Kıymetimi anlar mi ya da arar mi?

Eski Sevgilimin hayatiinda biri var benden ayrildiktn 1 ay olmadan hemn buldu. ben onu mutlu ediyordum. her nereye gitsem onun habeeri olurdu. uzmezdim hic ve sadik biriym. ama sıkıldı ve gitti. neyse sevglisi olmassina ragmen beninbikac ke aradi simdi bayadir aramiyor. şimdiki sevgilisi çok fena onun telefonlarni acmaaz bazen bu deliriyor. peşinden köpek olmuş. Yazik yaa. hak mi bu. banada diyrdu kiz benim her dedigmi yapıyor yalanci. kız arıyor onu nerdesn eve git dedignde gidiyor. Bunlari arkadasi bana söyledi. Dedi bunlar ayrilir. ama bence hic ayrılmaz bu covuk itip kakmaktn hoslanniyor ilginç. Şimdi size sorarim bu beni ararmi tekrar ilerde ya da donmek ister mi. gecnlerdde bir uerde arkadasyla beraber oda vardi karsilaastk arkadasiyla konstum oda hemn benle sohbet etmeye calisti kalkti yanıma oturdu. en sonda bana dedi benim oldugm yere gelme dedi sohbt etmeye çalışan yanima oturan o. ben icimdeki bu aciyi nasil atbilrm. dolas arkadasarla gezn vs gib seyler onermeyin etki etmiyor. Ben cok degr verdim arkadasida dedi senin kadar kimse ona degr vermedi die... ayrica arabasina aldgm süsü de haalen kaldrmamis. napiym ben.. arar mi ya da donermi
Güncellemeler
+1 yıl
Kimse yardımcı olamayacak mi
Kıymetimi anlar mi ya da arar mi?