Çok kafam karıştı çok ne yapmak istiyo anlayamıyorum artık
Çok mutlu ettin beni, Seni hiç unutmuycam. Senden başka kimse olmuycak hayatımda diyip Arkadaş Kalalım Zamana Bırakalım ne demek?
Çok kafam karıştı çok ne yapmak istiyo anlayamıyorum artık
Kardes sinav stresi ile cok bunalima giriyolar bende tam bu sıralar bundan muzdaribim hem kiz sana demis senden baskasi olmicak bekle haziran ayini harbi diym seven adam bekler.
Ben de öyle düşündüm çok sagol bekliycem bakalım :)
Kız cok bunalmış belli ki. Yası da daha kucuk ailesi cok sıkıyorsa baska cikar yol bulamamıştır. Uzak mesafeden yürütmek zaten cok zor. Yanına gitme orda yasama sansin yok mu?
geçtiğimiz sene aynı şehirde yaşıyoduk zaten ama her zaman buluşma şansımız bile olmuyodu. Ailesinden dolayı ayda bir falan buluşuyoduk nerdeyse şimdi yanında olsam bile bişi değişmiycek ki çok yoğun bu sene zaten
geliyim diyodum müsait olduğun zaman ama ona bile vakit bulamıyo. Önümüzdeki 3-4 sene de aynı şehirde şansım yok ama ben diyodum başlarda nasıl olucak diye hep kendisi sabredelim diyodu
bu sene sınav stresinden dolayı babası bu şehirden başka yerde okutmam diyince seni bu kadar sene bekletemem haksızlık olur bu sorumluluğu alamam dedi
ben beklerim seni desem de fikrini değiştirmedi
Benim durumumu mu anlattin naptin. aynisini yasiyorum suan.
Ayrılan mi sendin yoksa aynı durumda miyiz
Yok ayni durumdayiz bende terk edildim :)
Seven insan niye bırakır bu durumda
ya yeterince sevmemistir ya da o kadar cok seviyodur ki yeterince ilgi gösteremediği icin senin iyiliğini istiyodur
bir anlasam.. oturmus günlerce aglamis olaydan sonra. Birde bana aksamlari 9dan önce evde ol, isden gelirken dikkatli gel, cok ayakta durma ayaklarin agrimasin gibisinden laflar etti ayrilirken. Komik.
Gercekten anlamak cok zor..
Cevap
0Cevap
Kız sadece kendini düşünmüş. Haklısın, insan sevdiği kişiyle arkadaş olamaz. Bir sınav için böyle birşey yapmaması gerekiyordu. Bırak üzülme. Hayaller kurmuşsunuz ve kız bu hayallerden vazgeçmiş, yarı yolda bırakmış seni. Birlikte olsanız dahi bir daha bunu yapıp yapmayacağı belli olmaz. Bırak o seni özlesin. Istiyosan son mesajını atar tüm içini döker ben sana güvenmiştim vsvs gurur kirici laflar söylersin ki içine otursun kızın.
Çok seviyoduk birbirimizi hatta o bana teklif etmişti ilk görüşte aşık oldum diyodu sürekli
Çok iyi kalplidir aslında ama ben yapamadım kısmet değilmiş dedi. İlk aşkıydım ben onun hayatımda sende başka hiç kimse olmuycak dedi ayrılırken bile
Bu senenin zor olucağını biliyoduk bana hiç vakit ayırmıyo diye özlediğim için kızıyodum farkında olmadan sonra özür diliyodum bunları konuşmuştuk diye bu tartışmalar üst üste gelince stresin de etkisiyle bunaldı galiba günlerce düşünmüş bunu
tek yapmak istediğim onu kaybetmemekti uzak mesafe olduğu için sürekli konuşmaya çalişiyodum ama sadece onun mesaj atmasını bekliyodum ama haftada 3-4 kere anca konuşabiliyoduk en son kızdım bir mesaj attım hep ben seni anlamaya çalışıyorum biraz da sen beni anla diye
2 gün sonra ayrıldık böyle
Çok seviyorsan haziranı bekle eğer dönerse mesaj atar ararsa gercekten sinav icindir.
çıkış yolu aramış kız ikiniz için dönerse senin dönmezse hiç senin olmamıştır knks
Zamana bırakmak iyidir kardeş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar