Aşık oldum ve bu aşk beni iyice ezik durumuna düşürdü.. Nasıl vazgeçerim ya da nasıl tavlarım? :)

Aile dostumuzun oğlu.. ah ahh:)) okadar ortak yönümüz var ki, ailelerimiz çok iyi anlaşıyor ve çok akıllı birisi.

Onu facede arkadaş olarak ekledim, kabul etti ve ilk yazan kişi ben oldum, birşey daha var ben onun bir arkadaşıyla çıkmıştım, ve ayrıldık . Bundan haberdar kendisi ama hiç takmadı yazmaya devam etti samimi bir şekilde. ama nolduysa bu 2 gündür hiç yazmıyor, dün yine ben yazdım okulla ilgili birşey sordum güya birşeyler konuşmak için kısa kısa cevaplar aldım okadar. İşi var dicemde hep online ama hiç yazmıyor.. Ne yapmalıyım, kendimi ezik gibi hissetiyorum çünkü olmazdan anlamayan bir kişiliğim var illa olmasını istiyorum ve bunun için birşeyler yapmak istiyorum. AMA ezik durumuna düşmeden. Bidaha yazan kişi olmak istemiyorum birazda o kovalasın beni, Nasıl yapıcam? ve sizce neden yazmıyor artk..
Güncellemeler
+1 yıl
beni dusunduren sey okadar samimi olmasi 1-2 saat konusmamiz bana cok yakin davrandi ya ne bilim:S
Aşık oldum ve bu aşk beni iyice ezik durumuna düşürdü.. Nasıl vazgeçerim ya da nasıl tavlarım? :)