Kız benim eve taşınmak istiyor ne yapıcam şimdi?

Allahım ya arkadaşlar çok garip şeyler yaşıyorum bu aralar valla.20 yaşındayım.Üni. okuyorum.2 yıllık sevgilim tutturdu sana taşınıcam ben diye.Oha ya nereye taşınyosun benim daha yaşım çok genç evli erkek hayatı sürecek halim yok ya.Ben bekar bekar çok memnunum evimden.Hayır bide kaçta girip çıktığım belli değil her gece evdede kalmıyorum.5 erkek toplanıp bir erkek arkadaşın evini habersiz basıyoruz falan.Eğlenceli takılıyoruz öyle.Banada gelirler cips-kola-maç yaparız.Bazen bende kalırlar vs.Yani hani gelse komşular açısından problem olmaz çok büyük bir sitede oturuyorum aynı katta 5 daire var adamları tanımıyorum bile hiç görmedim hatta.Evi babam aldı bana.Ama sorun şuki onlarda aynı şehirde benimle.Ayrı ev isteyince burayı aldı işte.Ne zaman gelip gideceklerii belli olmuyor pek.Hele annem kafasına estiği an bende bide anahtarda var.Gece gelse kapıyı açsa evde pijamalı bir kız görse düşer bayılır valla :D :D Neyse bunun ailesi başka şehirde buda bir kız ile aynı evde kalyor bana sıkılıyorum ya senle oturmak istiyorum dedi.Bu hafta oyaladım ama haftaya valizi alıp gelecek heralde gerçekten ne yapıcam ben şimdi? Nasıl vazgeçirmeli?
Kız benim eve taşınmak istiyor ne yapıcam şimdi?