Bir gün iyi bir gün kötü olan sevgilimi nasıl köpeğim yapabilirim
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnce sen ilişkide dürüst ve güvenilir olmalısın, onu ne kadar çok sevdiğini hissettirmelisin, yani ayrılırsanız sevgilin sana, ama sende böyle yapmıştın sende şöyle yapmıştın diye seni suçlayacak bahaneleri olmamalı. İlişki adına yapabileceğin fedakarlık kalmamalı buna rağmen hala seni sallamıyorsa işte kendine bir dönüm noktası yapmalısın ne arayacaksın ne soracaksın bunu yaparken canın gitse bile sabretmek zorundasın, erkek bu durumda neye uğradığını şaşırır yavaş yavaş o sana ilgi duymaya başlar. İlk yaklaştığı zamanlarda hemen yüz vermemelisin hatta terslemelisin, canı acıdığı zaman işte sana aşık olmaya başlayacak. Çokta abartmayıp bir süre sonra kendini düzelttiğine inandığın anda döneceksin ve havalanıp onu kendinden soğutmayacaksın çokta üstüne düşüp boğmayacaksın o dengeyi korursan ve birbirinize yanlışınız saygısızlığınız olmazsa uzun zaman boyunca mutlu günler geçirebilirsiniz. :))
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılniye böyle ego patlaması yaşama çabalarına giriyosunuz? yok peşimde sürünsün paspasım olsun yok köpeğim olsun bilmem ne. anlaşamıyorsan yol ver gitsin neyin hırsı bu? gerçekten komik görünüyorsunuz dışardan
100 Yorumla
Tam iyi olduğu, herşeyin yolunda olduğunu düşündüğü bir anda birden bitir herşeyi. Arama, sorma ve cevap verme. Konuşma, sebebini bile söyleme. Bırak seni kovalasın. Kaçan kovalanır, ama istikrarlı ol gerçekten bir daha ona dönmeyeceğine ikna olsun, emin ol bir süre sonra sana takıntılı hale gelir. Tabi bu bir risk, ters e tepebilir, o da kafasında bitirebilir. Ama öyle ise bile en azından sana gerçekten ne kadar değer verdiğini öğrenmiş olursun.
01 Yorumla
Soran+1 yılRiskli ama sağol :(9
+1 yılHerkesi eşit tutmamak lazım. Adamsa notunu, hayvansa otunu verip göndereceksin!
201 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
53Cevap
burada yorum yapan ınsanlara tam olarak bakmadım okumadım ama olunabılcek kıstaslar olsa bıle erkeklerın bunu soylememesı ve vurgulamamsı gerektıgını dusunuyorum , kendınızı kucuk dusurmeyın hıcbır zman hemcınslerım lutfen... Bırakın köpek olan köpek kalsın , laf salatası yapanlara gülüp geçin , insanlık ayıbı bir konu açılmış birde bunun reklamını yapıyorsunuz @KIZLARSORUYOR @KS biz birsey yazsak kaldırılıyor. sansürden geçılmıyor. herneyse artık herkesın elı farklı ceplerde ztnn.. iyi gunler dılerım arkadaslar...
20 Yorumla
+1 yılbiri başta sevmediyse hiç sevmez köpeğim olsun falan onlar nasıl laflar anlam vermedim şu eski mahallelerdeki kadınlar gibi konuşuyosun köpek büyüsü yap oldu ozaman nasıl diyebilirsinizki köpeğim olsun hiç bir erkek bir kız için köpeğim olsun demiyo erkeklere saygısız diyosunuz ama bazı kızlar dahada saygısız peşimden koşsun diyebilirsin o tarz şeyler diyebilirsin ama sen köpeğim olsun canım mahaledeki teyzelere sor onlar at gibi peşinden de koşturur iki tılsımla
31 YorumlaKuyruk salla...
Soruya bak ya...
Kendin insan ol, karşına da insan bul. İtle köpekle hayat mi geçer.
Adam olan adam da zaten kimseye köpek olmaz.
Adam olur sahip çıkar.
Köpek olandan da adam olmaz.70 YorumlaKöpek kavramı yani o kelimeye neden herkes takılı kaldı kötüye yorumladı anlamıyorum köpek sadık bir hayvandır bulunduğu durumun psikolojisinden oynamış olamaz mı bu kadar ağır yadirgayip aşağılamak neye belki seviyordur vazgecemiyordur bir çözüm buraya yazmıştır sizler yardım edeceğinize yaptığınıza bakın siz çok mu temizsiniz de insanlara bu denli hakaret edebilme hakkı buluyorsunuz kendinizde... canım sana gelince sana bağlı kalmasını sadık olmasını istiyorsan eğer ait olacaksın ki sahiplenesin yani onu sevdiğine inandir suda var tabi onun yaptığının aynısını yap uzaklara oyna onun gibi unutma kaçan kovalanir ona onun gibi davran seni anlasin...
10 Yorumla1. Erkekler köpek olmak için değildir ve şunu unutmaman da gerekir:
Erkeğini kral yaparsan kraliçe olursun
Erkeğini soytarı yaparsan soytarının karısı olursun...52 Yorumlaköpeğini sevgilin yap ikiniz içinde daha kolay gibi :D
92 Yorumla- +1 yıl
adamın dibi yaaa
- +1 yıl
başlığı görünce senin bu yorumunun birebir aynısını yazıcaktım.. eline sağlık benden çok yaşaycacaksın..
Gizli Üye(30-35)+1 yılbazi erkeklere bakipda insan utaniyor kendinden soyle yapda boyle yapda kopeyin olucakmisda kiskanicakmisda kiyafet gey oyle oluyormusda l*n ne tur bir malsiniz siz erkek erkeye boyle kapbelik yaparmi orospucuklar sende soruyu soran kiz erkekden kopek olmaz varsa o erkek diyildir ne olduguna artik sen karar ver
10 Yorumla
+1 yılböyle yapmaya devam edeceksen * ol git dersin
oda sana tamam gidiyorum der korku vermeye çalışır ama gider ve
en fazla 4 5 gün sonra köpek gibi havlıyarak gelir yanlız kemiği iyi atman gerek
taze olsun :D06 Yorumla
Soran+1 yılTamam :) sağol
- +1 yıl
ve belki ünlü oldu bu söz ama :)
seviyorsa köpek gibi gelir sevmiyorsa sıkıntı etme
kemiği başkasına ayır
Soran+1 yılBen ilk defa duydum :)
- +1 yıl
(seviyorsa gelir ) lafını kast ettim.
Soran+1 yılOnu hep söylüyorlar.
Bir de seviyorsan git konuş :)- +1 yıl
:) konuşmakla olmaz o işler konuşacak tek şey yürektir.
+1 yılKöpek istiyorsanız, önce bir köpek eğitim çiftliğini ziyaret edip köpek nasıl eğitilir öğreneceksiniz. Daha sonra aynı eğitimi sevgilinize uygulamanız lazım. Biliyorsunuz köpekler bile itaatsiz olabiliyor, eğitim şart.
00 Yorumlaerkek değilim ama bayan olarak görüşüm gereksiz bir isteğin olduğu, kişilikli kadınlar kişilik sahibi erkekleri beğenir ve ister, kendine güvenen bir kadın ol erkek zaten sana saygı duyacaktır, sevgisini bu yolla kazanmaya çalış kadınsı hareketler bir yere kadar tutar erkekleri içinde iyilik olmayan hiç bir hareket sonsuza kadar onu sana bağlayamaz
00 Yorumla
+1 yılAyy ne uğraşcaksın onlarla al karşına adam gibi konuş bana bir boyle bir boyle davranma de zaten salak değilse ve seni seviyosa anlayacaktır cabalayacaktır hele yapmadı mı yol ver uğraşılmz öyle oymuş buymuş kendin uğraşırsın bişi değişmez çabaladığınla kalırsın debelenip durursun al karşına adam gibi düzgünce konuş sevmiyosa ayrıl bu kadar basit o da uzatmasın sevmiyosa sende uzatma triplere girme.
00 YorumlaButarz zihniyetler yuzunden turkiye boyle bosanmalar artiyo sen zaten bir kopeksin bence kendine kopek ariyosun bu yuzden..
10 Yorumla
+1 yılBı kafadan vazgeçerek işe başlayabilirsin ;)
Sessizlik en büyük silahtır unutma
Ayrıca köpek falan ne o öyle çok ayıp :@00 Yorumlaköpek olsa insan olsun dersiniz ne istediğinizi bilmiyorunuz.
21 Yorumla- +1 yıl
supersın
Kopek etmek ne demektir ya sizin gibi egolarini tatmin etmek için ugrasanlari gördükçe ikili ilişkilerde erkekler için et parcasi olarak kalirsiniz. Sözüm boyle düşünenler içindir..
41 Yorumla- +1 yıl
Ulam nasıl bir zihniyet var sende aşık olduğun adami köpek yerine mi koymak istiyosun aferdersin ama irispısın bemce ulan sen ona değer versen sevsen zaten oda ayrilmazki senden oda sever. Sen sevdigin adama köpek yakiştirmasi yaparsan sanada ırısı yakistirmasi yaparlar kızım.
+1 yılHakkinda koz biriktir açığını bul tehditle istedigini yaptir ben yaptirmistim
12 Yorumla- +1 yıl
Supersin :)
- +1 yıl
gideri olmayan yere pislemeyeceksin...
+1 yılYapamazsin. Insanlar henuz kopek olacak kadar gelisemedi.
00 Yorumlakimseyi kopek edemezsin deger ver sadece karsiliginda o degeri gorursun zaten gercekten oda seviyorsa tabiki bekledigim degeri alamiyorsam bende deger vermem olur biter bu sozler basit bir cumle kopek felan ilginc:))
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Birilerini degiştirmek yerine oldugu gibi kabul etsen
10 YorumlaBiraz rahat bırak adamı ilişkiyi kucaklayıp vıcık vıcık yapma başının etini yeme baktık yine bir öyle bir böyle ayrıl gitsin. zaten gerçekten aşık olsan değer versen onu k*çından ayrılmayacak hale getirmek istemezdin.
10 YorumlaKopek yapmaya calisirken dikkat etde kendini maymun etme
40 Yorumlaben zaten bir köpegim ve bir erkek nasil bir köpek olur net bir sekilde anlataBilirim asama asama seklinde
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKöpek istiyorsan yuvadan bir köpek al kendine; erkek istiyorsan kadın ol; hanım ol.
30 YorumlaBir tane köpek alıp sevgilini hayal edeceksin kafayımı yediniz ya :D :D
00 Yorumla
+1 yılKeşke sevgilin senin böyle bir soru sorduğunu bilse. Ben olsam öldürürdüm seni !
00 YorumlaBeyler alttaki taktikleri okuyoruz sevgilimiz bize yapmaya calistimi işlemesin bize hahsjsj
00 YorumlaNe giyeceğini şimdiden karar ver en büyük "+" o olur.
05 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım.
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılBaya bir süre göremeyeceğim ama uzaktan ne yapabilirim?
İnsansan insanla sevgili olursun. Onu köpek yapınca sen ne olcaksın?
10 Yorumla
+1 yılonu kıskandır onun yanındayken başka bir erkekle lakayt ol
020 Yorumla
Soran+1 yılKıskandırdım çok kızdı çok
- +1 yıl
kızsın biraz abartmadan yap, beğensin seni erkekler. sululuk yapmadan kıskandır
Soran+1 yılUzak mesafeden nasıl kıskandırabilirim?
- +1 yıl
o zaman zor. tam olarak sorun ne aranızda. köpek ifadesi ağır kaçmadı mı nasıl olmasını istiyorsun?
Soran+1 yılÖyle başlık yapmayınca kimse cevap vermiyor da ondan.
Biz aynı şehirdeydik. Şimdilil uzaktayım- +1 yıl
sık sık görüşürseniz sorun kalmayacaktır. ama gene de ayrı şehirlerde olmanız büyük sorun. üni mi okuyor?
Soran+1 yılEvet. Uzaktayız. Ya kötü davranınca iyi oluyor. İyi davranınca kötü oluyor :(
- +1 yıl
aslında uzaktayken de kıskandırabilirsin hatta daha çok kıskanacaktır. telde konuştuğunuz arkadaşlarla dışardayım de ya da şu gün şuraya gideceğiz gibi sözler et
Soran+1 yılTamam :) başka?
- +1 yıl
facene azıcık açık kıyafetli resim koy ama sadece o görecek şekilde ayarla görünürlüğü sonradan sıkıntı yaşamad:)
Soran+1 yılFace kapattım ya :)
- +1 yıl
dışarda bir yerde çekmişsin gibi gönder ya da altan giydiğin askılı bluzunla foto çekil gönder
Soran+1 yılBu onu koskandırır mı :)
Başka? Geçenlerde arkadaşımı çok kıskandı.- +1 yıl
başka... elinin körü
Soran+1 yılAyıp oluyor ama
- +1 yıl
sen faceni tekrar aç. resmlerine erkek arakdaşların yorum yazsın en iyi yol bu. ayıp olmuyor çok iyi fikirler verdim bence
Soran+1 yılBence de :)
Ama elinin körü dedin ya ona ayıp dedim:)
Yoksa telekkür ederim :)- +1 yıl
teşekkürü bir öpücük olarak alsam ha bir de en iyi cevap:)
Soran+1 yılBakalım daha ne cevaplar gelcek ona göre.
Hadi öptüm seni:)- +1 yıl
şimdi cevaplara baktım da herkes tiye almış sorunu, ciddiye alan bir ben oldum. hadi öptüm olmaz. şöyle kocaman mmmxx isterim. günün sonunda da en iyi cevabını seçiver
Sen ne malsin ya sevgilini köpegin yapmaya calisiyosun?
20 YorumlaBence birini kendine köpek yapıp bir Köpeğin partneri olacağına git KRAL gibi bir adam bul KRAL eşi ol
11 Yorumla- +1 yıl
cok haklısın !! :)
Sana karşı bir şey hissetmiyorsa hiç bir şeyin olmaz. Taktik falan yalan dolan işler cınım uğraşma bence
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu istiyorsan pet shop dan bir tane köpek almanı tercih ederim erkek istemiyorsa istemez bunu değiştiremezsin.
10 Yorumla
+1 yılNe ugrasiyorsun burada köle olmaya can atan erkekler var.
00 Yorumla
+1 yılköpeğini sevgilin yap o zaman, aynı işi görür yine :D
20 YorumlaHem cinslerimi sevmem ama. Koprk olayi biraz ters geldi sonucta ayni turuz :/
00 Yorumlaöncelikle onu köpek yapmayı başarırsan bu sefer sen onu istemiyor olacaksın kaçan kovalanır hesabı :)
00 Yorumlagöster ama elletme :) o dediğin olur...
Dipnot : yanlız bir ellerse sen onun köpeği olursun finom der sana :D00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen adam akilli bir kiz olursan deger verirsen böyle seyleri düşünmeyen biri olaydin o erkek seni bulur hem köpegin olurdu hemde köpek gibi severdi.
00 YorumlaGenelde ben sevgililerimi köpeğim yaparım seninde sevgilin benm gibiymiş anlaşılan :)
00 Yorumlasen onu köpek yapsanda pozisyonu nu o yapar
60 Yorumlaköpek istiyosan hayvan barınağına gideceksin kuzum
14 Yorumla
Soran+1 yılO köpek olsun
Soran+1 yılEtmem ben
+1 yılgösteripte verme köpeğin olur cut :)
46 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
neyse uza :)
+1 yılsen ne kadar basit bir insansın yaa
20 Yorumla
+1 yılSence erkekler gelip buraya yazar mı? :)
11 Yorumla- +1 yıl
yazarda ne yazar mechul :)
+1 yılKadınlığını kullan ne biliyim büyü müyü yap :D
10 YorumlaKöpek ağır olmuş sanki ya? Her neyse ayrıl gitsin.
10 Yorumla
+1 yılUzgünüm ama patlıcanı köpek e çeviremessin
10 Yorumlaayrıl da kurtulsun senden
10 Yorumlabu neyin kafası insandan bahsediyoruz
10 Yorumla
+1 yılBu hirs nedir ya rahat bırak cocugu
30 YorumlaZoofili hastalığı var herhalde sende
01 Yorumla
Soran+1 yılHayvansever?
+1 yılOnu uzerine ceke bilirsin mesela
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl?
- +1 yıl
Erkek ler iliskiye asla hayir demez hele bir saatte
En iyisi bir köpek al
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 358 cevap paylaştı.
+1 yılevrim geçirmesini bekle bakalım köpek olabilcek mi
10 Yorumla
+1 yılişe önce kendinden başlayabilirsin aynaya bak
00 Yorumla
+1 yılgit bir köpek al o kadar fakirmisin mk.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana yardım eden erkek olduysa onun ben...
22 Yorumla
Soran+1 yılSen de et. Başlığı öyle açtım ki cevap gelsin. Yoksa niyetim kötü değil.
Cevap sahibi+1 yılYardım mı yok canım sende.. beter ol.. siz bundan anlarsınız.. sizi adam gibi seven olursa gö. tünüz kalkar...
Şu an sen onun köpeği misin? Hımmm..
10 Yorumla
+1 yılNe Sadist İnsanlarsınız Siz :)
00 Yorumla- Devamını Gör (15)
Devamını Gör(60)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bir gün iyi bir gün kötü olan sevgilimi nasıl köpeğim yapabilirim? Erkekler yardım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler