Sizden ayrıldığında kendini içkiye, sigaraya vuran evden dışarı çıkmayan hakkında ne düşünürsünüz?
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Bazı arkadaşların yorumları çok saçma eğer bir erkek kendini alkole verip evden dışarı çıkmıyorsa bilinki o adam delicesine seviyordur başımdan geçti çünki ve bazı Kezban kızlar saçma. Sapan yorumlar yapmayin
EİC senindir
Bence senin yorumun saçma. Çok sevdiği birinden ayrılınca evden dışarı çıkmak istemeyebilir bunu anlayabilirim ama kendini içkiye, sigaraya hatta uyuşturuya verenlere salak gözüyle bakıyorum kusura bakmayın. Bu hayatta kimseye kendinizden daha fazla önemsemeyin yoksa böyle zavallı durumuna düşersiniz
zaten zkasından şüpem vardı genel olarak kızların iyice doğrularımm
sizi kadrolu mu alıyorlar^^ şu sorulara detay katın biraz^^ erkek mi kızdan mı bahsediyorsun^^ cinsiyet fark etmez diyorsan bence bundan farkı yok^^
galeri.uludagsozluk.com/.../...%B1-erkek_41248.jpg
erkek. düzgün yazmamışım üzgünüm
erkekse fotoğraf tam uymuş^^ içki/sigara nedir ki^^ kendine zarar verir^^ anlamsız 3 kuruşluk bir zevk^^
varsa öylesi yerim, alırım yanıma bırakmam, bırakmasına izin vermem :?/
benim sevgilim yapmış bunu içki sigara hatta ağladı bile ayrılırken benden banyayo girmiş aynaları kırmış ablası söylüyor
yerinde olsam barışırdım çocukla, tabi yalan değilse bunlar. böylesini bulmak zor ://
gerçek..
Cevap
4Cevap
seni gerçekten sevmiştir yaptığı saçmadır ama o üzüntüden ne yaptığını bilememiştir...
Seven kendini heba eder. Bu da bir heba ediş şekli.
Beni gerçekten sevdiğini düşünürüm..
Saçma 😏
gerçekten sevdiğini düşünürüm bende
sevmesinden başka ne düşünebilirsin?
Salak olduğunu düşünürüm
gereksız bısey oyle davranıslar
Saçma anlamsızdır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar