Erkek arkadasimla ara verdik. Ara suresince nasıl bir davranıs sergilemeliyim? Mutlu mu uzgunmu?

Erkek arkadasimla aramizdaki tek bag onunla iliskiye girmek oldu. Sınavları oldugu icin ben ona hergun sinav haftan boyunca gorusmeyelim demek yerine hergun goruselim diye tavır yapıyorum. Ustune gidiyorm. Cok seviyorum en son gecen hafta gordum.. İki dk bile yeter onu gormem icin. Ama bu sinavlar onun icin gercekten cok onemli. Dün sinavlar bitene kadar benimle ara vermek istedigini soyledi. Sınavlari 1 hafta sonra biter. Ben biliyorum ara vermek iliskiyi yipratir. O o rahatligi bulacak kafasi rahat olacak ve bana geri donmycek. O yaptigida bahaneydi. Ama hergun benim yuzumden kavga ediyorduk. Telefonu kapattiktan sonra bana medaj atip dediki, biriyle konustugunu veya ciktigini duyaym seni gebertirim. Oyle bisey yapmam ben dusuk biri degilim dedm. Sizce nasil olacak tekrar barisirmiyiz?
Güncellemeler
+1 yıl
Normalde biz cikarken benim hic oyle club lara falan gitmeme izin vermezdi. Ondan once ama arkadaslarimla cok giderdim. Cuma gunu cok unlu bir club in acilisi var gitsem nasil bir tepki verir sizce? Sonucta ara verdik ara vermeyidr kendi istedi
Erkek arkadasimla ara verdik. Ara suresince nasıl bir davranıs sergilemeliyim? Mutlu mu uzgunmu?