Sevgilimin Ablası Ayırdı?

Merhabalar Arkadaşlar Ben Bugün Sevgilimden Ayrıldım Ablası Yüzünden Ben Sevgilimi Çok Kıskanıyordum Ve Dışarı Yollamıyordum Sevgilimin Başka Biriyle Konuşmasını Yakaladım Ve Konuşma Düzgün bir Konuşma Bicimi Değil Biraz Karşı Taraftan Sarkma Sözleri Vardı Ve Bunu Bana Sevdiğim Kız Söylememişti Facesine Girdiğimde Görmüştüm Ve Konuşmayı Yalanladı Ben Yazmadım Diye Sonradan Ben Yazdım Ama Korktuğumdan Söylemedim Kızarsın Diye Dedi Ve O Saatten Sonra Bende Güven Sarsıntısı Oldu Affettim Ondan Sonra Ve Aradan Zaman Geçti Sevdiğim Kızla Aramızda Mesafeler Var Ben Kayseride O İstanbuldaydı Ve Bu Yüzden Çok Kıskanıyodum Sevgilimin O Konuşmasını Yakaladıktan Sonra Dışarı Yollamamaya Başladım Ve Bunu bir Şekilde Ablası Duymuş Ve Sevgilimle Beni Ayırdı Bugün Bütün Ulaşacağım Yolları Kapattı Sevgilimden Uzak Durmamı İstedi Benden Herşeyin Bittiğini Söyledi Ve Ben Sevdiğim Kızı Çağırdım Telefona Ve Bana Tek Sözü Şimdiye Kadar Yaşattığın Herşey İçin Çok Tşkler Dedi Ve Ablası Bizi Ayırdı şu an Okadar Acı Çekiyorumki Ölmek İstiyorum Lütfen Akıl Verin Bana Acı Çektiğime Değermi Değmezmi Sizce Üzülmeme Değermi Değmezmi Nasıl Unuturum Bu Arada 1 Yıldır Arkadaştık 5 aydır ilişkimiz Devam Ediyordu Bugünde Son Oldu Ablası Yüzünden Cevap Yazarsanız Sevinirim.
Sevgilimin Ablası Ayırdı?