Benden soğudu. Lütfen yardım edin?

Arkadaşlar 4 aylık bir birlikteliğimiz vardı. Onunla konuşmaya başlamamız daha önceden. Bu süre zarfı içinde bir çok şey paylaştık. İlk ona açılanda bendim. Sonra onunda beni sevdiğini öğrendim, sevgili olduk. Ama sevgiliden öteydik yani en azından benim için öyleydi. Herşeyi paylaştık birbirimizle. Herşeyimizi biliyorduk. Ben kendimi çok yakın görüyordum ona. Çok güveniyordum. Bişey olduğunda ilk ona koşuyodum o benim herşeyimdi. Bana karıcım, eşim, çocuklarımın annesi diyordu. Birçok hayal kurduk. Onunla tüm sorunları atlatabilirdim. Gerçekten çok seviyordum ve seviyorumda. O benim sevgime hiç inanmadı. İlk onunla tanıştığımızda, kuzenim başkasından için sürekli şuna cevap ver başıma sarıyor diye başka birinden bahsediyordu. Bende onunla bu konuyu konuşurken o bahsettiği kişi yanlışlıkla dilime takıldığı için sevdiğim kişiye, kuzenimin bahsettiği isimle hitap ettim 2 kez. Ama yanlışlıkla defalarca özür diledim istemeden oldu, o kişi aklımda olduğu için değil. Ben oni seviyordum başkasını değil. Bidaha böyle bişey yapmadım. Birkaç gün önce bir sinirle bir kızgınlıkla bir kırılmışlıkla ona bitti dedim. Ama içimde hiçbir şeyin bitmediğini biliyordu. Şimdi bana; sen bana bitti dediğinde senden çok soğudum dedi. En başından beri ona zarar verdiğimi, öldürdüğümü, kafa yapılarımızın farklı olduğunu, anlaşamadığımızı söyledi. Ona yalvardım bitmesin diye. Bana birçok kez şans verdiğini, ama bitti lafını hak etmediğini ve bunu affedemeyeceğini söyledi. Ona bitti diyebilmiş olsamda içimden hiçbir zaman eksiltmedim. Hiçbir zaman onsuz bir hayat düşünmedim. Aklıma başkasını bir kez olsun getirmedim. Bitti dediğim için pişman olduğumu da defalarca söylemiştim. Artık hayatında ben yokum dedi. Ben ona ne yalan söyledim ne aldattım. İlk 2 ay çok güzeldi sonra saçmalamaya başladın dedi. Ben onu çok kıskanıyordum. Bana ara verelim bir süre dedi. Bana bunları söyleyen kişi, birdaha sevebilir mi? Soğuyan insan bir daha ısınabilir mi? Yoksa sadece acıyor mu? Eskisi gibi olamaz dimi
Güncellemeler
+1 yıl
Onu asla aldatmadım yalan söylemedim. Onu sevmekten başka bişey yapmadım. Bir daha olmaz mı diyorsunuz...
Benden soğudu. Lütfen yardım edin?