dayanamayıp en fazla nezmaan geri döner
3 gün
5 gün
10 gün
1 ay
2 ay
1 yıl
2 yıl
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer "Ayrılığın ilk günü ölmeyenler bir daha ölmezler." Diye bir söz var ve kesinlikle katılıyorum. Maximum 3 gün. Ondan sonrası seni özlemek değil seninle geçen günleri özlemek oluyo. Bikaç günden sonra dönse de yürümez.
ilişkiye dair umudu kalmadıysa bitmiştir! yok nazdı niyazdı aklını başına getirmeydi gibi salak salak şeyler için terkettiyse kendi kazdığı kuyuya düşüp ertesi gün dönme ihtimali bile var
en iyi cevap olarak seçtim tşkler
teşekkürler
hatalar affedıır suclar cezalandırılır, hatalıysan kasmaz döner geri ama sucluysan cezan muebbete kadar olabılır
Ohoohooo.. O çoktan başka birini bulmuştur sen merak etme. Bu yüzden sende yoluna bak acilen. Unut gitsin!
Cevap
8Cevap
Valla canim evlenince is değişik oluyo inadim tutarsa Özür dilemezse barışmam ama zor oluyo bir zamn sonra yumusuyorum amaa ipleri onun eline veremem.. hata bendeyse hic bisey olmamis gibi ona cok iyi davranirim. d
Bir gece. Ertesi sabah mesaj atar. Atmiyosa ya cok kirildi ya da vazgecti. Susuyosa bitiyor demek.
Seviyorsam eğer 1 gün dayanamam ama ondanda mesaj beklerim
Seni gerçekten çok sevmişse geri dönmez bil ki canı çok yanmıştır
Neden gittiğine bağlı. Sana bir daha inanamayacağını düşünüyorsa ömrünün sonuna kadar dönmeye de bilir. Eğer birşey yapmadan dönmesini bekleyeceksen...
ayrılmayı isteyen kadınsa hic geri dönmez cünkü coktan birini bulmuştur ama erkekse duruma göre 3 veya 10 gün arasında arar ve barısmak ister
Gercekseven 24 saata bile daynamaz
büssrü laf işitmişse sevdiği kişiden? hep ayrılan taraf o olmuşssa 24 saat dayanabilirmi yinede
Bak bu yorumu yapmamisdan guzelce yazmisdim. ama silindi kisa yazdim. kadin dedigin ya kendimden gotryorum askiksa eger gercekten seviyorsa qurur falan tanmaz yani kisaca isterse karsi taraf sevmesin ama ginde donmk icin elinden geleni yapar ha gorseki o adam aldirmiyor umrunda degil kadini kaile bile almiyor ozaman askini gomer kalbine ve cekilir geri ama senin dediginden baya hirpalamis belki oglan kendisi geri donse ozaman soruna cevab bulursun
Süre sıkıntım yok, dönmem
senin kalbin buz tutmuş dönmessin tabi
Hatunun kilosuna bağlı.
sevgisine ve karakterine baglı
Sevildiğimi biliyosam 1 gece.
sevgisine bağlı hiç s. kinde de olmayabilirsin :D
Sevmiyo umrunda bile olmazsin
Seviyor ve sevildiğini biliyorsa döner
3. günden sonra başlar başkasını aramaya :D
Kadınlar inatcıdır ben söyleyimde kanka
Sevgisine bağlı
Hiç dönmez belki