Bak güzel insan bu zamanda evet tam bu zamanda ne erklere guveneceksin nede nede kızlara kendini onlardan korumasını saklamasını bilmelisin gelelim asil konuya hayat bubya erkek ancak zevki için sevgili yapar çoğu niye boyle yaparlar çünkü onlarda yani öyle erkeklerde namus şeref hasiyet yok düşünmezler öyle yaparken kendilerinin de bir anası bacısı ablası olduklarını acaba onlara öyle yapsalar o erkekler mutlumu olurlar hoşlarına mi gider keşke bide boyle sorsaydin 2. Sen öyle bir hata yapmissin belki onu sevipte kaybetmekten korktugun için ya da o anki pis nefsine yenik dusupte öyle bir hata yapmissin ama olsun yine suç senin değil
Ve asil cevabim sen kasar felan değilsin kendini üzme sıkma canini sana öyle yapan erkeğin bacisinada yapiorlar asil kasar o erkek ve ailesi tamam hoscakal hayırlı huzurlu tatlı geceler allaha emanet ol kendine iyi bak
Sen düşünme bırak dusundugun kişi seni dusunsun kaybettim diye ok ;)00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ne kadar çıktınız
112 Yorumla
Soran+1 yıl5 ay falan
Soran+1 yılTeşekkür ederim :/ bitek sen düzgün cevap verdin
Soran+1 yılNapiyim peki zamana mi birakiyim
Soran+1 yılŞuanda senden utanıyorum ve mesaj atamam çünkü seninle konuşmuştuk daha önceden ://
Soran+1 yılÇok iyi birisisin gerçekten ama gerçekten kötü olurum Özür dilerim iyi geceler
Soran+1 yılYazamam mert Özür dilerim
+1 yılAy insanlar mal takma sen onlari. Erkeklerin hepsi ikiyuzlu hepsi birbirinin ayni bak kiliflari farkli sadece. Biri de cikmis demis ki DOKUNMAYA KİYAMAM canimin ici cok guzel yapmissin, hem de bu iliskiye girmek disindaki yapilan seyler ondan cok sana hitap eder seni mutlu eder. Kendinden hicbir sey kaybetmedin, hayatinda en azindan opusmesini kiyaslayabilecegin heyecanini animsayabilecegin bir ani tecrube kazandin. Buraya dokturen erkekler ve bunlari yaptigin icin sana kasar diyen ya da diyebilecek erkeklerimizin tek sorunu kompleksleridir. Baska bir erkekle kiyaslanmaya korkarlar. Sen de kullanip atilmadin allah askina opusup koklasirken sen de bundan zevk almadin mi? Tek tarafli degildi hem de duygusal bagin olan biriyle yasadin ya bunlari inan bana ondan elli kat daha fazla zevk aldin, mutlu oldun ve belki de ondan daha cok faydalandin. Ask acinaysa cozum sadece zaman ancak geri kalanina kafayi takma. :)
20 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı.
+1 yılAfferin, bunu buraya yaz gelecek yorumlarla psikolojin daha da bozulsun. Kimlere ne söylediğinin farkında mısın?
Her neyse, bak arkadaşım sana basitliğin tanımını yapayım mı? ''Kararlarının ve eylemlerinin arkasında duramamak'' Bunu duvarına falan yaz her gün oku içine işlesin. Bir insan kararlarından ve eylemlerinden ah vah ediyorsa basittir. 5 ay çıkmışsınız, madem biri sana dokunup ayrılırsa kendini basit hissedeceksin niye yapıyorsun? Neden arkasında duramayacağın eylemlere giriyorsun? Hayret bir şeysiniz doğrusu!
Şimdi ayağa kalk, kendini kabullen ve bir karar ver. Bundan sonra da nasıl yaşamak istiyorsan öyle davran. Kendini de asla ezme. Sen kendine basit dersen herkes der.20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
Sevgi varsa mantık bitiyor maalesef. Ama öyle bir zamandayıki kimin nasıl bir insan olduğunu aşk girince anlayamayabiliyor unutuyoruz. Bu yaşına kadar sana türlü uyarılar yapılsaydı belki aşkı bu denli anlayamayabilirdin ancak bu şekil en azından daha temkinli olmayı öğrenmiş olacaksın. geçmişe bağlı kalıp üzme kendini. Geleceğinde elbet güzel ünlerin olacak. Şunu düşün ya daha ilerisi olsaydı o zaman ne olurdu. Daha kötüsüde olabilirdi. Geçmişi sil ve geleceğin için tekrardan hayata gülümseyip kendine bakki hayatta başına geleilecek güzelliklere kapın açık olsun. Mutlu olman dileğiyle.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYahu şu kaşar, o* tarzı söylemlerden kendinizi bir kurtarsanız çok iyi olacak. Ne öyle hemen kendini etiketlemişsin. Hayır sen kaşar falan değilsin. Kimseyi oynatmadın parmağında. Bunu yaşadın diye illa bir sıfatın olacaksa ahmak ol. Aklını başına alır bir daha böyle bir hataya düşmezsin umarım. Temkinli davran, yıllardır aynı şey var ve hatalarda hala aynı.(Genelleme diyecekler ama öyle işte öyle) Erkek işte erkek yanar döner, her söylediğine hemen inanılmaz. Unutamamanın sebebi onun cinsel anlamda bir şeyler yaşadığın ilk kişi (tahminimce) olması. Bu uzun bir süre başkalarına ilgi duyamamana sebep olacak. Zamana bırak. Kendi kendini toparlayacak güçlü bir karakterin yoksa psikologa da git.
02 Yorumla- +1 yıl
Aslında bu karşına çıkacak erkekle alakalı iyiniyetli biri çıksa ilk etapta kız belki de çok sevecek bir daha ayrılamayacak ama her nedense ilk etapta insan çıkmayınca karşısına kız da haliyle ikincide sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali korkuyor.
Cevap sahibi+1 yıl-sercandost- evet öyle fakat göz göre göre de içinde kuşku olduğu halde bir şeyler yaşıyorsan sızlanmayacaksın. Yani kendi düşen ağlamaz. Düşmeden önce tereddütte kaldığında uyanık olacak.
+1 yılsevdiğin biriyle bir şeyler yaşamışsın bu senin bedenin. kimse yargılayamaz sen de kendini kaşar gibi hissetme. benim arkadaşlarım sevgililerini birbirine ödünç verirdi bir ara. onların sevgilileri kucaktan kucağa duygusuz zevk aracı diye gezerlerdi. kaşar onlardır. sen ondan sonra başkasıyla bile olamamışsın bak konuşmak istersen mesaj atabilirsin. yargılamadan dinlerim. sadece kendini affetmelisin. bu senin hayatın. kendini suçlayarak devam etmez
20 Yorumla
+1 yılYâ bak şimdi güzel ablacığım seviyorsunuz, güzel. Ama kusura bakma cinsellik hariç her şeyi yapıp sonra kendinizi namlusu bakire olarak gösteriyorsunuz. Hadi karşınızdaki aklı bilmem neresine kaçmış hayvanın teki, siz neden kendinizi temiz tutmaya uğraşmıyorsunuz? Daha fazla söylenecek şey var ama ne üslubumu bozmak nede seni daha fazla üzmek istemiyorum.
Inşallah hatalarından ders çıkarıp artık böyle bir şey yapmazsın30 Yorumla
+1 yılhatanın 1. si bakiredir. diğerleri zevke girer.. hatandan ders aldıysan şanslısın.. yazdıklarımı yanlış algılama lütfen. kaşarlık konusuna gelince ise sadece kızların değil erkeğinde or*spuları var.. daldan dala uçup sadece uçkuru için mücadele edenler.. sevgiyi kalpte değilde bel altında arayanlar.. önce kendi kişiliğini korumaya çalış.. çalış ki ben buyum ben bu hataları yapmam diyebilesin.. gerisi zaten gelir :)
00 YorumlaTakma kafana. Nasıl kaşar olurdun biliyor musun. Kendini elletip onu bırakıp başkasına gidip bir de ona elletip olurdun. Ayrıca tipik kaşar modu kendini 5 ay içinde 1 değil 1 ay içinde 5 kişiye elletir. Çok düzgün bir cevap olmadı. Argo ve yakışıksız da olsa işin gerçeği bu. Sen içini ferah tut. Tek şartla. Siz kadınlar ben seçilmem seçerim modundasınız ya seçerken iyilerini seçin bari. ;)
00 Yorumla
+1 yılBaşkasıyla olamam gibi şeyleri unut çıkart kafandan. Neden olamayasın? Dünya o çocuğun etrafında mı dönüyor? Seni kalbiyle seven insanların günahı ne? O yapmış bir şerefsizlik adilik, bırak günahı boynuna allahından bulsun. Senin ruhunun ve kalbinin temiz olduğu şunu yazmandan belli zaten. Psikoloğa gittin neden fayda göremedin onu anlamadım?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkardeş olan olmuş bunlar bir tecrübe ama bundan sonra atıcağın adımlarda daha dikkatli olman lazım seçiceğin insanlarıda daha iyi seçmen lazım piskolokluk bir durum değil bence unutmaya çalış o zamanlarını ve kafanda kurcalama çok , ileriye bak artık , şu an olay çok taze diye üzüntün çok ama inan zamanla daha hafifler sen üzülme üzülen o olsun senin gibi birini kaybettiği için..
10 Yorumla
+1 yılHatalardan ders alacaksın artık bir daha tekrarlamayacaksın iffettli namuslu olmanın ne demek oldugunu ögrenirsin bu yolla bu arada iffet namus kadına özgü değildir kimse muhalefet olmasın eger yorumum işinize gelmez ise eksileyin geçiniz kimse muhalefet olmasın.
Peki madem bu kadar pişman oldun neden yaptın zinayı? buna lütfen aşk sevgi birbirimizi tanıdık vs deme çok yanlırsın sonuçta zina ettiniz pişman olmuşsun dilerim evlendiğiniz güne kadar bir daha böyle bir hata yapmazsınız10 Yorumla
+1 yılKendini kötü hissetmene ne gerek var ki.5 ayda bunları yaşayabiliyorsanız ya salaksın ya da ona güvenmişsin demektir. Eger guvendiysen ve bu cocuk o guvenini boşa çıkarttıysa onun ayıbı. Uğraşma boyleleriyle. Boşver. Tabi kotu bir durum ama geçmiş gitmiş. Bir pice denk gelmissin. Suc senin degil. Rahat ol biraz.
00 Yorumlaçıkarken çocuk seni elliyo o zaman sorun yok ayrılınca mı kendini kaşar gibi hissetmeye başladın ayrıca elletmenizdeki amaç ne o zaman sizi daha çok mu seviyo sanıyosunuz ya da sizinle kesin evleniceğini filan mı
31 YorumlaAhh be kızım erkeklere artık güvenmeyin %90 ı cinsellik icin cıkıyor elde edene kadar elde edince başka kıza ucuyor. Arı misali çiçekten polenleri toplar başka çiçeğe konar. Ne kadar zor olursan o kadar elinde tutarsın erkeğini. Ha senin utanacak bişeyin yok sen sevmişsin yaşamışsın o yapılan onun şerefsizliği. Takma kafana fazla.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende sevgimden olamadığım halde temiz bir kızla çıkmıştım senin dediklerini yaşadık ilişki hariç ve daha ileri gitmiyim diye ayrıldım. Yaşadığıma da yaşadıklarıma da pişman oldum. Kimseyle de çıkmadım. Açıkçası vicdan azabı var ona dokunmamalıydım diyorum.
12 Yorumla
Soran+1 yılAbi çok kötüyüm ya bari kıza soyleseydin gerçekleri ben hala beni seviyo saniyorum bazen hala of
Cevap sahibi+1 yılİlk başta söyledim. Böyle sevgili olmak istemem dedim nefsime yenik düştüm oldum. 6 ay çıktık. Çok fazla ilgi baskısı yapınca durdum düşündüm. Ben napıyorum dedim sevmediğim kıza nasıl ilgi göstericem dedim bu kızı kullanmak dedim çok koydu bana. Ayrıldım. Pek bir şey açıklayamadım sadece üzgünüm.
Gizli Üye(30-35)+1 yılyani evet biraz kullanmis gibi olmus ama elinde sonunda biticekti zaten belki sevdi ama sıkıldı sonrs uzulme zaman geçtikce unutursun yavas yavaş. ama ilk boyle bisi yasadiysan zor tabi biraz insallah pisman olur geri döner:)) ama daha cok terk edilceksin kazik yiceksin hemen salma kendini:)
00 YorumlaSen niye hissediyorsun? Sevişmedin ya. Ayrıca o erkek şerefsizmiş sende hata yapmışsın. Pişmansın demekki unut gitsin. burada sana namuslu ayağı çeken şerefsizler bakir bile değil salla bunları. Birdahada böyle bir hata yapma.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcinsellik ahric fnal demişsin ne yasadınız surtunme fılan mı?
uzulme bak benım kı ellemek ıstedı bende ızın vermedım o yuzden bıraktı bende kendımı aynı sekılde hıssedıyorum ızın vermesemde oyle gıbı hıssedıyorum kendımı00 YorumlaHerkese kanma inanma biraz aç gözünü lütfen erkeklerin çoğu cinsellik için çıkar ciddi düşünen çok azdır erkekler genelde hep ben temizim bu kız olmaz ben başka birini bulayım der.
00 Yorumla
+1 yılhey gidi hey.. elinin tutmaya kıyamadığım biri tarafından aldatılınca değiştik efenim. o saatten sonra benim bile ellenmişliğim var. ellemişliğim de var gerçi. takma kafana oluyo demek arada böyle
00 Yorumla
+1 yılYav işte sen sevdiğinden yapmişsın adam zevkinden kaşar deilsin sen adamin boyle olacagini bilemezdin ben sevgilimden boyle birsey istemem
00 YorumlaKendine sor ben aptalmıyım diye gidenin arkasından ağlama kendine çeki düzen ver hayata pozitif yönde bakmaya çalış unutamazsın ama hatıralarınla yaşamayı öğrenirsin.
10 YorumlaHerşeyi sevdiği için yapmışmıs bırakın bu işleri mert gibi erkek gibi gizli cevap vermeden söylerim. Çocuk resmen seni kullanıp * olup gitti sende ardından yas tutuyosun hala bu kulağına küpe olsun aynı hatayı yapmazsın enazından
00 Yorumla
+1 yılDuygularinla degilde artik mantigibla hareket et cnm.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklerin yorumlarini gordum ya daha kimseye durust ol demem. Kandirin abi su armutlari. Kandirana degil kandirilana suc buluyorlarsa bunlari da kandiracaksin. Sende saf ayagina yatip bir sonraki sevgiline sen ilksin askim de mustehak bunlara.
00 Yorumla
+1 yılYa of be. Zaten hep sevdiğinizden yaparsınız. O an iç güdüsel olarak sen bir şey arzu etmedin zaten, gözünü kapatıp uyuma numarası yaptın...
10 YorumlaSenin bir suçun yok. İleri aşamalar için farklı kulvarlara yönelmiş sevgilin.
20 Yorumla
+1 yılyapacak bişey yok önune bakıcaksın tekrarlamamya calısacaksınn gerısı boş çok laf yalansız olmaz fazla konusma konustukca bunalırsınn
00 Yorumlaben o kadar kızla cıktım kız aşkından ölsede ona dokunmuyordum istemediği sürece
adamlık ile erkeklik farklı birşey21 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun gerçekten... Ama işte iyiniyetli olunca kızlar beğenmiyor bırakıyorlar
bu soruyu sorduğuna göre hala içinde temiz bir çocuk var
bedenin ellenmiş sorun değil de
ruhun ellenmemiş bence
gerisi teferruattır10 Yorumla
+1 yılkötü değilsin ama ilişki hariç herseyi yaptın hemde 5 ayda kusura bakma ama seviyoruım diye kendini basitleştirmişin
20 Yorumlabir de şu güvenme sorunu varya siz kızlarda cabuk inanıyor kaptırıyorsunuz kendinizi ve şuda var bir erkek seviyorsa değil ellemek elini bile tutmaya korkak bundan sonra doğru seçim yap öpüşme bile
00 Yorumla
+1 yıl5 aylık bir şeyde nasıl bu kadar çabuk ilerlediniz?
00 Yorumla
+1 yılulen zaten kaşar senin gibilere deniliyor :D melek mi sanıyorsun kendini verirken sevep işlediğini mi sanıyordun :D
00 YorumlaÜzme kendini boşver. Sen ona güvenmişsin ve şimdi de hayal kırıklığı yaşıyorsun, kimse güvenilecek kadar adam değil
00 Yorumla
+1 yılBelkide cok guvendin sevdiginden dolayi. Bilemezdin ki. Keske olmasaydi oyle seyler.. artik yapacak birsey yok. Gercek yuzunu gordun. Degmez artik
00 YorumlaTüm erkekler böyle.. Aşk yaşayanı zor bulursun.. İşleri güçleri karı kız.. Şimdi onu da aldatıyodur
10 Yorumla
+1 yılKardeşim işte tatlı sözlere yalanlarına kanmasaydın keske. ne kadar süre cıktınız kendısıyle?
00 Yorumlaişte buda tecrübe olur sana. kanma öyle seviyorum diyene
00 Yorumla
+1 yılAllah belanı versin senin de. Şerefsiz it herif seni de. Ağlama kızım bir erkek için güçlü ol.
00 YorumlaNeden kaşar olcan. İnsanın sevgilisiyle sevişmesi kadar normal birşey var mı?
10 YorumlaEn iyi çözüm zaman aradan uzun bir zaman geçince unutursun inşallah
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılElleyince sen zevk almıyor musun , erkeklerden daha çok hoşunuza gidiyor. Ama ayrılınca o kullanmış oluyor ya siz ne sanıyorsunuz bunun sonunun evliliğe mi varacağı. Ya harbi salaksınız ya da salak ayağına yatmaya çalışıp beceremiyorsunuz.
00 Yorumla
+1 yıleee demekle dilimizde tüy bitti senin gibi cahillere söz dinlemezsiniz ondan sonra sağda solda böyle ağlarsınız
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılHer genç kozın başına gelir lafının nereden geldiğinide öğrenmiş oldum😪
00 Yorumla bu ilkse kaşarlık sayılmaz, devamlı olursa kaşar olursun... şimdilik sütsün
00 YorumlaGöster ama elletme diye bir laf var, boşuna söylenmemiş.
00 Yorumla
+1 yılAsil kasarlik ders almayip ayni seyleri tekrarlamakla olur. pisman olabiliyorsan ne ala
00 Yorumla
+1 yılunutursun sen den daha fena durumda arkadaşım vardı oda unuttu
00 Yorumla
+1 yılBöyle yapan erkeklerden nefret edıyorum kımsenın duygularıyla oynamanın anlamı yok
10 YorumlaHer insan hata yapar daha once baskasiyla birseu yasamadigin icin oluyo ayni durumda bende varim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhoş bir durum değil tabiki ama birdahaki ilişkilerinde daha dikkatli olmalısın yeteri kadar güven olmadan böyle işlere kalkısmamak gerekiyor. Umarım en kısa sürede atlatırsın bu durumu
10 Yorumla
+1 yılHER HALTI yap sora öleydı böleydı gerçek seven bulursunuz şikayet edip terkeder gülersınız ohh olmuş
10 Yorumlabende kiz arkadasimla bir suru sey yasamistim oda iyi bir ailenin kiziydi ama beni birakan oydu ilgilenmiyormusum ne yapcaz?
10 YorumlaYa kardesim as sunlari bosver. ama artik diger iliskilerinde daha dikkatli davranirsin
00 Yorumlaöyle veya böyle hayat devam ediyor demeye calismalisin.
00 Yorumla
+1 yılSen kendin etin bunu dusunecektin onu sevdin o sevdimi sever gibi gösterdi mi?
00 Yorumla
+1 yılAh be kuzum, 5 aylık bir ilişkide nedir bu aşırılık... Neyinize güveniyorsunuz hiç anlamıyorum...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn iyi cevapta çocuk ne kadar çıktınız sorusuna 5 ay diyesiye kadar seni eski sevgilim sandım :D
12 Yorumla
Soran+1 yılGerizekali
Cevap sahibi+1 yılHe çok komik :D
yazık olmus :D elletmıcektın abla sende senın de hosuna gidiyodu elletirken ama zorlamı elledi sana
13 Yorumla- +1 yıl
Yürü be adamsın. Mk zaten yaşarken sıkıntı yok, ama ayrıldıktan sonra kaşar gibi hissederler kendini.
- +1 yıl
Has olmuş :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılVermeyeydin bacım guvenemeyecegink bilemedin demekki kandirdi seni pic
00 Yorumlaİyi olmuş sanada temiz saf erkek bulduğunuzdada istemessiniz.
00 Yorumla- Devamını Gör (34)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat