Yaşı büyük sevgilimden ayrılamıyorum tehdit ediyor?

11 aydır birlikte oldugum bir sevgilim vardı çok iyiydik aile gibiydik, evli çiftler gibi yani. ama bir gün bizi ailem öğrendi yaşı büyük oldugu için bizi ayırdılar. Benim de içimde sorular vardı yaşı çok büyük oldugundan iyi mi yapıyorum diye tereddütte kalıyordum bunu sevgilimle paylaşınca bana huzur veriyor dert olmadıgını söylüyordu. Bu aylar boyunca cinsel birlikteliğimiz de oldu. Ailem ayırdıktan sonra ben de ayrılmamız geektiğini düşündüm ve sevgilime söyledim, Ayrıldık ama bu bir ayımı aldı yani ayrılmak çünkü çok fazla seviyor beni ve buna tahammül edemiyorum çünkü işler çığırından çıkıyor ve ailem onunla konuştugumu ve birlikte oldugumu da biilmiyor. Bu sebeple sevgilim tehdit edeceğini ve onun istediklerini yapmazsam aileme birlikte oldugumuzu söyleyecek.. Her şeyimi biliyor, evimi, ailemi, telefon numaralarımızı vesaire bunun gibi şeyleri.. ben de onunkileri biliyorum ama tehdit edecek bir şeyim yok.. Ve şöyle ki ben tehdit bile etmeyi istemiyorum, güzelce ayrılalım istedim. Ondan kurtulamıyorum her günüm cehennem gibi geçiyor ve çaresizlikten ne yapacağımı bilmiyorum, şaka değil cidden gider söyler çünkü bir keresinde neredeyse yapmak üzereydi.. Ve deli bir adam.. Mesela sosyal medyadan bana bakıyor hep erkekler takip etmiş mi gibisinden oldugu an mesaj sil engelle vs. Sendne uzak duracağım diyor ama durmuyor bunları yapıyor her an hayatımda, kurtulamıyorum ölmek istedim.. Ne yapacağımı bilmiyorum. Keşke hiç bulaşmasaydım..
Yaşı büyük sevgilimden ayrılamıyorum tehdit ediyor?