ulaşamazda artık dönmesin yürüdüğum yoldan da yürümesin zaten. Ayrica ben onsuz da pek ala bir bayan olarak eyvallah çekmeden yaparim yasarim bu hayati o orman kralı olmaya calisan ama dengesizler kralı düşünsün bakalim!
40 Yorumlaaslan burcu erkeği çalıştığız ortamda bana ilgisini belli ediyordu çok fazla dikkatimi çekmiyordu , sonrasında konuşamaya başladık benim işim çok yoğun sana vakit ayıramam seni üzmek istemiiyorum seçimi sen yap ben çekilmez biriyim diyordu 1 ay bu şekilde konuştuk , bazen çok ilgili maço bazen cevp geç yazıyor soğuk tersleyici konuşuyor , ben ikizler burcuyum tez canlıyım benimle ilgilenmeyip mesaj yazmadımı senin hayatın işin bana yer yok gibi bitiren msjlar atıyordum sonra pişman oluyordum , yazıyordum gülüyordu sitem ediyordu , mücadele ettim bunun oda farkında , görüşelim dedim bir gün vakit yok dedi cvp yazıyorum tersliyor , gitde demiyorsun kalda birsey söyle yoluma bakayım ozamn dedim 4 saat sonra sıkılmadınmı yazdı dalga geçer gibi mesaj attı, dedim midemi bulandırdın değmezmişsin çok boş saçma sapan bir adammışsın yazdım , düzgün konuş canımı sıkma dedi engelledi , aynı oratmda denk geliyoruz tarafına bakmıyorum ama o bakıyor gibi bir ilgisi var dönermiiiii
13 Yorumla
İkizler+1 yılAslan burcu erkegi biraz egolu ve kibirli oldugu icin sürekli kendini yukseklerde gorur ya ama eger sevildigini düşünuyorsa sevmese bile geri doner onlarin sevmekten cok sevilmeye ve pohpohlanmaya ihtiyaci var
+1 yılastrolojk olarak, her aslan bir olmadığı için sevgilinin karakterine (doğum haritasına) bağlı
aslan gururlu olsa da, dünyadaki hiç bir aslan aynı değildir.53 Yorumla- +1 yıl
ben paslandım. yıllardın doğum haritası bakmıyorum. Sonran oğlak burcunun genel özelliklerini bile anlatamam :) ama işte olayın sadece güneş burcuyla ilgili olmadığını biliyorum :)
erkeğini bilmiyorum ama benim annem aslan burcu,bunlar ben bilirimci oluyor ,konuşmaları çoğu zaman öğüt verir gbi birde sevimli olurlar genelde insanlar sever bunları ,dönedebilir sadık bir burç bence
12 Yorumlaaynı dert bendede var aslan burcu bir sevgilim vardı 3 aylık ilişkimizi ben ilgiden baskıdan sıkıldım diyerek bitirdi birgün sonra başkası ile çıkmaya başladı ayrılalı 1hafta oldu 1kez aradım çok yüzsüzsün arama beni bitti dedi sonra 1kez daha aradım açmadı çok seviyorum onu döner mi diye bekliyorum döner mi acep:(
11 Yorumla
Terazi+1 yılsenin burcun ne
+1 yılSenin burcun ney?
Aslan burcuyla olan durumun hakkında bir kaç şey soyleyebilirim o zaman...14 Yorumla
Yay+1 yılYay Burçları Terazi ve Kovalarla İyi anlaşır. Balıklarla Arası hiç iyi gitmes. başlasa bile zordur. Diğerinin sana dönmesi içinse ayrışma noktası sebebler analliz edildiğinde ösyleyebilirim.
Koç+1 yılbana da yardımcı olabilir misin peki? benimde sevgilim aslan burcuydu ayrılalı 10 gün oldu. geri dönmesini istiyorum. bende koç burcuyum.
burçla ne alakası var adamsa eğer döner değilse dönmez
21 Yorumla
Oğlak+1 yılasıl adamsa dönmez bence. neden ayrıldığının önemi yok. tükürdüğünü yalamamalı bence.
+1 yılaslan burcu erkeği geri dönmezde olay burçlardan ibaret değil gururluysa dönmez bi kere
03 Yorumla
İkizler+1 yılbenim burcumda aslan ben dönmüyorum oda aslandı oda dönmemişti ama kişilik meselesi bu ya
Ayni seyi bende yasadim merak ettim dondu mu acaba?
00 YorumlaBende aslan burcuyum inanmam ama onun sevmediği bir yanlış yaptysan ne yaparsan yap geri dönmez sanrm,
01 Yorumla
+1 yıl"son mesaj olarak ah ettiğimi günde beş vakit beddua ediceğimi yazdım"
Acizliğine acıyıp mı geri dönecek yani bu adam, peh.12 Yorumlaya ben koç burcuyum o aslan burcu. beni çok çok yıpratıyor alttan almayı sevmememe rağmen alttan alıyorum. üç yıllık iliskisi olmus benden önce sizce geri döner mi? çok çocuksu halleri var az önce bile kavga ettikk görüşleriniz önemli benim içinnn
10 Yorumlagururla ve burçla alakası yok seni sevmemiş kabul et bunu hayatına devam et vakit kaybetme
00 Yorumlaaslan dönmez başak döner ikizler söver koç döver :DD:D::D bu ne la burçlara göre mi yaşıyonuz
14 Yorumla
+1 yılAslanın gururunu yiyeyim sevdimi tıpış tıpış döner aslanlar sevdimi kolay bırakmaz,ne haltlar yer bilinmez sen yokken ama sevdiği özeldir karda kışta üşenmez gelir yanına.severim aslanları
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDöndümüü aynı durumu bende yaşıyorl hergün bugün dönermi diye güne başlıyorum ama dönmüyo asla
00 YorumlaGittiyse dönmez. Ama neden gitti bu önemli.
İnce detaycıyız bazı konularda.00 Yorumla
+1 yılBir Aslanı İnciltiysen Asla Geri dönmez ama sebepsiz yere çekip gittiyse aşk ona saçma gele bilir 😉
00 Yorumla
+1 yılaslan erkekleri ahh ahh dönmez bekleme
06 Yorumla
Boğa+1 yılilk adamı sen atmalısın bence ancak öyle olablr gibi
Koç+1 yılBak bnddde var aslsn erkegınben dondurmayı basardım her seferinde huyuna git bitirmek isterse arkadaş olarak kalılım de bu zaman içinde. Konuşmalarınız oluyor aslan geri dönüyor gelgitler yasada ona arkadaş oldugunuzu hıssettırın ve mutlu bı zamanda ona sana bısey dıyecem bı onerı tekrar bı sans verelım dusun oyle yaz , de gorucen. Bak... Ya kaybedersın ya kazanırsın soguk ol o kossun pesınden aslan kovalamayı sever
+1 yılSevgi burçlara kaldıysa işimiz zor.
10 Yorumlaumudunu kes:)
25 Yorumla
+1 yılaslanlar dönmez leopar döner
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDöndu mu? Şu an bnde ayni durumdyim da
00 Yorumla
+1 yılben olsam dönmem.
00 Yorumladönsün mü
10 Yorumla
Devamını Gör(17)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz