birbirimizi 8 seneden biraz fazladır tanıyoruz son birkaç senedir ondan hoşlandığımı biliyor aramıza ara ara mesafeler girsede iletişim kopmadı, zor zamanlarında yanındaydım sevgili gibiydik ama asla sevgili olmadık, halimden memnun bile sayılırdım onunla geçirdiğim vakit beni mutlu etmeye yetiyordu ki sevgili olmayınca başka erkekler kıza ara sıra yazmaya başladılar, ben de köpüre köpüre durumu anlattım, o erkekleri de anlayabiliyorum kızımız da biraz ilgiyi seven bir tip ümit verip sonra biz arkadaşız diyen tiplerden, en sonuda olucaksa olsun olmayacaksa hayatımdan çıkmanı istiyorum dedim. ilk başta kabul etti evet dedi ama eve gidince telefonuma "biz yapamayız bir daha seni üzmeyeceğim söz veriyorum" demiş, bu da komik bu kız böyle şeyleri yüzüme asla söyleyemiyor sadece mesaj atarken bu kadar acımasız, aradım neden böyle yapıyorsun dedim, ısrar etmişim o yüzden kabul etmişmiş ısrarda etmediğim konusunda sizi temin ederim, o günden beri 2 ay geçti 2 kez felan aramıştır konuşup konuşmadığımızı sordu cevap vermedim normal konuşup kapadım
sıkıntı şurda aslında ben kızın beni sevmediğinin farkındayım, beni ilgi için kullandığını da biliyorum, ama bu kadar uzun süre tanıdığınız ve sevdiğiniz birini kaybetmek çok koyuyor karşıma şuana kadar onu unutturucak biri çıkmadı, kafam çok karışık KS ne yapmalıyım.
sıkıntı şurda aslında ben kızın beni sevmediğinin farkındayım, beni ilgi için kullandığını da biliyorum, ama bu kadar uzun süre tanıdığınız ve sevdiğiniz birini kaybetmek çok koyuyor karşıma şuana kadar onu unutturucak biri çıkmadı, kafam çok karışık KS ne yapmalıyım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer