Onu çok özledim görmek istiyorum ama..

Kafamı fena kurcalayan bi konu hakkında fikirlerinizi istiyorum. Ben 15 yaşına kadar Türkiye’deydim çocukluğum orda geçti. Sonra yurtdışına geldim 4 senedir burdayım şu an 19 yaşındayım. Türkiye den gittikten sonra herşeyi geride bıraktım. İlk aşkım da dahil ama hiç unutamadım onu . Çocukluğumuz beraber geçti çok güzel günler yaşadık. Unutamadığım için 2 sene önce face de bulup ekledim, sık sık konuşurduk sonra bana aşık olduğunu söyledi bende zaten fırsat kolluyodum hemen kabul ettim çıkmaya başladık ama çok üzdü beni çok acılar yaşattı en sonunda bitirdim. 1 senedir ayrıyız. Çok zor dayanıyorum 1 senedir çok özlüyorum hala seviyorum onu ama hiç geri adım atmadım, kalbime gömdüm.

Asıl meseleye gelirsek. Ben 1 hafta sonra Türkiye ye gidiyorum, Ankara’ya. Geçen seneden belliydi gideceğim, ona da söylemiştim biliyodu gideceğimi. Ne hayaller kurmuştuk ama hiçbiri gerçekleşmeyecek. En azından bi kez görsem yeter diyodum ama Ankara da değil şu an İstanbulda. Niye Ankaraya gitmiyo beni görmek mi istemiyo bilmiyorum ama ben onu çok özledim bi kere olsun göreyim istiyorum. Gitmezse yapabileceğim bişey yok üzülürüm ama onun kararı. Bi yandan acaba bişeyler mi yapsam konuşsam mı diyorum ama cesaretim yok. En iyisi hiçbisey yapmamak, ben haftaya gidiyorum görmek isteyen gelip görür değil mi? Ama içim yine de rahat değil. Oraya gideceğim o kadar ani varki hepsi gözümün önünden geçiçek ama o yok .. Ben buna nasıl dayanacağım? Şimdiden kalbim acıyo düşündükçe..

Güncellemeler
+1 yıl
biliyorum cok uzun oldu ama cidden yardiminiza ihtiyacim var.. :( herkese simdiden tesekkurler .
Onu çok özledim görmek istiyorum ama..