sizi üzen kıran aldatan sevgilinize ne dediniz en ağır ?koymuşmudur sizce ?
Cevabın nedir?
"Ben seni gozumden o kadar tanrilastirmisim ki yanlislarini goremedim. Ama sen cok hizli bir sekilde kendini siradanlastirdin. Yolda yuruyen siradan bir insandan daha siradansin benim icin. Hakkim sana helal olsun. Diyeceksin ki -aptal misin? Onca seye ragmen hakkin helal ediyorsun?
Yanlis anlama, seni sevdigimi sanma. Helal ediyorum cunku bu dunya da yuzunu gormeye tahammulum yok. Mahser gununde de Kul hakkindan dolayi karsima cikmayasin diye helal ediyorum.
Simdi git! Adimi unut, yuzumu unut, sana ait olan bu kalbi unut! "
Tekrar beni ikna etme cabalarinda yaptigim konusmanin bir bolumu. Telefonda saatlerce aglamisti.29 Yorumla- +1 yıl
güzel bi yorum ama sevmeyen insan bunları takmaz işte.. eğer bişeyler bitmişse onda sen ne yazarsan yaz tınlamaz senin yaptığın edebiyatla kalıyosun :)=
En İyi Cevaplar
+1 yılOlayı anlatıyorum.
Kavga üzerine, fazlasıyla susuyorum çünkü.
Sıralar devrilmekte olay okulda geçiyor.
K: Kız
B: Ben
K: Son sözün bumu?
E: Evet, bu.
K: Peki o halde, bundan sonra seni gözüm görmesin.
E: Gözünü kapatırsın, olur biter.
Bunun ardından, sinir krizi geçirip sıraları devirmişti. Hatta benim yaptığımı söylecek kadar düşmüştü, yanına sokulup fısıldadım, sen buna değermişsin.
(Daha o suratındaki surat ifadesini kimse unutturamaz bana)00 Yorumla
+1 yılbirgün sende canından çok seveceksin ve o gün ilk aklına gelen ben olucam. Unutma ki ekersen onu biiçersin rabbim sana biraz vicdan versin. biraz merhamet versin sen bu kafayla fazla yaşamazsın. birgün beni hatırlayacaksın ama inan o gün ben seni tamamen untmuş olacağım
09 Yorumla- +1 yıl
aynı düşncelere sahibiz h.geldin ortak :D
- +1 yıl
:D heheh :D sende hoşgeldin kankaa :D
- +1 yıl
aynen öyle..hiç mutlu olamasın inş. bendeki kalan mutsuzlukta oun olsun mutsuzluktan gebersin
- +1 yıl
:( :( of be of
ayrılırken hiçbir şey demedim de, yıllar sonra benle irtibata geçmeye çalıştığında benim için sandığı gibi özel ve iyi biri olmadığını söylemiştim. çıldırmasına yetti, ben yalnızca içimdekini söylemiştim oysa...
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
33Cevap
"Beni emanet ettiğin o Allah, bir gün gelecek tüm bu yaptıklarının hesabını senden soracak. Ve o gün dilerim ki veremeyeceğin tek hesabın gönlünle olsun. Şimdi sende emanet ol en büyük korkularına..." Nişanlım 2007 yılında beni terk ettiğinde giderken "Allah'a emanet ol" demişti.
20 Yorumlabir yerde denk gelirsem şayet öncelikte yanında ki yani beni aldatan adamın yanına giderim ve kızı bir köşeye itip adamın kolundan girip sakin bir yere çekerim. az önce elinden tuttuğun kız var ya bir kaç gün önce benim terimi alta içine çekip kendinden geçiyordu derim, o anlar zaten neden bahsettiğimi ve bende arkama bakmadan giderim.
yaşanmış bir olaydır en son kızın sesini duydum arkama dönüp baktığımda kıza pata küte dalıyordu adam. mantıklı bir davranmıştı benim için00 Yorumla
+1 yıldüğünüme senide çağırcam demişti bende olur çocuklarımla gelirim demişti. öyle biriyle kim evlenirdi ki :) bu cevaptan sonra engelledi beni hahayt
26 Yorumla- +1 yıl
maldı işde da o yüzden tek kelimeyle kaldı öyle engelledi beni
- +1 yıl
öyle madem ağır konuşacan tam olsun az ama öz olsun :) laf sokma konusunda üstüme yoktur :)
- +1 yıl
bunu sevdim :D +1
- +1 yıl
fena laftı harbi ve hala haber alamıyorum ondan :) ne yapptı aceba kendini biyerlerden atmış olabülü :)
+1 yıleminim cok fazla koyduguna cunku dedigim cikti sonunda... "Allah mesut etsin,beddualarim sizinle!" :) ve sonuc 2 ay bile surmeden bitti... Hayatimda ilk defa birine ciddi ciddi beddua ettigimi hatirliyorum ama tabi haksiz yere degildi :))
00 Yorumla
+1 yıleski sevgilime seni tanıdığım güne lanet olsun demiştim sonra bi dahada aramadı bu laf ona biraz ağır gelmiş 1 hafta sonra özür diliyor ama onu hiç affetmiycem ki nafile
15 Yorumla- +1 yıl
artık bni ilgilendirmiyor şu anda çok sevdiğim bi sevgilim var
- +1 yıl
:))
sanma ki susmam cesaretsizliğimdendir.susmam geçmişe saygımdandır,şuanda göremesemde geçmişte gözlerinde gördüğüm kişidendir.al hatıralarını çık git hayatımdan.
10 Yorumla
+1 yılbeni aldatmıştı, sana yakışanı yapmışsın deyip gitmiştim.
daha sonra dönmeye çalıştığında seni affediyorum demiştim sadece, o ona yetti.00 YorumlaÇok kızarsam ağzıma geleni söylerim... Ama o bilir ki ettiğim küfürler ona değil, öfkemi dindirmek için ortaya çıkan reflekslerdir...
00 Yorumla
+1 yılBenim yorgun gönlümde aşkının telaşı var.Sözüne istinaden demiş olduğum söz.
Senin kaşar gönlünde,o p*çin aşkının telaşı var.00 Yorumlaşerefsizin dibisin resmen kaliteli o.. çocuğusun demiştm...
010 Yorumla3 yaşındaki çocuklar bile senden daha zeki . öbür tarafta görüşmeyilim
00 YorumlaTokat atmıştım.
Hiç tokat yemicek adam kafasını çevirmişti hakettiğini bildiği için.
Daha agır bişey var mı ki ?00 Yorumla
+1 yılne desen boş gitmek olduktan sonra susmak eniyi cevaptır
00 Yorumlasusarım kendi kendini yer bitirir kendi nefretinde boğulur hiç oralı olmam :)
00 YorumlasöyLediqim tek şey : Sende Diqerleri gibi cıktın ya senınde Ta a koyayım
00 Yorumlasokaklara düşersin inşallah hatta sen otobana layıksın
valla bence koymuştur03 YorumlaMilletin altına yatan karım olamaz benım aklıma gelen bu koymusmudur bılmuyorum ama onun kısılıgıne baglı
02 Yorumla- +1 yıl
ben cekıp gıtmıstım pesımden geldı bagırdı falan sonra aksam evın kapında beklıyodu sevıyodum aslında ben sordum boyle bısey varsa bastan soyle dedım yok oyle bısey sen bana o... dıyosun falan tabı bende ınandım cıkınca ortaya benımde tepkım ıster ıstemez boyle oldu bastan soylese olmazdıda yapcak bısey yok
+1 yılBir kadına vermiş olduğum en ağır cevap SUSMAKTIR :)
00 YorumlaAldatmadı üzdü cok :-) en ağır bırak peşimi ciklet gibi yapıştın be adam demiştim bu cok ağrına gitmişti ahaha :-)))
00 YorumlaO bana ben senden ayrılıyorum demişti bende s*ktir git demiştim.
01 Yorumlakızla ayrıldıktan 1 ay sonra başka bir kız hakkında dertleşmek gibi sms attım çıldırdı. galiba benim geri dönmemi bekledi sersem, biz arkadaş ayrılmadık sen nasıl adamsın ... bi sürü beddua falan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılumarım her sarıldığında beni hatırlarsın demiştim...
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıleh buda yaklaşık aynıya geliyor diyebiliriz..aslında iyi mi dedim diye soracaksan değil sanırım çünkü içimde affetmediğim için bazen aklıma takılıyor affedebilsem unuturum gibi geliyor ya neyse...
sana söylenecek hakaretler lugatımda tükendiği için sayende ingilizce dersi alıyorum
06 Yorumla
+1 yılinsanların ağzının ölçüsü olmalı, yoksa onarılmayacak yaralar kalıyor
00 Yorumlasende sev ama sevilme, aşk acısı çek ben gibi, çök özle ama kavuşma...
hemde nasıl koymuştur...05 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbi keresinde sözümü dinlememişti hem dövmüştüm hemde ana avrat sövmüştüm :D
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:D bu konuda şanslıyız
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç aldatmadım/aldatılmadım. En ağır lafım "Saçma sapan konuşma ya!".
O bana "s*ktr git" dedi. "Hadi eyvallah" dedim gittim.00 Yorumlaen cok koyan sey susmaktır...
17 Yorumla- +1 yıl
:)
+1 yılEski sevgilim yok ...
08 Yorumla- +1 yıl
hepsi yeni gıcır gıcır :))))
- +1 yıl
bayandan az kullanılmış
- +1 yıl
hiç kullanılmamış yanii :D
- +1 yıl
beni kullancak kadın daha anasının karnında dogmadı :D
- +1 yıl
gencim dimi :))) göbüşten 4 kilo gitti, 4 kiloda ramazanda gidecek :)
- +1 yıl
10 kilo daha verip napcam :) sevgilim bile yok :)
- +1 yıl
yapacak vaktim yok :) boş işler bunlar :P
git onun altında yat!o bana cevap weremedi!
07 Yorumla- +1 yıl
aynen ben yüz yüze diyemedim maalesef telefonda dedim .kendisi beni çağırıp konuşma bile yapmadı zaten .bende herşeyi dedim ilk sevgilimdi çok kalbim kırıldı o ise iki üç kaşar için beni sattı .bende öyle dedim .senle yaşadığım herşey için pişmanım dedim .birşey diyemedi .adi falan dedim .ah ettiğimi söyledim .birşey diyemedi bile
- +1 yıl
suçlu olan insan nasıl bişi diyebilirki. bi kızla cıktım ilk defa 2 3 sene falan oldu kıza mesaj attım nerdesin dedim evdeyim dedi tabi şılık yalan söylüyordu tamam dedim bende evden cıktım arkdaşlarla bi yere gidicektik bi mahalle arasına baktım oruspu orda başka birisiyle oturmuş konuşuyorlar lan kıza böyle bakıyorum durdum arkdaşlarımda bu seninki deqilmi diyo baktım oda bana baktı yanıma geldi gördügün gibi degil dedi ne gördügüm gibi degil dedim lan igt onun altında yat şerefsız dedm dvm ettim.
+1 yılkız nereye?
aaaa gitti valla00 YorumlaŞimdi yazılmaz buraya :)
10 Yorumlalafı nerenle dinliyorsun demiştim
00 Yorumla
+1 yılo kadar ağardı ki yani burda bile söyleyemem :D
00 Yorumla
+1 yıl"odun" demiştim. onu bir daha göremedim.
00 Yorumlaağır kelimeler kullanma huyum yok..dememişimdir.
00 Yorumla
+1 yılterkediliş yetmemiş midir ?
00 YorumlaEn büyük pişmanlığımsın..
11 Yorumla
+1 yıldünyanın en büyük o.. çoçuğu ki gerçektende öyle
00 YorumlaSalak davranışlarından vaz geç. dedim :)
00 Yorumlaşerefsiz, namussuz demiştim galiba.
04 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbirtek şeyin kalkıyor benim için.
11 Yorumla- +1 yıl
eminim bu cevap ona koymuştur
şişko
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsiktir git, her zaman yaptığın gibi.
00 Yorumlao.pu
00 Yorumla
+1 yılmuhattap olmam
08 Yorumla- +1 yıl
sıfır km , sahibinden :D
- +1 yıl
0 km dedik :)) yirimm<3
- +1 yıl
sen kendine bak :D sende öylesin sanırım :P
- +1 yıl
pehhh ... fotoyuda çakmışız :D gençsin gennçç göbüş ne durumda
- +1 yıl
Genç duruyon olum valla , hadi bakalım bi 10 kg daha ver :))
- +1 yıl
Senin yalanını yiyim , olmadı yaparsın :))
- +1 yıl
diyosun :)
+1 yılAyı.
00 Yorumlaucube
00 Yorumla
Devamını Gör(33)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!