Facebook'da acılı şarkılar paylaşan eski eşimin amacı ne?

Daha önce eski eşimle ilgili bir soru sormuştum, doğumgününde mesaj atsam mı şeklinde. Doğumgünü bu cumartesi bu arada ve ben mesaj atmamaya karar verdim.

Neyse, konuya geleyim, şu an onun ne gibi bir ruh hali içinde olduğunu merak ediyorum, özellikle bir erkek bakış açısıyla durumun ne olduğunu açıklarsanız sevinirim, çünkü artık işin içinden çıkamıyorum.

Biz birkaç ay önce boşandık ve pek iletişimimiz yok, boşanmayı isteyen de oydu ama son günlerde facebook'unda sürekli pişmanlık üzerine şarkılar paylaşmaya başladı ki bu tip arabesk ve çocukça şeyler hiç onun tarzı değildi ama çok acı çekiyor gibi görünüyor, son karşılaştığımızda da hayatının çok kötü gittiğini anlatmıştı bana ama geri dönmek istediğini filan söylemedi.

Bugün de evlilik yıldönümüydü, tabi ki aramadım, o da aramadı sonuçta boşandık bitti. Facebook'una merak edip baktım yine pişmanlık şarkıları, ayrılık sonrası acı çeken adam aforizmaları vs yazmış ve bugün de sıla'nın "tam da bugün" şarkısını paylaşmış, eh ben bunun evlilik yıldönümüyle ilgisi olduğunu düşünüyorum. Bu arada facebook'umda ekli değil, ben yeni facebook açtım ama arasıra eski facebook'umdan profiline bakıyorum onun, elimde değil.

Anlamadığım ve merak ettiğim şu; bu adam nasıl bir hal içinde ve ne yapmaya çalışıyor? Barışma girişimi filan yok ama sürekli pişman, acılı hallerde, acaba ayrılıktan dolayı gerçekten çok üzülüyor barışmak istiyor da yüzü mü yok? Ya da nedir durum tam olarak?
Facebook'da acılı şarkılar paylaşan eski eşimin amacı ne?