Eşim eski sevgilisi olan Facebook fotolari sılmiyor amacı ne bunun?

Girmiyorum aktif değilim diyo uğraşamam silmekle secilden daha çok başka bı sürü kadinlarla çekildiklerimiz var diyo onlar önemli değil diyorum secille olanları sil diyorum sılmiyo bagriyor cagriyor beyinsizmisin besin slk insanlarla uğraşmaktan bıktım hayret bişi ya beynimizi şey yapiyosun felan filan ayarlandı aramız bozuldu s git hayatımdan dedim çıktım evden ml ml dolasiyorum sokakta sinirlerim bozuldu hayırdır lan bende eski manitam olan koyayım dedim rezil edersin kendini diyo sen zaten rezilsin dedim kötü sonuclajdi neden niye yani silse ne olcak o zaman bizimle olan fotoğraflari köy diyorum kullanmıyorum Facebook arkadaşlarım cokecek diyo felan filan ya çocuk biraz büyü akıllı kızsin 4msalaksin 30 yaşındasın seni uyarmak tan bıktım diyo ne yaptım ben şimdi lan

Güncellemeler
7 ay
Eve geldim kavga ettik sözel sonra fiziksel sinirlerine hakim olamadım hirslandim hırsla sinirle daldım üstüne çıktım her yerine yüklendim adamın diyagramına basmisim nefessiz kaldı herif mk gidiyordu ah keşke gitseydi yatacak yeri belli olurdu korktu kendine geldi silmezsen kuran çarpsın daha yatmam gelme yabima dedim silcem ama bidaha seçil konusu açma dedi sildi konu kapandı aferin dedim not yazdım fotoğraf sildin umarım kalbinden de silmissindir yazdım dobdum yattım :)
Güncellemeler
7 ay
Evlilik bktan bişi gerçekten evlenmeyin cidden
Eşim eski sevgilisi olan Facebook fotolari sılmiyor amacı ne bunun?