Çok mutlu ettin beni, Seni hiç unutmuycam. Senden başka kimse olmuycak hayatımda diyip Arkadaş Kalalım Zamana Bırakalım ne demek?

1 yıllık ilişkimiz vardı kız 19 ben 24 yaşındayım.
uzak mesafe ilişkisiydi bizimkisi. Sadece mesajlaşıyoduk telefonda hiç konuşmazdık nerdeyse ailesiyle yaşadığı için.

Bu sene hazırlandığı bir sınav var o yüzden çok az konuşabiliyoduk ben de arada kızıyodum hiç vakit ayırmıyosun diye ama sonra barışıyoduk.

Yine böyle bir tartışmadan sonra aradan 2 gün geçti babası buna üniversiteyi kazansan bile bu şehirde okuycaksın demiş.

Çok düşündüm dedi bana çok değer veriyosun ben karşılık veremiyorum verdiğin değere , çok mutlu ettin beni falan. ama seni bu kadar yıl bekletemem sana bu kötülüğü yapamam bu sorumluluğu alamam diye bitirdi birden.

Anlattım uzunca bunları başından biliyoduk hani sabredicektik diye ama hiç değiştirmedi fikrini.

Ben de sen başkalarıyla olunca ben seninle arkadaş kalamam dayanamam buna bitirelim o zaman dedim.

O da ben seninle konuşmaya devam etmek istiyorum üzüntümü sevincimi paylaşmak istiyorum ama sen sildin attın hemen ama şunu bil ki merak ediyosan benim hayatımda başka birisi olmuycak dedi

Ben de aynı şeyleri düşünüyorum bu yolda beraber yürümek varken niye yalnızlığı seçiyosun dedim.

Ben tekrar sevgili olmak istemiyorum ya ayrılırız ya biraraya geliriz zaman göstericek arkadaş kalırsak dedi

Ben napıcağımı şaşırdım bir yol gösterin
Bence çok sıktım ben bu kızı
Güncellemeler
+1 yıl
hala konuşuyoruz arkadaşça kendisi mesaj atıyo önce napıyosun diye ama sessizlik oluyo dayanamıyorum niye böyle yaptığını anlıyorum diyorum falan nasıl ne anladın diyo anlatıyorum işte o ihtimali için bile bekliycem diye lütfen kapat şu konuyu artık konuşmak istemiyorum bunları diyo
Çok kafam karıştı çok ne yapmak istiyo anlayamıyorum artık
Çok mutlu ettin beni, Seni hiç unutmuycam. Senden başka kimse olmuycak hayatımda diyip Arkadaş Kalalım Zamana Bırakalım ne demek?