Merhaba. İki yıldır beraber olduğum biri var. Ben ona çok değer verdim çok çok sevdim. Her yaptığına göz yumdum. Çok üzdü beni. Çok yoruldum. Yaptıgı hatalarının farkında degıldı uyardıgım halde sürekli devam ediyordu. Sürekli üzüyordu. Son zamanlar ondan soğuduğumu düşündüm. Benim ki alışkanlıktı belki de.. Neyse mesaj attım ona artık eskisi gibi olmadığını ona karsıda haksızlık yapmak istemediğimi söyledim. Ona karsı bir seyler hissetmediğimi de söyledim. Söylemeliydim ne kendimi ne de onu kandıramazdım. Bugün mesajı attım. Oda dedi ki Senden beklemezdim bunları. Eger öyle düşünüyorsan yüzüne bile bakmam dedi. Ben ona karsı hiç bir sey yapmadım yüzüne bakılmayacak kadar.. çok üzgünüm. Canım cok yanıyor. Hata mı yaptım. Onu tamamen kaybettim :( :'( lütfen yaardım ediin ne yapabilirim:( :(
Cevabın nedir?
bu gününe bu anına kadar 2 yıldır vardı sen daha öncesindede vardın daha öncesindede güldün koştun eğlendin. bu acıyı yaşayan eğer sensen demekki giderek o kaybetti. daha öncesinde nasıl yaşıyorsan şimdide o insana inat güçlü olacaksın ve yaşayacaksın. en azından daha ileride seni hakedecek insanın hatrına bunu yapacaksın. şimdi seni tanıyor olsaydı bu haline kızardı. ya da onuda boşver şimdi oda elin adamı şu an. herşeyi bırak kendin için güçlü olmalısın. o gidenden ne farkın varkı neden sen üzülüyorsun. sende saygıyı ve gülmeyi hakeden bir birey olarak neden kendine gereken saygıyı verip gülümseyip hayatına bakmıyorsun.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılama sen sevip sevmediğini bile bilmiyosun şimdi..
örneğin duygularn ne seviyedeydi, onun yaptığı hatalar neydi? Soğudum derken hangi duyguların yok oldu ya da azaldı..
bunlar detaylıca bilinmeden hata yapıp yapmadığını söyleyemem m kii..
istersen ekle ve özelden detaylıca yaz ve sorularma cevap ver..15 Yorumla- +1 yıl
ben sevmediğini ya da soğuduğunu düşünmüyorum.. sadece kendini kandryosun..
- +1 yıl
aşk dediğin şey zaten bir alşkanlıktır..
Sn sdce onn yaptiklarndan dolayi biraz belkide bu sekilde onun gitme demesini sni uzmemesini istiyordun ona olan sevgin bitmedi bitse şu an umrunda bileolmazdi emin ol canım simdi dur ve dusun onsuz mutlumusun ya da onun facesne falan gir bir kiz fotosnu begenmis ornegin bu sni delirtiyormu ege oyleyse hmn bsyler yap tatlm cnku sevgilin o sozlerinden sonra ilk olarak biriyle kndni tatmin etmeye sevmiyorum demissin ya sna kndni kanitlamaya bnde begeniliorm demeye calisacaktir
07 Yorumla- +1 yıl
Anladm canım ama bn bu hatayi ck yaptm bni cok severdi buna inanip defalarca bitirdim o geldi hep onnda bir sabri oldgnu unttm bir bitirsmde ihanet etti snra bn ona ragmen onsz yapamadm pisman oldm donmek istedm ama eskisi gbi olmadj asla o ndnle ii dusun derim yalan soylems olablr insanlk hali onsz olabiliosan iyi wma olamiyorsan vazgecme
Böylesini döve döve öldürceksin. Bırak resmen alçak adi herif. Böylesini hak etmiyorsun. İyi yapmışsın. Kendini üzme derim. İlerde daha üzülebileceğin şeyler yaşayabilirdin :/
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
55Cevap
+1 yılNe yapmaya çalıştığını anlayamadım? Çocuğun gitmesini istiyor musun istemiyor musun? Yani çocuğa o cümleleri kurduktan sonra çocuk senin yüzüne nasıl baksın? Kaybetmek istemiyorsan bunu neden yaptın? Bence sen çocuğu kendine oyuncak etmişsin istediğim zaman gelsin istediğim zaman gitsin canım sevgili istediğinde cagirayim kafasındasin ama o insan kalbi var kırılıp kirilmadigi hiç mi umrunda değil?
02 Yorumla- +1 yıl
bana yaptıklarını bilmiyorsun? Evet bitirdim en mantıklısı da buydu. Ama o kadar zamanı geçirdiğim bir insanı hayatımdan çıkarmak beni üzdü. Alıştığım bir insandı sonuçta birden cıkması zor oldu. ayrıca ben kimsenin kalbini kırmak istemem ama kusura bakma sevmediğim insana da seni seviyorum her şeyine de eyvallah diyemem. Bence bir insanı tanımadan yasadıklarını bilmeden böyle önyargılı davranma derim
- +1 yıl
Önyargılı yaklasmiyorum zaten seni üzdüğünü belirtmissin benim takıldığım konu ayrılmak isteyip sonrada kaybettim demen. Bende çok fazla şey yaşadım sevgilimle bana o kadar kötü davranıyordu ki beni aldattı bile ama çok güzel günlerimiz vardı sonuçta yüzüne istemiyorum diyemezdim eğer öyle olsaydı tabi. Yani bunu söyledikten sonra normal seni hayatından çıkarması
+1 yılBlöf yapmış. Geri dönmeni bekliyor. Ama eskisi gibi sever mi bilemem. Yengeç burcu bayan, çok ağlarsın bu yolda. Koç erkeğinin pek de acıması yoktur. İlişkiniz ne boyuttaydı bilmiyorum ama bir süre bekle. Ayrılır ayrılmaz hemen arama. Aranızda psikolojik bir savaş olur bu dakkadan sonra. Bu hareketten sonra hemen ararsan bir daha hiç düzeltemezsin davranışlarını. İyice kibirlenir ve bozulur. Ama kimseyle de sakın kıskandırma derim.
02 Yorumla- +1 yıl
Ben teşekkür ederim. Yengeç bayanıda erkeğide hassas oluyor ve sürekli olarak fedakarlıkları ve iyi niyetleri istismar ediliyor. Burçlarlada ne alakası var diyenler az değil ama çoğunluğun durumu bu. Yarın tekrar barışmak için özür dilese dönse iki yıl sonra aynı problemleri yaşasan gitti zaman. En değerli varlığımız zamanımız ve bu kadar ucuz değil. O yüzden bir bayan olarak bu dakkadan sonra dik durmaya devam etmelisin.
Bırak kuzum yoluna bak ya o kadar karı koca bosanıyo kac seneden sonra 2 sene geçmiş tamam olabilir yasadığın anıları hatırla gül gec yine yasıycaksın emin ol sen simdi duygusala bağlıcan falan fistan zamana bırak arayıup sorma kendiliğinden unutucaksın
01 YorumlaKeşke öyle söylemeseymişsin, bu duygularını anlatabileceğin farklı cümleler de vardı :/ 2 yıl kolay değil. Zaten artık hiçbir şey hissetmiyorum cümlesi bir yalan. Sen de biliyorsun ki hala birşeyler hissediyorsun. Bence durumu düzeltmeye çalış kaybetme onu
00 Yorumlaben de yüzüne bile bakmam kafasını yaşayanlardanım ve öyle yaparım. şimdi bu çocuk neleri yapıp üzüyordu onun elinde miydi yapıp yapmamak, senin isteklerin karakterini değiştirmesi yönündeyse durum daha da farklılaşır. ben de yüzüne bile bakmam derim ama hatamı anlarsam tükürdüğümü yalarım. bir şans daha isteyebilirdim eğer çok sevseydim ki sen nasıl alışkanlıktı diyorsan karşı tarafta aynı hislere sahip. az bir zaman ver yeni arayışlara girme. Çok uzun süre de yolunu gözleme...
00 Yorumla
+1 yılSeninle aynı bir ilişkim vardi. 2 buçuk yıldı bizimki. Aynı nedenlerle ayrildi. Soğuduğunu söylediğinde ondan nefret ettim. Hiç mesaj atmadim. 4 ay sonra mesaj atti. Kendimi tutamayıp gene bana don dedim kabul etmedi. Şimdi dünya gelse o kıza bakmam. Çocuğu bırak seni kalbine gomsun
00 Yorumla
+1 yılUlan ağzınızı açdığınız zaman kendinize zeki dersiniz. Çobanın değneğine sürülecek akıl yok sizde. Eğer eleman bunu dediyse bu 2 anlama gelir.
1 blöf yapıyor senin duygularını sana karşı kullanıyor senin ona olan zaafını senin söylediklerine rağmen biliyor.
2 hakkaten böyle düşünüyor hiç umrunda değilsin kendi ciğerine Hançer soktuğunla kalıyorsun.
Dolayısıyla beynini kullanamayan milyonlarca hem cinslerini temsilen ortalıkda dolanıyorsun11 Yorumla
+1 yılO seni kaybetmiş.. Seninle ilgilenmeyen duygularını önemsemeyen birisinden ayrılmak üzmesin seni bilakis sevin bence, düşün sevgilin var ama kot pantolonu kadar değer vermiyor sana, bir şey dediğin zamanda nankörlük yapıp yüzüne bile bakmam diyor.. Bu çocuk ya mal ya da ağır ergen
00 Yorumla
+1 yılZaten ilerlemezdi de. Niye illa ki o olsun ki. Ona bagli hissetme kendini. Dost acı soyler. Alismis zaten sen onun hatalarina goz yummana. Daha cok yollardan geciceksin. Kendine izin ver uzme kendini.
04 Yorumla- +1 yıl
Gercekler acıdır. İnan ki sevdigin biri icin yanlis insan demeleri, olmayacak dua demeleri senin canini yakiyodur. Ama kendini alistir. Hayatin bitmek tukenmez bilmeyen acı gercekleri. Bu duygu nedir bilirim anlarim seni ama alisacaksin zamanla...
- +1 yıl
Rica ederim seni cok iyi anliyorum kendine dikkat et:))
+1 yılO mesaji yazarken onu kaybetmeyi goze almissin demektir... bence simdi uzulmemen gerekiyor çünkü o sozlerden sonra hala iliskiye devam etmesi erkegin kalitesiz oldugunu gösterir. ..
01 Yorumla
+1 yılanladım kardeşim önce yaptıgı hataları yaz birde sevdigin ne yaprsa yapsın ona karşı bir şey hissetniyorum demek insan dogasına aykırı onunla olmak zorunda deilsin bu başka ama sevmekle senin sölediginin alaksı yok?
00 Yorumla
+1 yılbaşından beri yanlışmış
doğru olsaydı siz uyardıgınızda kabule geçerdi
hayra yorun
yanlışsa gerçekten, bittiğine şükredeceksiniz01 YorumlaBazen kaybetmet lazim biliyo musun? Bende bugun ayrildim 2 yillik sevgilimden sevgilim demeyim hatta evlenmeyi dusunuyoduk karimcim kocacim diyoduk birbirimize. Bugun dersanede bir oglan yanina oturmuş sevgilim hemen kalkmis sonra oglan oturda anlat su soruyu demis sevgilim de bir git ya demis bunu bana anlatti oglan kim dedim soylemedi baya bir israr ettim soylemedi madem soylemiyosun bitti dedim bidaha beni ne ara nede sor dedim. Bu yuzden bazen oluruna birakmak gerekiyo uzulme yani
04 Yorumla- +1 yıl
Olay cikarmaman için belki de sana zarar gelmesin dershanede sorun çıkmasın diye soylememis doğru olanı yapmış ve ayrılmışsin
- +1 yıl
Tamam kıskançlık olabilirim ayrılmayı gerekiticek nesebep vardı üstelik sana sadikmis birde sanki kız seni boynuzladi dusunuyor musun kız sana kim olduğunu soyleseydin sen gidip dershanede ortalığı karistirsaydin kızın ailesine haber gitseydi ne olurdu?
- +1 yıl
Ya hayır ne boynuzlamisi ben ona her seyi söylüyorum kim bana teklif ettiyse kimin benden hoslandigini duyduysam soyluyorum ama onun oglanin ismini söylememesi cok koydu. Ha zaten ben öyle hemen kavga cikaracak tiplerden degilim ilk once bir konusurum uzak duracan bidaha baktigini dahi duymayacam falan sonra olmuyosa son care olarak kavga edecektim yani
+1 yılhatayı o yapmış. bu seviyeye kadar gelmesine sen sebep oldun bu ilişkiyi bitiren sensin de. iki laf çak ayrıl. çok güzel kızsın sevdiğin birine gidersin...
00 YorumlaMadem seni üzen biri soğumuşken hiç arayı kapatma. Bırak bağlar kopsun. Senin sevgini hakeden biri çıkar elbet karşına...
01 Yorumla
+1 yılBende aynı seylerı yasadım daha beterını o ayrıldı ustune bıde azıma ettı neler neler dedı ben ılk defa boyle seyler duydum okadar kotu hıssedıyorumkı kendımı sankı gerçekten dedıgı kadar kotu bır ınsanmışım gıbı dusundum ama oyle degılım olmıycamda
00 Yorumlabu ilişkiden hayr gelmez ztn ona doğru gelenler sana yanlıs snn uzulcegını düşünemıyor vs... aslında biraz düşünsen onu sevmen ıcın bı neden bıle yok
02 YorumlaSeninle aynı şeyleri yaşıyor ve hissediyorum. Unutmak dışında başka çare yok!
10 Yorumlakızlar işte madem üzülcektin niye ayrıldın valla mantığınız yok sizin
eğer pişmansan özür dile affederse şansına
bence hiç barışmaya yeltenme eskisi gibi olmaz tekrar ayrılcaksınız sonra tekrar üzülceksin falan filan benden bu kadar reis01 YorumlaSöylediklerini doğru olarak kabul edersek doğru olanı yapmışsın , üzülme
20 YorumlaEmin ol çok sevseydi seni gitmemen için çabalardı ://
00 Yorumlaayrıldığına göre zaten gözden çıkarmamış mıydın? neyin peşindesin anlamadım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel bir bayansın, daha çok talibin çıkar kafanı yorma. Gidip de seni mutlu edemeyen biriyle çile çekmeye devam etmek yerine seni seven birinin kollarının arasında olmayı neden haketmeyesin?
00 Yorumla
+1 yılSana en ufak bir saygisi yoksa , neden uzatiyorsun
02 Yorumla- +1 yıl
Hala uzuluyorsun, bos yere izdirap ediyosun hayatini.
+1 yılNe desem bilemedim ki reyiz.
Hem ayrılıyorsun, hem de üzülüyorum diyorsun. Yani beynim yandı, 404 not found verdi12 Yorumla- +1 yıl
:DDD çok güldüm yaa :DDD
Kardeşim gerçekten çok güzelsin. Kaybettiysen fazla takma. Seni hakeden birini gerçekten bulursun.
00 Yorumla
+1 yılHiç pisman olma, doğrusunu yaptın. kararını verdin artık geleceğe bak. Bende 5 yıldan sonra bitirdim, 6 ay sonra unuttum.
02 Yorumla
+1 yılbirçok çiftin başına gelen şeyler seni bu kadar üzüyorsa ayrılmalısın zaten, vakit ilerledikçe ayrılması daha da zor olur ileride daha da pişman olursun.
00 Yorumlabenimde ayni seyler oldu emin ol o kaybeder üzme tatlı canını ben 2 ay ağladım gelsin diye sonra bir kiz geldi benim sevgilim dedi kizi dayaktan bayilttim :D sonra soğudum..
01 Yorumla- +1 yıl
Ya BN niye boyle şeyler olmuyor
Herseyi soylemissin nasıl düzelecek tekrar. Ayrılırken kapıyı neden çarpıp gidiyorsunuz ki...
00 Yorumla
+1 yılKonuyu hic okumadım, direk baslığa kılıf uydurmak ıcın geldim.
Sevgilimden ayrıldım , cok mutsuzum... asdfasdf00 Yorumla
+1 yılKendin ayrilmissn smdi ne agliyosun ki burada yoluna devam etceksn
02 Yorumla- +1 yıl
Ayrilmcaktn o zaman ya da sonuclarina katlancaksn yok öyle terkedip mutlu olmak
Üzmezsen üzülürsün üzülmemek için bırakta üzen kişi ol hiç takma kafana sensiz yaşayamıyacak değil ya
00 YorumlaÇok zor bir durum yaşamayan bilemez. Allah yardımcınız olsun :(
00 Yorumla
+1 yılHislerin bitmişse neden kendini kandırıcaksın iyi yapmışsın bence
00 Yorumlahata yapmadın çok daha iyileri var seni üzen birisiyle olmak en büyük hata zaten
00 Yorumla3 yıllık sevgilimden 2 gün önce ayrıldım yaşadıklarını bende yaşadım. Allah sabır versin
02 Yorumla- +1 yıl
Çok zor be sabırla olacak gibi değil ama mecbur katlanıyoruz işte. Tavsiyem geri dönmeye çalışma bizde sizinle aynı durumdaydık kız arkadaşım ne dersem eyvallah derdi. Artık oda yorulduğunu söyledi ve hiçbir şey eskisi gibi olmadı hala koparmıyoruz ama kendimize yapıyoruz işte bence adam gibi birkerede acını çek kurtul yoksa uzar gider.
Hersey tamam ama 2 ay biraz kisa bir sure degil mi bence. olumlu ol
02 Yorumla- +1 yıl
Anam :) uykum geliyoda biraz bugun epey yoruldum yanlis okuyup gecmisim. yanlis yorum ozur dilerim , benzer olaylar banada oldu onunde uzun yillar vardir belki yalniz belkide biri gelir bambaska bir omur surersin hayat bu guven onemli hayat kisa. benim gibi kabuguna cekilip kalmada :) Allahtan hayirlisini dile
en iyisini yapmışsın canım sevgililik günahtır haramdır hiç bişe için geç değil artık tövbe edip günahlarından arın allah aşkına ver kendini.
00 Yorumlabir blöf attın yalvarsın duzelsın dıye oda eyvallah demedı kötü yapmışsın bence
06 Yorumla
+1 yılNamahremi, Helali, Haramı bilseydin bugün üzülmezdin... kusura bakma kardeşim gerçekler acı maalesef.
03 Yorumla- +1 yıl
Alakası var mı yok mu ahirette görürsün... şimdi anlamaman normal.
atalarimin bir lafi vardir arabanin hakkini vermek istiyorsan sehirde gidene yol otobanda ise sol seridi kapatacaksin diye o yuzden gidene yol verrr
02 Yorumla
+1 yılakışına bırak. ben de aşk sandığım bir alışkanlıktan kurtuldum yakın zamanda...
00 Yorumla
+1 yılVay alçak bak ben sana yardım edebilirim gel beraber kıskandıralım o alcak herifi !
00 Yorumla
+1 yılşeftaliyi çizdirmediysen başka manita yap kendine değişiklik değişikliktir valla ben yapamam öyle 20 yıl 30 yıl aynı karıyla...
00 Yorumla
+1 yılKarari vermissin her yaptigina göz yumdugunu solemissin sorunlu birisi olmasa ailende kabul ederdi seni hep uzen biri seni mutlu edemez
00 YorumlaBitmis artik bu iliski gecmis olsun :/ bende 3 gün önce ayrildim cabuk unutursun bosver
00 Yorumla
+1 yılBence unut gitsin yoluna bak bir sure ask islerine ara ver eglenmene bak
00 YorumlaDepresyondaysanız, unutulduUummmm aldatıldıııımmmm sevgilimden ayrıldım çok yalnızım... dıdıdıdırııtyyy
00 YorumlaSenin sorunun burada iki kelime cozulmez malesef uzun uzun konusablcagn bir arkadasni ara ya da mesajlas
00 Yorumlabir sans daha vermelisin bence madem bu kadar senedir berabersiniz
04 Yorumlaüzülmemelisin sağlam kız arkadaşlarınla eğlenmeye git unut bitir kafanda da daha ne kısmetlerin çıkar
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyenisini bulursun yeniden vur. durur. sun sıkıntımı sana yaa amannnn erkek milleti değilmi ya da kadın miletii koy ver gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKoç burcu muu.. Ay cok sinirli dimi, inatcı? benim sevgiliminki de koç
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılaynen aynennn... Valla dayanıksız olsaydım coktan ayrılmıstım bende bu ne kardesim benimkide surekli uzuyo beni isteidigi her boku afedersin yapıyo ama bana gelince oooovv sakın ha falan. Cok baglıyım ve seviyorum bırakamıyorum of :( senin burcun da cok onemli? senin burcun ne?
Cevap sahibi+1 yılOfff evet ! benim burcum balık pek de uste cıkamıyorum hep onun dedigi oluyo. ya canım benim cok uzuluyorum sana gercekten
Cevap sahibi+1 yılSagol :(
+1 yılSeni üzüyorsa kolma peşinden ıkı haftaya geri gelir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi görüyorum sorunuzu ne kadar da benzer durumları yaşıyorum sizinle bişey merak ediyorum Şu an birlikte misiniz ne oldu unutabildinmi
00 Yorumlao ilişki burada bitmiştir
00 Yorumlabuda gelir buda geçer aşk açışı çekmeyen bilemez
00 Yorumlaevlilikler bitiyor üzülme okadar boş ver
00 Yorumla- Devamını Gör (19)
Devamını Gör(64)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?